Wpisy 74 075 – 74 174
28 października 2009 20:06 → 29 października 2009 15:44, 100 wpisów
W jaki sposób tak trafnie typujecie liczby na multi multi? Mi to nie wychodzi. Macie jakies sposoby?
Jeśli macie jakieś dobre metody typowani9a napiszcie na gg lub na moim profilu.
pozdrawiam i zyczę szczęścia:)
pozdrawiam i zyczę szczęścia:)
MrPAWEŁ Sposobów typowania liczb jest mnóstwo,i zapewniam Cie każdy jest dobry.Natomiast problem tkwi w tym żeby sposób typowania,zgrał i dogadał sie ze szczęściem,i wtedy sukces murowany,ale ja na to niestety metody nie mam.
kogucik19 a ja znam metodę jak typowanie połączyć ze szczęściem. Stawiasz na stole flaszeczkę, pijesz. Odczekasz parę chwil, typujesz liczby a po flaszeczce jest Ci tak dobrze, że jesteś szczęśliwy. Sposób murowany a i gdzieś czytałem jak pan "podchmielony" przyszedł, puścił - w dodatku za pożyczone - i wygrał. Może coś w tym jest?
mr paweł
liczby bierzemy ze statystyki , jedni biorą liczby :gorące:
inni :zimne:.
Ja np. gorące z ostatnich 8 losowań.....np. na dziś 42,8,41,14.............
Powodzenia.
liczby bierzemy ze statystyki , jedni biorą liczby :gorące:
inni :zimne:.
Ja np. gorące z ostatnich 8 losowań.....np. na dziś 42,8,41,14.............
Powodzenia.
Zuzia D. a co to są liczby gorące i zimne? te które padły/nie padły w ostatnich losowaniach?
dzielicie może liczby na zbiory parzystych nieparzystych lub liczb z końcówką 1, 2. 3. 4 itd.?
gorące te które często losują w ostatnich losowaniach.......
zimne te które mają przerwę i nie ma ich przez np. 7 losowań.....
zimne te które mają przerwę i nie ma ich przez np. 7 losowań.....
MrPaweł, poszukaj w googlach coś o temperaturach liczb, trendach liczb albo strefach.
MrPaweł>> tylko trzeba uważać, bo te "gorące" mogą się stać nagle zimne...
częstym przypadkiem (ale NIE REGUŁĄ!) jest, że zimne robią się gorące (czyli "nadrabiają")
częstym przypadkiem (ale NIE REGUŁĄ!) jest, że zimne robią się gorące (czyli "nadrabiają")
MrPAWEŁ Mnie nie pytaj.Jestem najgorszym typerem jaki na tej planecie gra w kólki.Ja gram progresją na pojedyncze zdarzenia,takie jak PLUS P/NP,NUMEREK P/NP LOTTO P/NP.Gram progresją ,jak gram znajdziesz na forum ,tam wszystko pisze co gram i raz w tygodniu podaje progi.Wiem tylko jedno ze to czego nie ma długo to musi wyjść,ale ile bede czekał nigdy nie wiem.Posiłkuje sie mapami, statystykami i NOSEM ale liczby i zdarzenia lubią powiekszać swoje rekordy nie wychodzenia.Jak sie trafi taka przerwa jak w PLUSIE na NP to niestety sie dostaje po kuprze,i teraz sie odrabia bo nie przypuszczałem ze tak źle bedzie,ale maszyna sie zmieniła a ja nie zareagowałem na czas i kuper mokry.To wszystko.
Olejnik troszkę rozjechała Palikota.Ludzie ona obstawia ligę angielską.
13,65,71,30,20.
22,64,67,21,13.
Totomix
13,65,71,30,20.
22,64,67,21,13.
Totomix
Witam was, jak wam idzie trafnosc przy tej maszynie???? u mnie srednio, jeszcze musze poobserwowac, ale nie jest tak zle, mysle ze powoli zaczne grac.
Dam taki przykład .Liczba 44 przez ostatnie 250 losowan miała przerwę 12 losowan,w tej chwili nie ma jej juz 14 razy,zatem można domniemywać ze powinna wyjść juz niebawem,mam ja dziś na 4 progu ,wiec moge mieć nadzieje,że wyjdzie do 4-5-6 losowań.Ale czy to nastąpi to pewny nie jestem.Takich przykładów jest więcej i większość sie kończy pomyślnie,ale wystarczy jeden przypadek i niestety czeka cie odrabianie,a odrabianie musi być za większe stawki ,a przynajmniej nie od 1 progu.I zabawa trwa dalej.Pozdrawiam
slavo:
:-) A jak uwazasz, myslisz ze zmiana maszyny wprowadzila tez zmiany w losowanych cyferkach? odczuwasz cos...?? Na ten moment mysle ze nie widac radykalnej zmiany, takie srednie sa te losowania, Teraz to bym grala albo na jedna liczbe za zwiekszona oczywiscie stawka albo na parke.
:-) A jak uwazasz, myslisz ze zmiana maszyny wprowadzila tez zmiany w losowanych cyferkach? odczuwasz cos...?? Na ten moment mysle ze nie widac radykalnej zmiany, takie srednie sa te losowania, Teraz to bym grala albo na jedna liczbe za zwiekszona oczywiscie stawka albo na parke.
slavo-nie jestem za bardzo w temacie bo do kompa usiadłam dopiero o 17-tej.
typy na 22.00 totomix 200 zł za zakład
1/1
29-----563,40
42-----563,40
1/1
29-----563,40
42-----563,40
ups dobrze ze nie pusciłem znów ten wieleba a to pech!!!!!!!!!!!!!!!!1
slavo, - odezwałeś się to znaczy że obiad był bez grzybów, albo zbieracz się znał na swoim fachu.pozdr
HA,HA,HA.
Tylko ,że grzybiarka coś zaginęła,chyba wilk ją w krzaki wciągnął:):):):)
Tylko ,że grzybiarka coś zaginęła,chyba wilk ją w krzaki wciągnął:):):):)
Monsiu - cały czas łudzę się,że może przytarga z tej "Ziemi Obiecanej",chociaż z tego co widzę to nie dość,że sama nie mam szczęścia do gier - to i innym pecha przynoszę.
pozd
pozd
slavo - żebyś widział tego WILKA miód-malina.Jutro raz jeszcze idę do lasu w nadziei.........! Że go spotkam!
hehe
hehe
Madzia77 - nie martw się. Nie wierzę w zależności szczęścia od innych ludzi. Masz parafrazę znanego powiedzenia: Szczęście jest jak d..a - każdy ma to własne!!!!
Lepiej za to uważaj w tym lesie bo wyjdziesz na tym żle, jak wilk okaże się w rzeczywistości baranem.
Monsiu - pocieszam się,że kto nie ma szczęścia w grach ten ma szczęście w miłości - dlatego jutro raz jeszcze wybiorę się do lasu na grzybki :)
Monsiu - coś Ci napiszę - "Jak się nie ma wilka to się lubi barana" :)
Radzę Madziu w tym lesie być ostrożną - piszesz, że"idziesz w nadziei" a jak spotkasz tego swojego wilka obyś nie wróciła "przy nadziei". Lepiej z nadzieją się wiązać przy totolotku, choć przy grach wiadomo wszem że nadzieja to matka itd.....
Monsiu - nie taki WILK straszny jak go malują - więc aby do jutra dotrwać i mieć siłę chodzić po lesie ( krzakach ? ) trzeba iść do łóżeczka aby witalności nabrać i wigoru.
Więc życzę Wam kolorowych snów,a oto przepiękny utworek dla Was:
http://www.youtube.com/watch?v=gJWurqWTeSk
dobranoc
Więc życzę Wam kolorowych snów,a oto przepiękny utworek dla Was:
http://www.youtube.com/watch?v=gJWurqWTeSk
dobranoc
Miłych marzeń o wilku i krzakach, czy wilku w krzakach, czy jakoś tam ... wszystko jedno. Dobranoc wszystkim. Wgrałem 2 złote, idę z radości przepić wszystko.
Jasny gwint,jak mnie tu długo nie było. pozdrawiam wszystkich. Jakby były jakieś sny to jutro do 7.30 jeszcze jestem.pa
Witaj Madziu,troszkę jestem zagoniony, ale tak to w życiu bywa.Potrzebna mi kaska, w związku z czym koniecznym było zakasanie rękawów i do roboty.Nic ostatnio nie śnię poniważ mało śpię ale może tobie coś miłego "cyferkowego" się przysni,czego życzę z całego serduszka.
Cztery ostatnie losowania wylosowano 10 numerów parzystych i 10 nieparzystych. Ale maszyna równo rozkłada...
Czy o 22.00 mieliście normalne losowanie w necie?
U mnie był czarny ekran i nic poza tym.
U mnie był czarny ekran i nic poza tym.
Witaj Edi; To oczywista, że moja ostra, z PAZUREM napisana prowokacja była jak najbardziej zamierzona, celowa i dogłębnie przemyślana ( niczym prowokacja niejakiego agenta T. ;)
Szkoda tylko , że ja nie mam takich hojnych sponsorów ;D
Cała nadzieja w PASKO i jego 6z12. No i jeszcze dochodzą te nie rozliczone nocne dyżury na multipasko ;DDD
Pozdrawiam i życzę miłego czwartku;
Szkoda tylko , że ja nie mam takich hojnych sponsorów ;D
Cała nadzieja w PASKO i jego 6z12. No i jeszcze dochodzą te nie rozliczone nocne dyżury na multipasko ;DDD
Pozdrawiam i życzę miłego czwartku;
Witaj hosiu! I Tobie tłustego czwartku życzę - oczywiście w sensie rogu obfitości w trafieniach , ale nie o strzały Amora mi tu idzie... choć kto to wie :) a zatem przypomnę znaną fraszkę Jana Sztaudyngera:
"Myjcie się dziewczyny , bo nie znacie dnia ani godziny!"
Pa!
edi8
"Myjcie się dziewczyny , bo nie znacie dnia ani godziny!"
Pa!
edi8
hey tomek z poznania gram i mam zalamke bo nic nie wygralem serdecznie was witam
podajcie trojeczke szczescia na 14 i 22 dziekuje za pomoc szacunek zycze szczescia wszystkim i sobie Tomek
Witam!wczoraj znowu nic ani w MM ani w keno może dziś się uda coś trafić pozdrawiam
Witam.HOSIU serdecznie witam i ciesze sie że wróciłaś,do nas.Na dziś KOGUT zagra następujące liczby na progresje.Liczba uparciuszek 44 oraz świeżynki:51,31,79,48,59,16,61 podałem w kolejności braku ich występowania.Resztę klasyki na forum.
Warto zajrzeć na stronę www.wyborcza.pl/ Nie łatwo będzie wygrać z hazardem.
Wędroiec netowy ....WITAM a > sen < szklana butelka zielona a tyle pamiętam jeśli to prosze a DZIEKI
??? Za mało danych aby zamienić " sen na liczbę". Moja propozycja- zwróć uwagę na liczby 35 i 42. Pozdrawiam i miłego dnia życzę.
MM na 14 / Totomix
Zagram na parki odwrócone połączone w
"czwórki" z 2 stref.
1 strefa - 14,41 -- 16,61 -- 46,64
2 strefa - 23,32 -- 34,43 -- 27,72
Kupony po 4zł / ew.wygrana to 671.60zł
14,41,34,43
16,61,23,32
46,64,34,43
Kupony po 5zł / ew.wygrana to 839.50zł
14,41,23,32
14,41,27,72
16,61,34,43
16,61,27,72
46,64,23,32
46,64,27,72
Koszt gry 42zł.
Zagram na parki odwrócone połączone w
"czwórki" z 2 stref.
1 strefa - 14,41 -- 16,61 -- 46,64
2 strefa - 23,32 -- 34,43 -- 27,72
Kupony po 4zł / ew.wygrana to 671.60zł
14,41,34,43
16,61,23,32
46,64,34,43
Kupony po 5zł / ew.wygrana to 839.50zł
14,41,23,32
14,41,27,72
16,61,34,43
16,61,27,72
46,64,23,32
46,64,27,72
Koszt gry 42zł.
71,65,28,38,40.///Totomix.
Drzewiecki miał stan przedzawałowy jak się dowiedział,że Tusk likwiduje hazard:):):):):):):)
Ale ja jestem podły;/
Drzewiecki miał stan przedzawałowy jak się dowiedział,że Tusk likwiduje hazard:):):):):):):)
Ale ja jestem podły;/
Nie, Drzewicki miał ten stan bo zmartwił się, że mama umarła z powodu jego przekrętów.
Biedaczka pewnie myślała, że synek jest uczciwy.
"Uczciwie" oszukuje ludzi...
Biedaczka pewnie myślała, że synek jest uczciwy.
"Uczciwie" oszukuje ludzi...
i świetnie, znów Totomix zacinal sie w necie i nie zdarzylam po kilku probach wyslac jednego zakladu przed 13:55 ... Ciekawe czy beda moje cyferki wylosowane teraz, musze wczesniej zaczac wysylac bo 10 min przed czasem to za malo w necie, czesto sie zacina....i h...
Zycze wszystkim wygranych.
Zycze wszystkim wygranych.
Tragiczne losowanie.
Nic. 000000
Nic. 000000
Proponuję wybrać coś z tego:16,23,31,44,48,51,59,61,75.Ja to puszcze + 2 zakład 16,23,44,48,75 pozdrawiam
WItam. Moja propozycja na LOTTO liczba 2 na 99%. Polecam i wysokich.
Takie sobie losowanie.Jedna liczba wpadła wiec należy sie cieszyć bo mogło być gorzej.Liczba ta to świeżynka 79,a wolał bym tą 44 upolować,ale chyba śrut za cienki,wiem ze ta liczba lubi chodzić wieczorową porą wiec na zmiane B zagramy:Bruneta wieczorowa porą w wieku 44 latek.Oraz świeżynki 51,31,48,59,16,61.Reszta to klasyka i na forum.Pozdrawiam
moja 2ka wpadla, czulam ja bardzo, od kilku losowan ja obserwowalam i wiedzialam niemal na 100% ze wpadnie o 14.00. 6 i 13 tez przeczuwalam. A na 2ke chcialam grac w Totomix za 10zł lub 20zł, na plusie byloby (wygrana 28zł) 18zł lub 36zł(wygrana 56,-). trudno, trzeba sie pogodzic i wymyslic cos na 22.00.
Ładnie dziś poszlo mimo niskiej wygranej. 5/10 z plusem ale ładna seria liczb mi weszła. Na wieczór coś lepszego przygotuje.
nic nie wygralem tone POMOZCIE podajcie vip 3 na 22 szacunek pozdrawiam Tomek poznan zycze wam szczescia !!!!!!!!!
raperek - nie toń !!!
Jak tak bardzo chcesz to może 11 ?
Odpowiedzialności nie ponoszę.
pozd
Jak tak bardzo chcesz to może 11 ?
Odpowiedzialności nie ponoszę.
pozd
Hej Madziu
Wczoraj o 14 Twoja liczba 77 pozbawiła mnie 4000zł padła jako ostatnia i jako nieparzysta :( a miała być parzysta :)
Liczby jak widzisz coś wytypuję i po oczach raz w jednąstrone raz w drugą
Ale dzisiaj o 22 wejdą na 1000% 1,11,22
Wczoraj o 14 Twoja liczba 77 pozbawiła mnie 4000zł padła jako ostatnia i jako nieparzysta :( a miała być parzysta :)
Liczby jak widzisz coś wytypuję i po oczach raz w jednąstrone raz w drugą
Ale dzisiaj o 22 wejdą na 1000% 1,11,22
Madzia ale na 69 zarobiłem i jest super :)
Bedziesz jakoś wkrótce w Warszawie...???
Bedziesz jakoś wkrótce w Warszawie...???
13max33 - jeszcze nigdy nie widziałam Warszawy.
Przykre nie? Jako Polka powinnam chyba?
Przykre nie? Jako Polka powinnam chyba?