Wpisy 5 415 – 5 514
28 października 2007 17:34 → 28 października 2007 23:31, 100 wpisów
ja sączę piwko pod THE REDS a więc zdrówka i niech moc trafnych cyferek będzie z nami
Chodzi mi o ogólne zasady na jakich sie opiera ta aplikacja.Czytałem kilka stron forum,i piszecie że do obliczeń wybieracie "najlepsze"20 liczb(jeżeli dobrze pamiętam)
zobaczymy jak dzisiaj wejdzie,jeśli będę miał czas a powinienem,liczby podam,może coś wspólnie wymyślimy,odn.wpisu 5243 wystarczyło połączyć 50-tki i 4z4 mamy
Wy to powinniśćie wiedzieć,
a nie ja.Niemam tej aplikacji.A z forum to niewszystkiego sie człowiek dowie.
Może bym wiedział jaką 20-stke liczb,ale nieznam szczegułów.
a nie ja.Niemam tej aplikacji.A z forum to niewszystkiego sie człowiek dowie.
Może bym wiedział jaką 20-stke liczb,ale nieznam szczegułów.
klonek nie myśl co by było nie oglądaj losowania i pomyśl co może być jutro
TYTAN,może chodzi o liczby najczęstsze z 50 losowań-10 parzystych i 10 niep.
i własnie co by było gdyby ? u mnie by było 13/25 i gdyby tylko było więcej kasy na rozpis
Witam gratulacje dla Szczęśliwego.Ja mu wierzę żetrafił 6 wDL.Każdy na to liczy.Jednemu się udało.Nie schrzań tego nie graj już wNIC
Na forum "wspomagacze",jeżeli dobrze pamiętam było zaproszenie dla chętnych zaczerpnięcia możliwości wspomagania.
Możecie mi to cudo podesłać,
wcale sie nieobraże,a być może i pomoge w walce z ts.
Możecie mi to cudo podesłać,
wcale sie nieobraże,a być może i pomoge w walce z ts.
Niech nie podaje adresu,broń Boże.Sąsiedzi itak się dowiedzą. Nie opędzi się od potrzebujących pomocy. Jeżeli mieszkasz w małej miejscowości to uciekaj. Jeśli w dużej powyżej 100 000 to zmień adres
49-777 Duże Lotki ul.Pragnienia 6/6 woj.małopolskie DZIĘKUJĘ WAM I POZDRAWIAM.
Szęśliwy !!Ludzie zamęczą Cię prosząc o wsparcie Siebie lub różnych Fundacji.Potebójących jest więcej niż przypuszczasz
Novy o7-wciagnii se w nozdrza jakiś miał bo chyba masz ssanie.Nieinteresuje mnie twój wpis z sieci neuronów w twoim mózgu.
Ćoś chyba nietak z tobą?
Co?
Ćoś chyba nietak z tobą?
Co?
a niektórzy to opowiadają niestworzone rzeczy aby wydębić tych "parę" złotych od ciebie
a pomóż komuś,to zobaczysz,pózniej ciebie zrobią takiego a takiego-jak się upomnisz
Proszę piszcie na ten adres -w miarę możliwości pomogę -ale niestety przyznałem się dziewczynie i już jestem biedniejszy, a jeszcze część zamierzam przekazać na rozgłośnię toruńską. Na pierwsze 100 listów na pewno odpowiem. Pozdrawiam
Hahaha, Kaczor już chyba piszą:) hahaah. Pozdro Kaczor. To magia środków przekazu:)
...no pewnie, bo to ja pisałem -już wolałbym za ten znaczek -dołożyć i zagrać w Plusa:)hahah.
Fajnie.Zauważyłem że zmieniłeś listonosza.
właśnie KACZOR i nie we wszystkich padają 6-tki w dużym lotku jak u nas
Dzięki Tobie Tytan -muszę się teraz trochę zorientować -ale jak coś to pisz, ja też. (Tu tez mam 2 nicki.)
BARDZO BRZYDKO MATYCZ BO NIEDAWNO PISAŁEŚ ŻE UŻYWASZ TYLKO DWÓCH NIKÓW
Matycz-też uczestniczysz w tajnym programie "wspomagacz" , strefa rakiet v1 v2 v3 ?
Tak Kaczor - tylko piszę też jako paramultimilioner. Innych nie używam. Tytan jak narazie wspomagam się jedynie statystykami.
PRZEPRASZAM MATYCZ ALE CHYBA COŚ POCHRZANI.ŁEM ALE REDSI AKURAT TRACILI GOLA NO I JEST REMIS
Nie przepraszaj Kaczor -sam nie wiem kto to Szczęśliwy, jak uraziłem Pasko przypuszczając,że to on, to sorki -ale nieraz coś mi się wydaje -np.pieniądze, albo jakie padną liczby:) Używam jedynie 2 nicków.
prosze o informacje czy jezeli zagram w plus'a i trafie wszystkie liczby (czyli np 8 z 8) ale nie trafię plusa to czy wygrana będzie wówczas liczona jako zwykły zakład mulit czy też nie będzie żadnej wygranej.
oczywiście,że będzie liczona jako zwykły zakład. Co do wygranych jest tutaj pełna rozdzielczość, tzn multi zwykły i multi plus pod względem wygranych są od siebie niezależne.
Kaczor i bardzo dobrze niech tak trzymią mam na nich troche kasy postawione;)
Ja mam obstawione 4 wyniki na połowe i na koniec ale najlepiej dla mnie by w połowie było 1-0 lub 2-0 wtedy najwięcej mi wskoczy kasy:) co by nie było juz dzis 42 zł z meczy mam to i tak jestem zadowolona:)
Nie jakoś na necie sie boje w profie obstawiam u mnie na tym wysranowie tylko profa mamy;)
jak barcelona wygra wpadnie mi jeszcze 22zł czekam na to jak cholercia bo mam juz 7 meczów dobrze na kuponie tylko ten jeden mi brakuje.
Ja jakos nie mam zaufania do netu zakładania takich kont i wogóle.
W INTERNETOWYCH MOŻESZ DOSTAĆ DO 100% PIERWSZEJ WPŁATY A WIĘC GRASZ ZA WIĘCEJ KASY JA NIE NARZEKAM KASA DO 3 DNI I JEST NA KONCIE
No wiem i chyba nie biorą 10% podatku z tego co słyszałam ,ale jak ja bym sobie takie konto otwarła to masakra za bardzo bym szalała heheh a tak mam moja skarbonke i co miesiąc uzbiera mi sie i z wygranych cały czas gram jak narzie nie narzekam cały czas do przodu.Puszczam tez ML parki i dwójki.
PODAJ E-MAIL-a to ci polecę swojego dużo opcji na mecze szlagierowe dużo różnych zdarzeń no i kasa wygrana długo nie idzie
MOŻESZ ZASTRZEC LIMIT KASY JA MAM 60 ZETA NA M-C I NIC NIE POMAGA NAWET ZMIANA KARTY PŁATNICZEJ
Odezwij sie na moje gg to dam ci emaila ok>?9627710.No i koniec pierwszej połowy weszło mi:)
Witam.
Dziś pudło
Na poniedziałek;
1.3.
11.13.
31.33.
61.63.
71.73.--do tego33.34.35. lub53.54.55*
Pozdrawiam.
Dziś pudło
Na poniedziałek;
1.3.
11.13.
31.33.
61.63.
71.73.--do tego33.34.35. lub53.54.55*
Pozdrawiam.
hej koledzy male pytanko ile by wyszlo zakladów po 5 liczb w kazdym majac 20 liczb, tak zeby kazda liczba byla z kazda.ma moze ktos takie cos rozpisane z gory dzieki za odp.pozdro :}
Oczywiście pomyliłem się.
Na poniedziałek ma być;
1.7.
11.17.
31.37.
61.67.
71.77--do tego 33.34.35. oraz 53.54.55.*
Pozdrawiam.
Na poniedziałek ma być;
1.7.
11.17.
31.37.
61.67.
71.77--do tego 33.34.35. oraz 53.54.55.*
Pozdrawiam.
nawet nie zle,ja sam w szoku,myślałem że jeszcze dziś nie pójdą i do tego plus
OPA-ładnie sie przylożyłeś--gratulacje.
multicorka już 3 dni z rzędu coś wchodzi,ja tylko po kolei liczby spisuję
pisałem z ostatniego wystąpienia liczb-jest taka opcja w programach do totka
matycz zamiast pisać na chacie poematy przyłóż sie trochę już cie wyprzedziłem we wszystkich klasyfikacjach
STARY I NIE WIERZ TYLKO W TE TWOJE STATYSTYKI UWIERZ DODAJ TROCHĘ INTUICJI
kaczor bardzo dobrze gada ....wódki mu.....:) ja uwierzyłem intuicji i prosze 6/8 jest ...moze nie wypas ale zawsze kasa
PITEREX jest lux,60 dych po drodze nie chodzi,oby częściej i jeszcze więcej
CI CO ZNAJĄ MNIE Z CHATA WIEDZĄ ŻE NIE KIERUJĘ SIE STATYSTYKAMI JEDYNIE INTUICJĄ OBSERWACJĄ ŻYCIA GDZIE ISTNIEJĄ LICZBY I ZAWSZE COŚ TAM WPADA
ALE CHYBA TYLKO Z SYMPATII DLA KRAKUSA KTÓRY OSTATNIO WIDZĘ PODUPADŁ WRÓCĘ DO FORMY PRZEDSTAWIANIA MINIMUM 10 CYFEREK DO ROZPISU
DLA WSZYSTKICH POD ROZWAGĘ NA JUTRO ,,,,,75 55 11 18 64 3 13 77 ,,,,,NIECH MOC CYFERK BEDZIE Z NAMI
Gratuluję Kaczor i dziękuję za troskę:) Od jutra koniec z "poematami" i rzeczywiście zabieram się do "zaciekłej rywalizacji":)hahah Tobie też sympatyczny Warszawiaku życzę number 1 na TOP100. Gdyby to zależało tylko od statystyk- ale to jest loteria, zdarzenia losowe. Los,traf,intuicja,szczęście odgrywa dużą rolę. No ale od jutra zaczynamy "wyścigi":) Powodzenia Kaczor. Piterex -Tobie też gratulki.
Piterex--gratulacje--teraz czas na 8/8.
jeśli tak uważacie,ja spisuję liczby te które były,a że wchodzą to oby jak najczęściej
dięki matycz powodzonka i jeszcze na mą kaczą intuicję może wpaść 74 powtórzyć się 4 lub wpasc parka 68 69
Kaczor001-także gratulacje-chyba weszły te słynne numery tablic 41. 43.
możliwe są także 11 13 21 ALE SWOJEGO KUPRA KACZEGO NIE DAJĘ JAKO ZASTAWU
NO NA MNIE PARA PĆA BRRRRRRRRRRRRRRNOOOOCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC I NIECH ŚNIĄ SIĘ TRAFNE CYFERKI