Wpisy 73 875 – 73 974
27 października 2009 19:54 → 27 października 2009 23:53, 100 wpisów
Lestek - osobiście uważam,że państwo chce zrobić wszystko aby hazard mieć pod 100% kontrolą ( aby na diety tych matołów w rządzie było ) i zmusić niejako do gry TS gdzie nasze państwo ma udziały!
A przy naszym milczeniu - zrobią wszystko co będą chcieli !
pozd
A przy naszym milczeniu - zrobią wszystko co będą chcieli !
pozd
O ironio na prywaciarzach więcej by wyciągnęli niż na TS.
Tak jest ze służbą zdrowia np. Miasto mając szpital na kontrakcie nie zarobi, a gdy dzierżawi budynek NZOZowi, dostaje czynsz i do tego CIT... ale gdzie tam, kto pomyśli o dobrych rozwiązaniach...
Dobra, lecę puścić liczby, które powtarzam - dziś zostaną wylosowane! ;) Miłego wieczorku wszystkim i do 22.
Tak jest ze służbą zdrowia np. Miasto mając szpital na kontrakcie nie zarobi, a gdy dzierżawi budynek NZOZowi, dostaje czynsz i do tego CIT... ale gdzie tam, kto pomyśli o dobrych rozwiązaniach...
Dobra, lecę puścić liczby, które powtarzam - dziś zostaną wylosowane! ;) Miłego wieczorku wszystkim i do 22.
lila-tak jestem,no troche nudy patrze sobie co w sts-ie można jutro zagrać
Panie Premierze. Ja bym poszedł dalej. Oprócz tylko legalnych kasyn, wprowadziłbym hazard do kościoła. Podatki podniósłbym emerytom i rencistom. A ludziom oprócz zaglądania w Internet i konta, zaglądałbym do łóżek. Może grają w nocy w jakiegoś pokerka, rozbieranego. W końcu wszystko robimy dla szczytnego celu, żeby Zbyszkowi, Mirkowi i Grześkowi żyło się lepiej :)
Pozdrawiam. Oby-watel
Pozdrawiam. Oby-watel
Rozmawiałem dzis z obsługa tipsporta która przy okazji prowadzi taki bar z piwem (na końcówce tramwaj. Bronowice NOWE)i obsługa która znam juz Parę lat powiedziała mi ze jak kulki zniknęły to z obrotu 50.000 miesięcznie zjechali do 10.000 zeta.Do tego doprowadzili debile.Szkoda gadać. Pozdrawiam.
torsan-zapisz sobie nasz numer gg na wszelki wypadek.Tak łatwiej będzie nam się wymieniać typami.
10234206
10234206
" TUSK ZWARIOWAŁ !"
"LIKWIDACJA MULTIPASKO ? "
Więcej na
www.By żyło się lepiej HEJ!.pl
"LIKWIDACJA MULTIPASKO ? "
Więcej na
www.By żyło się lepiej HEJ!.pl
lila bardzo mi się podoba jak typujesz obserwuje już od dłuższego czasu
ewunia00777-Witam,czy na podstawie moich typowań,udało się Tobie coś wygrać?
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
lila tak mi i mojej koleżance trafiliśmy 5z6 z plusem
ewunia00777-bardzo się cieszę,że okazałam się pomocna.Mam nadzieję,że nadal będę trafnie typowała.Pozdrawiam.
Nowy szczyt bezczelności: Zagłosować na platformę i wyjechać z kraju.
zlikwidować także telefony komórkowe wszak to one obnażyły naturę rządzących !!!
Zlikwidować CBA,ABW,ZUS,MOPS,NFZ,POLICJE,SEJM,PO,PIS aby wszystkim pozostałym żyło sie lepiej,mordo ty moja.
Liluś dzisiaj sobie odpusciłem poprostu nie miałem czasu, a yeraz już nie chce mi się wyjść z domku
Cytat dnia:
"Demokratyczne wybory rozstrzygają o tym, kto będzie uciskany w majestacie prawa."
"Demokratyczne wybory rozstrzygają o tym, kto będzie uciskany w majestacie prawa."
witajcie :)
Dobre wiesci na liczbe "49" w LOTTO kurs w TOTOMIX jest znowu tak jak innych czyli 6,40 :0
Dobre wiesci na liczbe "49" w LOTTO kurs w TOTOMIX jest znowu tak jak innych czyli 6,40 :0
czas już założyć PMH (Partię Miłośników Hazardu) było by nas parę milionów i ustalimy że każdy kupon wygrywa .
BO mam wrażenie, że komuna powraca kiedy rząd wie lepiej co jest dore dla obywatela .
BO mam wrażenie, że komuna powraca kiedy rząd wie lepiej co jest dore dla obywatela .
Smutne to ale wybory sprowadzają się do tego, że my decydujemy kto nas będzie okradał!
Cóż samo życie może następnym razem się uda?
brodin - Tak też właśnie myślę i dlatego nigdy nie głosowałam,bo miałam świadomość tego iż obojętnie kto by nie politykował to...........zwykłemu szaraczkowi i tak zawsze wiatr w oczy!
pozd
brodin - Tak też właśnie myślę i dlatego nigdy nie głosowałam,bo miałam świadomość tego iż obojętnie kto by nie politykował to...........zwykłemu szaraczkowi i tak zawsze wiatr w oczy!
pozd
Jeżeli chodzi o politykę:
Ksiądz wini Pana,Pan księdza a nam biednym zewsząd nędza.
Ksiądz wini Pana,Pan księdza a nam biednym zewsząd nędza.
madzia-czyli hokej finlandia no cóż jutro proponuje zagrać na Ried w piłce nożnej liga austryjacka
Nie wiem czy zauważyliście ale niektórzy występują pod kilkoma nickami. Teraz w typowaniach pewniaków można zobaczyć że Boguś, Bogus2 i BabciaZosia to jedna i ta sama osoba. To samo dotyczy rysio1956 i wszystkich jego odmian. Chociaż może się okazać że BabciaZosia i ryszard1956 też są ze sobą w jakiś sposób powiązani. Może jakieś dobre tabletki by tu pomogły.
Jak w jakiś sposób mnie ten pomysł dotknie,to ja się odwdzięczę Rychowi Zdzichowi i Donkowi .W WYBORACH :/
a mnie demokracja bardzo się podoba.
jeśli jakiś polityk ogłosi,że od dzisiaj strzelamy do hazardzistów,to sami będziemy sobie winni.
TO MY WYBIERAMY RZĄDZĄCYCH
jeśli jakiś polityk ogłosi,że od dzisiaj strzelamy do hazardzistów,to sami będziemy sobie winni.
TO MY WYBIERAMY RZĄDZĄCYCH
No i szczęśliwe losowanie.1 liczba trafiona,czyli jeszcze na jutro 39,i ta uparta 44. No i wreszcie PLUS NP.Pozdrawiam
lila-w tym konkursie DL można gdzieś sprawdzić jakie liczby się typowało?
torsan: klikasz na swój nick, następnie klikasz na znaczek Lotto, przewijasz w dół i widzisz historię swoich typowań. Pozdrawiam
Można też wejść do Typowania -> Bilans i zobaczyć jak wszyscy typowali. Dzisiaj znowu było 5/12 w Lotto i czekamy dalej na 6/12, które obiecałem nagrodzić. Pozdrawiam
torsan-ja zawsze spisuję te liczby,które typowałam bo potem nie mogę się odnalezć .Dzisiaj trafiłam 3/12
lila: spróbuj również kliknąć na swój nick, następnie na logo Lotto i przewiń trochę w dół i zobaczysz całą historię swoich typowań wraz z wynikami. Pozdrawiam
http://www.money.pl/gospodarka/raporty/artykul/legalizacja;e-hazardu;dalaby;fiskusowi;350;mln;zl,137,0,550793.html
Cóż trzeba iść powoli do łóżeczka pospać ( nie mam dzisiaj w planach pokera rozbieranego :)
Jutro następny dzień i wielka niewiadoma co tyczy się zdarzeń i ogólnie gier losowych!
Coś na dobry sen dla Was wszystkich:
http://www.youtube.com/watch?v=MhwG-GErzog
dobranoc
Jutro następny dzień i wielka niewiadoma co tyczy się zdarzeń i ogólnie gier losowych!
Coś na dobry sen dla Was wszystkich:
http://www.youtube.com/watch?v=MhwG-GErzog
dobranoc
lila - od momentu wejścia na multipasko - to sen "towar deficytowy" u mnie !
lila-pewnie opłakują porażki tylko my się twardzo trzymamy jak widać
torsan-powinni być jacyś animatorzy,którzy postaraliby się stworzyć odpowiedni klimat na tej stronie.
torsan-chyba ja się zgłoszę na ochotnika.Na początek punktualnie o północy proponuję odegranie hymnu dla rozczarowanych po dzisiejszym losowaniu.
ostatnio aby wzmocnic miesnie brzucha stosuje pas wibrujacy i wibruje i wibruje a brzuch nie chce spasc
Wygrane Lotto:
Stopnie wygranych Ilość Kwota(PLN)
szóstka 0 0.00
piątka 56 4 974.80
czwórka 3109 175.80
trójka 56259 20.00
Stopnie wygranych Ilość Kwota(PLN)
szóstka 0 0.00
piątka 56 4 974.80
czwórka 3109 175.80
trójka 56259 20.00
torsan-jaką masz propozycję muzyczną na hymn przegranych?Zrobimy tem kawałek oficjalnym hymnem dla rozczarowanych.
I niech mi ktoś powie czym różnią się te wygrane w LOTTO od wygranych, które były w Dużym Lotku. Miało być nie wiadomo co
a tu od początku gry może z dwie wysokie czwórki i jedna piątka. A poza tym to wszystko po staremu a płacimy aż o 1 złoty drożej.
a tu od początku gry może z dwie wysokie czwórki i jedna piątka. A poza tym to wszystko po staremu a płacimy aż o 1 złoty drożej.
torsan-to będzie hymn dla wszystkich rozczarowanych po dzisiejszym i nie tylko losowaniu.
http://www.youtube.com/watch?v=EwXhtoLXjxw
http://www.youtube.com/watch?v=EwXhtoLXjxw
torsan-no to hymn przegranych już mamy.Muszę się zastanowić co dalej.
jakas gruba kobieta mowila ze schudla i ze potrafila wykonac jednego dnia kilka tysiecy brzuszkow wydaje mi sie to dziwne skad miala tyle energii
kulturysci twierdza ze zlikwidowanie brzucha jest najtrudniejsze
torsan-nie wiem jak Ty,ale ja w końcowym fragmencie tego hymnu zauważyłam zadziwiające podobieństwo do jednego z ników pod którym ukrywa sie,stały bywalec tego czatu.