Wpisy 941 221 – 941 320
18 maja 2012 19:36 → 18 maja 2012 20:09, 100 wpisów
Twojego Scolls zdrowia nie piłem , uwazaj na nie...
a tak na marginesie kto tu wpuszcza takiego debila?mozna wciskac ludzia w ten sposob KIT????LEGALNIE???Wez sie pan za robote lepiej
kabareton
Panu Goldenlotto juz podziekujemy....
Z Panem Prezesem pisze się przez duże P
Goldenlotto....jak ja pisze to pisze...ale nie wciskam ludziom KITU!!!!!
Nie wiem Scolls, ale gorzej widzisz.....
sezon na grillowaniemoże grille po mieszkaniach sprzedawać
Ja zaczne sprzedawac OLEJ...chcesz kupić Panie Goldenlotto? Wlejesz sobie troche w łepetyne
Co ty ***a wiesz???
Już plot narobiłeś.
A że łgałeś to szczegół,prawda?
Nie ogarniasz co się u Ciebie dzieje.Klony M na w luja cię robiły aż miło i ty IP czaisz. Jasne.
Zapomnij że Pasko z Tobą w jakikolwiek układ wejdzie.
Już mu dupę obrobiłeś .Na starcie.
Już plot narobiłeś.
A że łgałeś to szczegół,prawda?
Nie ogarniasz co się u Ciebie dzieje.Klony M na w luja cię robiły aż miło i ty IP czaisz. Jasne.
Zapomnij że Pasko z Tobą w jakikolwiek układ wejdzie.
Już mu dupę obrobiłeś .Na starcie.
Scolls, ślepym nie chcesz być, ale odpisz źle ...., a Nim zostaniesz.... spróbować chcesz????
Taniutko...dla pana Goldenlotto w promocji
deki..
scolls....z takimi trzeba ostro. Co zeruja na ludziach. Naciągacze jedni
takich debili powinni w realu wieszac na rynku glownym w kazdym miescie
scolls..uważaj...bo katolik klątwe szykuje na Ciebie...na Moneta rzucał coby sie chłop jąkał
nie wyrabiamzaczynają się czary
jaki zjeb ludzie 21 wiek a on klatwami rzuca!!!chyba nauczyl sie od Natanka
ten debil skoro sytuacja sie powtarza powinien zostac zablokowany!!!ciekawe co na to Pan Pasco?
Chyba trzeba dać cynk na czerwona żeby przyszli i szefa zabrali.Chłopina się nawalił i drogi do domu zapomniał.
zreszta mam wlasnie zamiar napisac w tej sprawie do administratora
J a tu od***alam bajery, a Wy w czary mary wierzycie....Śmiechu warte....No i poszły , konie po betonie...... . Nie mój profiul , ale jaja mogę robić..,..
941106. goldenlotto.pl 2012-05-18 (18:59) Wrocław
kathy, dlaczego kłamiesz. WSTYD!!!
tak złamasie w.s.t.y.d
wypad <<czerwona>>
kathy, dlaczego kłamiesz. WSTYD!!!
tak złamasie w.s.t.y.d
wypad <<czerwona>>
Witam.
Wczorajsze 221 trafień 8/10 w Multi Multi to nie rekord w przypadku gry Multi Multi, a 2 miejsce. Najwięcej wygranych 8/10 w ilości 255 padło dnia 24.02.2012 - http://www.multipasko.pl/wygrane-lotto/multi-lotek/24-02-2012-1400/
Padły wówczas liczby 70 71 73 74 75 76 78 79
Chyba ludzie lubią grać na przedziały 1-10 i 70-80
Wczorajsze 221 trafień 8/10 w Multi Multi to nie rekord w przypadku gry Multi Multi, a 2 miejsce. Najwięcej wygranych 8/10 w ilości 255 padło dnia 24.02.2012 - http://www.multipasko.pl/wygrane-lotto/multi-lotek/24-02-2012-1400/
Padły wówczas liczby 70 71 73 74 75 76 78 79
Chyba ludzie lubią grać na przedziały 1-10 i 70-80
To , z szefem.....
dobra ludziska wlasnie napisalem prosbe do administratora o zablokowanie tego pana Wam proponuje zrobic to samo
goldenlotto...powinienes nas czyms zachecic do kupna systemu
pan golden nie pferuje systemu oferuje ze jak wejdziesz na jego stronke to tam mozesz dostac ja za darmopod pewnymi warunkami oczywiscie
A , czy Goldenlotto komuś zawinił lub naubliżał? Może odwrotnie?. Szef i tak tego nie przeczyta...mój.
No własnie Panie Pasco ?? Prosimy o wypowiedz...
Panie golden to ze jest pan uprzejmy i nikomu nie ubliza to nie znaczy ze nie jest pan oszustem!!!Dziki zachod juz dawno sie skonczyl!!
Prosimy o zabranie głosu Panie Prezesie
nie wszystko złote co się swieci
Nie z oszustem, bo to jest oszczerstwo. Tak , przy okazji... . A Prezes Pasko zna tylko Szefa, i tyle. Eliminuje debili... , tak przy okazji...
pieknaja...zajrzałam raz..jak mi przypintoliło czerwone po slepiach to szybko uciekłam...okularów ochronnych nie mam
oszukujesz ludzi zlamasie znajdujac luki w prawie i to w najlepszym przypadku!!
zuza..witaj
jak w piekle Kathy??
Spokojnie moi drodzy......NIC nie poradzimy,
sekty istniały, istnieją i będą istnieć tak długo jak długo jacyś naiwni dadzą się omamić......
Spokojnie moi drodzy......NIC nie poradzimy,
sekty istniały, istnieją i będą istnieć tak długo jak długo jacyś naiwni dadzą się omamić......
Znam hasło Pana Prezesa Goldenlotto, ale nie zna Pana Prezesa Multipasko. I Szacunek dla Niego. Uspokujcie się, i "Myślcie, bo Myslenie to Potęga".... , jak mówi wynalazca Goldenlotto...
Widzę, że tu gorąco, musiałem prześledzić wpisy.
Nie mam nic wspólnego z Panem goldenlotto, co nie zmienia faktu, że traktuję go w tej chwili jako gościa na tej stronie, jak większość z Was. Każdy jest mile widziany, no chyba, że faktycznie dopuszcza się skrajnych zachowań, a takich tu nie widzę.
Nie mam nic wspólnego z Panem goldenlotto, co nie zmienia faktu, że traktuję go w tej chwili jako gościa na tej stronie, jak większość z Was. Każdy jest mile widziany, no chyba, że faktycznie dopuszcza się skrajnych zachowań, a takich tu nie widzę.
ale przynudzasz masz gdzieś tam ścianę weź duży rozbieg i walnij sobie baranka Golden o tak
Panie Pasco to jes oszust ktory żeruje na naiwnych ludziach dlatego wnosze o jego zablokowanie.Z gory dziekuje
jesli przesledzil Pan wpisy to napisal on iz posiada moj IP z Panskiej strony
Pan goldenlotto zainwestował w swój portal, zainwestował w programistów, którzy robią dla niego program ... no dlaczego to wszystko robi. Widać, że po prostu interesuje się tym tematem, wierzy w sukces, czyli jest na właściwej stronie....
A Wasza polemika, krytyka, itd. również się liczy. Nie oczekujcie jednak, że będę takich użytkowników wyrzucał tylko dlatego, że mają jakiś produkt do sprzedania. W sumie jak do tej pory to widzę, że robicie mu antyreklamę niż reklamę, więc więcej traci będąc tu niż zyskuje...
A Wasza polemika, krytyka, itd. również się liczy. Nie oczekujcie jednak, że będę takich użytkowników wyrzucał tylko dlatego, że mają jakiś produkt do sprzedania. W sumie jak do tej pory to widzę, że robicie mu antyreklamę niż reklamę, więc więcej traci będąc tu niż zyskuje...
goldenlotto rwij z tego portalu do siebie i nie rób wstydu Wrocławiowi jeśli to miasto cokolwiek dla ciebie znaczy macie swoją stronę programy tam się udzielaj cudownych systemów nie było nie ma i nie bęndzĂe zabawy typu znam twoje IP itp to nie ta strona
a to dowodzi dwoch rzeczy albo ma z Panem cos wspolnego i stad ma dostep do takich info. albo jest klamca skoro tego IP nie posiada.Jedno i drugie jest karygodne.
Panie scolls. Napisał, że posiada IP ze swojej strony, sądząc, że tam również jest Pan zarejestrowany i zachował sobie pana IP. Z mojej strony nikt nie ma żadnych adresów IP.
No faktycznie gorąco. Chyba trzeba dać jakąś nową ikonkę chłodzącą na lato
Pasko.
Jesteś chyba ostatnim,jedynym prawdziwym liberałem w tym kraju!
Jesteś chyba ostatnim,jedynym prawdziwym liberałem w tym kraju!
nigdy nie bylem i nie bede na stronie Pana goldenlotto.pl natomiast mozna zauwazyc iz uzyl okreslenia ze moje IP i kogos innego jest takie samo a to oznacza to co wyzej napisalem
rozmawia dwóch facetów
-wiesz, moja teściowa jest jak anioł
-a wiesz, moja jeszcze żyje
-wiesz, moja teściowa jest jak anioł
-a wiesz, moja jeszcze żyje
jest albo klamca i oszustem albo zlodziejem i oszustem pisze to cala odpowiedzialnoscia i prosze o zablokowanie tego pana
Nie wariujcie. Szef nie ma żadnego IP, a tylko moje żarty. Pan Pasko jest mądrym człowiekiem i nie próbujcie z niego robić nie odpowiedzialnej osoby. Szanuję MUltipasko i będę je wychwalać wszystkim, oprócz osób , które są nie rozsądne i ....