Wpisy 941 121 – 941 220
18 maja 2012 19:03 → 18 maja 2012 19:36, 100 wpisów
czosnek jeszcze wywieśczy to nie ta bajka?
Kriss ...ok...
kurde....łosi zabrakło??
pieknaja...mam podwójny...stalowy szlachetny
pieknaja...mam podwójny...stalowy szlachetny
goldenlotto...serio nie dasz typów? tylko za kase?
a wiela ty chcesz za te typy?
scolls.....ja bym Ci powiedziała......ale nie wiem czy masz pampersa ubranego
ale bujda panie golden jak masz pan system to sam zagraj a nie truj du...y za pare zlotych PRAWDA moi drodzy
Krisss , przeciez Ty mnie nie znasz...?
no nie moge...trzymajcie mnie
scolls...świeta racja
przeciez to logiczne ze jak ktos ma sysytem to SAM gra i wygrywa a jak nie ma albo ma do d...y do szczuje innych naiwniaków PRAWDA
goldenlotto...sam sie mnie zapytałes czy chce typy..odpwoiedziałem ,że tak . i co ??????
goldenlotto...pierwszy mnie zachaczyłes. Tak chce typy. Zapodaj mi
i co? i goldenlotto
piekanaja
kriss...pan cudotwórca od wehikułu czasu pomylił Cie z innym krysem
goldenlotto...czekam.
muszę prosić teraz o UZDROWIENIE ANIELSKIE
a tak swoja droga to co to za kupon pan golden ma na swoim PORTFOLIO
piękna mam tu
uderz w stół , a nożyce odezwą się...
oczywiście ziółka
widze ze goldenlotto....tu tez typował...i raptem wytypował najwiecej 5/10
kur** i ja mam za to płacic mu jeszcze?
Fajna bajka... . Krissss nie skomlij, bo na tym pozostaniesz....
panie golden mam dla pana propozycje i mysle ze pana system sprzeda sie w zawrotnej ilosci:prosze wytypowac np.8/10 i jak pan trafi to udowodni ze system dziala i zapewniam ze sam go od pana kupie
BRRRRR
Goldenlotto....powiedz szczerze co masz do zaoferowania
Goldenlotto....powiedz szczerze co masz do zaoferowania
chyba komuś nie wyszło....
Jestem po drinie i mnie fajno rozmawia się z Wami. Piszę z Dużej litery bokazdych szanuję..., choćby wrogów!!!
Własnie Panie Goldenlotto...udowodnij ,że system działa
kriss ja bym zadal pytanie :po co pan tu siedzi skoro ma pewny system nie lepiej siedziec i kreslic kuponiki?
Panie Goldenlotto. Jak system działa to kupie go i moi wszyscy znajomi.
no bo z dobrego serca tez pan tu nie siedzi tak ze nie rozumiem chyba ze jest pan OSZUSTEM
Scolls....dokładnie.
Niech P.Golden lotto te systemy wsadzi sobie do kosza(w domysle pupy)
Niech P.Golden lotto te systemy wsadzi sobie do kosza(w domysle pupy)
Scolls, możesz wygrać program Goldenlotto za darmo, a wykaż się na goildenlotto.pl własną intuicją...i typowaniami. Jest 30-ci programów do wygrania. Wystarczy, że trafisz 10/20..dziesięć na dwadzieścia liczb w MULTI i wygrasz program Goldenlotto z a darmo!!! To , takie proste. Zatypuj, a potem staraj się, abyś miał dostęp do klubu C.P.G. ....
no moze pan sie panie golden wypowie dlaczego chce sprzedac pewny system a sam nie zagra?
pora się z wami pożegnać widze ostro się tu robi .
stosunkowo udanego weekendu
stosunkowo udanego weekendu
scolls....pan goldenlotto przeprowadza losowania wehikułem czasu dodam ....taką ulotkę tu kiedyś do profilu każdemu wlepiał
majwojoby stosunkowo był udany
panie golden lotto nie potrzeba systemu wczoraj 8 z 10 w multi za 2zeta 500 mozna
kathy jak ja bym mial wehikul czasu to bym sam nim poszybowal PIŃĆgodzin do tylu i bym mial w nosie pana golda
scolls, wywaliłem Ciebie , bo śmierdziałeś u mnie, a teraz śmierdzisz tutaj?
Była osoba taka, o takim czy podobnym nicju..., podziekowałem z a współpracę...
scolls...pan goldenlotto ma stepiały węch.....ta twoja woda toaletowa
Dziwne...scott i scolls..., a te same IP z kompa. A mądrzy to wiedza co to znaczy
tacy ludzie dla mnie sa i zawsze beda SMIECIAMI tak ze wez idz szukac naiwnych gdzies indziej np. na pudelka
Kath..dawaj
Lubię to . Ip z kompa. Jak nie wiesz , to nie myśl , że na Multipasko są idioci... . Takie samo IP czyli nr. jaki łaczysz się z kompa na Multipasko i na Goldenlotto . Jak chcesz.... Panie Tumanie...
scolls...olej...szkoda nerwów
Panie golden.
Bajer lepiej na czerwonym kupują.
Na zielonym już chyba nie przejdzie.
I może buraku byś przeprosił za posądzanie mnie o bywanie na Twoim portalu pod innym nickiem i jeszcze za wciskanie kitu że wiesz to od Pasko?
I za obrzucanie mnie klątwami.
Chyba się należy,co?
Bajer lepiej na czerwonym kupują.
Na zielonym już chyba nie przejdzie.
I może buraku byś przeprosił za posądzanie mnie o bywanie na Twoim portalu pod innym nickiem i jeszcze za wciskanie kitu że wiesz to od Pasko?
I za obrzucanie mnie klątwami.
Chyba się należy,co?
goldenlotto...szukasz kupca a system? tak zle ci idzie? czy robisz to z altruizmu?
Kath..przyda się
Pasko...prosze zablokuj IP Akwizytorom
Nawet tu chca żerować na nas
to dawaj moje IP ale konkretnie mojego komputera !!!jak to potrafisz zrobic to kupie od ciebie ten systemik bo to ze mi powiesz IP to znaczy ze jestes dobry w te klocki
Ale JAJA. Przepraszam Panie Paśkiewicz , Panie Prezesie. Ale dobrze , że tu nie którzy otwierają się... . A My wiemy co....
Po ile są tu JAJA?
widze ze golden lotto zna sie z panem prezesem