Wpisy 15 642 – 15 741
24 lutego 2008 12:23 → 24 lutego 2008 21:21, 100 wpisów
no nie wiem co z tą 1 stawiam na 3 Julciu wczoraj z 5 pewniaków 3 a dzisiaj.....??????
mercedes ale ta parka dziś wejdzie zobczysz 43,21 lub 37,68 co ty na to.
Matycz dzięki za gratulki,może będzie trzecia parka jak myślisz?
Matycz dzięki za gratulki,może będzie trzecia parka jak myślisz?
<<<<< 21 68 >>>>>>
..nic naprawdę nic nie ...bo mam mętlik w głowie
..nic naprawdę nic nie ...bo mam mętlik w głowie
Mercedes zobaczymy po 22 ,a teraz żyjmy nadzieją......w żółtych płomieniach liści.....
mercedes jeżeli 56 to też może 51 i 59 ale.....
....nie mów nic...
....nie mów nic...
...no na mnie para wnusio czeka nareczka...
...po suszy zawsze spadnie deszcz miejmy nadzieję że kasy czeko wsiem tutaj i nie tylko życzę
...po suszy zawsze spadnie deszcz miejmy nadzieję że kasy czeko wsiem tutaj i nie tylko życzę
dzis w multi 10/[52,53,54,57,58,67,72,78,79,80.]
Mercedes miłego spaceru,u mnie pogoda taka sobie ,ale na spacer też można iść.Mario coś ostatnio w DL nie mam szczęscia ,trochę pogram ML.Pozdrawiam
chciałem nadmienic że to nie moje typy wyżej jakaś ze tak powiem kurwa podszywa się pod mój nik! Nadal pseudo graczy i zośliwych ludzi!!!!!!! podejrzewam kto to ale zachowam sobie to !osoba co uzywa tu co najmniej 3 sławnych znanych ników pozdrawiam okolice śląska !!!
ale się wczoraj jeden nahapał w DL>mam obiecanego od niego tarpanoleza bilonu
Sorki STANISłAW jestem zapracowany w przeciwieństwie do innych chatowników uleciało mi z głowy mogłeś również wybrac z moich typów kture wczoraj podałem !!! podam ci innym razem
Psychol - to jest życie nie bajka ktos zawsze wygra trzeba grac dalej i zapomniec o wczoraj!!!
CO myślicie o liczbie 56 na dziś ?
Mario chociarz mnie uznałeś za zmorę tej stronki to mogę stwierdzić że może wyjść
ale jak chcesz możesz zagrać
26 27 54 56
ale jak chcesz możesz zagrać
26 27 54 56
Dobra tak mi pasi na dziś :
7{3,6,8,15,25,29,56} i
8{3,8,17,22,33,62,71,77}
7{3,6,8,15,25,29,56} i
8{3,8,17,22,33,62,71,77}
No coś Ty Kaczor -zmorą tej stronki jest Mario, bo jest zapracowany, a gdyby dobrze typował, to by nie pracował, tak jak ja:)Nawet jakaś kurwa co się pod Niego podszywa lepiej typuje:) hahah Żartowałem:) -pozdrawiam Mario, Ciebie Kaczor również, powodzenia dziś:)
2,13,19,27,40,44,53,60,64,79.
2,13,19,27,40,44,53,60,64,79.
...ja też wiem, to bardzo porządny człowiek, który nawet z reklam i tablic aut potrafi poprawnie wytypować liczby:) Choć teraz bardziej statystyk jednak używa do tego celu...
DOWCIAPNY PARAMULTIJIONER owszem nie jestem orłem w multi ponieważ traktuje go jak dodatek poza tym nie wszystko podaje co typuje a nie jestem do przodu bo nie inteesuja mnie małe wygrane raczej gram od 7 w wzwysz moze to mój bład np w parkach jestem 11 na pasco ? i nie regularnie typuje .a jak chcesz wejśc głebiej to zobacz np w top 100 od 2005-2007 mam w piątkach 26 miejsce a tak wogóe to moge sie pochwalic w ciągu 2 lat sześcioma 5/5 mysle że to nie zle ale nie gram juz na 5 mimo ze typuje no na jedna na mario olsztyn
Dla tego chciałbym żeby pasco wprowadził typowania nie tylko na 5 również na 7-8-10 wtedy byśmy zobaczyli kto jak typuje ? i tu uwaga do PASCO wprowadz typowania na 10 liczb !!!!!!!!
Drogi Mario -ładnie typujesz, życzę Ci 6/6 w DL. Napisałem tak, dlatego, bo rozśmieszył mnie rodzaj Twojego oburzenia na to, że ktoś się pod Ciebie podszył. Pewnie, że to nieładnie tak się podszywać pod kogoś, zmieniać nicki bez przerwy itd. Ale chyba w tym wypadku ani ten ktoś Ci nie ubliżył, ani nie wyzwał, a tylko sparodiował. Na mnie tu już tyle wypisywali, ale to nie powód, żeby się Drogi Mario tym przejmować. Pozdrawiam, powodzenia. (też jestem zapracowany ostatnio, ehh) Tak, Pasko wprowadzi typowania dziesiątek, też się cieszę. Pozdrawiam Pasko.
Nie wygracie głównej wygranej,lotomaty są sprzężone ze sobą siecią i przed losowaniem ONI wiedzą jakiej kombinacji niema- a reszta to tylko elektronika. pomyśl zanim dasz się znowu okraść.
Trzeba mi PEWNEJ 10+/10 na dzisiaj wieczorem. BO JAK SIĘ STĄD NIE WYPROWADZĘ W CIĄGU TYGODNIA TO OCHUJEJĘ
wygramy ja już jestem na tropie jak ich oszukać efekty coraz lepsze
Trudność trafienia wynika jedynie z prawdopodobieństwa trafienia. Kiedyś o tym dużo pisaliśmy Gutti. Strzałką w lewo przypominam cofa się do przeszłości Mini-chatu:) Znam troszkę teorię względności, natomiast za teoriami spiskowymi nie przepadam jakoś:) Pozdrawiam
Obyś miał rację ale skoro ONI na drugi dzień wiedzą ile było trójek,czwórek itd. to jaki problem wiedzieć to wcześniej.
Gutti, ja teraz wiem jakie mam życie z Jadwigą! Ale przed ślubem o tym wcale nie wiedziałem:) Dlatego mówią, że małżeństwo to trochę Totolotek jest:) Jadźka? Dobrze napisałem?:)
uciekam siostra niejednokrotnie przełożona leci
i znowu pokój bez klamek cholera jedna uwzięła się na mnie
i znowu pokój bez klamek cholera jedna uwzięła się na mnie
Gdyby totalizator był fer to losowanie odbywało by się jawnienp.w jakimś centrum handlowym a nie z udziałem pseudo komisji, naprawdę tysiące internautów tak uważa że to by było OK.
Gutti, zakładając, że w DL wylosowane zostaną wszystkie liczby dwucyfrowe. To jest 12-cyfrowy numer telefonu. Wiesz ile takich różnych numerów możesz ułożyć z samych 40-stu dwucyfrowych liczb DL? Prawie 4 miliony! Teraz wyobraź sobie książkę telefoniczną z nimi. Wylosują tylko jeden numer z niej. (zakładaliśmy, że padną same dwucyfrowe). Po co jeszcze im oszukiwać?
jestem zdania że skoro wydajemy pieniądze obojętnie na jakiś cel a zwłaszcza hazard to jak przegrywać to uczciwie, a tu jest z byt wiele niejasności- askoro tyle to coś w tym jest.
hej,Słuchaj MATYCZ potrzebuję na jutro 16 liczb w ML,do rozpiski,masz takowe,aby weszło chociaż 6 z nich...
Załóżmy że wszystko jest ok. to dlaczego aby rozwiać wszystkie niedomówienia nie zaprasza si zwykłych ludzi na takie losowania, lata temu tak było.Najuczciwiej będzie jak losowanie będzie się odbywało publicznie-czy to taki problem?!
Cześć OPA -niestety na jutro nie mam:) Nawet nie wiem co dziś wylosują:) Dobrze typujesz OPA. Skoro z losowanie na losowanie średnio 5 się z 20-stu powtarza, nie powinieneś mieć z tym problemu raczej:)ale nie jest łatwo, sam wiesz.Dziś w kanały uciekam, jutro pogadamy:) Pozdrawiam, powodzenia:)
Nie jestem zapalonym graczem jedynie chciałbym aby nie było niedomówień przy takiej forsie-a skąd mam wiedzieć że nie puszczają mi taśmy z wynikami?!
...bo nie muszą tego robić, żeby i tak ludzie raczej przegrywali Gutti:) Pozdrawiam
Jeżeli jestem w kasynie to dzieje się to naprawdę a dlaczego totalizator broni się rekami i nogami aby losowanie nie było w miejscu publicznym-przecież to zalatwiło by sprawę niedomówień, nie jestem w tym odosobniony!
Zawsze Gutti Drogi pozostałyby niedomówienia, bo te druciki-antenki są w kulach:) I tak nic byśmy nie widzieli i tak pewnie:) No chyba, że zażyczylibyśmy także sobie przecinania kul w plastry po każdym losowaniu:) (publicznie:) hahah Powodzenia dziś, Wszystkim.
najlepiej jakby się powtórzyło z 8,9 liczb i odrzucić te które nie padną...he he
mam jeszcze fajną rozpiskę po 5 liczb z 17-tu na 68 zakładów,tylko to już 170 zyla
tańszy 6 liczb z 16 na 48 zakładów,jeśli wejdzie 6 na 16 ok 60 zł wygrana(minimum),może tak coś się trafi,w mordę kopany siwy łeb
Zawsze jest jakieś "ale" jednak ograniczone do minimum!!! WSZYSCY KTÓRZY SĄ NA CZACIE I POZA NIM POWINNI DOMAGAĆ SIEJAWNEGO LOSOWANIA-a najlepiej w centrum chandlowym , przeciętny Kowalski widziałby że nikt go za kurtyną bezczelnie nie dyma!!!
popieram losowanie publiczne,najlepiej w tv. TRWAM.
Jeżeli nie rozumiesz słowa "publicznie "i nie to zajrzyj do słownika a nie ośmieszasz się jawnie!
Dzisiaj na koniec raz jeszcze zapraszam do przemyśleń: 1-dlaczego nie można zawierać zakładów do godz.21.50, 2-dlaczego nie zaprasza się do studia przeciętnego Kowalskiego, 3-dlaczego losowanie nie odbywa się w miejscu ogólnie dostępnym tj.centrum handlowe, 4-od kiedy lotomaty połaczone są siecią wygrane spadły o 70% u grających.Wszystko to nieprzyjemnie śmierdzi!!!
3: 3,49,56
8: 4,5,21,25,38,58,75
10: 7,16,24,28,36,44,64,65,74,80 - chybił trafił :D
8: 4,5,21,25,38,58,75
10: 7,16,24,28,36,44,64,65,74,80 - chybił trafił :D
ufff uciekłem jej przy kolacji ale na chwile
OGŁASZAMY NIEGRANIE PRZEZ M-ĄC
OBNIŻENIA STAWEK
PODWYŻSZENIA WYGRANYCH
PRZYJMOWANIA ZAK ŁADÓW DO 21:54
PUBLICZNYCH LOSOWAŃ np.W HIPERMARKETACH
cholera znowu leci
NARAZIOCHA
OGŁASZAMY NIEGRANIE PRZEZ M-ĄC
OBNIŻENIA STAWEK
PODWYŻSZENIA WYGRANYCH
PRZYJMOWANIA ZAK ŁADÓW DO 21:54
PUBLICZNYCH LOSOWAŃ np.W HIPERMARKETACH
cholera znowu leci
NARAZIOCHA
rico a jakos po mału leci:)nie jest zle ,a u Ciebie jak?
Jestem w 20% na plusie,ale gram głownie zdarzenia sportowe w betako.M.L.-odpuszczam nara.
.... z cynku jaki mi wpadł w ręce do 5 9-ek
w kulminacyjnym momencie kiedy? niestety nie było napisane
w kulminacyjnym momencie kiedy? niestety nie było napisane
Gutti popieram Cię w całości, z kumplami już dawno wyczuliśmy że coś smierdzi jak cholera.Może jakby wiecej internautów wypowiedziało się w tej kwestji to zarząd T.S. musiałby coś z tym zrobić- ludzie otwórzcie oczy !!!
nie graj w toto idioto bo wyrzucasz kasę w błoto
>toto loto gra wspaniała jednemu dała wielu zrujnowała --- ale nie grać toć to są każdego dnia emocje o 21:55
>toto loto gra wspaniała jednemu dała wielu zrujnowała --- ale nie grać toć to są każdego dnia emocje o 21:55
ale nie puścić - a jak wylosują tę moją 10 co wtedy
ja wprowadzam ograniczenie 1 zakładzik od razu na tydzień
ja wprowadzam ograniczenie 1 zakładzik od razu na tydzień
padła ale nie będę udawadniał bo i po co musisz uwierzyć na słowo 100 000 było
Taa to bylo mozliwe za komuny jak niebylo netu ,to tak samo jak ja wygralem wczoraj w duzym lotku wierzysz
napisałem nie musisz uwierzyć choć mam dowody w postaci xero kuponu tylko poco mam udawadniać
jak wygrałeś to psychol potwierdzi bo ma u ciebie tarpana bilonem
Ludzie kogo podpuszczacie z tymi wygranymi! Ten kto to pisze pracuje dla zarządu T.S. i bierze zato kasę -nie wysilaj się czlowieku gdybyś miał tą kasę to nie siedział byś na czacie,na drugi raz wysil się lepiej!
Aaaaa...Dzięki. Chociaż mi i nawet chyba to nie pomoże. Do usranej śmierci nic nie trafię!
Ja dzisiaj taki zestaw wysłałam i już żałuję
5,8,9,10,13,20,22,27,29,
59.
5,8,9,10,13,20,22,27,29,
59.
Mercedes jak szukasz wrażeń codziennie o 21.55 to znajdż sobie zajefajnego partnera do łóżka, tu z góry wiadomo że Cię oskubią.Czy znasz kogoś kto zna kogoś a tamten gogoś kto wygrał? nie rrróbcie sobie jaj !
Mercedes 9 jesteś pewny,wolę jednak czasami spiewać.......dwudzieste szóste marzenie...
Czytam te Wasze wypociny,pocieszenia ,porady jak wygrać a tak naprawdę jedy sensowny tekst i warty przemyśleń napisał Gutti-chcecie komuś dawać kasę za frajer to dawajcie, ale na około jest tylu potrzebujących a wy tak po prostu dajecie sie okradać.Nadzieja tępa nadzieja matką głupich!
napisałem już nie muszę tego udawadniać iż wygrałem było to dwa lata temu 100 000-10 000 podatku kasa zainwestowana w działki leży sobie i pracuje obecnie to ok 300 000 pod wawą
a gram bo mam nadzieję że owa dycha się powtórzy ale tylko 1-2 zakłady ot tak dla tradycji
100 000 może???? i wygrałeś ale co się stało z resztą kasy którą zabrało T.S. a tak nawiasem co to za kasa 1 dobra bryka.