Wpisy użytkownika darek324
Łącznie 22 wpisów w archiwum, pokazane od nr 86 571. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
« PoprzednieKolejne »
na dane losowanie wybierz cyfry zrob system i wyslij te same kilka razy
pewnie wszyscy wiedzą ze najlepszy system to żaden system .
niema systemu który daje jakąś szanse na wygraną,one są tylko po to żeby ulatwić nam wydawanie kasy.Spróbujcie sami zagrajcie jutro na 1 losowanie o 14 grajcie w przedziale liczb 1-30 systemy dowolne .zobaczycie sami ile tam cyfr M/M nam wylosuje .Powodzenia
niema systemu który daje jakąś szanse na wygraną,one są tylko po to żeby ulatwić nam wydawanie kasy.Spróbujcie sami zagrajcie jutro na 1 losowanie o 14 grajcie w przedziale liczb 1-30 systemy dowolne .zobaczycie sami ile tam cyfr M/M nam wylosuje .Powodzenia
kriss masz racje ja to już przerabiałem jakiś czas .Dlatego zaczołem typować w przedziały 1-30,31-60,61-80. niestety kiedy typuje w któryś z tych przedziałów to niestety M/M losuje w ten który ja nie typowałem. I to nie tylko w jedno losowanie nawet kilka dni,po typach na przedział np. 1-30 . możesz to sprawdzić może tobie to wyjdzie Pzdro.
No dobra.Kriss może masz nazwe jakiegoś systemu który nie jest typowym systemem , może mi go polecisz .Nara
To gra w ciemno może spróbuje bo sam wiem ,im więcej kombinujesz to tym więcej tracisz . Dzieki za rade Pozdro.
emeryt >>>>>kilka dni temu napisales kilka slow do mnie cos o żółci , wiesz to mi się przydało i za to ci dziękuje jesteś mądry i pewnie masz za sobą pewne doświadczenie z MM ja jestem na początku więc co moge dodać, nic tylko tyle że każdy chce wygrac . i każdy próbuje swoich sił .POZDR.
emeryt>>>> twój wpis wcale mnie nie obraził, tylko obniżyl moje loty w chmurach ,po prostu zaczołem grać na sucho nie w realu , i widze że trzeba troche rozsądku,może mnie nie kojażysz bo moje wpisy były kilka dni temu. Więc może kiedyś dasz się poznać ze strony wygranych, u mnie niestety jest pustka i to już długo , mówie o MM oczywiście... pozdr.
Panowie i Panie interesuje mnie czy istnieje program systemu lotto ,ktory generuje z pewnego przedzialu liczby wylosowane 5,6,7,itd. oczywiscie chodzi mi o to aby do tego programu można było by wprowadzić wszystkie losowania pobierając je ze strony . Moje sugestje są takie , z każdego przedziału liczb np. liczby od 1 do 30 występują tam 6,7,8 i 9 .Z mojego obliczenia wynika że np. 8-mki bardzo żadko się powtażają .Więc gdyby był program który by generował 5,6,7 itd. to prosze o podpowiedż gdzie można taki program nabyć ,za co z góry bardzo dziękuje. POZD.
pytanie odnośnie sondy ;
jeżeli ktoś uważa że wyniki lotto są manipulowane to;
czy warto grać na trzy skreślenia czy grać na dwa czy może na pięć .
czy lepiej nie grać wcale bo ??????
no wlaśnie może lottomaty takich skreśleń na 3,2 i1 nie biorą pod uwage ,może trzeba wlaśnie tak grać tego właśnie niewiem????
Pozdro:)
jeżeli ktoś uważa że wyniki lotto są manipulowane to;
czy warto grać na trzy skreślenia czy grać na dwa czy może na pięć .
czy lepiej nie grać wcale bo ??????
no wlaśnie może lottomaty takich skreśleń na 3,2 i1 nie biorą pod uwage ,może trzeba wlaśnie tak grać tego właśnie niewiem????
Pozdro:)
Piękna pani przychodzi do lekarza;
Panie doktorze bardzo mnie swędzi między palcami
To niech pani powie między którymi
Miedzy dużym od lewaj nogi a między dużym od prawej nogi
Panie doktorze bardzo mnie swędzi między palcami
To niech pani powie między którymi
Miedzy dużym od lewaj nogi a między dużym od prawej nogi
Vento. Czytalem twój wpis z godz. 17.28 .
moje wrażenie jest takie że TS próbuje się obronić przed swoim upadkiem . Jeszcze nie bylo kraju w którym by sie to stało ,ale zawsze jest ten pierwszy raz.Ciekawe co by się stało gdyby nagle nikt nie grał w TS ,tam ich też troche pracuje. Całkiem niezłym pomysłem byłoby przestać grać tak na przykład przez 2 tygodnie, przez wszystkich odwiedzających tą strone,a jest ich napewno sporo...:)))
moje wrażenie jest takie że TS próbuje się obronić przed swoim upadkiem . Jeszcze nie bylo kraju w którym by sie to stało ,ale zawsze jest ten pierwszy raz.Ciekawe co by się stało gdyby nagle nikt nie grał w TS ,tam ich też troche pracuje. Całkiem niezłym pomysłem byłoby przestać grać tak na przykład przez 2 tygodnie, przez wszystkich odwiedzających tą strone,a jest ich napewno sporo...:)))
madzia77 dobre pytanie,ale dla prezesa TS .może on coś wymyśli i podrzuci gdzie trzeba:)
« PoprzednieKolejne »