Wpisy 5 615 – 5 714
30 października 2007 20:31 → 31 października 2007 21:49, 100 wpisów
21:56 I WSZYSTKO SIĘ WYJAŚNI OBY NA PLUS BO DZISIAJ SIĘ NA NIEGO ŁOBUZA ZZZACZAIŁEM
Ale was zlapala schizofrenia cyferek hahah no tak niem nic za darmo mnie juz by glowa bolala POZDRAWIAM nawiedzonych jak i ja
Ooo, teraz juz wiem co jutro puszczę i jeszcze na czwartek bo nie wiem czy kolektury w święto beda otwarte. Pod wpływem filozofii Kaczora prześladowała mnie dziś pewna liczba - średnia ocen wyliczona przez panią w dziekanacie:) Zatem jutro wykombinuje coś z tych cyferek:) I zobaczymy co wyjdzie/wejdzie.
Dlatego nie dziw się Kaczorku,że piszę "poematy":) Też mam czasem natchnienie. Gdzieś coś przecież musi wchodzić:):):)
JA ZE SWOJEGO NUMERU KONTA PLUS NUMERU TELEFONU JUZ MIAŁEM PARE RAZY 6/9 ALE GRAŁEM TYLKO WTEDY GDY PADL MI TAM WZROK
napisz więc drogi matyczu poemat o multilotku który by się stał naszym poematem dzię ki któremu wszyscy bedziemy wygrywac idąc do kolektury z jego tekstem:-)
MAZOWSZE MAŁOPOLSKA Z TEGO ZASŁYNIE ŻE WYGRANA ICH DZISIAJ NIE MINIE HEY
Drogi Kaczorze,a że prawda zawsze leży po środku, myślę,że wspólnie wszyscy napiszemy poemat o MULTI LOTKU, hej:)
A PONIEWAŻ I RYŻ JADA TO I DO RYMU CZASEM POGADA I TO NIE ZAWSZE PO KIELICHU
Tak Kaczor prawda leży pośrodku (razem) -ale nie ten wygrywa ,kto rymuje, lecz ten kto trafnie typuje, hej:):)Powodzonka
A TAK NA MARGINESIE SPRAWDZAŁEM JAK CHODZIŁA MOJA ZŁOTA 40 I TU SZOK TYLKO 3 RAZY PO 7 A TAK 9 11 PRAWIE CODZIENIE Z CZEGO 3RAZY 14/40 PARE12/40 I 13/40
ALE MOŻNA BYŁO W TYM-CU ZMNIEJSZYĆ NAWET DO 30 A EFEKTY PRZY ODROBINIE WIĘKSZEJ KASY A EFEKTY BY BYŁY OSZAŁAMIAJĄCE
Kaczor w związku ze zbliżającym się świętem -takie kiedyś będę miał epitafium na nagrobku -"Tu leży ciało, nie dusza ....Mateusza, co miał TOTALIZATOR w mini-poszanowaniu. GNIJ DRANIU." (parafraza Waldorfa):):) -on miał rząd w ...pie
Tak Depesz, wszyscy kiedyś "walniemy w kalendarz" -(z którego Kaczor czerpie inspiracje:):) To jedna sprawiedliwość, nie szukajmy jej w grach liczbowych:) hahah .Pozdro Depesz -sto lat:)
Dziekuje Matycz ja multi juz toleruje jako zabawe pisalem cos tam kiedys ochlanalem z tego mlynu haha jak wspomne sobie.Ale to bylo dawno.Mam pytanie gra ktos z was w multi w profesjonalu
..ja dalej tkwię Depesz w tym młynie -można powiedzieć,że jestem młynarzem Multi Lotka, ale czy będzie z tego chleb, czy same okruchy jak zawsze- tego też nie wiem. Powodzenia
Dasz Matycz rade podobno w profesjonalu jest oferta 6KUL.Mnie rozchodzi sie oto czy mozna rozpisac np.5 kul z15 wiesz cos na ten temat.To byly by bardziej realne wygrane
HURA hura wpadla 74 i jak tu nie cieszyc sie takim malenstwem i znowu przody a nie tam rozpisy czy numery z tablic rejestracyjnych HAHAHA.Przyznam sie tez przechodzilem schizy hahah
Gratulki Depesz, jutro -a na pewno w następnych dniach czas na 11.:) Powodzenia
DZieki Matycz a jak u Ciebie parki wpadaja czy rozwody haha.Zpewnoscia bedzie 11 bo niebylo jej 16dni ale to tez progresja grac ale mam limit do 640zl tak postanowilem najwyzej doloze na stadiony HAHAH
Oprócz jedny śwarny dziouszki,która mi dziś wpadła w oko:) niestety rozwody:) Może fortuna w listopadzie będzie łaskawsza,pauza:)
jesli masz 3 trafne w 1 kuponie i 3 trafne w 2 kuponie to masz plecy(choc nie wiem na ile liczb grane było).chyba ze trafiłas 3z3 w 1 3z3 w 2 to masz 2 razy 54zł chyba ze stawka była podbita.
matycz,kaczor wczoraj na duzego lizka wygrałem hehe;)-dzis plecy.jak patrze na te tabele wygranych na lotto to sie zawsze pytam ciekawe ile wysłał kuponów czy moze 1 czy moze 100:)a moze tylko 1 na chybił i wchodzi 8/9 itd itp.
kiedy panowie i panie my aktywnie udzielający sie na forum trafimy wieksza kaske:):(
dobrze ze nie notuje ile juz przegrałem kasy w ML
dobrze ze nie notuje ile juz przegrałem kasy w ML
...ja notuje Spit, mało tego -mam wszystkie nietrafione kuponiki z 5 lat ML+DL, kiedyś wytapetuję sobie pokój:) róż z bielą, ładne kolorki:) hahah Pozdrawiam Spit, tango się odwleka -ale co się odwlecze, to nie uciecze.Dobranoc
do niedawna jakoś szło teraz bryndza wszystko żle od 3 tygodni nawet 4 nie było ktoś ma jakiś pomysł ratunku!!!!!!!
Ja dzis sie obraziłam na ML i puszcze tylko trójeczke 11,21,77 ale za to nadgonie meczami jest dzis z czego wybierac;)powodzenia wszystkim.
Witam.
Na dziś taki zestawik;
3.9.
13.19.
33.39.
63.69.
73.79.--do każdego-37.38.39. lub- 57.58.59.
Pozdrawiam.
Na dziś taki zestawik;
3.9.
13.19.
33.39.
63.69.
73.79.--do każdego-37.38.39. lub- 57.58.59.
Pozdrawiam.
otwarte jutro beda kolektury?? bo nie wiem czy dzisiaj grac w DL ale chyba dzisiaj zagram
Kolektury działaja jutro na zasadzie dobrowolnosci- taki komunikat dostalam od Totalizatora; wiec wszystko zalezy od "widzi mi sie" prowadzacego punkt...lepiej "puscic sie" dzis
Kolektury działaja jutro na zasadzie dobrowolnosci- taki komunikat dostalam od Totalizatora; wiec wszystko zalezy od "widzi mi sie" prowadzacego punkt...lepiej "puscic sie" dzis
dziekuje Ci annetta za info :)w takim razie puszcze sobie dzisiaj DL
niezla opcja... uwazam ze nawet lepsza niz 7 zakladow prostych za te same pieniadze; chciaz niewiele grajacych podziela moje zdanie- wola miec wiecej szans...ale jesli tylko masz pewniaki to graj smialo!trzymam kciuki!!
no wlasnie nie wiem czy puscic system7 czy 7 prostych? ale chyba walne sobie raz ta 7 nigdy nie probowalem w sumie jak trafie np 3 w 7 to mam 4x16=64zł poradzcie cos !
zeby tak jeszcze dali trafic to by bylo moze czym...a tak wyjdzie rembiszewski, namiesza i dopiero pula skoczy...
Mam pytanko do zorientowanych - do której dzis mozna puscic w kolekturze? Bo wychodze z domu ok 19.30 i czy godz. 20:00 na odwiedzenie kolektury nie jest jeszcze zbyt późna?
annetta : puscilem jeden zaklad SYSTEM 7 mam nadzieje ze jutro cos wejdzie :)
Pozdrawiam :*
Pozdrawiam :*
Bamse: gdzie mieszkasz??
w wawie kolektury np u mnie osiedlowe to do 19 maz 19.30, na stacjach benzynowych do 20.00 i np w elea do 21.00
w wawie kolektury np u mnie osiedlowe to do 19 maz 19.30, na stacjach benzynowych do 20.00 i np w elea do 21.00
W Krakowie, więc w takim razie spokojnie coś znajdę czynnego:) Zastanawialem sie tylko o ktorej Totalizator zamyka juz napływanie zakładów na dany dzień:)
Totka można wysłać do 21.30, oczywiście w kolekturach, które są jeszcze czynne o tej porze.pozdr.
Kaczor,dziś specjalnie dla Ciebie jak zwykle poeMATYCZNIE,bo Multi Lotek to poezja liczb: zawsze masz dwa wyjścia -trafisz w nie, albo nie....:)
dzisiaj liczby te średnia ocen w szkole wiek w którym pofiglować dziewczyna może i ilość palcy u normalnego faceta POZDROWIENIA DLA MULTIMANIAKÓW
Kaczor -przecież dziewczyna jak i chłopak mogą figlować przez całe życie, po 80-tce też:) chyba nie myślisz,że dziś padnie np. 81? :)hahahah
tak tak chodziło mi o wiek w którym prokurator nie trzyma już reki :-)a zwczorajszego samochodu 4/9
dzięki OPA i Multicorka puściłam Wasze numerki zobaczymy co wypadnie pozdrawiam marzena i powodzenia.
Dzięki OPA i Multicorka puściłam Wasze numerki zobaczymy co wypadnie pozdrawiam marzena i powodzenia.
Lubie Cię Kaczor, ale po średniej widzę,że się do nauki za bardzo nie przykładałeś, ja też:) pewnie też bardziej myślałeś o "figlach". Hahah
no co prawda moja srednia była wyższa ale ta jest srednia aby Polska nie zginela a co do figli a to już nie ta książka
Tak to bardziej Wisłocka:) ale statystycznie mieścimy się w średniej krajowej:) A Twoja średnia w ML, niestety nijak obecnie ma się do Twojej i obawiam sie ze ciężko mi będzie Cię dogonić, ale probować warto:) pozdro i powodzonka
Wilson gratulki, ale 6/10 już miałem kilkanaście razy i znów nie jest aż tak ciężko trafić, nie przesadzajmy:)
A TAK MIEDZY NAMI MULTILOTKOWCAMI NIE UFAJCIE TYLKO STATYSTYKOM BO TE SĄ BARDZO CZESTO ZAWODNE
NIE RYWALIZUJĘ Z NIKIM NIE ZALEŻY MI NA TYM ALE SAMI CHCIELIŚCI ABYM TYPOWAŁ W DZIALE TYPOWNIA OILE PAMIĘTASZ
w każdej chwili mogę wrócić do poprzedniej metody dzielenia się swoją intuicją także nieraz zawodną jak i statystyki
Najlepiej niegrac wcale i dziennie wygrasz 2,5zl bo niegrasz a na miesiac 75zl odlozysz to jest dobry system
NO COŚ TY NIE PIĆ NIE PALIĆ NIE UŻWAĆ NIE RYZYKOWAC ====TO PO CO TĘ ŚWIĘTĄ ZIEMIĘ DEPTAĆ -CAŁE NASZE ŻYCIE TO JEDEN WIELKI HAZARD A TAKI ML.CZY DL TO HAZARDZIKI