Wpisy 864 017 – 864 116
30 marca 2012 01:46 → 30 marca 2012 08:19, 100 wpisów
jakim długim zawsz jestem ale mało co się ujawniam jestem wstydliwy
dobra spadam było miło zwłaszcza miedzy kobietami jak żelka i jocia ,,,dobranoc jociażelka
13max13
13max13
ach jeszcze jedno macie jeszcze dzieśieć minut i żucam granat do bunkru wiec streszczajcie się do spania ludziska,,żelka idziesz żemną i jocia też max13 zostaje no to hej
witam o poranku
WitamCzy chcesz zarobić pewne pieniadze przez internet nie wychodząc z domu?W takim razie zapraszam Cię do Programu Partnerskiego.Wystarczy wejść na podaną niżej stronkę i przeczytać dokładnie do samego końca.Zajmie Ci totylko 5 minut!Kosztuje Cię to tylko 5 zł.(a więc 1 kupon totto lub 1 piwo),póżniej wystarczy poświęcić trochę czasu w internecie.Program jest przeznaczony tylko dla osób uczciwych,gdyż w innym przypadkujesteś wyrzucany z systemu.Po zarejestrowaniu -na swoim panelu maszwyświetlajace się wszystki wiadomości,oraz możliwość także wyrzucenia nieuczciwego gracza.Jeśli Cię to interesuje,proszę wejdż i dokładnie przeczytaj:http://dobryzarobek.pl/index.php?id=ee95f211481d39ce60eee72a3ac7d807Pozdrawiam i życzę powodzenia!
całkiem niedawno to ja wysyłałam 4 zeta do moniki a teraz weszłąm na twój link i ta otp monika jest na 4 miejscu
niech to da Ci do myślenia zarabiają tylko ze 2 osoby ta co ją masz ostatnią i ta monika
Działa,korzystam juz z niego 2 raz.Co prawda pieniędzy na konto nie wpłynęło jak tam napisano ponad 10.000 zł na miesiąc,tylko mi wychodzi ok.300-500 zł.na miesiąc,ale to wynika z tego,że ludzie rejestrując się tam,przedwcześnie kończą i stąd są mniejsze zyski.
Myślę,że jednak dla tych kilku setek w miesiącu warto poświęcić trochę czasu
Napisałam,że teraz weszłam 2 raz.A to dlatego,że przekonałam się na własnej skórze,że warto i to nie jest żadna ściema.Pisze to ten,który o tym programie nic nie wie
Jeszcze Ci powiem że to ostatnie konto które masz to właśnie osoby do których ja wysłąłąm meila muszą teraz wpłącać kasę a Monika jest zaraz za nim więc to oni się wymieniają niestety tajka prawda jest
o czym ty mówisz jestem w tym progranie i co jest tak jak Ci piszę teraz dokłądnie tak
czytać umię więc wiem o co chodzi w tym programie
tylko to nie dziaął tak jak oni piszą niestety mówie Ci że 2 ostatnie osoby się tu przewijają tylko
tylko to nie dziaął tak jak oni piszą niestety mówie Ci że 2 ostatnie osoby się tu przewijają tylko
Ok.W takim razie podam Ci mój nick na tym programie.Jest to Thieme i mozesz sobie śledzić,na której jestem pozycji.Mam nadzięję,że Cię przekonam
Witam wszystkich serdecznie w szczególności Admina Pasko vel Monet i pięknąja.Zastanawiam się czy pięknaja "słucha" obecnie kogoś na gg czy też takie szczęście miała tylko jedna z użytkowniczek
aby tematycznie było i bym bana nie wyłapała to na 14:00 01,16,67
aby tematycznie było i bym bana nie wyłapała to na 14:00 01,16,67
Polecam użytkownikom bloga reklamowanego na forum,ciekawe tam rzeczy - normalnie takie numery że w MM takich nie uświadczysz ...
Mnie ten program nie przekonuje dla mnie to zwykła ściema uwierzę jak otrzymam kasę na konto
Tak,ale zeby otrzymać kasę na konto potrzba trochę czasu.Sama pomysl ile Tobie zajęło czasu,aby przekonać o tym 5 osób?Dlatego trzeba czekać.Dla zainteresowanych moge przesłać dowód wpłat z banku
Acha,i obiecaj,że jeśli dostaniesz pierwsze wpłaty to dasz tutaj znać,ok?
Będę z niecierpliwością czekać.A wtedy Ty będziesz tutaj przekonywać niedowiarków
zaraz wpłaciłam kasę więc po kilku dniach on powiniem mieć w swoim programie powinien mieć informację na ten temat ze ktoś już jest w jego programie czy tak?
on ma wiadfomości w każdej pozycji zero zero itd
ja również mam zero zero itd więc jak to działa
ja również mam zero zero itd więc jak to działa
no no noooo awansowałam
Pasko....stawiasz
klaudiss, fallasa
a jakby tak LOGICZNIE pomyśleć to skąd mają się brać te pieniądze dla WAS?? Dodruk?? Spadły z nieba?? Ktoś z kieszeni własnej wyjął i dał??
Pasko....stawiasz
klaudiss, fallasa
a jakby tak LOGICZNIE pomyśleć to skąd mają się brać te pieniądze dla WAS?? Dodruk?? Spadły z nieba?? Ktoś z kieszeni własnej wyjął i dał??
Ale korzystałaś z jego linku,który Ci podał czy weszłaś na tę stronę osobno(czyli wpisując tylko www.dobry zarobek.pl ?)To jest WAŻNE,żeby wejśc z linku polecającego!!!