Wpisy 86 614 – 86 717
4 stycznia 2010 07:40 → 5 stycznia 2010 12:54, 100 wpisów
bog65
Z zaciekawieniem przeczytałem to co piszesz.
Program, który robi coś konkretnego?
Brzmi ciekawie.
Ściągnąłem, na 22 puszczę próbę na sucho.
Z zaciekawieniem przeczytałem to co piszesz.
Program, który robi coś konkretnego?
Brzmi ciekawie.
Ściągnąłem, na 22 puszczę próbę na sucho.
witam.wędrowco netowy moje wielkie GRATULACJE
ja wygrałem bo nie grałem
każda metoda jest dobra jak jest skuteczna
pozdro i wysokich typowań na dziś i nie tylko :)
ja wygrałem bo nie grałem
każda metoda jest dobra jak jest skuteczna
pozdro i wysokich typowań na dziś i nie tylko :)
Witam po krotkiej przerwie swiateczno-noworocznej ;)
Czas pozbyc sie kolejnych funduszy w pogoni za drobnymi i nie tylko ;)
POWODZENIA all...
Czas pozbyc sie kolejnych funduszy w pogoni za drobnymi i nie tylko ;)
POWODZENIA all...
Oficjalny stan na dzis -243PLN gram na 2x5/5 do bankructwa albo odbicia sie a wrazie takiego szczecia zaczynam jakims systemem :P
Witam
Dzis daje 12 liczb na 14.00 zobaczymy co wejdzie
3, 5, 16, 23, 29, 34, 36, 63, 69, 72, 76, 79, z 51%
Dzis daje 12 liczb na 14.00 zobaczymy co wejdzie
3, 5, 16, 23, 29, 34, 36, 63, 69, 72, 76, 79, z 51%
SirMavins......
Nawiązując do wczorajszego wpisu nr. 86536..Nie zgadzam sie z Tobą,że nie można w ciągu roku za 100 zł ugrać 10.000 tyś zł.
Zapewniam Cie,..że jest tu dużo graczy,co nie takie pieniądze wygrywają,lecz się nie ujawniają ,bo i po co.?
Gdybyś powiedział,że w ciągu miesiąca,to tak,faktycznie jest trudno,ale w ciągu roku ,żadna sztuka.
Sam rok temu wygrałem na wycieczkę do Peru,a zapewniam Cię,że wyniosła więcej ja 10.00 tyś,zł.i to wszystko z samej gry w T.S
Więc nie twierdz,że nie ma ludzi co nie wygrywają.
Oczywiscie,że są miesiące takie jak n.p miesiąc Grudzień,gdzie nie za bardzo można było cos dużego wygrać.
Ale zapewniam Cię,że można ,oj można i to dużo.
Musiałem odpowiedzic Ci na Twój wpis,bo nie mogę się z tym zgodzic.
Pozdrawiam Cię serdecznie i powodzenia.
Nawiązując do wczorajszego wpisu nr. 86536..Nie zgadzam sie z Tobą,że nie można w ciągu roku za 100 zł ugrać 10.000 tyś zł.
Zapewniam Cie,..że jest tu dużo graczy,co nie takie pieniądze wygrywają,lecz się nie ujawniają ,bo i po co.?
Gdybyś powiedział,że w ciągu miesiąca,to tak,faktycznie jest trudno,ale w ciągu roku ,żadna sztuka.
Sam rok temu wygrałem na wycieczkę do Peru,a zapewniam Cię,że wyniosła więcej ja 10.00 tyś,zł.i to wszystko z samej gry w T.S
Więc nie twierdz,że nie ma ludzi co nie wygrywają.
Oczywiscie,że są miesiące takie jak n.p miesiąc Grudzień,gdzie nie za bardzo można było cos dużego wygrać.
Ale zapewniam Cię,że można ,oj można i to dużo.
Musiałem odpowiedzic Ci na Twój wpis,bo nie mogę się z tym zgodzic.
Pozdrawiam Cię serdecznie i powodzenia.
A ja rozmawialem z gosciem ktory mowil mi ze oczywiscie jak byl totomix bo tylko tam gral w multii wygrac w ciagu miesiaca 15000 zl oczywiscie przy wkladzie na kupony 5000 zl ale i tak daje nam 10000 zl na czysto. Gosc mial program ktory zlecil zrobienie go informatykowi. Program sam wymyslil. Sam program pokazywal wykresy liczb ktore moga wyjsc w ciagu danego tygodnia misiaca lub nawet calego roku co mnie zaskoczylo no bo jak mozna wiedziec co padnie np w marcu ale faktycznie przyznam ze gosc placil przy mnie za kupony w totomixie 600 nawet 700 zl wiec musialo sie to mu oplacac. Wiem ze dawal parki trojki i piatki ale po np 50 zl za kupon a jeszcze przed koncem roku wpadla mu wygrana 1600 zl. ktora oczekiwal na odebranie... Wiec jednak mozna tylko ze teraz gosc ma juz chyba wygrane zakonczone bo totomix nie przyjmuje a w punktach lotto watpie zeby mu sie oplacalo... ale ciekawy jest tego programu bo musial niezle zaplacic za niego ze takie efekty mu dawal...
ziuta1981krk i jego metoda typowania liczb w dziale "suma i różnica".
Analiza na 141 losowaniach.
Skuteczność 36,88%.
Analiza na 141 losowaniach.
Skuteczność 36,88%.
Gromie.
Odpowiedź, która mi udzieliłeś jest nie do mnie.
Cytuję:"Zadałem tak proste pytanie " czy możesz ze 100 zrobić mi po roku 10000?" Odpowiedź żadna nie nadeszła i nie nadejdzie."
To nie sam siebie pytałem, tylko kogoś kto twierdzi, ze zna się na finansach i ciągle kogoś atakuje bez zaznajomienia się z tematem.
Ta osoba nie odpowiedziała mi, bo nie ma pojęcia o zarabianiu pieniędzy, zresztą nie po raz pierwszy, gdyż zacytowane pytanie zadałem przynajmniej wtedy już 2-gi raz.
Tak więc nie możesz się zgodzić z moim pewnego rodzaju wyzwaniem, na które nie dostałem konkretnej i rzeczowej odpowiedzi.
A takiej odpowiedzi oczekiwałbym po kimś, kto uważa się za znawcę tematu.
Zresztą nie interesuje mnie odpowiedź, ani samo pytanie bo znam wszystkie możliwe odpowiedzi i możliwe pytania, a ewentualne zadanie takiegoż pytanie wynika...*
I tu Cię pozdrawiam.
Odpowiedź, która mi udzieliłeś jest nie do mnie.
Cytuję:"Zadałem tak proste pytanie " czy możesz ze 100 zrobić mi po roku 10000?" Odpowiedź żadna nie nadeszła i nie nadejdzie."
To nie sam siebie pytałem, tylko kogoś kto twierdzi, ze zna się na finansach i ciągle kogoś atakuje bez zaznajomienia się z tematem.
Ta osoba nie odpowiedziała mi, bo nie ma pojęcia o zarabianiu pieniędzy, zresztą nie po raz pierwszy, gdyż zacytowane pytanie zadałem przynajmniej wtedy już 2-gi raz.
Tak więc nie możesz się zgodzić z moim pewnego rodzaju wyzwaniem, na które nie dostałem konkretnej i rzeczowej odpowiedzi.
A takiej odpowiedzi oczekiwałbym po kimś, kto uważa się za znawcę tematu.
Zresztą nie interesuje mnie odpowiedź, ani samo pytanie bo znam wszystkie możliwe odpowiedzi i możliwe pytania, a ewentualne zadanie takiegoż pytanie wynika...*
I tu Cię pozdrawiam.
bog65 - Najpierw polecasz jeden program a potem piszesz o jakimś nieznanym.
Jak mogę ci radzić i jednocześnie prosić, to daj nam te liczby ze swojego, ale podawaj parametry do wyliczeń, nie same liczby.
Pozdrawiam
Jak mogę ci radzić i jednocześnie prosić, to daj nam te liczby ze swojego, ale podawaj parametry do wyliczeń, nie same liczby.
Pozdrawiam
Witam wszystkich :)Miłego popołudnia :)
(72)(73)(27)
(72)(73)(47)(49)(50)(27)(70)
(72)(73)(27)
(72)(73)(47)(49)(50)(27)(70)
:)
typuje dziś na 14-tą
1,7,12,17,25,28,36,40,41,43
1,7,12,17,25,28,36,40,41,43
SirMavins>> Jesli chodzi o program to podalem aby kazdy mogl go sprawdzic bo jezeli kazdy go sprawdzi i po tygodniu bedzie mial jakies o nim zdanie to bedzie odpowiedz czy warto. A liczby choc dzis podalem metode pierwsza z dziesieciu i padla jedna liczba to nie jest juz argument do tego czy warty jest ten program wczoraj padlo wiecej na 5/3 wpadlo ale na metodzie drugiej w pierwszej byla jedna trafiona. Moge podac te chocby piatki z procentem jaki program daje oczywiscie do analizy ... Pozdrawiam
po losowaniu to kazdy madry typuj najlepiej w dziale typowania tam mozesz sie wykazac:))))
A jesli chodz o gosciu o ktorym pisalem to jest przyklad ze ludzie probuja programami sobie pomoc bo wiadomo ze to wygodniejsze a tutaj gosc sam wymyslil go i wiadomo ze mi nie powie dokladnie jak dziala bo napewno duzo dal kasy na to...
Po za tym wspolpracowal z graczem z grudziadza ktoremu podawal typy przez email ja tez chcialem z nim wspolpracowac ale zniesli gre w totolotku wiec wielka kicha... Gosc zreszta mowil do kobitki w totolotku ze teraz nie wie jak bedzie gral bo wiadomo ze w lotto mu tyle nie dadza... wiecej straci niz wygra...
Tyle komentarza o tym gosciu po prostu spotkalem pogadalem i chcialem z wami sie wypowiedziec jak ludzie kombinuja aby cos wygrac....
Po za tym wspolpracowal z graczem z grudziadza ktoremu podawal typy przez email ja tez chcialem z nim wspolpracowac ale zniesli gre w totolotku wiec wielka kicha... Gosc zreszta mowil do kobitki w totolotku ze teraz nie wie jak bedzie gral bo wiadomo ze w lotto mu tyle nie dadza... wiecej straci niz wygra...
Tyle komentarza o tym gosciu po prostu spotkalem pogadalem i chcialem z wami sie wypowiedziec jak ludzie kombinuja aby cos wygrac....
Bylo blisko ;(
1(traf)
8(obok 7)
12(traf)
36(traf)
47(traf)
------------
4/5
Drugi zaklad 0/5
Ale 15PLN do przodu :P
1(traf)
8(obok 7)
12(traf)
36(traf)
47(traf)
------------
4/5
Drugi zaklad 0/5
Ale 15PLN do przodu :P
A to piatki na 22.15 do analizy zrobione przez WiruozLotto:
9, 17, 51, 54, 56 81%
16, 37, 52, 61, 65, 79%
16, 25, 37, 52, 65 79%
9, 14, 17, 54, 56, 75%
1, 3, 52, 70, 79, 72%
1, 20, 65, 70, 79, 72%
1, 2, 20, 70, 79, 72%
8, 13, 41, 55, 58, 72%
7, 29, 60, 65, 79 72%
52, 54, 61, 64, 77 71%
trójki :
52, 64, 77 100%
20, 52, 64, 87%
31, 41, 69 83%
54, 64, 74 79%
20, 25, 64, 79%
34, 43, 54, 79%
9, 17, 51 77%
14, 53, 57 75%
13, 24, 41, 75%
31, 48, 69 75%
Pozdrawiam i zycze dobrego typowania na 22.15
9, 17, 51, 54, 56 81%
16, 37, 52, 61, 65, 79%
16, 25, 37, 52, 65 79%
9, 14, 17, 54, 56, 75%
1, 3, 52, 70, 79, 72%
1, 20, 65, 70, 79, 72%
1, 2, 20, 70, 79, 72%
8, 13, 41, 55, 58, 72%
7, 29, 60, 65, 79 72%
52, 54, 61, 64, 77 71%
trójki :
52, 64, 77 100%
20, 52, 64, 87%
31, 41, 69 83%
54, 64, 74 79%
20, 25, 64, 79%
34, 43, 54, 79%
9, 17, 51 77%
14, 53, 57 75%
13, 24, 41, 75%
31, 48, 69 75%
Pozdrawiam i zycze dobrego typowania na 22.15
Witam mam pytanie odnośnie Gry w multi lotka przez Totomixa. czy jest taka możliwość bo na stronie nia żadnych zakładów a jeszczejakis czas temu były
No juz sie dowiedziałem Platform Obywatelska to jest chamstwo żeby tak traktowac ludzi.
kesti witaj w nowej antyhazardowej polsce ;P
Pozostaje ci tylko TS albo buki zagraniczne :)
Pozostaje ci tylko TS albo buki zagraniczne :)
Proszę o nieprzesyłanie pecha,bo Hipcia gra dzisiaj w multi.Pozdrawiam.
Przysłowie chinskie mówi:dobre myślenie-duża wygrana.Zgodnie z tą zasadą zamiast czytać wpisy Hipcio analizuje liczby.
W typowaniach Hosi już przez dwa losowania ciemno.Hipnoza działa.
to gra na betgun niech napisze do mnie na gg 9720248 mam pare pytan
pewnie wszyscy wiedzą ze najlepszy system to żaden system .
niema systemu który daje jakąś szanse na wygraną,one są tylko po to żeby ulatwić nam wydawanie kasy.Spróbujcie sami zagrajcie jutro na 1 losowanie o 14 grajcie w przedziale liczb 1-30 systemy dowolne .zobaczycie sami ile tam cyfr M/M nam wylosuje .Powodzenia
niema systemu który daje jakąś szanse na wygraną,one są tylko po to żeby ulatwić nam wydawanie kasy.Spróbujcie sami zagrajcie jutro na 1 losowanie o 14 grajcie w przedziale liczb 1-30 systemy dowolne .zobaczycie sami ile tam cyfr M/M nam wylosuje .Powodzenia
bog65
Co w końcu oznaczają te % przy zestawach?
A, i czy mógłbyś powiedzmy założyć temat, w którym podawałbyś te typy - "WIRTUOZ LOTTO - TYPY", czy coś w tym rodzaju?
Pozdrawiam
Co w końcu oznaczają te % przy zestawach?
A, i czy mógłbyś powiedzmy założyć temat, w którym podawałbyś te typy - "WIRTUOZ LOTTO - TYPY", czy coś w tym rodzaju?
Pozdrawiam
darek pewnie ze nie ma zadnego systemu 100% ale lepiej opracowac sobie jakis system z ktorego powiedzmy typujemy z 70-60-50-40-20 lub jak kto woli liczb bo atak z 80 to juz zbyt duze wyzwanie
procenty podaje program na ile można liczyć że wypadną a co do pomyslu zalozenia na forum propozycje programu WirtuozLotto to może dziś założę dzięki za pomysł
Ale zaznaczam że tak jak każdy program który podaje liczby i procent trafienia sa analiz bo wiadomo że czasami podal mi program liczby ktore nie padly ale np byly blisko czyli np program dal 24 a wypadla 25 wiec mozna przy okazji poprobowac z tych liczb dodac swoje propozycje tak zeby miec pewnosc ze taki uklad jaki sobie ulozylismy bedzie wystarczajacy tu dodam ze mozna by moja propozycje mozna laczyc z systemami np ediego czy innych ...
Ale zaznaczam że tak jak każdy program który podaje liczby i procent trafienia sa analiz bo wiadomo że czasami podal mi program liczby ktore nie padly ale np byly blisko czyli np program dal 24 a wypadla 25 wiec mozna przy okazji poprobowac z tych liczb dodac swoje propozycje tak zeby miec pewnosc ze taki uklad jaki sobie ulozylismy bedzie wystarczajacy tu dodam ze mozna by moja propozycje mozna laczyc z systemami np ediego czy innych ...
kriss masz racje ja to już przerabiałem jakiś czas .Dlatego zaczołem typować w przedziały 1-30,31-60,61-80. niestety kiedy typuje w któryś z tych przedziałów to niestety M/M losuje w ten który ja nie typowałem. I to nie tylko w jedno losowanie nawet kilka dni,po typach na przedział np. 1-30 . możesz to sprawdzić może tobie to wyjdzie Pzdro.
Wogole kazdy kto sprawdza wyniki juz gra "systemem" nawet jak nie patrzy na mapy itp itd bo juz same wyniki danego losowania podswiadomie dzialaja na nastepne typowanie-jedyny sposob zeby tego uniknac to odpuscic sobie gre na 4-6 losowan-wytypowac jakis zestaw liczb i bez patrzenia na wyniki (ktos mam podaje ile trafilismy liczb) typowac nastepne
Nie dzieki darek ale ja juz tez troche systemow wlasnych przetestowalem i mam male doswiadczenie lub niet ale gram poki srodki sa - choc juz jestem na minusie tak czy siak :P
bog65 - to go załóż.
Mi nie chodzi o to, abyś podawał liczby, które ostatecznie mogę sobie sam wygenerować, ale o to, że jak jedna osoba podaje, to jest jakaś prawidłowość.
Spójrz na te typowane wczoraj na 22, a wypadły dziś o 14.
Czy to reguła?
Bo nie wszystkie wypadły, tylko część.
A to tez jest informacja.
Mi nie chodzi o to, abyś podawał liczby, które ostatecznie mogę sobie sam wygenerować, ale o to, że jak jedna osoba podaje, to jest jakaś prawidłowość.
Spójrz na te typowane wczoraj na 22, a wypadły dziś o 14.
Czy to reguła?
Bo nie wszystkie wypadły, tylko część.
A to tez jest informacja.
No dobra.Kriss może masz nazwe jakiegoś systemu który nie jest typowym systemem , może mi go polecisz .Nara
To co podalem wyzej-typujesz z 80liczb ile tam chcesz po krotkiej przerwie bez sprawdzania wynikow kilka razy i sprawdzasz na samym koncu ile trafiles w kazdym losowaniu - bo nawet jak ktos bedzie ci podawal po kazdym losowaniu ile trafiles to tez juz jakas podswiadomosc dziala :P
co by sie stało,gdyby wszyscy przestali grać.Biorąc pod uwage zdarzenie w Czechach tak sie dzieje na całym świecie. Jedyny system to monitoring zakładów.Ciekawe,czy dalej by były losowania gdyby wszyscy zbojkotowali lotto?
To gra w ciemno może spróbuje bo sam wiem ,im więcej kombinujesz to tym więcej tracisz . Dzieki za rade Pozdro.
darek jak grasz i utapiasz kase to kazda decha jest dobra zeby sie utrzymac jak chce sie dalej atakowac :)
ale to co podalem czyli nie patrzymy na wyniki i strzelamy z 80 - osobiscie nigdy bym tego w real nie przeniosl :)
look>> Bojkot lotto jest możliwy tylko teoretycznie , bo w praktyce jest niewykonalny:)
A ja grałem (gram) przedziałami po 5 np: 1,2,3,4,5 - 26,27,28,29,30 itp. robię takich 5 zestawów czyli wybieram system z 25 liczbami. no i 23 listopada "prawie sie" udało.
z 5 przedziałów (piatek) trafilem 4 - i wypadla 8. Gdybym trafil ten 5. była by w tym systemie 10/10.
ale juz od miesiąca teoria sie słabo sprawdza
z 5 przedziałów (piatek) trafilem 4 - i wypadla 8. Gdybym trafil ten 5. była by w tym systemie 10/10.
ale juz od miesiąca teoria sie słabo sprawdza
No ja nie mam zamiaru rezygnowac narazie nawet w formie bojkotu :)
edi8>>>> czepiłes sie tej zdrapki jak nie wiem co. Nie ważne czy znalazłem zdrapke za 1 zł a potem była ta wygrana,może odrazu była ta wygrana a może poszedłem do kolektury i wymieniłem 5 razy zdrapkę za 1 zł i ta ostatnia miała 30 tys. Nie chodzi o to, żeby mnie łapac za słówka. czepiasz się też 10 %podatku. Od 10 lat wiem że tyle wynosi podatek od wyższych wygranych. Chcecie koniecznie sie dowiedzieć jak zarobić. Na pewno nie grając. Po pierwsze może się trafić 10/10 w MM albo 6 w Lotto. zycze z całego serca ale jak wiadomo nikłe szanse. Systemy są też nie pewne bo trafisz na fale jest ok ale jak nie wejda cyferki to płyniesz. Jak wychodzisz na zero ok świetnie przynajmniej nie tracisz ale tak sam sobie odpowiedz ile czasu zajmuje ci przegladanie typowanie wymyslanie systamów sprawdzanie liczenie itd. i ile z tego masz? Bedziesz miał w przyszłości cos więcej w portfelu? Mozna grac ok ale jedno to grac a inne widzieć w tej grze całe swoje życie i spełnienie wszystkich swoich pragnień. Jeżeli ktos jest zainteresowany poważną rozmową na temat oszczędzania i inwestowania zapraszam na moje gg bo przeciez to forum jest na inny temat :) 18924049
finansistaaaa>>> nie znamy się osobiście , a zatem jedynym kryterium jakim mogę mierzyć prawdomówność i wiarygodność Twoich wypowiedzi - jest ich zawartość.
I to nie moja wina , że zawartość tych Twoich wpisów w sposób bardzo silny jest dla mnie niewiarygodna , bo być może nie uwłacza to Twojej inteligencji i spostrzegawczości , gdy w jednej sprawie podajesz kilka nawzajem sprzecznych wersji wydarzeń - ale bardzo uwłacza to obu tym moim a w/w przymiotom:właśnie inteligencji i spostrzegawczości...
Sam podałeś kilka wersji dotyczących okoliczności związanych ze zdrapką oraz do czasu zwrócenia Ci przeze mnie uwagi co do podatku 10% od wygranych - zupełnie pomijałeś tę okoliczność , skutkującą zredukowaniu wysokości wygranej z 30 tys.zł do 27.tys.zł - natomiast Ty wielokrotnie podawałeś informację , że zainwestowałeś całą wygraną w wysokości 30 tys.zł.. a takiej kwoty z tej wygranej po prostu nie mogłeś mieć...
Nagle po moim wpisie o podatku od wygranych - zacząłeś jednak już podawać , że zainwestowałeś tylko 27 tys.zł....
Zatem miej do siebie pretensje , że konfrontacja tego co pisałeś na przestrzeni czasu w jednej tylko sprawie wypada tak blado dla Twojej wiarygodności.
I to nie moja wina , że zawartość tych Twoich wpisów w sposób bardzo silny jest dla mnie niewiarygodna , bo być może nie uwłacza to Twojej inteligencji i spostrzegawczości , gdy w jednej sprawie podajesz kilka nawzajem sprzecznych wersji wydarzeń - ale bardzo uwłacza to obu tym moim a w/w przymiotom:właśnie inteligencji i spostrzegawczości...
Sam podałeś kilka wersji dotyczących okoliczności związanych ze zdrapką oraz do czasu zwrócenia Ci przeze mnie uwagi co do podatku 10% od wygranych - zupełnie pomijałeś tę okoliczność , skutkującą zredukowaniu wysokości wygranej z 30 tys.zł do 27.tys.zł - natomiast Ty wielokrotnie podawałeś informację , że zainwestowałeś całą wygraną w wysokości 30 tys.zł.. a takiej kwoty z tej wygranej po prostu nie mogłeś mieć...
Nagle po moim wpisie o podatku od wygranych - zacząłeś jednak już podawać , że zainwestowałeś tylko 27 tys.zł....
Zatem miej do siebie pretensje , że konfrontacja tego co pisałeś na przestrzeni czasu w jednej tylko sprawie wypada tak blado dla Twojej wiarygodności.
"Jeżeli ktos jest zainteresowany poważną rozmową na temat oszczędzania i inwestowania zapraszam..."
Ja jestem zainteresowany.
To jak będzie z tą stówką, powiesz jak zrobić w rok 10000?
The time is running, pozostało jeszcze 364 dni.
Ja jestem zainteresowany.
To jak będzie z tą stówką, powiesz jak zrobić w rok 10000?
The time is running, pozostało jeszcze 364 dni.
finansistaaaa został przyłapany na kłamstwie a teraz jeszcze zaprasza na poważną rozmowę na temat oszczędzania i inwestowania. Wolne żarty.
No chyba moja propozycja jak ze stówy zrobić 10000 jest poważna?
na 22.oo:
75,43,28,15,4,3
76,23,13,69,70,11
hmmm.... Pzdr. j.1550:)
75,43,28,15,4,3
76,23,13,69,70,11
hmmm.... Pzdr. j.1550:)
do darka324-jedynym systemem gry jest gra PROGRESJĄ, ale nia każdy ma na to kasę, aby nią grać. Inne systemy WYGRYWAJĄCE NIE ISTNIEJĄ; ludzie, którzy tu opisują SWOJE SPRAWDZONE systemy ??? to opisują nadal SWOJE SPOSOBY, CZY METODY gry, a nie SYSTEMY, które PROWADZĄ do wygranych, podają, czy opisują tylko, jak oni grają; i masz rację, że najlepszy system to żaden system /poza tym o którym wspomniałem na początku/. Wielu tu teoretyków mających sny o SWOJEJ POTĘDZE, nawet taki, który to, gdy tylko jakaś dziewczyna /moja sympatia dla dziewczyn w/g sentencji -"kochajmy kwiaty i dziewczyny, kwiaty kochajmy jeden dzień, a dziewczyny przez całe życie"/, odezwie się na tym forum nie szczędzi pogardy żadnej /chyba kiedyś przeżył okropny zawód, jak można mieć tyle żółci w sobie, nie pomnę/, natomiast do wszystkich mężczyzn odnosi się jako WIELKI PROFESOR, teoretyk, daje wszystkim SWOJE wskazówki, czy ktoś chce, czy nie. Widać od razu, że pochodzi z Polski "D", niejakiej Warszawki /czytaj: zgnilizna Warszawy/. Żeby było wiadomo sroce spod ogona nie wypadłem, od 1970 roku grałem na zakłady piłkarskie, a gdy bukmacherka zawitała do Polski, polubiłem ją bardzo, gdyż nie musiałem juz typować wyniki 13 meczy, lecz ile chciałem
pozdrawiam Ciebie i dziewczyny tu od czasu do czasu wpadające na ta stronkę
pozdrawiam Ciebie i dziewczyny tu od czasu do czasu wpadające na ta stronkę
gomez >>> jakoś idzie pomalutku przed siebie....
O 17.50 znowu troszkę zabrakło.
Wylosowali: 3,7,18,23,24,49 BB 35
a wysłałem 18,45,49 jako 3/3 i 8,18,48,49 jako 3/4
O 17.50 znowu troszkę zabrakło.
Wylosowali: 3,7,18,23,24,49 BB 35
a wysłałem 18,45,49 jako 3/3 i 8,18,48,49 jako 3/4
wot kryzys już na multipasko niektórzy muszą szukać klientów.Obawiam się ,że Tu nie znajdzie się chętny do przekazania kasy w DOBRE ręce.Oszczędza się jak się obraca dużą kasą,a jak się wiąże koniec z końcem to myślenie o oszczędzaniu prowadzi prosto do lekarza.A wtedy to zapomnij o oszczędzaniu!!!
MM na 22.15
10,69,72/23,32
10,69,72/34,43
8,27,78/23,32
8,27,78/34/43
9,69,80/23,32
9,69,80/34,43
10,69,72/23,32
10,69,72/34,43
8,27,78/23,32
8,27,78/34/43
9,69,80/23,32
9,69,80/34,43
parka : 16/28
piątka : 25/32/75/80
dziesiątka: 1/16/32/43/51/58/60/72/75/80
piątka : 25/32/75/80
dziesiątka: 1/16/32/43/51/58/60/72/75/80
Kawał wielkiej muzyki - Salvatore Adamo:
http://www.youtube.com/watch?v=7A9xWYZD55U&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=7A9xWYZD55U&feature=related
juhuu!! Parka trafiona 19,39...podawalam po 19ej :-)
O '13' tez myslalam...
No, na jutro mysle dalej ze: 4,34, a jak jeszcze cos nowego znajde to podam.
Cos powoli wraca...bo od 1go to porazka byla.
O '13' tez myslalam...
No, na jutro mysle dalej ze: 4,34, a jak jeszcze cos nowego znajde to podam.
Cos powoli wraca...bo od 1go to porazka byla.
Losowania w nowym studiu są nieładne,a że część grających nie ogląda internetu,to jak w telewizji tylko trzy razy w tygodniu,to zniechęci ich do gry.Tak jak w keno ludzie będą coraz mniej grać.Hipcio idzie oglądać ciekawe filmy w telewizji.Pozdrawiam.
emeryt >>> odnosząc się do Twojego wpisu ( miałam nie pisać aby nie wzbudzać pogardy, ale z natury jestem niepowściągliwa ) o tym nie pomyślałam,że traumatyczne przeżycie niespełnionego uczucia może przynieść takie efekty !
Może masz i rację,ale i tak uważam że nie było by to normalne,bo przecież każdy z nas ma jakieś tam doświadczenia i nie zachowuje się w ten sposób.
Odnośnie "przywódcy duchowego" uważam,że masz bardzo dużo racji sądząc nawet po reakcji innych forumowiczów,ktoś nawet kiedyś pokusił się o nazwanie tego "hipnozą".
Myślę,że rozumiesz co mam na myśli - sama dałam się zahipnotyzować ale minęło,kto wie może pod pogardą i gruboskórnością kryje się dusza romantyka?
pozd
Może masz i rację,ale i tak uważam że nie było by to normalne,bo przecież każdy z nas ma jakieś tam doświadczenia i nie zachowuje się w ten sposób.
Odnośnie "przywódcy duchowego" uważam,że masz bardzo dużo racji sądząc nawet po reakcji innych forumowiczów,ktoś nawet kiedyś pokusił się o nazwanie tego "hipnozą".
Myślę,że rozumiesz co mam na myśli - sama dałam się zahipnotyzować ale minęło,kto wie może pod pogardą i gruboskórnością kryje się dusza romantyka?
pozd
druid>>> a czy Ty widziałeś Jej ( hosi ) fotkę , w czasie gdy tu jakiś czas temu była zamieszczona przy profilu?
Po tym nie można nie być romantykiem...
Pzdr.
edi8
Po tym nie można nie być romantykiem...
Pzdr.
edi8
Właśnie o tym pisałam - brakuje jeszcze miksa i danteV'a,ale nic z tego chłopcy idę jeszcze przed snem rozegrać kilka partyjek pokera i hop do łózka w towarzystwie "nie mechanicznego"
Kapuściana77. Pierwszy raz rozbawiłaś mnie pisząc:"ktoś nawet kiedyś pokusił się o nazwanie tego "hipnozą". Ten ktoś to wielki myśliciel z tego czatu niejaki "hipopotan" ,sam zahipnotyzowany odkąd przestał pić na umór.
Przestał jak po pijaku wpadł pod samochód i w wypadku ucierpiał Jego kręgosłup.W rankingu głupoli multipaskowych" na drugim miejscu za Tobą Kapuściana77.
Przestał jak po pijaku wpadł pod samochód i w wypadku ucierpiał Jego kręgosłup.W rankingu głupoli multipaskowych" na drugim miejscu za Tobą Kapuściana77.
Ale hipopotan przez jakiś czas zgrywał się na abstynenta i dodatkowo miał lekki przechył religijny.
ender>>> a po czym poznajemy już z dala pijanego? Właśnie po przechyle :)
A wariata po tym,że wydaje się mu że jest zdrowy,a wszyscy dookoła to głupole
To fakt MADZIA,byłem z kimś takim...żeby pomóc sobie,to mówi "to sobie idź jak jesteś chory "...i taka robota
Chłopaki proszę was przestańcie dokuczać Hipciowi. To nikomu nierobiący krzywdy poczciwina . Przynajmniej jest się z czego ( myślę o jego wpisach ) pośmiać ;))) A co do wibratora to musicie wiedzieć, że w kobiecych kręgach mówi się, że facet służy do zarabiania pieniędzy a wibrator kobiecie do przyjemności. No trudno , wiem , że się niektórym narażam mimo, że jest to niekoniecznie moja opinia ;DD Apeluję o więcej tolerancji i wyrozumiałości ;)))
Na chwilę wpadłem na stronę.Moje motto:jak chcesz coś osiągnąć w życiu unikaj piwka.Kto jest mądry,tego Hipcio może kiedyś spotka w kościele.Dobranoc.
dla humornych i humorzastych
facet wchodzi do domu, a na stole wibrator
pyta się żony "co to jest" ?
nie Twój interes
hi,hi
facet wchodzi do domu, a na stole wibrator
pyta się żony "co to jest" ?
nie Twój interes
hi,hi
Hej z rana!!!
Podaję 5, a dokładnie 8 najlepszych metod typowania za miesiąc grudzień. Nie wszystkie umieściłem, ale to tylko kwestia czasu.
Do typowania włączyłem metodę mysipysi.
Wszystko w dziale "suma i różnica"
Podaję 5, a dokładnie 8 najlepszych metod typowania za miesiąc grudzień. Nie wszystkie umieściłem, ale to tylko kwestia czasu.
Do typowania włączyłem metodę mysipysi.
Wszystko w dziale "suma i różnica"
"Oszczędza się jak się obraca dużą kasą,a jak się wiąże koniec z końcem to myślenie o oszczędzaniu prowadzi prosto do lekarza" - CAŁKOWITA RACJA.
Ciekawe dlaczego nadal nie podejmie rękawicy?
No chyba "żem" niegodny jego uwagi.
Ale myślę, ze nie, po prostu on nie ma odwagi, bo gówno wie.
A tak w ogóle, to gdzie jest niejaki lustro, który miał być mistrzem w typowaniu pewniaków?
Dawno minął miesiąc (jak słusznie napisał edi8
) wyznaczony przez niego samego, który dał sobie na osiągnięcie tegoż celu. Nie widzę go i jego metody, a jeśli jest taka skuteczna jak pisał, to może umieści ją dla wszystkich?
Pozdrawiam
Ciekawe dlaczego nadal nie podejmie rękawicy?
No chyba "żem" niegodny jego uwagi.
Ale myślę, ze nie, po prostu on nie ma odwagi, bo gówno wie.
A tak w ogóle, to gdzie jest niejaki lustro, który miał być mistrzem w typowaniu pewniaków?
Dawno minął miesiąc (jak słusznie napisał edi8
) wyznaczony przez niego samego, który dał sobie na osiągnięcie tegoż celu. Nie widzę go i jego metody, a jeśli jest taka skuteczna jak pisał, to może umieści ją dla wszystkich?
Pozdrawiam
SirMavins>>> mam kolejną metodę....
Polega ona na obliczeniu różnicy pomiędzy wartościami 18. i 17. liczby sortowanej w poprzednim losowaniu ( p18 - p.17 ) i w grudniu dała ona 20 trafień , czyli miała skuteczność 32,26% - zaś w styczniu 3z8 więc 37,50%.
Pzdr.
edi8
Polega ona na obliczeniu różnicy pomiędzy wartościami 18. i 17. liczby sortowanej w poprzednim losowaniu ( p18 - p.17 ) i w grudniu dała ona 20 trafień , czyli miała skuteczność 32,26% - zaś w styczniu 3z8 więc 37,50%.
Pzdr.
edi8
SirMavins>>> ale zauważ , że użytkownik "lustro" w tej swojej deklaracji o bezproblemowym wejściu na pudło ( miejsce 1-3 ) w TYPOWANIACH , czyli w klasyfikacji pewniaków w przeciągu góra 1,5 miesiąca - napisał też iż do czasu tegoż osiągnięcia zaprzestaje pisania...
Czyli tak szybko ( pod tamtym nickiem! ) go tu nie poczytamy...skoro minęło już dwa razy po 1,5 miesiąca a jego na pudle jak nie było tak i nie ma.
Może prąd mu wyłączyli :)
Pzdr.
edi8
Czyli tak szybko ( pod tamtym nickiem! ) go tu nie poczytamy...skoro minęło już dwa razy po 1,5 miesiąca a jego na pudle jak nie było tak i nie ma.
Może prąd mu wyłączyli :)
Pzdr.
edi8
Nie jestem na tyle złośliwy co on, że pod nieobecność jego wykorzystałbym te sytuacje i jego obrażał.
Nie mniej jednak fakt jest faktem i czekam na jego odpowiedź.
Dla mnie prosta odpowiedź to test albo opis metody.
Wcale nie zależy mi aby mnie ktoś chwalił, ale fakt, ze czegoś się nauczyłem jest niezaprzeczalny, no i jeszcze wiele muszę się nauczyć. Być może wpadnę na kilka jeszcze ciekawszych rozwiązań, czas pokaże, ale podam to dla publiki jak będę miał pewność, a nie przypuszczenia i spekulacje.
A co można sadzić o kimś, kto wyzywa (dwojakie znaczenie), nie daje szansy na odpowiedź, gubi się w "zeznaniach", wykorzystuje Wszystkich Świętych* i potem twierdzi, że jest najlepszy?
Dziwne zachowanie...
Pozdrawiam
Po napisaniu. Po pracy dokończę dzieła.
Nie mniej jednak fakt jest faktem i czekam na jego odpowiedź.
Dla mnie prosta odpowiedź to test albo opis metody.
Wcale nie zależy mi aby mnie ktoś chwalił, ale fakt, ze czegoś się nauczyłem jest niezaprzeczalny, no i jeszcze wiele muszę się nauczyć. Być może wpadnę na kilka jeszcze ciekawszych rozwiązań, czas pokaże, ale podam to dla publiki jak będę miał pewność, a nie przypuszczenia i spekulacje.
A co można sadzić o kimś, kto wyzywa (dwojakie znaczenie), nie daje szansy na odpowiedź, gubi się w "zeznaniach", wykorzystuje Wszystkich Świętych* i potem twierdzi, że jest najlepszy?
Dziwne zachowanie...
Pozdrawiam
Po napisaniu. Po pracy dokończę dzieła.
Witam
Wlaczyla sie mala pazernosc ;)
1x5/5 i 1x6/6
POZDRO i do po 14....
Wlaczyla sie mala pazernosc ;)
1x5/5 i 1x6/6
POZDRO i do po 14....
Podaje prawie pewniaki na 14:
15,25,37,41,16
05,07,17,37,37
06,09,39
08,10,49
Zdrówko :)<:)
15,25,37,41,16
05,07,17,37,37
06,09,39
08,10,49
Zdrówko :)<:)
do mało humorzastego vento
o 02.34 wpisujesz, że jest 1.40 ?????
86702. vento 2010-01-05 (02:34)
E emeryt świrujesz !!! , jest 1.40 w nocy !!!
skoro o tej przeczytałeś, to znaczy, że jeszcze siedzą o tej godzinie ludzie i czytają, a dla ludzi z humorem to było, jak widać z twojego wpisu nie dla ciebie
pozdrawiam i pamiętaj - ludziom z uśmiechem łatwiej żyć; jeśli wpadasz tu od czasu do czasu chyba zauważyłeś ilu tu sfrustrowanych, pełnych żółci ????
o 02.34 wpisujesz, że jest 1.40 ?????
86702. vento 2010-01-05 (02:34)
E emeryt świrujesz !!! , jest 1.40 w nocy !!!
skoro o tej przeczytałeś, to znaczy, że jeszcze siedzą o tej godzinie ludzie i czytają, a dla ludzi z humorem to było, jak widać z twojego wpisu nie dla ciebie
pozdrawiam i pamiętaj - ludziom z uśmiechem łatwiej żyć; jeśli wpadasz tu od czasu do czasu chyba zauważyłeś ilu tu sfrustrowanych, pełnych żółci ????
Nie !!! taki to ja nie jestem .Jeśli typujesz ludzi tak samo jak cyferki to Ci gratuluje.Sfrustrowany też nie jestem , bo
nie pakuje z pełnej rury tak wcześnie rano.I poczucie humoru
też mam.
E emeryt,a dlaczego Ty nie typujesz!!!,tylko diagnozujesz e'
nie pakuje z pełnej rury tak wcześnie rano.I poczucie humoru
też mam.
E emeryt,a dlaczego Ty nie typujesz!!!,tylko diagnozujesz e'
Ja ci wytłumaczę jak zdrowy,chory
Jak zdrowy wypłaty rente,emeryture,pomaga pieniadze,praca,nagrody,uczciwy,bez działa,podatek,rachunek,rata itp.
Jak chory podatek,rachunek,długo lata,rok,działa,szybko,ciężko praca itp
Jak zdrowy wypłaty rente,emeryture,pomaga pieniadze,praca,nagrody,uczciwy,bez działa,podatek,rachunek,rata itp.
Jak chory podatek,rachunek,długo lata,rok,działa,szybko,ciężko praca itp
Takie małe co nieco.
z początkiem roku graczom zrobiono malutkie qq, a ich samych wpuszczono w kaka,
Weźmy takie 3 liczby, z których będą 3x2/2 - asekurujemy się, żeby koszt się zwrócił i żebyśmy cosik zarobili.
W TS będzie to 10,00 bo dajemy też 1x3/3.
W TM był to tylko 8,00.
A wygrane?
W TS 1x2/2 to jednocześnie 1x2/3 a więc 16,00 + 2,00 = 18.
W TM mamy 17,50 albo 17,00 + 1,00.
Wygrana zasadniczo porównywalna, z tym że mamy w TS na plus 8,00 a w TM było to 9,5 lub 9,00 + 1,00.
Szlag mnie trafia gdy strzelimy więcej, a więc wyjdzie nam 3/3.
W TS mamy 54 + 3x16,00 = 102,00.
W TM było 92,10 + 3x17,50 lub 3x (17,00 + 1,00) = 144,60 lub 146,10.
Podsumowując:
10 - 18 - 102,00
08 - 18 - 144,60 lub 146,10.
W przypadku układów powyżej 3/3 różnica jest aż znacząco niesprawiedliwa!!!
No to tyle, o tym co straciliśmy trzeba od czasu do czasu przypomnieć.
z początkiem roku graczom zrobiono malutkie qq, a ich samych wpuszczono w kaka,
Weźmy takie 3 liczby, z których będą 3x2/2 - asekurujemy się, żeby koszt się zwrócił i żebyśmy cosik zarobili.
W TS będzie to 10,00 bo dajemy też 1x3/3.
W TM był to tylko 8,00.
A wygrane?
W TS 1x2/2 to jednocześnie 1x2/3 a więc 16,00 + 2,00 = 18.
W TM mamy 17,50 albo 17,00 + 1,00.
Wygrana zasadniczo porównywalna, z tym że mamy w TS na plus 8,00 a w TM było to 9,5 lub 9,00 + 1,00.
Szlag mnie trafia gdy strzelimy więcej, a więc wyjdzie nam 3/3.
W TS mamy 54 + 3x16,00 = 102,00.
W TM było 92,10 + 3x17,50 lub 3x (17,00 + 1,00) = 144,60 lub 146,10.
Podsumowując:
10 - 18 - 102,00
08 - 18 - 144,60 lub 146,10.
W przypadku układów powyżej 3/3 różnica jest aż znacząco niesprawiedliwa!!!
No to tyle, o tym co straciliśmy trzeba od czasu do czasu przypomnieć.
....to straciłeś z własnej woli, ile przeciw sobie????
Co wyliczysz to wyliczysz, ale zawsze wtedy powiesz, że najbardziej ci żal>>>>>>>
Motyli drewnianych>>>>.
Koników bujanych>>>>>>>
Pieniędzy przegranych>>>>>>
Cukrowej waty>>>>>>>>>>>>
I straconej chaty>>>>>>>
Nie szukaj winnych, nikt ci nie każe grać!!!!!!
Co wyliczysz to wyliczysz, ale zawsze wtedy powiesz, że najbardziej ci żal>>>>>>>
Motyli drewnianych>>>>.
Koników bujanych>>>>>>>
Pieniędzy przegranych>>>>>>
Cukrowej waty>>>>>>>>>>>>
I straconej chaty>>>>>>>
Nie szukaj winnych, nikt ci nie każe grać!!!!!!
witam
Podaje prawie pewniaka na 14:
4,8,9,13,14,21,26,30,31,35
:) :) :) ? ? ? ? ? GODZ 14 :( :( (: (:
i zdrówka na dziś
Podaje prawie pewniaka na 14:
4,8,9,13,14,21,26,30,31,35
:) :) :) ? ? ? ? ? GODZ 14 :( :( (: (:
i zdrówka na dziś
Nic mi nie siada. eh. Tak to jest jak sie nii ma zadnego nawet najprostszego "sposobu", metody. Zostalo mi dwa miesiace nie grania w lotto, bo od marca bede codziennie mial mozliwosc przechodzenia kolo kolektury...i juz wiem ze bedzie to silniejsze ode mnie. Chyba bede poolowal tylko na piątki. Na wiecej nie ma co liczyc. Caly czas mi nie pasuja te losowania o 14.