Wpisy użytkownika marian-1950
Łącznie 8 wpisów w archiwum, pokazane od nr 17 906. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
« PoprzednieKolejne »
Hej! potrzebuję system na multilotka 5x15x21, macie może coś takiego. kupiłem już jeden taki ale wcale się nie sprawdzał.
mstankiewicz2@onet.eu
mstankiewicz2@onet.eu
Witaj starygraczu.
Mam prośbę,chodzi o system 5skreśleń x 15liczb x 20 zakladow .Może masz lepszy układ niż ja, mogę zrewanżować się innymi systemami.
mstankiewicz2@onet.eu
Mam prośbę,chodzi o system 5skreśleń x 15liczb x 20 zakladow .Może masz lepszy układ niż ja, mogę zrewanżować się innymi systemami.
mstankiewicz2@onet.eu
Do wpisu 18023 rys Dzieki za zainteresowanie się moja prośbą.Byłbym ogromnie wdzieczny za systemik 12 liczb
Dowpisu 18023 rys Jeżeli kolego masz chwilę wolnego czsu proszę Cię o system na expres lotka - 12 liczb mstankiewicz2@onet.eu
Witaj kogucik19.Dzieki za radę.Może Ty masz jakiś systemik 5x12x np.20 liczb,by przy 5 trafieniach czwórka była pewna ,a może co innego.Dziękuję wszystkim za komentarz,dobra rada zawsze się przydaje.Pozdrowienia. mstankiewicz2@onet.eu
Witaj.Jestem na tej stronie ale z tych 500 systemow otwiera mi się chinszczyzna
Witajcie.Może zmienie temat.Lubię Was czytać,przy tym dobrze się bawię.Prosilem kilka dni temu o systemik 5x15 liczb x 20 zakładów lub parę więcej albo coś podobnego.Niestety ze strony nie mogę skorzystać . Pozdrowienia.
mstankiewicz2@onet.eu
mstankiewicz2@onet.eu
strona jest nie czytelna.
a szkoda
a szkoda
« PoprzednieKolejne »