Wpisy 111 414 – 111 524
13 maja 2010 23:06 → 14 maja 2010 19:37, 100 wpisów
zlotych sie pisze a nie zloty.a nie miales chirurga mocno wierzacego?
Mnie sie Hipciu też kiedys cześciej zadrzało wygrwać a
teraz cieniutko
teraz cieniutko
Stary to bardzo nieszczęśliwy człowiek,bo nie potrafi napisać nic wesołego lecz jedynie złośliwości.Może zielenieje i jestem pewien,że kogoś mi przypomina.
Ja jeszcze Jandzia,czekam na wynik nocny,bo nadałem kupon u buchmaków.
Dobranoc:)hipcio głowa do góry jutro też dzionek pozdr. Spokojnej Nocy, kolorowych:)))
Ja Hipciu nie obstawiam u bukmacherow bo nie bardzo wiem o co tam chodzi, i choć Gdańsk to duże miasto to przyznam szczerze niegdy nie widziałam takiego przybytku
Dobranoc Hipciu niech Ci sie przysnią szczęśliwe liczby
Miłych snow dla wszystkich
Miłych snow dla wszystkich
Mag.. witaj.
Nikogo tu nie ma. To i ja też stąd uciekam.
Witam Wszystkich !!!
Witam.W ten mokry nieprzyjemny krakowski poranek brrrr pozwolę sobie za prezentować moją propozycje do gry MM.Oto moje liczby:2,32,19,15,33,22,6,26,77,64.Wszystkim życze trafnych typowań,i wygranych według potrzeb a że te są wysokie to i wysokie powinny być wygrane.(ciekawe czy zasz)
rencino daj sobie spokoj juz z pisaniem tutaj swoich farmazonow, co taka cisza z twoimi wygranymi?
kogucik19> Na to,że zaszczeka to pewniaka można postawić.Jest czujny i cierpliwy jak kurojad przed atakiem.Gdyby nie to,że osobista kultura i dobre wychowanie mi na to nie pozwalają,to zapewne napisałbym mu,że jest idiotą.Ale,myślę,że bojkot wpisów tego typa będzie lepszy.
A co do aury,to Pomorze Zachodnie już od kilku dni słonka nie widziało.
A co do aury,to Pomorze Zachodnie już od kilku dni słonka nie widziało.
Wędrowca netowy :):("O.Ch")witam:))) miałeś mi coś napisać, czekam, czekam......:(
szczęśliwy numerek na teraz to 22 a temu że już po dwóch piwach i dwóch numerkach z moją pancią jestem to na teraz bo na wieczór to będzie większa cyferka
Pyta mnie co z moimi wygranymi więc odpowiadam.Obstawiłem na wysoki kurs i wysoką stawkę że zaszczeka i wygrałem.
brazil >>> wszystko się zgadza,ale czy Ty nie potrafisz zaskoczyć,że swoimi durnymi wpisami odnosnie koguta działasz innym na nerwy?
Kogucik19 zapewne da Ci swoje gg i tam będziesz mógł mu ubliżać do bólu,pytanie tylko czy będziesz na prywacie taki odważny jak tutaj.
Kogucik19 zapewne da Ci swoje gg i tam będziesz mógł mu ubliżać do bólu,pytanie tylko czy będziesz na prywacie taki odważny jak tutaj.
brazil >>> nie chce mi się wdawać z Tobą w pyskówkę,ale znajdź sobie jakiego emeryta na poczcie (w realu) i tam dawaj popisy swojego idiotyzmu.Nudny jesteś i śmieszny.
Witam ponownie All
Wczoraj 4/10 po ..... dużo. Teraz na 14:00 poszedł MM rozpis 5/6 stawka x1 14,37,44,48,58,66 koszt 15zł co myślicie?
Mag masz gratulacje od Bałwana.Czy możesz zdradzić o której godzinie nadałaś kupony?
Gratulacje mag czyli w kieszeni niezła kasa 972 złotysze. Powodzenia w przyszłości. Pozdro
Machina lotto zrobiła wysoką pustynię,bo od44 do 72 nic nie widać.Ani jednego drzewka.
i poszło się..
Widzę Mag,że masz zadowoloną mysz,mi by się przydało,żeby tak po losowaniu zatańczył bałwan.Więc wybiorę jakieś liczby na wieczór.
Podaję co hipcio je na obiadek,właśnie w jego żołądku ląduję śledz z ziemniakami.
Bałwana interesuje,co tajemniczy Mag zrobi z wygraną.Jak wyda pieniążki.
Rafał pożywienie jest bardzo ważne,tak samo czym karmi się mózg.
Hipcio>>> Dokładnie tak jak piszesz! :)
Z psychiką nie ma żartów!!!!!!!!!!
Z psychiką nie ma żartów!!!!!!!!!!
Ważne jest by słuchać muzyki spokojnej,bo hałas zakłóca funkcjonowanie organizmu i pożera witaminę b.
A dostarczać dużo witaminy m.Bo miłość potrzebna jest do funkcjonowania podobnie jak krew.
Dzisiaj warunki nadawania kuponów mogą być trudne,bo zmienne warunki pogodowe,często pada deszcz.Proponuję więc szaleńcom którzy mają odwagę grać,zabrać ze sobą parasol w drogę.
Chyba trzeba zaufać maszynie na ch/t.Dzisiaj 6/8.W końcu jeden szczebel wyżej bo zawsze było 5/8.
Zaznaczam,ze wczoraj spotkałem na mieście jednego kota,ale był wystraszony i nie podszedł na wołanie :kici,kici.Widać miał złe doświadczenia z ludzmi.
Gratuluję Ricardos,widać nad morzem machiny lepiej funkcjonują i dają lepsze cyferki.
Hipo dzięki.Kupon nadany o godz 9:02 tuż po otwarciu osiedlowej kolektury.W pierwszej kolejności poszedł mój kupon z którego mam 3/8 a ch/t był nie zamierzony.Miałem 5zeta więc poprosiłem jeszcze o ósemkę na ch/t.
Ricardos,na wieczór chyba padną dziwne liczby,bo co znaczy ta luka w mapach.
A kupon nadany w totomix padł.Podejrzewam,że zapeszył mi niejaki Stary.
Hipo jeśli chcesz moje typy inne niż te które podaję na tej stronce to mogę wysłać Ci na @
Przy okazji będąc w punkcie totomix wziąłem ulotkę,że jakieś mistrzostwa w RPA już niedługo.
Hipo jak maj mój @ to napisz mi abym miał Twój @ bo nie mam w zapisanych :(
A bałwan już takie głupoty wypisuje że jeszcze trochę a zacznie opisywać swoje stolce.
witam wszystkich.mag..narazie stawka podstawowa po troszke powypłacie poszalalem ciuchy itp
Bałwan wysłał wiadomość,sprawdz Ricardos co masz w swojej skrytce.
Banco z Bronxu,uspokój się,bo profesor wstawi ci jedynkę,i nie przejdziesz do następnej klasy.
Mag,mysz ciągle skacze w typach na żywo,widać wygrana ją bardzo ucieszyła.Pozdrawiam.
Dzięki Ricardos,coś z tego zestawu wybiorę.Tylko czy Ty wysyłasz na wieczór podobne liczby?
Hipo.Myslę,że tak jak podałem tak wyślę.Nie ma co za dużo przestawiac bo można przekombinować.Czasami ma się tzw nochala więc ryzyko jest.Jeśli nawet damy te same liczby a będą miały wypaść to i tak wypadną.Powodzenia.
Ricardos już mam przepisane liczby na kupony.Wybrałem drugie i trzecie danie.
Mag tylko uważaj na Ulryka von Lotto,bo on lubi odbierać a nie rozdawać.Graj teraz tak,abyś szybko nie straciła wygranej.
Witam.Podaje moje typy do MM na zmiane "B".Oto one.2,20,19,15,33,22,6,18,80,64.Życze wszystkim trafnych typowań,pozdrawiam HIPCIA i jego ferajnę.Miłego dnia do jutra.
Mag.. .
Dzisiaj i jutro zrobiłem sobie wolne od Multipasko.
Pozdrawiam.
Dzisiaj i jutro zrobiłem sobie wolne od Multipasko.
Pozdrawiam.
a ja dzis trafiłam 3/5 i 4/10 na wieczór to samo bo wysyłam na dwa losowania zaszalałąm i kupiłam jokera.
Nad morzem dzis zimno i pochmurno
Mag gratulacje, tez bym tak chciała
Nad morzem dzis zimno i pochmurno
Mag gratulacje, tez bym tak chciała