Wpisy użytkownika iwo888
Łącznie 233 wpisów w archiwum, pokazane od nr 13 047. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
« PoprzednieKolejne 100 »
witam was jakich uzywacie programow do typowan???oczywiscie darmowych:)
jak na razie zgapiam liczby od kogos ale wolala bym sama pomyslec ale jakos to myslenie mi nie wychodzi ha ha
ha ha nie glupi pomysl ale chyba jeszcze pozgapiam chyba ze cos znajde ciekawego:)
kaczor i robert o czym wy piszecie przeciez nic nie trafiliscie????
ja ostratnio obserwuje trzy ostatnie losowania i duzo z tych liczb ktore padly powtarzaja sie tylko zostaje kwestia jak je rozpisac:(:(
ja gram od niedawna na 10skreslen ale tylkoza 10zl szkoda wydac wiecej
chyba kazdy chce duzo zarobic ale tyle co ty masz by mi starczylo nie jestem pazerna:):):)a jaka fortune w jakim miescie???
tak wiec wsumie wysylam jeden kupon i trzymam go przez iles tam dni cos ty nie ma szans by wygrac
dzieki pomysle nad tym ale jak siebie znam i tak bym kupony sprawdzala bo nie zasnela bym ha ha ale dzieki
dante a kto ci zabrania wymieniac sie typami???mozesz pisac nikt ci nie zabrania!!!
ok spruboje i tak dziennie totka wysylam ale spruboje wyslac na 10dni swoje liczby i na 10dni chyil trafil
kurcze ja widze ze wy tu wszystkich krytykujecie waszym widze zdaniem nic sie nie oplaca
kaczor sorki ale na tablicach masz w ciagu ostatnich 30 dni 1x3/5 i 1x3/3 a ktorych tablicach mowisz???
kaczor tak tez myslalam bo tu na tablicach jest klapa wiec nie pisz ze chcesz by wszyscy wygrywali nie NIE TYLKO TY
za to ja sie przyznaje u mnie jest tragicznie chyba jutro wysle za wieksza kwote
jaod 3 dni mam swoj system staram sie skreslac liczby z trezch oststnich dni tylko nie idzie mi dobrze ich rozpisanie
ja zrobie tak :
1.jutro wysylam dwa kupony na 4 dni 4 skreslenia liczb ktore najczesciej chodza od1-10
2.za dwa dni wysylam 2 kupony tez na 4 dni liczby od10-20
3.skreslam liczby ktore najczesciej chodze sprawdzalam na mapach potem testowalam liczby moze to jest jakis sposob???
1.jutro wysylam dwa kupony na 4 dni 4 skreslenia liczb ktore najczesciej chodza od1-10
2.za dwa dni wysylam 2 kupony tez na 4 dni liczby od10-20
3.skreslam liczby ktore najczesciej chodze sprawdzalam na mapach potem testowalam liczby moze to jest jakis sposob???
kaczorku ale wy gracie pewnie systemami puszczcie za wieksze kwoty a nie tak jak ja normalnie obstawiacie bugmachera czy jakos tak
stary gracz ja dzis puscilam na 4 dni ale musialam sprawdzic mowilam ze nie wytrzymam a mimo tego ze mam na 45 dni puszczone juz mam na jutro kupony nastepne wypisane:(:(
jeszcze jutro puszcze na kolejne 4dni i postaram sie nie sprawdzac ale nie obiecuje
jeste zaznaczona tylko jedna i prawidlowo bo to plus a czemu ma byc jeszcze 22??
kurcze chyba ide spac bo juz mnie dzidzius w brzuszku kopie chyba tez sie wkurza
to jednak nie pilkarz tylko mala mulitgraczka jak bede tu tak dlugo siedziec to sie urodzi z cyferkami w glowie:):):)
jej w oko wpadl ten co dzis lotto prowadzil dzis garnitur chociaz mial zapiety:):):)chociaz tej koszuli znow nie zmienil
no chyba nikt z nas nie jest az tak pazerny by miec od razu wiecej partnerow ha ha
ja wole grac na te co chodza bez sensu kase dawac na liczby ktore stoja w miejscu
to i tak duzo ja przecietnie za 10zl a i tak mi szkoda tego:(:(ale coz kto nie ryzykuje ten nie ma
ale jest duzo takich liczb co sie powtarzaja na 22/37 patrzcie jak czesto one chodza gdyby tylko puszczac liczby z ostatnich losowan to jest szansa na wygrane
matycz pomocy jakie na jutro proponujesz bo ja patrze na mape i zielona juz jestem
a ja skreslilam sobie trzy zestawy liczb ktore czesto chodza i tylko te bede wysylac caly czas bo czym wiecej mysle nad cuferkami tym gorzej mi ti wychodzi
tak albo tak jak mama bankrutaha ha cycka jej nie dam jak ma to wyssac:):)
zobaczymy co ma byc to bedzie dziekuje:):)a jak na razie poczytam was i dalej bede zgapiac liczby bo sama jednak widze ze nic nie wymysle:):)
julcia jest jeszcze moj sposob spisuje liczby od innych po prostu zgapiam:):)
witajj opa:):)
ja wiecej wygralam zgapiajac liczby niz sama skreslalam tez bym wolala sama skreslac ale nic z tego nie mam
ja wiecej wygralam zgapiajac liczby niz sama skreslalam tez bym wolala sama skreslac ale nic z tego nie mam
dzis spisuje wszystkie propozycje jakie tu dajecie i wieczorem sprawdze czy cos bylo nie wysylam tego na razie chce tylko sprawdzic
opa tak z dwoch sie powtarzaja ale zobacz ile musisz wydac by je rozpisac a na koncu i tak sieokarze ze zle rozpisales juz tak mialam
opa dales liczby co maja rowna przerwe jak dzis puscilam z dluzsza przerwa i zobacze co z tego bedzie
sceptyk widze ze nie rozumiesz mozna dac liczby parzyste albo nieparzyste razem albo mieszane a mi chodzilo o to by nie mieszac rozumiesz???
kogucik to widze ze lepiej nie grac ta metoda zreszta ja nie puszczam za takie kwoty duze:):)
tak ja moja tez podam po losowaniu ha ha a na pewno bede miec trafiona ha ha
ja mam takie na jutro 4-10-34-54-56-58-72-78 i 5-21-23-27-34-55-65 co o tym myslicie?
« PoprzednieKolejne 100 »