Wpisy 865 624 – 865 723
30 marca 2012 21:36 → 30 marca 2012 22:05, 100 wpisów
najczęściej wypadającymi liczbami od jutra przez tydzień bedą--10/32/77/---63/64/67---56/76 tak wynika z moich kalkulacji
Oj! Ten link wygląda na uszkodzony.
Sugestie:
Przejdź do www.Âmultipasko.Âpl
Wyszukaj chat 864708 w www.multipasko.pl
Sugestie:
Przejdź do www.Âmultipasko.Âpl
Wyszukaj chat 864708 w www.multipasko.pl
Żona do męża â czy to prawda że płazy mają rozum ?
- nie żabciu, nie mają
- nie żabciu, nie mają
emeryt ...gdzie jest twoje typy w profilu....jak w ogóle nie typuje nie pisz tuu na chacie i poowwoo
krzysio744- zabraniać to Ty możesz ludziom z Kamczatki jarocińskiej
po co mi typować w jakimś profilu ? jak nie gram w realu
po co mi typować w jakimś profilu ? jak nie gram w realu
emeryt
jaki kraj jest wart zwiedzenia w pierwszej kolejności wg Ciebie
jaki kraj jest wart zwiedzenia w pierwszej kolejności wg Ciebie
gaja jest taka propozycja wycieczki 2 tyg pociagiem przez cala rosje i sie wybiore kiedys
emeryt ..jak ty po co typujesz ...widzisz jak wszyscy umieją mówic pintoljesteś zasrany i co wtedy
gaja...duzo by tłumaczyć...ale niektórych chętnie by tam posłał pan pilot..
gaja - Polska, ja najpierw zaliczyłem Polskę
nie ma turystycznej ciekawostki w polsce, której bym nie zaliczył
ale coś tam na pewno jeszcze zostało
jak byłem z poznańską grupą w Bretanii, Zamki nad Loarą to wszystkim spodobały się dwie sale w jednym zamku z trofeami myśliwskimi
oczywiście nie wiedzieli, że 14 km od Poznania w Uzarzewie było 14 takich sal, a teraz słyszałem, że jest o wiele więcej
więc polacy tam się zachwycali, ale nie wiedzą, że mają niektóre rzeczy pod reką i to cała prawda
oprócz tego mam zaliczone najwyższe szczyty wszystkich pasm główniejszych pasm górskich Europy, jestem górołazem
nie ma turystycznej ciekawostki w polsce, której bym nie zaliczył
ale coś tam na pewno jeszcze zostało
jak byłem z poznańską grupą w Bretanii, Zamki nad Loarą to wszystkim spodobały się dwie sale w jednym zamku z trofeami myśliwskimi
oczywiście nie wiedzieli, że 14 km od Poznania w Uzarzewie było 14 takich sal, a teraz słyszałem, że jest o wiele więcej
więc polacy tam się zachwycali, ale nie wiedzą, że mają niektóre rzeczy pod reką i to cała prawda
oprócz tego mam zaliczone najwyższe szczyty wszystkich pasm główniejszych pasm górskich Europy, jestem górołazem
zakon...ale musimy sie zaobrączkować co byśmy się nie zgubili bo samemu nudno
Najpierw Hanka, potem Rysiek. Już nikt nie może czuć się bezpieczny! Jak żyć, Panie Premierze?
zakon..ja kiedyś do Bułgarii jechałam pociągiem..dwa dni,dwie noce..koszmarek
kathy a ja lubie jezdzic pociagiem mozna siasc piwko wypic fajeczke zapalic itp itd
emeryt
zgadzam się z Tobą
mnie najbardziej fascynują zamki krzyżackie
zgadzam się z Tobą
mnie najbardziej fascynują zamki krzyżackie
krzysio744 - po co mam w profilu typować, jak typowałem wyżej, chyba że nie zauważyłeś, za długo zwiedzałeś tą jarocińską
tutaj jabyś tak dobrze policzył, to treści poświęconej typowaniu na tej stronie jest może 0,5 %
/możesz liczyć czy litery, czy linie/
reszta to jest ciekawe spotkanie ludzi tu w większości sympatycznych
tutaj jabyś tak dobrze policzył, to treści poświęconej typowaniu na tej stronie jest może 0,5 %
/możesz liczyć czy litery, czy linie/
reszta to jest ciekawe spotkanie ludzi tu w większości sympatycznych
emeryt...ja zapraszam , a chcesz przyjechać do mnie na kawy ....pewnie ty boi się spotkać i powwoo