Wpisy 863 917 – 864 016
30 marca 2012 00:40 → 30 marca 2012 01:45, 100 wpisów
medea......czasami ci co wychodzą z bidula maja bardziej poukładane w głowie jak ci co maja normalne rodziny
Lila
Ja i moi koledzy to wiemy, ale spróbuj o tym przekonac ludziów z małej wsi co to całą wiedzę o świecie czerpią z Faktu, Superaka i telewizji gdzie obraz osób z domu dziecka jest jednoznaczny.
Ja i moi koledzy to wiemy, ale spróbuj o tym przekonac ludziów z małej wsi co to całą wiedzę o świecie czerpią z Faktu, Superaka i telewizji gdzie obraz osób z domu dziecka jest jednoznaczny.
Lila nie mam cały czas na mp ..więc nie widziałem ..zaglądam tylko
a gdy twe życie stanie sie piekłem wejdx do muszli, spuśc wodę i nakryj się deklem
Lila
Dokładnie, niestety to elektorat panów wójtów i burmistrzów a jak wiadomo vox populi vox dei
jocia
A może fajniej ując to tak "Boże zatrzymaj świat, bo ja wysiadam"
Dokładnie, niestety to elektorat panów wójtów i burmistrzów a jak wiadomo vox populi vox dei
jocia
A może fajniej ując to tak "Boże zatrzymaj świat, bo ja wysiadam"
mede...jutro może wylecieć jak nie na 14-tą to na wieczór bankowo tak że,obstawiaj ją
jocia...a gdy Twoje życie staje się piekłem ,wsadź głowę do muszli i ***olnij se deklemTo SE wali mi po oczach ale taka znam
jocia - są różne scenariusze z 40 na 14 lub 22.15 albo do 21.los poczeka, ale bardziej te pierwsze
Dzięki za podpowiedź
Na pewno trzeba dać dzieciakom szansę i postaramy się to zrobić
A teraz zmykam, bo jutro muszę nie wyglądać przy dzieciakach jak pies ogrodnika, co to sam nie wiadomo co wyprawia po nocy i ma oczy na zapałki a im zabrania zdrowych młodzieżowych rozrywek takich jak , wódeczka i trochę swawoli damsko-męskich
Tak że cieplutko wszystkich i idę
Na pewno trzeba dać dzieciakom szansę i postaramy się to zrobić
A teraz zmykam, bo jutro muszę nie wyglądać przy dzieciakach jak pies ogrodnika, co to sam nie wiadomo co wyprawia po nocy i ma oczy na zapałki a im zabrania zdrowych młodzieżowych rozrywek takich jak , wódeczka i trochę swawoli damsko-męskich
Tak że cieplutko wszystkich i idę
Dobra zmykam popracować
jocia.....będę walić aż miło
13max....
krys.....
jocia.....będę walić aż miło
13max....
krys.....