Wpisy 87 614 – 87 714
9 stycznia 2010 13:55 → 9 stycznia 2010 22:01, 100 wpisów
Test MM na 22
16 liczb: 9,13,14,15,22,27,30,34,36,48,49,52,58,61,63,69
z powtorek: 10,21,73 pewniak: 10 ?
5 liczby: 29,39,43,47,70
16 liczb: 9,13,14,15,22,27,30,34,36,48,49,52,58,61,63,69
z powtorek: 10,21,73 pewniak: 10 ?
5 liczby: 29,39,43,47,70
bass>> skąd masz wiadomosci o takich testach MM? bo juz nie pierwszy raz o nich slysze ze sa.Oczywiescie jesli to nie tajemnica i nielegalne;p
Pasko. Kiedy sól tej strony wraca z wygnania bo bez nich trochę nudno tu jest.
lucky - to są indywidualne moje testy, nie rozumiem o co Ci chodzi tak dokładnie?
vento>>> raczej nie dam się wkręcić w taką rozmowę,ale pracowałam za granicą i mój też - nie zauważyłam takiej prawidłowości.
pozd
pozd
vento>>>
Ja pracowałem kilka lat za granicą i nic takiego o czym Ty piszesz także nie zaobserwowałem!
Sądząc jednak po kilku Twoich wpisach stwierdzam, że nie jesteś pewnie Polakiem lecz
Grekiem, a dokładniej Kretyńczykiem!!
Ja pracowałem kilka lat za granicą i nic takiego o czym Ty piszesz także nie zaobserwowałem!
Sądząc jednak po kilku Twoich wpisach stwierdzam, że nie jesteś pewnie Polakiem lecz
Grekiem, a dokładniej Kretyńczykiem!!
vento >> Przepraszam,że się wtrącam, ale przecież ludzie "to" robili (i będą robić) zawsze i wszędzie
vento >> Przepraszam,że się wtrącam, ale przecież ludzie "to" robili (i będą robić) zawsze i wszędzie
bass. czaje miałem nadzieje ze moze oni tastuja maszyne w ciagu dnia jakos i ze to wycieka na zewn;) no ale nic ;( powodzenia w grze
Chwile nie było mnie,ale wystarczy uderzyć w stół by nożyce się odezwały!!!
vento>>>Ty masz chyba jakieś przykre wspomnienia lub doświadczenia jeżeli chodzi o pracę za granicą.Ja mieszkałam przez 20 lat poza Polską i nie doszły mnie słuchy,że Polki to... albo Polacy za dużo piją.Chyba oceniasz sam po sobie:)
Lila>kochanie Ja zapraszam Ciebie(na kolację) na plac Garibadi w Rzymie,do Neapolu,Madrytu,Londynu.Po tej małej wycieczce stwierdzisz że uczymy się do końca życia.
87604. status vento 2010-01-09 (13:39)
Mi są nie potrzebni!!,ale Polkom tak!,bo one bardzo lubią takich ciemnych,orginalnych pod względem długości ect.
Jest to moja pierwsza i ostatnia odpowiedź - kobiety nie mierzą mężczyzn po długości,bo to nie to odgrywa zasadniczej roli w życiu kobiet.
A odnośnie Polek za granicą to Ci powiem,że dawałam ....ale swoją ciężka pracę,czego efekty mam w dniu dzisiejszym w postaci uszkodzonego kręgosłupa od dźwigania.
Więc odczep się od Polek za granicą !!!
Następny fachowiec ot ci żywot.
Mi są nie potrzebni!!,ale Polkom tak!,bo one bardzo lubią takich ciemnych,orginalnych pod względem długości ect.
Jest to moja pierwsza i ostatnia odpowiedź - kobiety nie mierzą mężczyzn po długości,bo to nie to odgrywa zasadniczej roli w życiu kobiet.
A odnośnie Polek za granicą to Ci powiem,że dawałam ....ale swoją ciężka pracę,czego efekty mam w dniu dzisiejszym w postaci uszkodzonego kręgosłupa od dźwigania.
Więc odczep się od Polek za granicą !!!
Następny fachowiec ot ci żywot.
vento>>>jeżeli chcesz się koniecznie wybrać z kimś na kolację do Włoch,Londynu czy gdzie indziej to proponuję Tomka Jacykowa,on na pewno był by chętny:)
edi8 teraz parę słów do Ciebie...
Nie będę Cię obrażać ani cieszyć się z Twojej blokady,chociaż mam ku temu powody.
Dlaczego Ty ciągle obrażasz kobiety?
Czy kiedyś któraś Cię skrzywdziła,że taką pogardą ziejesz do nas?
Pomyśl sobie człowieku,że to właśnie kobieta wydała Cię na świat i po przez ten fakt należy się kobietą szacunek.
Myślę sobie,że jesteś bardzo samotny i jest mi przykro z tego tytułu.
Mam nadzieję,że jak wrócisz z wygnania to zmienisz swój stosunek tutaj na multipasko.
Mimo wszystko pozdrawiam Cię edi8 i mam nadzieję,że nie przyjmiesz moich słów jako złośliwość,bo nie to miałam na celu.
Nie będę Cię obrażać ani cieszyć się z Twojej blokady,chociaż mam ku temu powody.
Dlaczego Ty ciągle obrażasz kobiety?
Czy kiedyś któraś Cię skrzywdziła,że taką pogardą ziejesz do nas?
Pomyśl sobie człowieku,że to właśnie kobieta wydała Cię na świat i po przez ten fakt należy się kobietą szacunek.
Myślę sobie,że jesteś bardzo samotny i jest mi przykro z tego tytułu.
Mam nadzieję,że jak wrócisz z wygnania to zmienisz swój stosunek tutaj na multipasko.
Mimo wszystko pozdrawiam Cię edi8 i mam nadzieję,że nie przyjmiesz moich słów jako złośliwość,bo nie to miałam na celu.
Lila dlaczego w tak pokrętny sposób sugerujesz że jestem (...), na
szczęście nie mam zachcianek.A ta kolacja jest nadal aktualna!!!
szczęście nie mam zachcianek.A ta kolacja jest nadal aktualna!!!
I dorzucę Raczka oraz Poniedziałka.
Pierwszy lubi być z tyłu a drugiemu nie zwisa pałka...
Pierwszy lubi być z tyłu a drugiemu nie zwisa pałka...
vento>>>nie rozumiem dlaczego to właśnie mi proponujesz kolację,na necie znajdziesz tysiące kobiet,które z chęcią z Tobą na nią pójdą.Wystarczy tylko dobrze poszukać:)Pozdr.
Czołem! Wchodzę sobie na lotto.pl, a tam OŚWIADCZENIE Totalizatora Sportowego, ŻE NIE SĄ WŁAŚCICIELAMI portalu lottopower.pl Uśmiałem się do łez!!! Czy można o lepszą reklamę???? I to za friko!!! (przynajmniej oficjalnie)
Pasko! Pogadaj z preziem TS, postaw flaszeczkę, może też się załapiesz :):):):)
A swoją drogą owa strona wygląda na czysty "kasiociąg" :):):)
Pozdro
Pasko! Pogadaj z preziem TS, postaw flaszeczkę, może też się załapiesz :):):):)
A swoją drogą owa strona wygląda na czysty "kasiociąg" :):):)
Pozdro
lila >>> i jeszcze dobry bajer uskutecznić,a na pewno się chętna znajdzie !
Tylko vento nie wyskakuj ze swoimi mądrościami odnośnie tego co Polki dają,a czego nie bo w takim układzie raczej nic nie złowisz!!!
pozd
Tylko vento nie wyskakuj ze swoimi mądrościami odnośnie tego co Polki dają,a czego nie bo w takim układzie raczej nic nie złowisz!!!
pozd
Witam.Zdarzenie nr 1473 zostało wygrane.Natomiast kupon z 3 zdarzeniami:494,756,1473 niestety poległem sromotnie.Gdyby liczyć na zasadzie zysku było by to 3 zeta zysku,ale nie można tak odejmować zdarzeń.Jutro musimy grać za 12 zeta i AKO musi być powyżej 2,7.To wszystko.reszta potem na forum.Pozdrawiam
Wiecie no!!,zabrakło edi8!!,zabrakło edek55,oraz jamesabłąd i forum
straciło swego ducha,poczucie humoru,zabrakło tematów.Także nikt by nie chciał by ta strona straciła swój męski charakter.Konstruktywna krytyka jest tak samo potrzebna jak prawienie komplimentów.
straciło swego ducha,poczucie humoru,zabrakło tematów.Także nikt by nie chciał by ta strona straciła swój męski charakter.Konstruktywna krytyka jest tak samo potrzebna jak prawienie komplimentów.
No dziwna sprawa... ta lottopower.pl to totalna niszówka. Statystyki odwiedzin wykazują, że praktycznie nikt tam nie zagląda... mają może kilkanaście wejść dziennie. Teraz pewnie się to zmieni :)
No może przesadziłem z tym kilkanaście, w porywach kilkaset. Takich stron nie brakuje....
Witam!
Czy można gdzieś obstawiać multimulti poza kolekturami totolotka ???
Czy można gdzieś obstawiać multimulti poza kolekturami totolotka ???
VENTO konstruktywna krytyka tak jak najbardziej.Przeczytaj wczorajszy dzień i wskaż gdzie ta konstruktywna krytyka występuje. Pozdrawiam
Lila>>jeszcze mi nie odpowiedziałaś jo!!!,bo Madzia66 to szczwana djablica.
vento>>> przyjmę to jako komplement tym razem :)
pozd
pozd
.........WITAM I POZDRAWIAM ZIOMALKI I ZIOMALI PO KUPONIE...
w zwiazku z powrotem nakłaniaczy do gry progresją
pozwole sobie powtorzyć moje przykazania gracza majac nadzieję ,że uchroni to was przed stratami finansowymi gdyż progresja już niejednemu odebrała kupe kasy:
]1......USTAL Z GÓRY BUDŻET...
2.....WYPISZ SWOJE CYFRY
3.... WYBIERZ STAŁE
4 ... SPRAWDZAJ ICH WYSTĘPOWANIE
5....NIE PODNIECAJ SIĘ JAK WYGRASZ
6....WYGRANE ODKŁADAJ / LUB ZWIĘKSZAJ PULE ,ALE MAX. 20%Z WYGRANEJ
7...BĄDZ KONSEKWENTY
8....SŁUCHAJ SWOJEJ INTUICJI
9.....CZASEM ZAGRAJ TYLKO ZA MINIMUM
10....OD CZASU DO CZASU ZAPOMNIJ O GRANIU
11...NIE GRAJ SAMYMI 10/10
TO PODSTAWOWe ZASADY KTÓRYMI SIĘ KIERUJĘ PODCZAS GRY
CHOĆ MOŻE BARDZO NIE WIDAĆ TEGO W KLASYFIKACJACH
TO I TAK NA GRZE W SKALI ROKU NIE JESTEM DO TYŁU
.....................................................................................................................
N I E C H L I C Z B Y B Ę D Ą P R Z Y N A S H E J )))))
w zwiazku z powrotem nakłaniaczy do gry progresją
pozwole sobie powtorzyć moje przykazania gracza majac nadzieję ,że uchroni to was przed stratami finansowymi gdyż progresja już niejednemu odebrała kupe kasy:
]1......USTAL Z GÓRY BUDŻET...
2.....WYPISZ SWOJE CYFRY
3.... WYBIERZ STAŁE
4 ... SPRAWDZAJ ICH WYSTĘPOWANIE
5....NIE PODNIECAJ SIĘ JAK WYGRASZ
6....WYGRANE ODKŁADAJ / LUB ZWIĘKSZAJ PULE ,ALE MAX. 20%Z WYGRANEJ
7...BĄDZ KONSEKWENTY
8....SŁUCHAJ SWOJEJ INTUICJI
9.....CZASEM ZAGRAJ TYLKO ZA MINIMUM
10....OD CZASU DO CZASU ZAPOMNIJ O GRANIU
11...NIE GRAJ SAMYMI 10/10
TO PODSTAWOWe ZASADY KTÓRYMI SIĘ KIERUJĘ PODCZAS GRY
CHOĆ MOŻE BARDZO NIE WIDAĆ TEGO W KLASYFIKACJACH
TO I TAK NA GRZE W SKALI ROKU NIE JESTEM DO TYŁU
.....................................................................................................................
N I E C H L I C Z B Y B Ę D Ą P R Z Y N A S H E J )))))
.........OCZYWIŚCIE dotyczy to również gry na zdarzenia sportowe PAMIĘTAJCIE nie ma 100% pewniaków......
Pozwolą Państwo ?
na dziś dwa kawały :
Pali kogut skręta. Podchodzi kurczaczek :
- Kogut, cio maś ?
- Maryche pale.
- Daj pociągnąć
- Masz, tylko uważaj bo mocny sprzęt jest.
- OK! [wssfffffsffff.....] - zaciągnął sie mały
- No i jak kurczak, czujesz coś ?
- Nić nie ciuje.
- no to masz jeszcze jednego
- OK! [wssfffffsffff.....] - zaciągnął sie mały po raz drugi
- Nić nie ciuje.
"No co jest" - myśli kogut - "a, kurde - zrobie mu super skręta!" Zawinął kogut prawie cały sprzęt jaki miał w gazete i dał kurczakowi.
- [wssfffffsffffssfffff.....]
- No i jak kurczak, teraz czujesz coś ?
- Nić nie ciuje.
- No żesz, k...a, jak to nic nie czujesz ?
- Nić nie ciuje, nie ciuje dziubka, nie ciuje śksidełek, nie ciuje nóziek...
xxx
Gospodarz kupił nowego koguta, który zaraz na podwórku chciał zrobić porządek i pokazać staremu, kto tu jest panem. Jednak stary kogut zaproponował:
- OK odejdę, jeżeli wygrasz ze mną wyścigi naokoło studni, 50 okrążeń.
- Nie ma sprawy, no to co zaczynamy? - odrzekł młody.
- Dobra, ale wiesz, ja znam teren, i daję ci pól okrążenia forów.
Młody kogut pewien zwycięstwa zaraz się rzucił do biegu i tak się gonią, ale odległość pozostaje ta sama. W pewnym momencie jakąś ręka chwyta młodego koguta za szyje, na pieniek odrąbuje głowę i słychać:
- K...a, to już czwarty p...ł w tym miesiącu.
Ciujcie Ludziska i
nie dawać się wkręcić
pzdr
na dziś dwa kawały :
Pali kogut skręta. Podchodzi kurczaczek :
- Kogut, cio maś ?
- Maryche pale.
- Daj pociągnąć
- Masz, tylko uważaj bo mocny sprzęt jest.
- OK! [wssfffffsffff.....] - zaciągnął sie mały
- Nić nie ciuje.
- no to masz jeszcze jednego
- OK! [wssfffffsffff.....] - zaciągnął sie mały po raz drugi
- Nić nie ciuje.
"No co jest" - myśli kogut - "a, kurde - zrobie mu super skręta!" Zawinął kogut prawie cały sprzęt jaki miał w gazete i dał kurczakowi.
- [wssfffffsffffssfffff.....]
- No i jak kurczak, teraz czujesz coś ?
- Nić nie ciuje.
- No żesz, k...a, jak to nic nie czujesz ?
- Nić nie ciuje, nie ciuje dziubka, nie ciuje śksidełek, nie ciuje nóziek...
xxx
Gospodarz kupił nowego koguta, który zaraz na podwórku chciał zrobić porządek i pokazać staremu, kto tu jest panem. Jednak stary kogut zaproponował:
- OK odejdę, jeżeli wygrasz ze mną wyścigi naokoło studni, 50 okrążeń.
- Nie ma sprawy, no to co zaczynamy? - odrzekł młody.
- Dobra, ale wiesz, ja znam teren, i daję ci pól okrążenia forów.
Młody kogut pewien zwycięstwa zaraz się rzucił do biegu i tak się gonią, ale odległość pozostaje ta sama. W pewnym momencie jakąś ręka chwyta młodego koguta za szyje, na pieniek odrąbuje głowę i słychać:
- K...a, to już czwarty p...ł w tym miesiącu.
Ciujcie Ludziska i
nie dawać się wkręcić
pzdr
ROBAL36 kawały fajne a tego o narkomani nie znałem.Jak to KOGUT młodzież deprawuje.Oj kogucie nieładnie .Pozdrawiam serdecznie.
- Kochanie, co wolisz: banany czy truskawki?
- Na bazarze jesteś, mój rycerzu?
- Nie, w aptece.
Facet w sex shopie
- Proszę mi pokazać tą dmuchaną lalę
- Proszę bardzo
- Kiedy ją wyprodukowano?
- W styczniu 2005
- E, to Koziorożec.Nie pasujemy do siebie.
- Jak najczęściej informatycy zwracają się do swoich żon? - Myszko..
Żona programisty - Ciągle jesteś zajęty i siedzisz przy komputerze. Żebym choć miała dziecko... - Kładź się, będziemy instalować...
pozd
- Na bazarze jesteś, mój rycerzu?
- Nie, w aptece.
Facet w sex shopie
- Proszę mi pokazać tą dmuchaną lalę
- Proszę bardzo
- Kiedy ją wyprodukowano?
- W styczniu 2005
- E, to Koziorożec.Nie pasujemy do siebie.
- Jak najczęściej informatycy zwracają się do swoich żon? - Myszko..
Żona programisty - Ciągle jesteś zajęty i siedzisz przy komputerze. Żebym choć miała dziecko... - Kładź się, będziemy instalować...
pozd
Widzisz Kogucik, jak Ty nic nie czujesz ?
Ten drugi jest dla Ediego ...
Wiem, że zrozumie...
Ten drugi jest dla Ediego ...
Wiem, że zrozumie...
Impreza informatyków. Wódka leje się szerokopasmowym strumieniem. Dwóch adminów pije bruderszafta: - To co? Mówmy sobie po IP!
Komputerowiec podrywa dziewczynę: - Chcesz herbaty? - Nie. - Kawy? - Nie! - Hm, może wódki? - NIE!!! - Dziwne, standardowe sterowniki nie pasują...
Komputerowiec podrywa dziewczynę: - Chcesz herbaty? - Nie. - Kawy? - Nie! - Hm, może wódki? - NIE!!! - Dziwne, standardowe sterowniki nie pasują...
2 to moj pewniaczek
lila>>> vento wystraszył się i uciekł ( odjechał? ) :P
a szkoda tak przyjemnie mi się kojarzył z pewną marką auta jakie kiedyś mieliśmy !
pozd
a szkoda tak przyjemnie mi się kojarzył z pewną marką auta jakie kiedyś mieliśmy !
pozd
Widzisz gdyby KOGUT był bardziej myślący nie zgodziłby sie na tyle kurek,a tak zanim pomyśli to już ma następne młode kurki.Ale ile za to radochy.Oj nie jeden by po zazdrościł,i zamiast siedzieć na kompie posiedział by na czymś pierzastym lub przy czymś pierzastym.Pozdrawiam
Jestem !!!,no Lilu zawsze możesz odpowiedzieć "spieprzaj dziadu!!!",
albo pójść na głębszą wodę!!!
Pozdrawiam gorąco!!!
albo pójść na głębszą wodę!!!
Pozdrawiam gorąco!!!
Jest tutaj podobno jaki napalony Max Lizak 69 ?
paulina1195 >Max Lizak 69 ? zapewne chodzi Ci hipopotana, jest na różańcu, będzie po 22
nie wiem wiem tylko ze jest napalony ! a to on taki pobozny?
Nie wiem czy napalony. Ma 30 żon i brata murzyna.... więc ma ten tego :)
a ha to moze nie o ta osobe ci chodzi? to ma byc Max?
paulina1195 > to faktycznie nie ta osoba. Ten też jest Max, ale w innych kwestiach.
dzis wpadnie 2 69
na dzis 34,78,80 widze ze romanse sie tez tutaj zawiązuja noi prawidlowo kto nie ma szczescia w grze ten ma w milosci hehe;) powodzenia w losowaniu
danteV>>> dzień bez złośliwości - dzień stracony !!!
No to jak kawały, to ja też dorzucę :)
Policjanci wezwani na miejsce zdarzenia oglądają ciało kobiety w wieku mocno zaawansowanym.
Ciało znajduje się w ubikacji - z głową w sedesie przytrzaśniętą deską klozetową.
Policjanci postanawiają przepytać gospodarza domu na okoliczność zdarzenia.
- Czy znał pan denatkę?
- Tak, to moja teściowa.
- Mieciu, sprawa jasna, pisz! Przyczyna zgonu: śmiertelne zatrucie domestosem podczas czyszczenia toalety!
;)
P.S.na 22:15 -> 15,18 za 75 zeta :)
Policjanci wezwani na miejsce zdarzenia oglądają ciało kobiety w wieku mocno zaawansowanym.
Ciało znajduje się w ubikacji - z głową w sedesie przytrzaśniętą deską klozetową.
Policjanci postanawiają przepytać gospodarza domu na okoliczność zdarzenia.
- Czy znał pan denatkę?
- Tak, to moja teściowa.
- Mieciu, sprawa jasna, pisz! Przyczyna zgonu: śmiertelne zatrucie domestosem podczas czyszczenia toalety!
;)
P.S.na 22:15 -> 15,18 za 75 zeta :)
MM na 22.15
--3/3--------5/5------5/5 i 7/7
28,30,72 /// 2,14 /// 10,70 ///
09,35,69 /// 2,14 /// 10,70 ///
08,27,78 /// 2,14 /// 10,70 ///
--3/3--------5/5------5/5 i 7/7
28,30,72 /// 2,14 /// 10,70 ///
09,35,69 /// 2,14 /// 10,70 ///
08,27,78 /// 2,14 /// 10,70 ///
Idzie zając lasem i wrzeszczy:
- Przeleciałem lwicę!...
Spotyka wilka:
- Zając, zamknij pysk, chcesz żeby lew usłyszał? Poza tym i tak ci nikt nie uwierzy.
Zając wzruszył ramionami i drze pysk dalej.
- Przeleciałem lwicę! przeleciałem lwicę!
Spotyka niedźwiedzia:
- Zając, zamknij się bo lew usłyszy, i wszyscy będziemy mieli przerąbane, jak sie wkurzy! A i tak nikt Ci nie uwierzy.
Zając idzie dalej i drze się:
- Przeleciałem lwicę! Przeleciałem lwicę! Przeleciałem lwi...
Nagle zobaczył lwa. Ten wkurzony ruszył za zającem, goni go, goni. Zając wskoczył w wydrążony stary pień. Lew skoczył za nim, ale utknął. Utknął tak, ze tylko tyłek mu wystaje, łeb jest w środku. Zając stanął, podszedł z tylu do lwa, rozejrzał się w koło, rozpina rozporek i mówi:
- W to, to już k****a nikt mi nie uwierzy!
- Przeleciałem lwicę!...
Spotyka wilka:
- Zając, zamknij pysk, chcesz żeby lew usłyszał? Poza tym i tak ci nikt nie uwierzy.
Zając wzruszył ramionami i drze pysk dalej.
- Przeleciałem lwicę! przeleciałem lwicę!
Spotyka niedźwiedzia:
- Zając, zamknij się bo lew usłyszy, i wszyscy będziemy mieli przerąbane, jak sie wkurzy! A i tak nikt Ci nie uwierzy.
Zając idzie dalej i drze się:
- Przeleciałem lwicę! Przeleciałem lwicę! Przeleciałem lwi...
Nagle zobaczył lwa. Ten wkurzony ruszył za zającem, goni go, goni. Zając wskoczył w wydrążony stary pień. Lew skoczył za nim, ale utknął. Utknął tak, ze tylko tyłek mu wystaje, łeb jest w środku. Zając stanął, podszedł z tylu do lwa, rozejrzał się w koło, rozpina rozporek i mówi:
- W to, to już k****a nikt mi nie uwierzy!
A zresztą. Może masz racje. Tutaj słowo "hipopotan" dużo ludziom kojarzy się ze złośliwością.
Zmieniając temat.
Madzia > to co w końcu wybrałaś? banana czy truskawkę?
Madzia > to co w końcu wybrałaś? banana czy truskawkę?
danteV>>> nie zaczynaj,bo znowu przypomniało mi się........10/10 o kuźwa znowu brzuch będzie bolał !!
wiec gdzie jest ten max
Chciałbym się skupić na "cyferkach" zakończonych na 4,6,8,czyli:
04,14,24
54,64,44
16,26,76
36,46,56,
08,18,78
38,28,48
58,24,16
Pozdrawiam bardzo niezdecydowanych(e),typowiczów(ki)
04,14,24
54,64,44
16,26,76
36,46,56,
08,18,78
38,28,48
58,24,16
Pozdrawiam bardzo niezdecydowanych(e),typowiczów(ki)
danteV>>> i banan i truskawka :)
danteV>>> ciekawość to grzech :P
polecam niezły bo mały system w mini lotto:
1 2 3 4 6
1 2 5 6 7
3 4 8 9 10
5 7 8 9 10
ale za to skuteczny w przeciągu dużej liczby losowań
wszystkie liczby występują po równo :)
1 2 3 4 6
1 2 5 6 7
3 4 8 9 10
5 7 8 9 10
ale za to skuteczny w przeciągu dużej liczby losowań
wszystkie liczby występują po równo :)
danteV >>> a Ty swoją odnajdujesz?
Mam oczywiście na myśli tą na karku ;P
Mam oczywiście na myśli tą na karku ;P
Okulista do pacjenta:
- Mam dla pana dwie nowiny, dobrą i złą.
- Niech pan zacznie od dobrej, doktorze.
- Niedługo będzie mógł pan czytać bez okularów.
- To wspaniale, panie doktorze, cudownie! A zła?
- Ucz się pan Braille"a.
- Mam dla pana dwie nowiny, dobrą i złą.
- Niech pan zacznie od dobrej, doktorze.
- Niedługo będzie mógł pan czytać bez okularów.
- To wspaniale, panie doktorze, cudownie! A zła?
- Ucz się pan Braille"a.
danteV>>> dwóch nie posiadam ;P
emeryt >>>>>kilka dni temu napisales kilka slow do mnie cos o żółci , wiesz to mi się przydało i za to ci dziękuje jesteś mądry i pewnie masz za sobą pewne doświadczenie z MM ja jestem na początku więc co moge dodać, nic tylko tyle że każdy chce wygrac . i każdy próbuje swoich sił .POZDR.
darku - problem polega na tym, że porady są stosunkowo ograniczone i nie zawsze wiadomo co i z czym.
Być może się to zmieni za jakiś czas, gdyż albo opracuje się lepsze metody do gry w MM, albo odejdzie się do buków i zero MM, albo pójdzie się do firmy, która oferuje możliwość gry w MM z większymi wygranymi i za mniejsza stawkę.
Być może się to zmieni za jakiś czas, gdyż albo opracuje się lepsze metody do gry w MM, albo odejdzie się do buków i zero MM, albo pójdzie się do firmy, która oferuje możliwość gry w MM z większymi wygranymi i za mniejsza stawkę.
danteV>>> dobrze,że Ty posiadasz mam nadzieję,że przyda Ci się do wymyślenia koncepcji jak wygrać 10/10 tonów na ....:P
vento>>> i patrzą na Ciebie :P
danteV>>> bo z tego co wiem to 1/1 już Ci się udało :P
maxiu to super ze jestes musimy sie umowic
kameliowa77 > jak ty wszystko widzisz u innych, a jeszcze parę minut temu napisałaś:
" dzień bez złośliwości - dzień stracony !!!"
Ps. obnażanie twoje dwulicowości jest dla mnie wielką przyjemnością.
Kiedyś zarzuciłaś mi, że nie pisze się o osobach nie obecnych. Ty dzisiaj wyczekałaś moment aż Pasko zawiesił kolegę edi8 i dałaś swoją wiązankę.
Jesteś dwulicowa i nie stosujesz sama do siebie to, czego wymagasz od innych.
" dzień bez złośliwości - dzień stracony !!!"
Ps. obnażanie twoje dwulicowości jest dla mnie wielką przyjemnością.
Kiedyś zarzuciłaś mi, że nie pisze się o osobach nie obecnych. Ty dzisiaj wyczekałaś moment aż Pasko zawiesił kolegę edi8 i dałaś swoją wiązankę.
Jesteś dwulicowa i nie stosujesz sama do siebie to, czego wymagasz od innych.
Kameliowa66 ty niewdzięczna diabliczko!!!,łatwiej ci być niewdzięczną!!!,to takie Staropolskie(tradycyjne,powszechnie,przyjęte)
do darek324- jeśli te moje słowa wziąłeś do siebie, to twoja wina, ale zaręczam Cię, słowo honoru, że nie dotyczyło Ciebie na 200 %, być może skojarzyłeś, bo może przedtem miałeś jakiś wpis, wogóle nie kojarzę Twojego pseudo i nie znajdziesz moich słów na tym forum, które mogłyby obrazić kogokolwiek, prędzej znajdziesz dowcipy, bo bez humoru nie umiem żyć, niż przykre słowa
pozdrawiam Ciebie i te miłe dziewczyny tu na forum i ich czułe słówka
pozdrawiam Ciebie i te miłe dziewczyny tu na forum i ich czułe słówka