Wpisy 25 062 – 25 161
24 lipca 2008 23:21 → 25 lipca 2008 23:48, 100 wpisów
na lotto nawet nie ma wygranych jeszcze!! to skad wiesz ze kumulacja?? ehhe
W losowaniu nr 4565 z dnia 2008-07-24 wygrane są w trakcie naliczania. skad??
Ludzie sie pozabijąją a totalizator zaciera ręce do liczenia milionów wpływających na ich konto :D
Wiecie ile dziś się wygrywa pieniedzy za 4 w DUzym lOtku? Bo mam 4!?
A sory nie wiecie ile było by pieniędzy za 5 trafionych w Dużym Lotku?
Mati zapraszam do działu Wygrane na stronie. Właśnie uaktualniłem. Sorki za opóźnienie... pozdrawiam i czekamy na sobotę.. może będzie kolejna kumulacja :)
panie pasko jaka kolejna przeciez jest kumulacja na sobote... Mati napisałem ile za piątke w duzym
wchodzisz na www.loteriada.pl i tam juz wszystko jest dokładnie napisane
Chodziło o kolejna kumulacje po sobocie... Strona internetowa loteriady to www.loteriada.pl
21 ml kumulacja a kolektorzy mają tylko na 20 ml wiec jak mają dostawic tą jedynke jak nie ma takiego szablonu?
Gramy Gramy a ja tylko wygram HI HI HI
Pasko powinien na stronie umieścić taki baner lotto z informacją o kumulacji to byśmy od razu wiedzieli :).
a my mamy uwierzyć że ta pula to dla nas .grajcie szansa dla graczy.jak nie grasz to nie wygrasz.
Pasko, to proszę podaj jakie jest prawdopodobieństwo że znow będzie kumulacja na 30 mln?
Na Forum macie podane piątki rozliczenie lipca.Wejdzcie i napiszcie swoją opinnię.Dzięki.
Oj mam 6z8 stawka2 jak to jest super cos trafic zycze szczescia w losowaniach.Powodzenia
haha, obczajcie, jaki miałem zakład na chybił trafił na wczoraj:
2, 3, 10, 23, 41, 45
Los bywa złośliwy ;P Oj, na jutro po prostu trzeba się wypłacić ;p
2, 3, 10, 23, 41, 45
Los bywa złośliwy ;P Oj, na jutro po prostu trzeba się wypłacić ;p
Jaka jest szansa, że znowu będzie kumulacja. Sedno tkwi w tym wykresie:
http://www.multipasko.pl/img/6DL.jpg
Na osi X mamy ilość zawartych zakładów w milionach, a na osi Y szansę, że padnie przynajmniej jedna szóstka.
Ostatnio było ponad 15 milionów wysłanych zakładów. Tym razem może być i 30 milionów.
http://www.multipasko.pl/img/6DL.jpg
Na osi X mamy ilość zawartych zakładów w milionach, a na osi Y szansę, że padnie przynajmniej jedna szóstka.
Ostatnio było ponad 15 milionów wysłanych zakładów. Tym razem może być i 30 milionów.
Takiej kumulacji nie było chyba od 2004 roku kiedy jedna osoba wygrała ponad 20mln.
jak dla mnie w duzym ony wiedzi jake kto liczby postawił a nikt nietrafił. to niemozliwe tyle osob gra
rrrr - czy ty w ogóle zerknąłeś okiem na wykres, który dwie wypowiedzi wyżej zamieścił Pasko czy uderzałeś głową w klawiaturę i przypadkowo takie zdanie ci wyszło?
http://www.tvn24.pl/-1,1558544,0,1,zobacz-jak-wygrac-21-milionow-zlotych,wiadomosc.html :)
Od siebie dodam, że bałbym się wygrać taką kwotę. Jeśli już miałbym trafić [haha] to tylko z kimś na spółę, może nawet z dwoma osobami. Jakoś nie chciałbym być "człowiekiem, który zgarnął rekordową wygraną w lotto" - zawsze to taki punkt charakterystyczny i przyciągający szczególną uwagę... a jak w grę wchodzą duże pieniądze, to wiadomo, o co chodzi...
Witam! mam prośbę, czy mógłby mi ktoś podpowiedzieć czy w e-fortunie można obstawiać 1 zdarzenie np.że padnie równowaga w DL? Pozdrawiam wszystkich kulkowiczów i życzę wysokich wygranych!!!
chyba duży ruch będzie, ludzie coś dziwnym trafem się zainteresowali totolotkiem :P
Ciekawa sprawa, że taki ruch jest tylko wtedy, gdy do wygrania jest ok. 20 milionów. Równie dobrze można wygrać i 3 miliony a gwarantuję, że odmieni to życie w ten sam sposób. Prawdopodobieństwo również tak samo niskie...
Ciekawa sprawa, że taki ruch jest tylko wtedy, gdy do wygrania jest ok. 20 milionów. Równie dobrze można wygrać i 3 miliony a gwarantuję, że odmieni to życie w ten sam sposób. Prawdopodobieństwo również tak samo niskie...
z tego wszystkiego nie wiadomo jakie liczby skreslac walne system a liczby mi nie wejda bo oni wybiora te najmniej skreslane :(
naciągacze i tyle szkoda słów ,licze tylko ze ktos ich zaskoczy wkraczając w trakcie losowania sprawdzając kule
zieeew
to po co gracie i po co siedzicie na stronach multipasko, skoro jesteście tak wewnętrznie przekonani o tym, że nigdy nie wygracie [bo nonstop was tylko niby oszukują]? Po co? Bo jak dla mnie to to świadczy o wybitnej głupocie. Gdybym ja miał takie szczęście ;) być przekonanym o tym, że lotto to sami oszuści itp. to bym w życiu żadnego zakładu już nie wysłał
to po co gracie i po co siedzicie na stronach multipasko, skoro jesteście tak wewnętrznie przekonani o tym, że nigdy nie wygracie [bo nonstop was tylko niby oszukują]? Po co? Bo jak dla mnie to to świadczy o wybitnej głupocie. Gdybym ja miał takie szczęście ;) być przekonanym o tym, że lotto to sami oszuści itp. to bym w życiu żadnego zakładu już nie wysłał
ale to typowe dla polaków-trolli - jak coś dostaną to tylko uśmieszek na buźce i biorą wszystko dla siebie a jak nic się im nie dostanie to się usprawiedliwiają, że sami oszuści, wszyscy ich wykiwali itp. Po prostu żenada.
Artur,oczywiscie,ze naciągacze.Ale chociarż dobre,to,ze to przeczytają.Kilka dni temu Pan Wieleba powiedział podczas losowania,że za dużo gada.Powiedzial,że Ojciec mu zwrócił uwagę,a tym Ojcem to pewnie był totalizator sportowy.Jaki wniosek z tego.Ktos tu kiedyś dobrze powiedział,ze czytają naszą stronkę.No i oczywiśćie przestal gadac farmazony.Ale zapewne znowu znajdą się Tacy co z tego się usmieją,innego przykładu nie trzeba oraz dowodu na to,ze czytają.Pozdrawiam niedowiarków.P.S.,a dla zainteresowanych przypominam,ze dużo osób pisalo na tej stronce,ze gada glupoty.
Beezap,pozdrowionka.Nie miem czy taki mocny,Ale inaczej gada,a nie glupoty.
witam, mam pytanie- jeśli gram systemem np. w DL czy EL to za zakład płacę tyle samo co i bez systemu???
DL będzie jutro.Proponuję zaląć się ML.Jakie macie propozycje na dzisiaj?
piotr - płacąc za system płacisz za wszystkie zakłady, jakie można z niego utworzyć. Cena za pojedynczy zakład systemowy wynosi dokładnie taką wielokrotność ceny zakładu pojedynczego ile pojedynczych zakładów wchodzi w jego skład. Zamotałem trochę, więc prościej - nie ma różnicy w cenie między wysłaniem np. dowolnych 210 zakładów DL a jednym zakładem z systemem na 10 liczb.
piotr23:jeżeli skreślasz więcej liczb na kuponie niż wynika to z podstawowej opłaty np.w DL 6 skreśleń - to tym samym zawierasz więcej zakładów.Gdy skreślisz 7 liczb to tak samo jakbyś zawarł 7 prostych,oddzielnych zakładów i dlatego płacisz jak za 7..itd.
mała prośba do Pasko. czy niedałoby rady powiększyć okna mini chat-a?
Sobotni DL i jego zawartość są moja ,gratulacje przyjmuję od niedzielnego ranka , największe lizuzy zostaną sowicie wynagrodzone!
Już dziś dysponuj sumą 10 tyś i nie myśl , że jestem skąpcem - jutro do 11 podam drugiego pewniaka i potroję Twoją stawkę! miłej zabawy , ze stratami się nie licz , to pryszcz.
Skryba,DZięki,ale powiem Ci,że sknerus tu raczej nie wygra,z tym masz rację.A z koniakiem to żartowałem,ale bardzo dziękuję za dobre chęci.Pozdrawiam
Grom - chciałoby się rzec niech grom z jasnego lotto nas trafi i trochę wzbogaci! Jutro przed 11 drugi pewniak i bonus?
SKRYBA:a moze tę skrzynkę koniaku wyślij na adres Pałac Prezydencki?Chociaż tam się za tej kadencji wyłącznie wino "Sofia" pija...
NIC z tego , koniak stracił dziewictwo , i nie spocznę dopóki nie zajrzę na samo dno , tak tylko popatrzeć!
Witam! jeszcze raz proszę o odpowiedz,czy w w e-fortunie można obstawić jedno zdarzenie? np. równowagę w DL,czy musi być więcej zdarzeń.Pozdrawiam i za odpowiedz z góry bardzo dziękuję oraz życzę wysokich wygranych!!!
lilia:co do gier liczbowych w "Fortunie" to nie wiem - ale grywam tam na zdarzenia sportowe i jeśli w ofercie nie jest to zaznaczone ,że minimum np.od 3 na kuponie to większość zdarzeń można nadawać pojedyńczo.
Witam...
Również jestem tutaj nowy i aż korci mnie dodać swój głos do pozostałych po przeczytaniu postów. Otóż można się zgodzić w 100% ze sceptykami którzy wierzą w manipulacje oraz ingerencie TS w grę. Ktoś napisał tutaj o tym że komputer-matka analizujący przebieg wszystkich typowań zapchał by się z braku czasu aby "przetrawić" wszystkie możliwości i wybrać te, których najmniej było typowanych, lub w ogóle. A czy ktoś pomyślał o tym, że rzeczony komputer analizuje sytuację na bieżąco? Po każdym sygnale z lottomatu zmienia konfigurację tych 20 liczb, które zostaną wylosowane i w każdej chwili gotów jest wybrać tę "cnotliwą" 20tkę z maszyny losującej. Kwestia w jaki sposób to się odbywa, to już inna sprawa i tu zgodzę się z wieloma że właśnie niezależna komisja reprezentująca informatyczno-elektroniczną branżę powinna asystować przed, jak i podczas losowania, uprzednio sprawdzając maszynę pod każdym względem jeśli idzie o ewentualne połączenie z komputerem jak i same kule, ich strukturę, wagę, etc. Myślę że wówczas Lotto bliżej było by deficytu i kto wie czy gra dla TS stała by się opłacalna. Przypomnę tutaj historię "Liczyrzepki" która zbankrutowała. Kto pamięta ?
Z poważaniem marcoPL
Również jestem tutaj nowy i aż korci mnie dodać swój głos do pozostałych po przeczytaniu postów. Otóż można się zgodzić w 100% ze sceptykami którzy wierzą w manipulacje oraz ingerencie TS w grę. Ktoś napisał tutaj o tym że komputer-matka analizujący przebieg wszystkich typowań zapchał by się z braku czasu aby "przetrawić" wszystkie możliwości i wybrać te, których najmniej było typowanych, lub w ogóle. A czy ktoś pomyślał o tym, że rzeczony komputer analizuje sytuację na bieżąco? Po każdym sygnale z lottomatu zmienia konfigurację tych 20 liczb, które zostaną wylosowane i w każdej chwili gotów jest wybrać tę "cnotliwą" 20tkę z maszyny losującej. Kwestia w jaki sposób to się odbywa, to już inna sprawa i tu zgodzę się z wieloma że właśnie niezależna komisja reprezentująca informatyczno-elektroniczną branżę powinna asystować przed, jak i podczas losowania, uprzednio sprawdzając maszynę pod każdym względem jeśli idzie o ewentualne połączenie z komputerem jak i same kule, ich strukturę, wagę, etc. Myślę że wówczas Lotto bliżej było by deficytu i kto wie czy gra dla TS stała by się opłacalna. Przypomnę tutaj historię "Liczyrzepki" która zbankrutowała. Kto pamięta ?
Z poważaniem marcoPL
Szkoda pisać o spiskach...po prostu rachunek prawdopodobieństwa trafienia w lotto załatwia wszystko.
Zwyczajnie mamy małe szanse na dużą wygraną.
Liczy sie tylko szczęście... :)))
lilia co do odpowiedzi względem fortuny to nie ma możliwości obstawiania równowag w dużego lottka tylko na liczby do 5 liczb i na sumę większa lub mniejszą od 150 plus lub minus
Trafić szóstkę to przypadek a nie szczęście, które jest pokłosiem trafienia.
Witam forumowiczów co niektórzy starsi bywalcy pewnie mnie pamiętają piszę ponieważ mamy kumulacje KUMULACJE czy CELOWE podbijanie przez LOTTO w celu zrobienia BIG REKLAMY co o tym myślicie
A w DL najlepiej grajcie na CHYBIŁ prezes i tak was oskubie i WG mnie bedzie nastepna kumulacja rekordowa 35 MILioNÓW POZDRO
A w DL najlepiej grajcie na CHYBIŁ prezes i tak was oskubie i WG mnie bedzie nastepna kumulacja rekordowa 35 MILioNÓW POZDRO
macro: TS proponuje zbyt małe stawki wygranych względem szansy trafienia, żeby mogło zbankrutować.
Do Szanownego Pana PREZESA Totalizatora Sportowego>Panie Prezesie proszę o podwyższenie stawki za 3jkę.w Dużym lotku.!^16zł,to smiech na sali.Stać Was na to?Między 3,4,a5tką są za duże różnice.Zróbćie coś z tym.Jak oddam 8 zakładów to płacę 16 zł.A jak trafię 3 to dostanę 16zł.Więc pytam się co to za wygrana.?zPoważaniem,pozdrawiam.
W rzeczy samej zgodzę się,iż trójka w dużym lotku jest mała,także ustalam od najbliższej soboty 26.07.2008 :
trójka 50zł
czwórka 500-1000zł
piątka 20000-50000zł
POZDRAWIAM GRAJĄCYCH I ŻYCZĘ POWODZENIA
trójka 50zł
czwórka 500-1000zł
piątka 20000-50000zł
POZDRAWIAM GRAJĄCYCH I ŻYCZĘ POWODZENIA