Wpisy 111 212 – 111 311
12 maja 2010 18:00 → 12 maja 2010 23:32, 100 wpisów
Ricardos zapodawaj szybko dobre liczby bo muszę wygrać na implanty.
hipo ale ja jestem drętwy w typowaniach,także nawet nie patrz na moje liczby.Już się wykruszyłem :(
a propos gratisów...
nadawałam dziś przy kwaterze głównej i za milionosa były do wyboru karty, breloczki i coś tam jeszcze
a za 5 milionosów mata plażowa
nadawałam dziś przy kwaterze głównej i za milionosa były do wyboru karty, breloczki i coś tam jeszcze
a za 5 milionosów mata plażowa
Stanowczo wzywam obywatelkę Lilę do powrotu,apel ten nie może pozostać bez skutku.Pluszaki są zagrożone,Lila wracaj.Hipcio głodny a na dodatek plomba poszła.
Lila nie można zostawić takiego maleństwa pluszaka hipcia i beztrosko wyjechać sobie do Grecji.
gdyby pewna osoba nie dokuczała Lilce napewno byłaby z nami tutaj a tak...... dupa zbita widać gołym okiem że fajne osoby poodchodziły stąd.....niestety
Ja chcę takich gratisów w punktach lotto:czesanie przez maskotki,drapanie po plecach i karma gratis.
Tylko Cimoszewicz,ale nie startuje. Gotow byl sluzyc Polsce 5 lat temu teraz zaszyl sie na wschodnich rubiezach.
Witam wszystkich graczy. Dziś powrót do świata liczb i tak niezbyt częsty, ale można raz na jakiś czas spróbować w tej ''losowej'' grze xD...
Poszło MM na 22:15 rozpis 8/10 stawka x1 koszt 112,50zł.
Liczby: 13,29,33,34,41,43,46,55,59,79
Co myślicie?
Pozdro all
Poszło MM na 22:15 rozpis 8/10 stawka x1 koszt 112,50zł.
Liczby: 13,29,33,34,41,43,46,55,59,79
Co myślicie?
Pozdro all
Witam.A widzisz MADZIU77 jak wytresowany jest ten kundel szczekający co wpis ,jest przy budzie bo tak się wita pana jak wraca do domu właśnie szczeknięciem.Był już taki jeden co czekał na moje wpisy,ale tamten miał wiedzę,i był z niego jakiś pożytek może nie dla mnie, ale dla wielu tak choć, nie wiem jak się to dla nich kończyło ale to nie moja sprawa.I nie znikam bo piesek musi mieć przyjemność witania pana.Taki młody kundel zamiast sie bawić własnym ogonem i używać życia które jest piękne i kolorowe,i zamiast myśleć o swojej rencie,to za cudzą sie bierze.Co gorsze nie jestem na rencie. A on czeka na wpis i waruje.Wierny kundel.Podaje liczby na zmiane "B".Oto one:1,19,21,32,22,39,40,41,20,65.Życzę powodzenia i sukcesów w trafnym typowaniu.Pozdrawiam hipcia i całą jego ferajnę.
Veni.... hmmm 29,33,41,46,59 dla mnie wygląda to nieźle ;)))
29,33,41.... 29,33 to moja parka ;)
29,33,41.... 29,33 to moja parka ;)
hosia... zobaczy się wieczorem, co komutery zdecydują się nam wylosować. Nic z przypadku się nie dzieje, to jest biznes i każdy o tym wiem. Pozorna losowość, logiczna manipulacja trudna do zdjęcia.
Gram jedynie rozpisami jak mam pieniądze, więc śmiać się idzie jak w kolekturze dialog ''ile dziś blankietów Pan ma''...
Gram jedynie rozpisami jak mam pieniądze, więc śmiać się idzie jak w kolekturze dialog ''ile dziś blankietów Pan ma''...
Witaj Ryśku ;) Lecę zobaczyć w tiviku co mozna zrobić z miliardem baksów ;) Ta wiedza może sie przydać już o 22.15... no góra jutro wieczorem ;)))
Witaj KOCIU Strasznie się za Tobą stęskniłam ;)
Pozdrawiam Wszystkich gorąco ;)
Witaj KOCIU Strasznie się za Tobą stęskniłam ;)
Pozdrawiam Wszystkich gorąco ;)
hośka ja właśnie kończę pracę i mykam do domu.mam nadzieję,że po losowanku pogadasz z wujkiem na gadulcu ;).
Czy ktoś wie jak pozbyć się męża alergika ? siedzi - kicha , chrząka i pociąga nosem - mam już mordercze myśli !!
a teraz kaszle!!!!!1
Witam.hosia,no kochana nareszcie,widzę i czytam,nic a nic się nie zmieniłaś,cała Ty.Pozdrawiam:)
Żeby tak się dało , ale jak dzieci dorosną , to już nie mam zamiaru z nim się męczyć ...trzeba było się słuchać rodziców !!!!!
mysia pysia,Mogłaś zagadać,na GG o mężu,którego chcesz się
pozbyć,pracowałem z takim osobnikiem,nie leczył się
a nas denerwował,alergia jest do uleczenia:P
pozbyć,pracowałem z takim osobnikiem,nie leczył się
a nas denerwował,alergia jest do uleczenia:P
Zapodam jedną dziewiątkę na 22,15:3,13,15,23,34,41,57,80
Napiszcie,czy są to liczby,godne uwagi:P
Napiszcie,czy są to liczby,godne uwagi:P
Koszmar nad koszmarami:plomba kaput,więc rzuciłem 4hufce do walki z lotto,a chybik złośliwie wybił mi 35.
Jest uczulony na sierść psa ....niestety nie można odczulić....można tylko zapobiegać ....ale jest tapicerem i teraz dostał do renowacji krzesła od ludzi , którzy mają w domu psa .....i masz babo placek
mysia-pysia lecz biedaka bo za nim Ci dzieci dorosną to się wykonczysz.
sam9>>>Witaj.Liczby,które podałeś,są jak najbardziej godne uwagi,biorąc pod uwagę,że mieszczą się one w przedziale od 1-80.Pozdro.
mysiu-pysiu ja leczyłam mojego alergicznego dzieciaka u dobrego homeopaty.Wyleczył!!!!!!
choć trochę to kosztowało i trwało
choć trochę to kosztowało i trwało
mysia-pysia >>> nie narzekaj trzeba zawsze pozytywnych stron szukać w negatywnych sytuacjach.
Złapał "alergię" no OK masz kłopot,ale z drugiej strony patrząc mógł zachorować na "męskie" choroby i to dopiero by był dyskomfort dla Ciebie :PPPPPP
Złapał "alergię" no OK masz kłopot,ale z drugiej strony patrząc mógł zachorować na "męskie" choroby i to dopiero by był dyskomfort dla Ciebie :PPPPPP
sam9 wg mnie : 34,41,80 ale , że na wieczór nic nie wysłałam to może oznaczać , że : wypadną albo dopiero jutro...na dwoje babka wróżyła....znikam , bo juz rodzinka do snu sie szykuje
jandzia - dla dziecka wszystko bym poświęciła - ale dla "mojego" męża to nie wiem czy warto - wystarczająco przeszłam zanim poszedł do alergologa zrobić testy , a teraz wygoniłam go , żeby zrobił badania na astmę oskrzelowa i okazało się , że ma ......szkoda gadać
Chybika puściłem na 10 skreśleń,a te 35 psuje mi kupon.A chciałbym zgarnąć maksymalną wygraną,bo wtedy można wstawić implanty,a tak ząbki w ruinie.
Kombo czy masz problemy z zębami i jak często odwiedzasz dentystę?
hipopotan>>
myśl, do licha, pozytywnie...
może ta 35, da Ci, te Twoje upragnione szczęście ?
powodzenia wszystkim
myśl, do licha, pozytywnie...
może ta 35, da Ci, te Twoje upragnione szczęście ?
powodzenia wszystkim
hipopotan>>>>nie mam żadnych problemów z uzębieniem,jednak regularne wizyty u stomatologa są niezbędne dla utrzymania zębów w należytym stanie.Pozdrawiam i zdrówka życzę.
Myślałem pozytywnie do momentu,aż nadgryzłem gumożelki.Nagle usłyszałem w buzi trzask i było po plombie.Wtedy włosy stanęły mi dęba,a ręce opadły.
kombo ale zapodałeś to ja lepiej zapodam he he wylosuja dzis 20 kulek jednego koloru z przedziału 1 -80 i co najważniejsze dwudziesta kulka zostanie plusem he.kto skreślił właściwe wygra
Czyli należysz do elity Kombo.Ja jak stracę ostatnie ząbki to pozostanie mi już tylko dieta płynna:mleko i woda.
Zaznaczę,że machina lotto,wybrała mi cztery liczby identyczne jakie ma Madzia77 w typowaniach.
hipopotan>>
stanęły dęba, więc są ...
są - włosy...
czy Ty wiesz, jaki to skarb ?
Jak na Ciebie zazdrośnie spoglądają...
Ile by Ci dali, Ci co nie mają ?
stanęły dęba, więc są ...
są - włosy...
czy Ty wiesz, jaki to skarb ?
Jak na Ciebie zazdrośnie spoglądają...
Ile by Ci dali, Ci co nie mają ?
Nadchodzi godzina 0,więc wołam:Przybywajcie pieniążki,Lila ratuj łasucha hipcia,przed klęską.
Robal włosy są ale od długotrwałych chorób cześć siwiutka,a były wcześniej czarne jak smoła.
Robal 36 he he domyślam się.A jak ci granie idzie?ja coraz bardziej się przekonuje do grania raz na jakiś czas parką za 100zł
kocio>>
u mnie w grze ? no cóż, ma być lepiej ;)
tylko, tak na pewno, to jeszcze nie wiadomo, kiedy :)
u mnie w grze ? no cóż, ma być lepiej ;)
tylko, tak na pewno, to jeszcze nie wiadomo, kiedy :)
Tuż przed losowaniem uzupełniłem braki cukrów konsumując porcję lodów.
Komu dziś, z wiaderka obcinana, przyniosła szczęście ?
Parę cytatów...
"drap drap drap i wygrana jest"
"wisienka na torcie"
"do pracy bierze się Joker"
dobranoc :)
Parę cytatów...
"drap drap drap i wygrana jest"
"wisienka na torcie"
"do pracy bierze się Joker"
dobranoc :)
Na sucho od 7/20 do co jakiś czas 11/20 albo 12/20, a na mokro 2/20 góra 3/20. Hmmm....
PO c... dużo trafić można 1/10:D
mysia-pysia z astmą teraz mozna zyc prawie normalnie, znajdz tylko dobrego lekarza.
a co do moich dzisiejszych typów to ręce opadają nie wiem czy smiac sie czy płakć.Nie mam czasu na typowanie, moze by na chybił trafił?
a co do moich dzisiejszych typów to ręce opadają nie wiem czy smiac sie czy płakć.Nie mam czasu na typowanie, moze by na chybił trafił?
gratulki agatka;)
Veni u mnie 5/10, ta felerna druga piątka akurat taka sama jak u Ciebie
Veni u mnie 5/10, ta felerna druga piątka akurat taka sama jak u Ciebie
jandzia... jak ja wzięłam wczoraj na ch/t to większość była takie same jak moje..... i kicha
torsan....swoje cyferki wysłałam przed jedenastą, a chybiły po 17 .......
kathy-ja dosyć często zmieniam ale ostatnio też zaczełem grac stałe zobaczymy co z tego wyjdzie