Wpisy użytkownika marek531
Łącznie 27 wpisów w archiwum, pokazane od nr 16 315. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
« PoprzednieKolejne »
Witam. wpadam czasem na ta stronke poczytac co piszecie.Ja tez duzo gram ale w Usa,mi sie poszczescilo.Pewnie jestescie zainteresowani jak gralem, zasze gralem na DWIE SROKI czyli swoje numery czasem maly system i na chybil trafil.W koncu weszlo ale na chybil trafil.Gram dalej teraz moze wejde moje numery. Zycze powodzenia..
ok zabrali 36% ale troche zostalo ijest z czym zyc, ale nie oto chodzi. ile mi zabrali, wydaje mi sie ze dyskusja jest o sens grania.Na pytanie Grac czy NIE GRAC, ja mowie grac.Niezaleznie za ile,czy za 1zlotowke czy dolara,mozna wygrac
Te 270 milionow w George pare dni temu kobieta trafila skreslajac wiek wnukow 9-12-13-19-22+10 tez jakis system prawda??
teraz mam ciekawa loterie jest ona 2 razy w roku.W sprzedazy jest 500000 kuponow po 20 dolcow.Wygrane 4 po 1000000 5 po100000 i 500 po1000 .Szanse na wygrana 1 na 982 losowanie 17 marca mam pare kuponow
16339 Moglbym pewnie wygrac wiecej jak rownierz mniej dziekuje bogu ze tyle dal.Jak ciezko pracowalem tak pracuje dalej ,ja i zona Chcemy tu byc jeszcze pare lat i wracac do Polski.Pytasz o mercedesa , nie kupilsmy bo i tak mamy dobre niemieckie samochody tutaj. Na ktore zacharowalismy wczesniej,i wyobraz sobie ze nawet dolara nie wydalismy na siebie z tej wygranej.Ktos pytal ile podatku zaplacilismy , mowilem juz 36% jest jeszcze jeden podatek o ktorym warto pamietac podatek dobrego serca nas on kosztowal z wlasnej woli 12% .Tyle rozdalismy rodziniei i osoba obcym ale bedach w potrzebie albo chorych.Wiec tak naprawde zostalo polowe wygranej
prosze nie zadajcie pytan na temat wygranej bo jest to dla mnie bez sensu
Psychol mozesz mi wyjasnic , wytlumaczyc co ci podpowiedzialo te dwudziestki??.Nie wierze w statystyki.Pozdrawiam
czy moze wie ktos z was ile jest kombinacji przy rozpisaniu 27 cyferek na 10w systemie pelnym .Pozdrawiam milych snow
Psychol daj jakies typy teraz jeszcze przed losowaniem dzisiejszym,Pozdrawiam
Mario 17274.Szkoda czasu bo bedziesz zawiedziony Niagara,jest to rzecz prereklamowana wybierz inny cel Powodzenia
powiedzcie mi jak jest w Polsce z kolektorami w ktorych padaja glowne wygrane czy one maja jakis extra zarobek na tym .Umnie w Usa punkt w ktorym padnie wygrana dostaje 1% wygranej ,nieraz jest to masa kasy
Sprawdzalem przed chwila strone ilinois lottery ,gdzie podaja ile osob nie odebralo wygrane.najwieksza wygrana nieodebrana81,500.000 wygrana 12 grudnia 2007z 13 po 250000 i troche mniejszych.Po co ci ludzie graja jesli nie sprawdzaja wynikow.Kupon lotka jest tu wazny przez 1 rok,apozniej wszystko bierze lotto,jest nad czym myslec prawda?
Odnosnie wpisu 18202 stary graczu warto grac i kazdemu to polecam obojetnie jak i w co ja jestem tym 1 % stary graczu Pozdrawiam
Kotwica a ty kim jestes apostolem czy nawiedzonym i kazdemu chcesz pokazac i udowodnic ze cos zlego robi ze gra w lotka?? kim wlasciwie jestes?
Kotwica czy moglbys sie wiecej nie wypowiadac na tematy totka?.Z gory Dziekuje
Kotwica u mnie losowanie za pare godzin Trzymaj kciuki za moje numery ,OK?
Mam pytanie do Pasko,czy ty wygrales cos kiedys.Dysponujesz stemami programami itd
DO wszystkich lubujacych sie w statystykach i liczacych na wygrane na podstawie nich.Wtamtym roku zdarzylo sie w loterii miedzy stanowej ze padly takie same numery w odstepie tygodnie,oczywiscie nie w tej samej kolejnosci.A zeby bylo ciekawiej bylo to5 numerowz 56 plus jeden numer 46
Szczesciarze 2 dni swiat ja niestety musialem pracowac , nieda sie obchodzic wszystkich swiat polskich i amerykanskich. Spoznione ale szczere zyczenia dla wszystkich MULTIPASKOWCOW lacznie z pasko .POWODZENIA
« PoprzednieKolejne »