Wpisy 68 449 – 68 550
7 października 2009 21:23 → 7 października 2009 23:58, 100 wpisów
Witam.Mam pytanie do grających u buka internetowego.Jakie sa metody obejścia limitu dziennego w wysokości 800 zeta.Czy z jednego kompa mozna grac na dwa konta czyli żona - maż, majac każde osobne konto w banku czy jest to dozwolone,za wszystkie tego typu informacje bede wdzięczny ,pod warunkiem ze pochodzą one od praktyków grających internetowo.Konkretnie chodzi mi o to jak obejsc pewne limity które sa np. dla mnie za małe.Za odpowiedzi dziękuje.Pozdrawiam
http://karlikpl.wrzuta.pl/audio/afpDxqPQCdQ/chlopcy_z_placu_broni_-_kocham_wolnosc
OTO MOJE TYPY NA 22.00
31 45 53 55 57 67
14 33 46 51 63 73 76
7 40 57 67 71 73
7 45
55 67
2 9
38 70
31 45 53 55 57 67
14 33 46 51 63 73 76
7 40 57 67 71 73
7 45
55 67
2 9
38 70
kumorek -czy Ty rozumiesz co się dzieje?
uciekaj z muzyką do kącika muzycznego na forum!
uciekaj z muzyką do kącika muzycznego na forum!
CZOŁEM NIEROBY !!!!:):):):)
48,36,40,13,75. //Totomix
Mam miłe wspomnienia co do KULTU,ach ta młodośc.I słucham do dziś.
Witam.Pasko mam pytanie:czy typując na Forum:parki,ósemki,dziewiątki,mam punkty czy nie?
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Przeczytaj tu jest wszystko.
http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=2333
lila-wyszło na to,że zaśmiecamy tego czata - nie wiedziałam,że
nasze towarzystwo jest tak nieprzyjemne dla użytkowników tego czata i że tak bardzo przeszkadzamy w typowaniach-"samo życie"
nasze towarzystwo jest tak nieprzyjemne dla użytkowników tego czata i że tak bardzo przeszkadzamy w typowaniach-"samo życie"
tak wiec musze jutro zawitac do totomixa i troszke wplacic oby z pozywywnym skutkiem :P
Madzia-nic złego nie robimy,tak wię się za bardzo nie przejmuj.Przynajmniej rozweselamy towarzystwo.
Szkoda,że Pasko nie widzi tego śmiesznego maks158 i nie zablokuje jego bzdetów,które rzeczywiście nie wnoszą nic konkretnego do tego czatu,a jeszcze w dodatku wulgarny jest i obrzydliwy?
Nie miałem na celu prosić o ograniczenie się kogoś z wpisami, tylko zachęcam więcej osób do takiej aktywności jaką np. prezentuje ostatnio madzia i lila. Pozdrawiam
madzia 77- musisz walczyć bo bez walki nie ma nic ,Tak więc napisz coś do administratora czatu znasz gg wczoraj korzystałaś
A takie mam pytanie czemu akurat Madzia a nie Magda -czegoś ci brakuje ?
PASKO-nie chciałyśmy wystraszyć graczy,typujących,poprostu czujemy się dobrze na tej stronie i to dzięki Tobie.Pozdrowienia dla Rzeszowa i Przemyśla,mam tam rodzinkę i domek na Kożeńcu,koło Birczy,nie daleko Soliny,na pewno kojarzysz.Pozdrawiam Cię serdecznie.
new84 >>> z tego co widzę to trafiłeś 4/5 a nie 3/5.
Sprawdź dobrze kupon.
Podałeś takie liczby:
68456. new84 2009-10-07 (21:33)
na 22:
01,15,23,25,27, --- 1,15,23,27 i tu jest 4/5
30,33,39,65,76
Sprawdź dobrze kupon.
Podałeś takie liczby:
68456. new84 2009-10-07 (21:33)
na 22:
01,15,23,25,27, --- 1,15,23,27 i tu jest 4/5
30,33,39,65,76
Tomcio. Ale chodzi o oficjalne typy, które znajdziesz chociażby klikając na nick autora. Był to jego faktyczny debiut w typowaniach. Pozdrawiam
Pasko ma racje
W oficjalnych typach padlo 3/5
natomiast wczesniej na czacie podalem 10 liczb gdzie w pierwszej 5-tce bylo 4/5 :)
W oficjalnych typach padlo 3/5
natomiast wczesniej na czacie podalem 10 liczb gdzie w pierwszej 5-tce bylo 4/5 :)
Pasko >>> a chyba że tak.
Rzadko sprawdzam dział z typowaniami.
Pozdrawiam.
Rzadko sprawdzam dział z typowaniami.
Pozdrawiam.
obecnie testuje nowy system, a na tej stronce zamierzam sledzic jego skutecznosc,poczekamy,zobaczymy.
Wszedł mi dziś tylko numerek, w MM nie gram już. Za dużo forsy przepuściłem ;)
Zwieno-podaj jakiś temat do dyskusji,może się coś ruszy to całe towarzystwo.
Ponawiam swoja prosbę co do gry u buka internetowego.Jak ominac limity gry,czy 2 osoby moga grac z jednego kompa .Za wszystkie informacje związane z tym zagadnieniem bede wdzieczny.Konkretnie jak ominac limitu buka internetowego.Pozdrawiam
kogucik19 -ja nie wiem jak Ci pomóc bo nie znam tego wydaje mi się,że edi8 lub dante V mogą coś na ten temat wiedzieć ale czy są na stronce to nie wiem
pozd
pozd
OPA ja też nie mam szczęścia do numerka ale próbuję. Pierwszy raz trafiłem numerek ale nie mam pomysłu na tę grę...
lila nie moge pozbierac mysli... juz jestem zmeczony po tym calym dniu. Zastanawiam sie caly czas nad tym expresem, jak to lepiej zagrac, czy tak czy owak. Jak narazie to nic ciekawego mi nie przychodzi do glowy.
Ja wysłałem wszystkie nasze daty imienin,ale na razie cieniutko...podobno cierpliwość wynagradza,oby nie kilkudziesięcioletnia...
Witam.MADZIA77 co do DANTEV to tak jak bedzie to na pewno pomoże i napisze,co do drugiego wymienionego przez ciebie z nicka człowieka to jemu za wszelka pomoc serdecznie dziękuje,ale widzę ze nie znasz historii wiec niech tak zostanie.Poza tym zawsze prosze o pomoc czynnie grających w gry liczbowe kulkowiczow.Pozdrawiam.
lila -jesteś jeszcze?
Ale się wkurzyłam na forum - jacy ludzie są pokopani -głowa mała.
Ale się wkurzyłam na forum - jacy ludzie są pokopani -głowa mała.
kogucik-poproszę edi8 może mi udzieli info odnośnie Twojego zapytania -zobaczymy
Madzia zle nie bylo :)Zobacz 51,65,78 .Można było tak zagrac tez 51,65 odwrotnie daje nam 56 no i 70 i 80 daje mam 78 :)Pozdrawiam Jutro nowe wyzwania
Tylko-jeżeli możesz to powiedz mi czego dotyczyło Twoje zapytanie?
13max33-może następnym razem uda się wytypować "odpowiednie kulki"
Bardzo podoba mi się solidarność kibiców piłkarskich ogłosili oni iż nie będą na najważniejszym spotkaniu tym samym chcą pozbawić kretynów z zarządu wpływów gdyż w piłce nożnej dzieje się coraz gorzej wręcz tragicznie a "ONI" włącznie z Grzesiem Lato wypłacili sobie potężne premie za SUPER OSIĄGNIĘCIA. Nawiązuję do tego ze skoro POLSAT na sam koniec kadencji zrobił się tak pazerny że chce 3 zeta za zakład DL to olejmy tych cwaniaczków już tak jawnie kradną że szykuje nam się kolejna kumulacja, chcą jeszcze przez te 3 miechy nakroić ile tylko można.Pozdrawiam wszystkich na forum.
OPA żeby wygrać trzeba grać. Ja będę grał w TSN tylko przy kumulacjach.
Pasko, pamiętamy! Później już będzie tylko drożej i rzadziej...
Pasko, pamiętamy! Później już będzie tylko drożej i rzadziej...
Dzieki Pasko. A propo strony: JEST SUPEROWA!, zaluje tylko ze wczesniej o niej nie wiedzialem! Pozdrawiam
MADZIA77 bardzo cie prosze abyś nie korzystała dla mnie z wiedzy wymienionego człowieka.A pytanie moje zawarłem we wpisie 68449.Pozdrawiam
Madzia na jutro na 22 zagramy na 14 sie nie wyrobie to przyszykuj odpowiedni zestaw kulek .Dobranoc :)
rychu>>>> a co ma wspólnego nowa cena 3zł za zakład DL , wprowadzona przez Totalizator Sportowy - z telewizją POLSAT ?????
Zwieno-pewnie że strona jest super,brakuje tylko ludzi do dyskusji,czasami.Odwiedzaj ją częściej.Pozdrawiam serdecznie.
Witajcie, pare dni mnie tu nie było. Co u was slychac? ktos wygral jakas fajna kaske? ;-) Mi dobrze idzie gra na jedna liczbe w Totomix, oczywiscie za zwiekszona stawke, narazie spokojnie za 10zł, nie gram na kazde losowanie. W ostatnim tygodniu odkad tak gram trafilam 4 razy po 30zł i jedna trojke...101zł :-) Wczoraj nie udal mi sie pewniak i wtopilam 16zł :/ A teraz widze ze przyszly gorsze losowania i wstrzymuje sie od gry. Zobacze jak bedzie o 14.00 :-)
Pozdrawiam wszystkich.
Pozdrawiam wszystkich.
lila-wkurzyłam się -aż cała "drżę" ze złości -normalnie co jeden facet to lepszy -normalnie wysyp etatowych głupoli
edi poprostu niektorzy myla fakty ;p
cala kase z wplywow za zaklady bierze polsat i to teraz on tworzy nowe spiski przeciwko graczom
mogli by ludzie sie deko zastanowic zanim palna glupote
cala kase z wplywow za zaklady bierze polsat i to teraz on tworzy nowe spiski przeciwko graczom
mogli by ludzie sie deko zastanowic zanim palna glupote
Madzia-i nie potrzebnie się denerwujesz.Na pewno są jeszcze normalni faceci na tej stronie.
maks158-ja piszę piórem,długopisem lub na klawiaturze.Nie rozumiem jak można pisać językiem.Spróbuj szans w ;MAM TALENT;
ja od wczoraj typuję na Forum,będę konkurował z najlepszymi.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Jedna osoba wygrała w Numerku:
I stopień 1 5689983.80
II stopień 0 0.00
III stopień 12 2456.00
IV stopień 281 131.20
V stopień 360 102.40
VI stopień 2706 20.50
VII stopień 6517 10.80
I stopień 1 5689983.80
II stopień 0 0.00
III stopień 12 2456.00
IV stopień 281 131.20
V stopień 360 102.40
VI stopień 2706 20.50
VII stopień 6517 10.80
OPA+wczoraj obiecales,ze powiesz skad jestes.U nas spoko,ale atakuja nas z kazdej strony
maks158, nawet jeśli,
to co kogo (poza wielbicielami potencjalnymi) to interesuje :-)
to co kogo (poza wielbicielami potencjalnymi) to interesuje :-)
No właśnie widzę, zniknął bannerek. Super,gratuluję komuś! Oby na biednego trafiło :)
Nikt nie trafił 4/4 bez Numerka, a jedna osoba trafiła 4/4 i akurat z Numerkiem ! :)
Maks158+wlasnie dla nastolatkow,to co ty tam robiles,po twoim wpisie widze ze masz 158 lat