Wpisy 941 021 – 941 120
18 maja 2012 18:04 → 18 maja 2012 19:03, 100 wpisów
no to typujemy panowie i panie
dziś jolka dała zarobić 15zł- kr.fortuna i 5zł 4A i 10zł tfrutti, ale u konkurencji 2xkrzyż i 6zł
w mm 4/9 i 1/5
12,13....
7,31,33
gg36
majwoj23
ja na wieczór spisałem pukon od pani nikoli 11,13,15,23,25,63,65,77,80 i wysłałem licząc na
majwoj23 fajnie wygladasz na tym foto
prawdziwy hazardzista
majwoj
na chybiku mini 2/5, ale jeszcze jutro w grze, a powtarzasz to z@
na chybiku mini 2/5, ale jeszcze jutro w grze, a powtarzasz to z@
panie i panowie...jak byscie wygrali 8 BANIEK dalej byście bywali na lotto chacie?
kriss:chłopie teraz internet jest wszedzie i latopy tez sa malutkie a jak nie z laptopa to z komorki bym czatował z Szeszeli
gg36 bay bay
scolls...a dalej byś grał?
gg krece sie koło poprzednio 2,8,16,31,40 to dało 3/5,teraz 15,17,31,38,39 i 2/5
okazyjnie pewnie bym gral ale wolalbym raczej zainwestowac w cos pewnego
scolls...nie znam twojej histori. ile by wygrał jak bys nadał ten kupon????
BRRRRR...Aż ciary mnie przeszyły.Ładna kaska
musisz dalej próbować
a gdzie mieszkasz w UK ?
no troche sie zgrzalem jak zobaczylem ze cyfry padły a ja nie wyslalem i to przez prace ....niestety
Londyn a probowac probuje gram kazde losowanie zreszta razem z historia w pl to juz 18 lat
ponoć taka okazja raz w zyciu sie zdarza...ale zdarza sie także ze ktos wygrał dwa razy Więc nadzieja jest
LOndyn ładna metropolia
ja mialem juz w soim zyciu 3 przypadki o tzw. włos tez to opisalem raz skreslilem daty urodzin zony i swoje i z tego wyszlo 4/5 w expresa gdybym dal dzien a nie miesiac zony byloby 5/5
a masz stałe jakies typy?
wiem o 2 przypadkach...a ten 3 ?
kresle cyfry takie same od 18 lat i te wlasnie padly w euromilions
jakie to cyferki
a co do Londynu to syf a nie metropolia z wyjatkiem centum choc tez nie wszedzie
Krys, jakie typy chcesz i na jaką grę?
prze de mną w kolekturze facet wydrapał 1000zł w jajku.Ale mu szczęście dopisało.
scolls ,gdyby babka miała wąsy to by dziadkiem była,teraz to gdybać tak można
pare razy bylem w londynie...mnie sie podoba
nie wiem gdzie to sie sprawdza....
pablo dokladnie zdaje sobie z tego sprawe ale na dowod mam kupony zeskanowane ktore wczesniej trafialy drobniejsze wygrane
goldenlotto.....na MM najlepiej na 8/8
i tam sa moje cyfry zreszta co komu po tym ze to udowodnie fakt jest taki ze nie wyslalem i finito
scolls...gdzie mozna zobaczyc te kupony
kriss..na tego pana to uważaj.....on klątwy rzuca
łosi szuka czy jeleni ?????
łosi szuka czy jeleni ?????
scolls, ale nie są podrobione?, bo będzie afera? Tutaj nie którzy robią afery?
kathy...ja tu nowy i głupiutki jeszcze jestem
Kriss... nie krisuj...
goldenlotto....co z tymi typami??? ale maja byc pewne
golden nir ma takiej potrzeby aby byly podrobione nie gralem zadnym systemem czy cos takiego po prostu kresle i wysylam od 18 lat te same cyfry ktore wymyslilem na poczatku
kathy...a to temu panu podziekuje
scolls...pan goldenlotto wstawiał wygrane skany ze swojego programu...a wygrana była z chybił - trafił
scolls...zapodaj te typy
dodam tylko ze w pl gralem nimi dokladnie 12 lat a w UK od 6 lat w lotto i jak byla kumulacja w euromilions
kathy....a to pan przekręt
kathy, dlaczego kłamiesz. WSTYD!!!
kathy ....mów jeszcze...
kathy ....mówisz cudnie
Kathy bo będziesz potępiona
ŚLEPI NIE WIDZĄ , A GŁUPI NIE CZYTAJĄ. Coś było napisane, ale kathy nie widziała NIEWIDOMA!!!
zreszta panie golden tu pan chyba zadnego akceleratora nie sprzeda za duzo starych wyjadaczy tu pisze
goldenlotto....nie słowny jestes. miałes dac typy
A ja słucham....
AKWIZYTOROM mówimy NIE