Wpisy 86 016 – 86 115
1 stycznia 2010 16:52 → 2 stycznia 2010 11:49, 100 wpisów
Tych,którzy mi życzyli
wszystkiego najlepszego w 2009 roku
uprzejmie informuję,że
NIC TO NIE DAŁO.
Dlatego na 2010 rok przysyłajcie mi
wyłącznie,alkohol i talony na benzynę.
WIELKIE DZIĘKI.
wszystkiego najlepszego w 2009 roku
uprzejmie informuję,że
NIC TO NIE DAŁO.
Dlatego na 2010 rok przysyłajcie mi
wyłącznie,alkohol i talony na benzynę.
WIELKIE DZIĘKI.
edi8 >>>
chętnie w ten noworoczny wieczór poczytałbym o tej "historii wprost nieprawdopodobnej"... ale tam trzeba się zarejestrować!!! a tego nie chcę robić
"przeklej" ewentualnie dany tekst do któregoś z tematów na forum
pzdr
chętnie w ten noworoczny wieczór poczytałbym o tej "historii wprost nieprawdopodobnej"... ale tam trzeba się zarejestrować!!! a tego nie chcę robić
"przeklej" ewentualnie dany tekst do któregoś z tematów na forum
pzdr
edi8 - zapodaj to tutaj bo nie można tego odczytać gdyż trzeba się logować
edi8 >>>
Witam cię!!! Przeczytaj wszystko co tam jest napisane ;)Facet sam przyznał się do błędu :)
To były zakłady skreślone nie na chybił trafił ;)
Jeśli w ogóle mówimy o tym samym :)
Pzdr.
Witam cię!!! Przeczytaj wszystko co tam jest napisane ;)Facet sam przyznał się do błędu :)
To były zakłady skreślone nie na chybił trafił ;)
Jeśli w ogóle mówimy o tym samym :)
Pzdr.
1). Ciekawe, czy to rodzina, znajomy, kuzyn.. .
Na liście posłów jest, uwaga- Donald Tusk i Łukasz Tusk. /PO średniej szkole zawodowej!/.
2). kp-po@kluby.sejm.pl >>> piszcie, może uda coś się ZMIENIĆ, bo gorzej już nie może być!
Na liście posłów jest, uwaga- Donald Tusk i Łukasz Tusk. /PO średniej szkole zawodowej!/.
2). kp-po@kluby.sejm.pl >>> piszcie, może uda coś się ZMIENIĆ, bo gorzej już nie może być!
zabrano nam KULKI /ja pierwszy na tych stronkach umieściłem tą informację, korzystając z przecieków/; potem dopiero ruszyła cała machina o przepisach ustawy hazardowej i jej interpretacji na tym forum; ALTERNATYWĄ jest gra progresją na wyniki sportowe; podobnie jak tutaj niektórzy obstawiali te same liczby /KULKI/wielokrotnie, można obstawiać wyniki sportowe, mam na myśli przede wszystkim obstawianie remisów spotkań piłkarskich i hokejowych/kursy są podobne do KULEK w MM/; nie potrzeba się wcale wówczas znać na sporcie
co o tym myślisz edi8 ??? można to ludziom z tego forum zaproponować ? jak widzę jest ich tutaj dużo pozbawionych przyjemności grania
pozdrawiam
co o tym myślisz edi8 ??? można to ludziom z tego forum zaproponować ? jak widzę jest ich tutaj dużo pozbawionych przyjemności grania
pozdrawiam
emerycie.
dantev i edi8 pisali, że się tym zajmą i pomogą co niektórym odnaleźć się w dzikiej rzeczywistości.
dantev i edi8 pisali, że się tym zajmą i pomogą co niektórym odnaleźć się w dzikiej rzeczywistości.
ziuta1981krk>>> ale ja przecież JASNO napisałem , że zapraszam do lektury tamtej historii tylko "wyznawców teorii spiskowych dotyczących LOTTO" , bo wszystkie te historie są de facto do siebie podobne: ludzie posługują się właśnie tak śmiesznymi argumentami mającymi knowania LOTTO udowodnić...
Co do tamtej sprawy: gość strzelił z grubej armaty , że ma DOWODY na oszustwa LOTTO , gdyż zawarł w przeciągu 2 dni 2 zakłady DL na chybił/trafił po 4 "okienka" i choć są one z innymi datami - to lottomat wybrał mu identyczne liczby i to na 4 zakłady za każdym z tych 2 podejść w innych dniach!!!
Po wrzuceniu - na prośbę użytkowników - zdjęć tych obu kuponów okazało się , że on zagrał na powtórzone liczby z 1.losowania jako swoje własne , więc cały tam podniesiony zgiełk wokół "oszustwa i machlojek" w LOTTO nie miał podstaw...
Link do tych w/w fotek jest na tym portalu tak okrojony , że nic nie da jego tu zamieszczenie , gdyż w tej formie skróconej tu się nie otworzy - stąd podanie przeze mnie adresu do tamtego portalu , tego wpisu i dyskusji wokół niego.
Pzdr.
edi8
Co do tamtej sprawy: gość strzelił z grubej armaty , że ma DOWODY na oszustwa LOTTO , gdyż zawarł w przeciągu 2 dni 2 zakłady DL na chybił/trafił po 4 "okienka" i choć są one z innymi datami - to lottomat wybrał mu identyczne liczby i to na 4 zakłady za każdym z tych 2 podejść w innych dniach!!!
Po wrzuceniu - na prośbę użytkowników - zdjęć tych obu kuponów okazało się , że on zagrał na powtórzone liczby z 1.losowania jako swoje własne , więc cały tam podniesiony zgiełk wokół "oszustwa i machlojek" w LOTTO nie miał podstaw...
Link do tych w/w fotek jest na tym portalu tak okrojony , że nic nie da jego tu zamieszczenie , gdyż w tej formie skróconej tu się nie otworzy - stąd podanie przeze mnie adresu do tamtego portalu , tego wpisu i dyskusji wokół niego.
Pzdr.
edi8
emeryt >> a kiedy to zamieściłeś info o zabraniu kulek jako pierwszy.
emeryt>>> jeśli mnie pamięć nie myli , to o wycofaniu gier losowych z Totomixa jako pierwszy napisał tu kolega "tomcio1972" i to na przełomie września i października - też powołując się na info z tej firmy.W tym samym czasie był tu też wpis od pewnej koleżanki , w którym podzieliła się info , że będąca na zebraniu w centrali Totomixa kierowniczka jej kolektury przywiozła wiadomość o likwidacji gier liczbowych...
Zaś w ostatnim czasie kolega "druid" najrzetelniej zajął się tą sprawą , bo zamieścił tu treść maila jaki otrzymał od Totomixa - w odpowiedzi na jasno postawione im pytanie co do przyszłości kulek w tej firmie i z tego maila wynikała smutna dla Totomixa konieczność będąca wynikiem zapisu art.31.1 Ustawy.
Taką kolejność spraw mam w swojej pamięci - choć oczywiście nie znam treści wszystkich wpisów jakie tu na chacie i forum są zamieszczane...
Pzdr.
edi8
Zaś w ostatnim czasie kolega "druid" najrzetelniej zajął się tą sprawą , bo zamieścił tu treść maila jaki otrzymał od Totomixa - w odpowiedzi na jasno postawione im pytanie co do przyszłości kulek w tej firmie i z tego maila wynikała smutna dla Totomixa konieczność będąca wynikiem zapisu art.31.1 Ustawy.
Taką kolejność spraw mam w swojej pamięci - choć oczywiście nie znam treści wszystkich wpisów jakie tu na chacie i forum są zamieszczane...
Pzdr.
edi8
emeryt>>> co sprawy grania w Totomixie po likwidacji u nich możności zawierania zakładów nas gry losowe , to kilka dni temu zamieściłem tu wpis , który pozwolę sobie powtórzyć - bo ściśle koresponduje on z tym co napisałeś zadając mi pytanie...
"Witam.
Przedstawię takie przemyślenie dotyczące gry w Totomixie , a dotyczące porównania prawdopodobieństwa trafienia 1 liczby MM - do prawdopodobieństwa trafienia na jednym kuponie rozstrzygnięć 2 zdarzeń dwuwynikowych o zrównoważonych kursach po 1.8 , czyli takich gdzie istnieją tylko 2 opcje wyniku jak np. wynik under/over 2,5 gola czy kto wygra mecz tenisowy bądź w siatkówce - bo w tych grach nie ma remisów.
1 liczba w Totomixie ma kurs 3.1 a więc wygrana netto pzy minimalnej stawce 2zł to 3.1x1.01x0,9x2zł=5.60zł
Trafienie 2 wyników zdarzeń under/over 2,5 z kursami po 1.8-1.8 daje wygraną netto:
1.8x1.8x0,9x2zł=5.80zł
A teraz porównawcze prawdopodobieństwo trafienia obu tych zakładów :
a/ 1 liczba MM to 1:4 czyli 25%
b/ 2 wyniki 2 zdarzeń dwuwynikowych to 1:4 czyli 25% ponieważ w 2 takich meczach mamy tylko takie 4 opcje końcowych wyników:
1/ a - b
2/ c - d
a - c
a - d
b - c
b - d
Mamy tu więc identyczne prawdopodobieństwo trafienia , bo 1:4 - ale zauważmy , że przy zdarzeniach sportowych z kursami po 1.8 wygrywamy o 0,20zł więcej!!!
Ponadto przy zdarzeniach sportowych możemy dysponować informacjami , które mogą być decydującymi przy typowaniu i mogą one przechylić szanse na naszą stronę - a pamiętajmy , że kursy wystawiają specjaliści oddsmakerzy , czyli ludzie a ci mogą ( i często są ! ) omylni w swoich prognozach...
Tak więc wycofanie się Totomixa z gier losowych , o którym stanowi wchodzący w życie 1.01.2010 zapis art.31.1 Ustawy o grach losowych i zakładach wzajemnych - wcale nie zamyka drogi do osiągania zysku na porównywalnym poziomie do gry na 1 liczbę MM , ale już w zakładach sportowych i przy identycznym prawdopodobieństwie jak przy grze na 1 liczbę , ale z nieco wyższą wygraną!
Zatem życzę Wszystkim użytkownikom tej strony grającym dotąd w Totomixie jedynie w kulki , powodzenia w Nowym Roku na już nowej , bo bukmacherskiej drodze życia.
Zapraszam jednocześnie na forum do wątku kolegi "danteV'a" , gdzie można zapoznać się z tajnikami takiej gry oraz zaznajomić z gotowymi typami sportowymi o dość wysokiej skuteczności.
Pzdr.
edi8
"Witam.
Przedstawię takie przemyślenie dotyczące gry w Totomixie , a dotyczące porównania prawdopodobieństwa trafienia 1 liczby MM - do prawdopodobieństwa trafienia na jednym kuponie rozstrzygnięć 2 zdarzeń dwuwynikowych o zrównoważonych kursach po 1.8 , czyli takich gdzie istnieją tylko 2 opcje wyniku jak np. wynik under/over 2,5 gola czy kto wygra mecz tenisowy bądź w siatkówce - bo w tych grach nie ma remisów.
1 liczba w Totomixie ma kurs 3.1 a więc wygrana netto pzy minimalnej stawce 2zł to 3.1x1.01x0,9x2zł=5.60zł
Trafienie 2 wyników zdarzeń under/over 2,5 z kursami po 1.8-1.8 daje wygraną netto:
1.8x1.8x0,9x2zł=5.80zł
A teraz porównawcze prawdopodobieństwo trafienia obu tych zakładów :
a/ 1 liczba MM to 1:4 czyli 25%
b/ 2 wyniki 2 zdarzeń dwuwynikowych to 1:4 czyli 25% ponieważ w 2 takich meczach mamy tylko takie 4 opcje końcowych wyników:
1/ a - b
2/ c - d
a - c
a - d
b - c
b - d
Mamy tu więc identyczne prawdopodobieństwo trafienia , bo 1:4 - ale zauważmy , że przy zdarzeniach sportowych z kursami po 1.8 wygrywamy o 0,20zł więcej!!!
Ponadto przy zdarzeniach sportowych możemy dysponować informacjami , które mogą być decydującymi przy typowaniu i mogą one przechylić szanse na naszą stronę - a pamiętajmy , że kursy wystawiają specjaliści oddsmakerzy , czyli ludzie a ci mogą ( i często są ! ) omylni w swoich prognozach...
Tak więc wycofanie się Totomixa z gier losowych , o którym stanowi wchodzący w życie 1.01.2010 zapis art.31.1 Ustawy o grach losowych i zakładach wzajemnych - wcale nie zamyka drogi do osiągania zysku na porównywalnym poziomie do gry na 1 liczbę MM , ale już w zakładach sportowych i przy identycznym prawdopodobieństwie jak przy grze na 1 liczbę , ale z nieco wyższą wygraną!
Zatem życzę Wszystkim użytkownikom tej strony grającym dotąd w Totomixie jedynie w kulki , powodzenia w Nowym Roku na już nowej , bo bukmacherskiej drodze życia.
Zapraszam jednocześnie na forum do wątku kolegi "danteV'a" , gdzie można zapoznać się z tajnikami takiej gry oraz zaznajomić z gotowymi typami sportowymi o dość wysokiej skuteczności.
Pzdr.
edi8
I właśnie taka kolejność zdarzeń jaką opisał edi8 wydaje się być najbliżej prawdy (i to edi8 podsunął mi myśl aby dowiedzieć się u źródła czyli w TM) .
Chociaż pewne spekulacje - gdybania (reakcja łańcuchowa) były juz również w czerwcu gdy zakłady na kulki przestała przyjmować fortuna, ale wówczas to było wróżenie z fusów.
Chociaż pewne spekulacje - gdybania (reakcja łańcuchowa) były juz również w czerwcu gdy zakłady na kulki przestała przyjmować fortuna, ale wówczas to było wróżenie z fusów.
Byłam na "Forum o lotto "
Jezu i pierwsze co mi się rzuciło w oczy to wpis:
" Gram choć wiem ze ts oszukuje "
ale numer !
Jezu i pierwsze co mi się rzuciło w oczy to wpis:
" Gram choć wiem ze ts oszukuje "
ale numer !
edi8 >> OK - ten pan nie miał racji, ale bez zbędnej zwłoki i ściemniania przyznał się do pomyłki...Ale,czy Ty nie słyszałeś o kuponie na M-L (wysłanym w Kamieniu Pomorskim ?),gdzie wygenerowane były powtarzające się zestawy liczb? Wtedy, rzecznik totalizatora tłumaczył to błędem systemu, drugi z argumentów brzmiał,że przecież gracz nie miałby zastrzeżeń jeśliby trafił...
Ile takich, powtarzających się zestawów, może być w skali kraju ? Jeden w Szczecinie, inny w Warszawie, jeszcze inny w Płocku, Krakowie, Wąchocku,Rzeszowie, Wałbrzychu... ?
Nie piszę o przekręcie bezwzględnym, piszę o możliwości istnienia manipulacji
Zobacz zresztą na wyniki sondy umieszczonej na tej stronie
serdecznie pozdrawiam
Ile takich, powtarzających się zestawów, może być w skali kraju ? Jeden w Szczecinie, inny w Warszawie, jeszcze inny w Płocku, Krakowie, Wąchocku,Rzeszowie, Wałbrzychu... ?
Nie piszę o przekręcie bezwzględnym, piszę o możliwości istnienia manipulacji
Zobacz zresztą na wyniki sondy umieszczonej na tej stronie
serdecznie pozdrawiam
4/4 ma najbardziej zanizona wygrana bo np
prawdop. trafienia 4/4 to 1 do 326 i placa skromne 84 zl
a 3/3 to 1 do 72 i placa 54
to prawdo.5/6 jest 1 do 323 i placa 120 zl
strasznie zanizona wygrana
prawdop. trafienia 4/4 to 1 do 326 i placa skromne 84 zl
a 3/3 to 1 do 72 i placa 54
to prawdo.5/6 jest 1 do 323 i placa 120 zl
strasznie zanizona wygrana
Robal_36 >>> jeżeli w Bułgarii doszło do powtórzenia identycznych numerów w kolejnych losowań - to o ile wielkości większym jest prawdopodobieństwo powtórzenia się identycznych liczb pośród setek tysięcy generowanych zestawów?
Bo przecież postrzegasz tę dysproporcję pomiędzy liczbami losowanymi ( w Polsce od marca 1996 roku w Multilotku/Multi Multi mamy ok.4800 odbytych losowań ) a ilościami zestawów liczb w tym czasie wygenerowanych przez system i idącymi co do swej liczebności w grube miliony...
Zatem nie dziwi mnie wcale ta sytuacja wygenerowania i wydrukowania 2 identycznych zestawów - którą przytoczyłeś.
Pzdr.
edi8
Bo przecież postrzegasz tę dysproporcję pomiędzy liczbami losowanymi ( w Polsce od marca 1996 roku w Multilotku/Multi Multi mamy ok.4800 odbytych losowań ) a ilościami zestawów liczb w tym czasie wygenerowanych przez system i idącymi co do swej liczebności w grube miliony...
Zatem nie dziwi mnie wcale ta sytuacja wygenerowania i wydrukowania 2 identycznych zestawów - którą przytoczyłeś.
Pzdr.
edi8
.....do wpisu MADZI ---- większość graczy myśli że TS oszukuje ,że manipuluje mimo to gra-- czemu ---- bo każdy ma nadzieje ,że w końcu sie pomylą i to na naszą korzyść
No edi8 - miej się na baczności!!!
Na 135 losowań zostałeś (i reszta nas też) POKONANY przez Neptuna i jego nową metodę typowania liczb.
Gratuluję zwycięscy.
Reszta w dziale "suma i różnica".
Na 135 losowań zostałeś (i reszta nas też) POKONANY przez Neptuna i jego nową metodę typowania liczb.
Gratuluję zwycięscy.
Reszta w dziale "suma i różnica".
z jednym się zgodzę ts oszukuje w wysokościach wypłat , ale to już prawo monopolisty.
ale na to jest jedna rada ,wysyłajmy TYLKO bezbłędnie wypełnione kupony .Śmierć chybił-trafił.
Ja też myślałem, że oszukuje, ale gdyby tak było to już by nie było TS.
Gra losowa ma to do siebie, że działa w obie strony i co prawda z reguły jest nastawiona na oszukanie klienta, ale on sam grając podejmuje ryzyko.
Od razu zaznaczę, że nie jestem zwolennikiem jedynej i słusznej instytucji TS z obecnie brakiem możliwości grania przez net.
Świat idzie do przodu i być może ktoś wpadnie, aby jednak TS oferował taką możliwość.
Już ktoś napisał co można przez net robić...a tu w mordę nie można grać...!!!
Gra losowa ma to do siebie, że działa w obie strony i co prawda z reguły jest nastawiona na oszukanie klienta, ale on sam grając podejmuje ryzyko.
Od razu zaznaczę, że nie jestem zwolennikiem jedynej i słusznej instytucji TS z obecnie brakiem możliwości grania przez net.
Świat idzie do przodu i być może ktoś wpadnie, aby jednak TS oferował taką możliwość.
Już ktoś napisał co można przez net robić...a tu w mordę nie można grać...!!!
Boguś
Gdyby ludzie zbierali się w większe grupy i grali z sobą a nie przeciw sobie, to wyniki byłyby od razu widoczne.
Nawet jeśli są dziś takie grupy to stanowią kroplę.
Racja, dużo osób gra na ch-t i gówno z tego mają, w ogólnym rozrachunku.
TYLKO gra celowana może przynieść wymierne efekty w postaci zysku z gry.
Gdyby ludzie zbierali się w większe grupy i grali z sobą a nie przeciw sobie, to wyniki byłyby od razu widoczne.
Nawet jeśli są dziś takie grupy to stanowią kroplę.
Racja, dużo osób gra na ch-t i gówno z tego mają, w ogólnym rozrachunku.
TYLKO gra celowana może przynieść wymierne efekty w postaci zysku z gry.
SirMavins>>> a jak Ty sobie taką grę niby wyobrażasz ? ( wspólną )
ja po tym jak zabrali kulki zacząłem od kilku dni obstawiać mecze głownie noge,hokej i koszykówkę.Na razie przy kilku kuponach wyszedłem na + ale niestety kursy sa niższe niz w kulkach.,Widziałem ze w sts sa większe kursy ale nie wiem czy można grac w internecie?
No wspólna oznacza wspólne typowanie, granie na takie a nie inne liczby.
A u nas jest tak, że zawsze się ktoś wyłamie, a takich ktosiów jest mnóstwo i po ptokach...
A u nas jest tak, że zawsze się ktoś wyłamie, a takich ktosiów jest mnóstwo i po ptokach...
emeryt>>> skoro dziś już rozpocząłeś niejako wątek grania progresją w Totomixie na 1 zdarzenie o kursie równym temu , jakie oferuje Totalizator Sportowy przy grze na 1 liczbę MM - to dodam kilka moich uwag:
Cena nadania pojedyńczego zakładu w TS to 2,50 zł a wygrana za trafienie 1/1 czyli 1 liczby MM to 4zł brutto czyli netto wygrywamy wtedy 1,50zł.
Zatem oferowany przez TS kurs na 1 liczbę to 1.60 ( a w Totomixie mieliśmy ostatnio 3.1 ale to se ne vrati ) .
Prawdopodobieństwo trafienia 1 liczby MM to 25% , a zatem średnio będziemy trafiać tę 1 liczbę co 4 losowania ( choć to pojęcie ŚREDNIO zgubiło już wielu progresistów i o tym należy pamiętać gdyż był przypadek zawieszenia się liczby na 52 losowania! ) .
A co gdybyśmy chcieli pozostać wierni Totomixowi i móc np. grać tam nadal np. w necie na zdarzenia sportowe z porównywalnymi kursami do tych jakie są na 1 liczbę w TS.
Czy taka gra ma sens - dla osób sportem się zupełnie nie interesujących?
W bogatej ofercie Totolotka ( Totomixa ) w zasadzie codziennie bez trudu można wyłowić zdarzenia sportowe z dyscyplin gdzie są tylko 2 wyniki bo nie ma remisów ( wygra-przegra w tenisie , siatkówce bądź będzie mniej/więcej bramek w piłce czy hokeju ) o zrównoważonych kursach po 1.8 - 1.8 dla którejś z obu możliwych opcji wyniku.
Mając więc do wyboru 2 opcje wyniku - nasze szanse trafienia są ( umownie ) określane na po 50%...
Tak więc w TS mamy prawdopodobieństwo wygranej liczone na 25% , a w takim powyżej opisanym zdarzeniu sportowym na 50%
Zatem widzimy istotną różnicę pomiędzy szansą trafienia 1 liczby MM ( mamy szansę liczoną jak 1:4 ) do szansy trafienia zdarzenia sportowego dwuwynikowego , bo tu nasza szansa wynosi jak 1:2 ...
Zatem średnio w TS trafimy 1 liczbę co 4 losowania a w Totomixie wynik takiego w/w zdarzenia sportowego co 2. raz , choć oczywiście w TS są 2 losowania dziennie a w Totomixie zdarzeń rozłożonych w czasie jednego dnia możemy wyszukać nawet kilka dziennie...
Jest więc o czym myśleć - a kolega "dantev" zapowiedział się tu po 4.01 także ze swoim opracowaniem na ten temat.
Pzdr.
edi8
Cena nadania pojedyńczego zakładu w TS to 2,50 zł a wygrana za trafienie 1/1 czyli 1 liczby MM to 4zł brutto czyli netto wygrywamy wtedy 1,50zł.
Zatem oferowany przez TS kurs na 1 liczbę to 1.60 ( a w Totomixie mieliśmy ostatnio 3.1 ale to se ne vrati ) .
Prawdopodobieństwo trafienia 1 liczby MM to 25% , a zatem średnio będziemy trafiać tę 1 liczbę co 4 losowania ( choć to pojęcie ŚREDNIO zgubiło już wielu progresistów i o tym należy pamiętać gdyż był przypadek zawieszenia się liczby na 52 losowania! ) .
A co gdybyśmy chcieli pozostać wierni Totomixowi i móc np. grać tam nadal np. w necie na zdarzenia sportowe z porównywalnymi kursami do tych jakie są na 1 liczbę w TS.
Czy taka gra ma sens - dla osób sportem się zupełnie nie interesujących?
W bogatej ofercie Totolotka ( Totomixa ) w zasadzie codziennie bez trudu można wyłowić zdarzenia sportowe z dyscyplin gdzie są tylko 2 wyniki bo nie ma remisów ( wygra-przegra w tenisie , siatkówce bądź będzie mniej/więcej bramek w piłce czy hokeju ) o zrównoważonych kursach po 1.8 - 1.8 dla którejś z obu możliwych opcji wyniku.
Mając więc do wyboru 2 opcje wyniku - nasze szanse trafienia są ( umownie ) określane na po 50%...
Tak więc w TS mamy prawdopodobieństwo wygranej liczone na 25% , a w takim powyżej opisanym zdarzeniu sportowym na 50%
Zatem widzimy istotną różnicę pomiędzy szansą trafienia 1 liczby MM ( mamy szansę liczoną jak 1:4 ) do szansy trafienia zdarzenia sportowego dwuwynikowego , bo tu nasza szansa wynosi jak 1:2 ...
Zatem średnio w TS trafimy 1 liczbę co 4 losowania a w Totomixie wynik takiego w/w zdarzenia sportowego co 2. raz , choć oczywiście w TS są 2 losowania dziennie a w Totomixie zdarzeń rozłożonych w czasie jednego dnia możemy wyszukać nawet kilka dziennie...
Jest więc o czym myśleć - a kolega "dantev" zapowiedział się tu po 4.01 także ze swoim opracowaniem na ten temat.
Pzdr.
edi8
SirMavins>>> żeby jeszcze był sens tego?
TS daje marne wygrane drugiego,trzeciego stopnia ( przy Twoim założeniu,że nie ma tam żadnych przekrętów )
Osobiście wolę obstawiać mecze,bo mimo wielu wpadek dzisiejszy bilans u mnie jest na plus.
I muszę przyznać,że jest to też zasługa osób....!
Myślę,że to jest właśnie alternatywne rozwiązanie po likwidacji MM w Totomisiu
pozd
TS daje marne wygrane drugiego,trzeciego stopnia ( przy Twoim założeniu,że nie ma tam żadnych przekrętów )
Osobiście wolę obstawiać mecze,bo mimo wielu wpadek dzisiejszy bilans u mnie jest na plus.
I muszę przyznać,że jest to też zasługa osób....!
Myślę,że to jest właśnie alternatywne rozwiązanie po likwidacji MM w Totomisiu
pozd
edi8 - skoro jesteś, to możesz mi odpowiedzieć na pytanie dotyczące wypłaty środków z konta?
Skorzystałem z opcji przelania wygranych na konto, to czy muszę jeszcze mieć kod, czy też mogę wypłacić bez niczego w oddziale? Pokazując TYLKO kartę.
Wiem, że odpowiadałeś, ale tu widzę takie coś "wypłata całego salda", a ja chcę tylko część.
Pozdrawiam
Skorzystałem z opcji przelania wygranych na konto, to czy muszę jeszcze mieć kod, czy też mogę wypłacić bez niczego w oddziale? Pokazując TYLKO kartę.
Wiem, że odpowiadałeś, ale tu widzę takie coś "wypłata całego salda", a ja chcę tylko część.
Pozdrawiam
madziu77 - jeśli jesteś dobra w obstawianiu tych meczy to tak.
Bierzesz kilka osób grających, wybieracie liczby i robicie z nich zakłady 2/2 3/3 i powiedzmy 4/4.
Wysyłacie.
A potem paczka idziecie do kolektury i odbieracie wygrane.
Bierzesz kilka osób grających, wybieracie liczby i robicie z nich zakłady 2/2 3/3 i powiedzmy 4/4.
Wysyłacie.
A potem paczka idziecie do kolektury i odbieracie wygrane.
SirMavins>>> to nie ja Tobie wtedy odpowiadałem!
Nic nie wiem o takiej sytuacji , bo swoje większe wygrane realizuję w kolekturze gotówkowo z trafionych kuponów - po wygenerowaniu kodu , czyli bez zasilania wygranymi konta.
Nic nie wiem o takiej sytuacji , bo swoje większe wygrane realizuję w kolekturze gotówkowo z trafionych kuponów - po wygenerowaniu kodu , czyli bez zasilania wygranymi konta.
Tak, ale tam jest opcja, że nie dostajesz wydruku kuponu.
Który jest mi na cholerę, bo wygrane są, ale nie są aż tak duże. I nikomu niczego nie muszę udowadniać.
Pisałeś już o tym, że pomimo zasilenia e-konta z wygranej mogę wypłacić pieniądze - kilka dni temu.
Normalnie, czyli do czasu takiej opcji robiłem "wydruk kuponu" - dostawałem kod i z nim szedłem do punktu.
Tylko że jak codziennie wygram ileś tam to pojadę raz w tygodniu a mogę w tym czasie grać - środki mi się nie skończą, bo sobie zasilę.
No a teraz chcę część wziąć - właśnie z tego zasilonego e-konta.
Który jest mi na cholerę, bo wygrane są, ale nie są aż tak duże. I nikomu niczego nie muszę udowadniać.
Pisałeś już o tym, że pomimo zasilenia e-konta z wygranej mogę wypłacić pieniądze - kilka dni temu.
Normalnie, czyli do czasu takiej opcji robiłem "wydruk kuponu" - dostawałem kod i z nim szedłem do punktu.
Tylko że jak codziennie wygram ileś tam to pojadę raz w tygodniu a mogę w tym czasie grać - środki mi się nie skończą, bo sobie zasilę.
No a teraz chcę część wziąć - właśnie z tego zasilonego e-konta.
SirMavins>>> jeszcze raz zapewniam Cię , że nie mam w swojej pamięci ŻADNEJ udzielanej Tobie odpowiedzi na ten temat , choć wiem z lektury zawartości chatu , że o to pytałeś i że została Ci udzielona już odpowiedź.
Ale nie przeze mnie!
Pzdr.
edi8
Ale nie przeze mnie!
Pzdr.
edi8
icemario>>> łżesz jak pies i przekręcasz fakty , czyli po prostu kłamiesz , bo kolejny już raz okazało się że jesteś KOMPLETNYM IGNORANTEM...
Oto cytat z Twojego wpisu:
"..co za debile!!!...na liczby zakaz bo to hazard...ale na inne zdarzenia to juz nie chazard...idioci
pzdr.nara:) "
A więc jeszcze raz informuję cie - ty niedouczony smarkaczu - że żaden zapis Ustawy nie zaliczył gier losowych do hazardu a ich wycofywanie począwszy od 8.06 z Fortuny aż do tego z Totomixa ma swojka wyłaczną przyczynę w tym , że monopol na gry liczbowe należy w Polsce do Państwa!
Koniec , kropka.
Oto cytat z Twojego wpisu:
"..co za debile!!!...na liczby zakaz bo to hazard...ale na inne zdarzenia to juz nie chazard...idioci
pzdr.nara:) "
A więc jeszcze raz informuję cie - ty niedouczony smarkaczu - że żaden zapis Ustawy nie zaliczył gier losowych do hazardu a ich wycofywanie począwszy od 8.06 z Fortuny aż do tego z Totomixa ma swojka wyłaczną przyczynę w tym , że monopol na gry liczbowe należy w Polsce do Państwa!
Koniec , kropka.
No właśnie edi8 - tak, nie Ty, ale ktoś inny odpowiedział iż mogę wypłacić.
Tylko, być może to święta i wypadło mi z głowy, nie mam kodów, to tylko kartą czy jak?
Bo byłem w oddziale i przyszedł koleś, co miał "trochę" na kuponie - wygenerowany w innym mieście, a tam nie mieli takiej forsy - i wziął część do kieszeni a część na e-konto.
Tylko, być może to święta i wypadło mi z głowy, nie mam kodów, to tylko kartą czy jak?
Bo byłem w oddziale i przyszedł koleś, co miał "trochę" na kuponie - wygenerowany w innym mieście, a tam nie mieli takiej forsy - i wziął część do kieszeni a część na e-konto.
SirMavins>>> nigdy nie miałem takiej sytuacji abym pobierał kasę uprzednio wpłaconą na e-konto , bo zawsze robię to tylko z konkretnych trafionych kuponów: generuję dla pojedyńczego kuponu kod czy też dla kilku razem wygranych kuponów wspólny kod i idę z tym do kolektury po kasę.
Naprawdę nie wiem więc jak wygląda procedura , gdy chcesz pobrać jedynie część kasy z e-konta , na które już przelałeś wygrane z wielu niższych wygranych.Jedyne co wiem to to co wynika z regulaminu e-promocji : że wybierając kasę w gotówce z konta , stracisz zgromadzone na koncie bonusy...
Naprawdę nie wiem więc jak wygląda procedura , gdy chcesz pobrać jedynie część kasy z e-konta , na które już przelałeś wygrane z wielu niższych wygranych.Jedyne co wiem to to co wynika z regulaminu e-promocji : że wybierając kasę w gotówce z konta , stracisz zgromadzone na koncie bonusy...
Jeśli wybiorę całą kasę to tak, stracę.
Jeśli nie ruszę przez 60 dni to tez stracę.
Ale jakoś nie widziałem zapisu o innej możliwości, dlatego pytam.
No dobra, postaram się dowiedzieć czego od nich.
Dzięki.
Pozdrawiam.
Jeśli nie ruszę przez 60 dni to tez stracę.
Ale jakoś nie widziałem zapisu o innej możliwości, dlatego pytam.
No dobra, postaram się dowiedzieć czego od nich.
Dzięki.
Pozdrawiam.
SirMavins jeżeli chcesz wyciągnąć kasę ze swojego salda to:
1. logujesz się na swoje konto
2. wchodzisz w zakładkę "moje konto" po prawej stronie
3. przejeżdżasz na sam dół strony i masz tam "Wypłata całego salda" i wciskasz "pobierz hasło"
4. zatwierdzasz chęć przesłania hasła i otrzymujesz go w postaci smsa
5. z nr karty i z tym hasłem idziesz do totka, mówisz co chcesz i podajesz to hasło
pozdr... mam nadzieję że o to ci chodziło
1. logujesz się na swoje konto
2. wchodzisz w zakładkę "moje konto" po prawej stronie
3. przejeżdżasz na sam dół strony i masz tam "Wypłata całego salda" i wciskasz "pobierz hasło"
4. zatwierdzasz chęć przesłania hasła i otrzymujesz go w postaci smsa
5. z nr karty i z tym hasłem idziesz do totka, mówisz co chcesz i podajesz to hasło
pozdr... mam nadzieję że o to ci chodziło
do edi-ego8 od czerwca wogóle nie śledziłem tu na tym forum zapisów, gdyż zauważyłem za dużo tu grających w TS-ie, a ja na KULKI grałem w Fortunie, potem gdy wycofała fortuna KULKI przeszedłem do TM, by zachować progresję; dopiero właśnie, jak pierwszy raz usłyszałem od znajomego z totomix-u o wycofaniu KULEK, przeczytałem parę dni w tył tu forum i nie zauważyłem nic na ten temat, dlatego podzieliłem się tu tą wiadomością i zauważyłem ożywienie tym tematem, przecież nie chodzi o licytację, kto pierwszy !!!
ja teraz po wycofaniu KULEK wogóle nie biorę pod uwagę gry w Totomixie na zdarzenia sportowe, ze względu na najniższe kursy /zawsze mieli/ i ze względu na brak podpórek /zwycięstwo gospodarzy lub remis/; np.
w TM masz
1622 Barcelona-Villarreal 1/2 1.65 2.45 7.26 1.83 1.34 02/01 20:00
3063 H. Akko - Maccabi Haifa 9.00 4.50 1.28 3.00 1.12 02/01
16:15
4327 Everton-Carlisle 1.25 5.00 9.00 3.21 1.10 02/01
16:00 brak
4328 Fulham-Swindon 1.25 5.00 9.00 3.21 1.10 02/01
16:00 /brak podpórek/
w fortunie
2654 Barcelona-Villarreal 1.7 2.7 6.56 1.06 1.91 1.37 2.1. 20:00 tu podpórka 1,06
379 H.Acre-Mac.Haifa 8.36 4.5 1.3 2.92 1.02 1.14 2.1. 17:0 tu podpórka 1,02
1736 Everton-Carlisle 1.26 4.9 8.82 1.02 3.15 1.12 2.1. 16:00
1737 Fulham-Swindon 1.26 4.9 8.82 1.02 3.15 1.12 2.1. 16:00
/nie chodzi mi o kurs, ale o fakt, że w fortunie masz podpórki/
jak zrobiłem kiedyś symulację tych samych meczy w TM i Fortunie, to grając w obu firmach za 50 zł - w TM wygrałbym 270 zł, a w fortunie 520, więc jest różnica
ponieważ w każdych rozgrywkach piłki nożnej /hokej też biorę pod uwagę/ mniej więcej jest po połowie rozgrywek, obecnie wybiorę ze statystyk zespoły, które najczęściej dotychczas remisowały i gram na remisy tych zespołów z progresją /o to mi chodziło w poprzednim wpisie/ bez względu z kim grają, dlatego pisałem, że nie trzeba znać się na sporcie; ja gram na codzień na zdarzenia sportowe w fortunie /najlepsze kursy/, a to co zaproponowałem, to alternatywę dla tych, co bawi gra tych symapatycznych tu niektórych ludzi /niekoniecznie hazard/ a nie mogą teraz w KULKI, a kursy na REMISY są podobne, np. teraz w fortunie na jutro typ
724 Lurgan-Newry 2.2 3.2 2.91 1.3 1.52 1.25 2.1. 16:00
Remis to kurs 3.20
Luran ma u siebie 5 remisów, Newry na wyjeżdzie także 5 remisów
4178 Hameenlinna-TPS Turku 2.05 4.1 2.64 1.37 1.6 1.15 2.1. 16:00
Hameenlinna ma u siebie 5 remisów kurs na remis 4.1
pozdrawiam
ja teraz po wycofaniu KULEK wogóle nie biorę pod uwagę gry w Totomixie na zdarzenia sportowe, ze względu na najniższe kursy /zawsze mieli/ i ze względu na brak podpórek /zwycięstwo gospodarzy lub remis/; np.
w TM masz
1622 Barcelona-Villarreal 1/2 1.65 2.45 7.26 1.83 1.34 02/01 20:00
3063 H. Akko - Maccabi Haifa 9.00 4.50 1.28 3.00 1.12 02/01
16:15
4327 Everton-Carlisle 1.25 5.00 9.00 3.21 1.10 02/01
16:00 brak
4328 Fulham-Swindon 1.25 5.00 9.00 3.21 1.10 02/01
16:00 /brak podpórek/
w fortunie
2654 Barcelona-Villarreal 1.7 2.7 6.56 1.06 1.91 1.37 2.1. 20:00 tu podpórka 1,06
379 H.Acre-Mac.Haifa 8.36 4.5 1.3 2.92 1.02 1.14 2.1. 17:0 tu podpórka 1,02
1736 Everton-Carlisle 1.26 4.9 8.82 1.02 3.15 1.12 2.1. 16:00
1737 Fulham-Swindon 1.26 4.9 8.82 1.02 3.15 1.12 2.1. 16:00
/nie chodzi mi o kurs, ale o fakt, że w fortunie masz podpórki/
jak zrobiłem kiedyś symulację tych samych meczy w TM i Fortunie, to grając w obu firmach za 50 zł - w TM wygrałbym 270 zł, a w fortunie 520, więc jest różnica
ponieważ w każdych rozgrywkach piłki nożnej /hokej też biorę pod uwagę/ mniej więcej jest po połowie rozgrywek, obecnie wybiorę ze statystyk zespoły, które najczęściej dotychczas remisowały i gram na remisy tych zespołów z progresją /o to mi chodziło w poprzednim wpisie/ bez względu z kim grają, dlatego pisałem, że nie trzeba znać się na sporcie; ja gram na codzień na zdarzenia sportowe w fortunie /najlepsze kursy/, a to co zaproponowałem, to alternatywę dla tych, co bawi gra tych symapatycznych tu niektórych ludzi /niekoniecznie hazard/ a nie mogą teraz w KULKI, a kursy na REMISY są podobne, np. teraz w fortunie na jutro typ
724 Lurgan-Newry 2.2 3.2 2.91 1.3 1.52 1.25 2.1. 16:00
Remis to kurs 3.20
Luran ma u siebie 5 remisów, Newry na wyjeżdzie także 5 remisów
4178 Hameenlinna-TPS Turku 2.05 4.1 2.64 1.37 1.6 1.15 2.1. 16:00
Hameenlinna ma u siebie 5 remisów kurs na remis 4.1
pozdrawiam
a żeby wybrać część to wybierz wszystko i tyle ile chcesz to do kieszeni a resztę znów na konto...pozdr
piotrek2308 >>> ale SirMavins z tego co zrozumiałem szuka "patentu" na pobranie części kasy - z zachowaniem bonusów.
A tego się chyba jednak się nie da przeprowadzić , bo KAŻDA wypłata kasuje stan bonusów na e-koncie ...
A tego się chyba jednak się nie da przeprowadzić , bo KAŻDA wypłata kasuje stan bonusów na e-koncie ...
edi8 >>> zgadza się, nie ma takiej możliwości, albo wszystko albo nic
emeryt>>> jeśli grasz na ako to brak podpórki może być istotny - ale jeśli singlami to możesz wytworzyć sztuczną podpórkę...
emeryt>>> tu jest link do opracowanego przeze mnie zbioru wielu metod , technik i systemów gry w zakładach bukmacherskich:
http://www.forum.duzylotek.net/viewtopic.php?t=635
Obecnie ten portal wymaga bezpłatnej rejestracji do korzystania z jego zasobów.
http://www.forum.duzylotek.net/viewtopic.php?t=635
Obecnie ten portal wymaga bezpłatnej rejestracji do korzystania z jego zasobów.
siemanko! jak macie dobre systemy lub statystyli do multi multi w excelu to piszcie na e-mail : jacek1550@onet.eu
To gdzie odbywa się losowanie? Pasko ma wyniki. Czy to jest dla niektórych?
Ciekawe dlaczego o 14 powtarzali 2 razy wyniki MM a o 22,15 ani razu :D
:):):) bez reala oczywiście.
Tak losowanie sie odbyło ja je widziałam na stronce lotto.Na Pasko losowania nie było dzis..Na stroce lotto było i ja je oglądalam na lotto.pl
edi8>>>
Słyszałem, że dwa razy pod rząd te same liczby trafione zostały kiedyś w Niemczech…
W Bułgarii, jak sądzę, prawdopodobnie pomylili zestaw taśm do puszczenia na wizję…
Natomiast, ilość przeprowadzonych dotychczas losowań (nota bene na różnych maszynach, z różnymi zestawami kul, inaczej mówiąc : w różnych warunkach) x 20 + 1 (hehe) - jasne, że nie wyczerpuje ilości kombinacji… Nawet, zakładana dziś, ilość zawartych zakładów (jak podaje Admin - 252 374) skreślanych, albo generowanych przez lottomaty jest większa, ale jednak nadal daleka od permutacji…Jeśli zakładamy przy tym, że program generujący przypadkowość jest bez wad, to jednak odwrotnie - ja uważam, że – prawdopodobieństwo otrzymania powtórzonych zestawów, przez jedną osobę, jest małe…
No, ale są szczęśliwcy, trafiający nie raz szóstkę, albo wysyłający kilka losmilionosów – i trafiający parę setek
I, żeby było śmieszniej, ja tego nie neguję – to się zdarza
Przyjemnych zdziwień
Z szacunkiem
Słyszałem, że dwa razy pod rząd te same liczby trafione zostały kiedyś w Niemczech…
W Bułgarii, jak sądzę, prawdopodobnie pomylili zestaw taśm do puszczenia na wizję…
Natomiast, ilość przeprowadzonych dotychczas losowań (nota bene na różnych maszynach, z różnymi zestawami kul, inaczej mówiąc : w różnych warunkach) x 20 + 1 (hehe) - jasne, że nie wyczerpuje ilości kombinacji… Nawet, zakładana dziś, ilość zawartych zakładów (jak podaje Admin - 252 374) skreślanych, albo generowanych przez lottomaty jest większa, ale jednak nadal daleka od permutacji…Jeśli zakładamy przy tym, że program generujący przypadkowość jest bez wad, to jednak odwrotnie - ja uważam, że – prawdopodobieństwo otrzymania powtórzonych zestawów, przez jedną osobę, jest małe…
No, ale są szczęśliwcy, trafiający nie raz szóstkę, albo wysyłający kilka losmilionosów – i trafiający parę setek
I, żeby było śmieszniej, ja tego nie neguję – to się zdarza
Przyjemnych zdziwień
Z szacunkiem
pitrex >>> Powtarzali i już nie kombinuj teorii spiskowych :)
Pzdr.
Pzdr.
Zajrzyjcie do działu typowań i zobaczcie jak BABCIA ZOSIA rozpoczęła ten roczek... Gratulki
pzdr
pzdr
Robal_36>>> odnośnie LOTTO w Niemczech to ja tu kiedyś tę informację zamieściłem - ale to nie chodziło o po sobie występujące trafienia 6/6 , a o zwykłe powtórzenie raz już w historii wylosowanych liczb.
Natomiast w Bułgarii pomyłka z taśmami ( jak to było w Czechach ) nie wchodzi raczej w grę , gdyż tu pomimo wylosowania identycznych liczb - ich kolejność losowania była zupełnie inna.
Oczywiście można rozpatrywać tu także wariant zmiksowania poprzedniego losowania , ale...
Pzdr.
edi8
Natomiast w Bułgarii pomyłka z taśmami ( jak to było w Czechach ) nie wchodzi raczej w grę , gdyż tu pomimo wylosowania identycznych liczb - ich kolejność losowania była zupełnie inna.
Oczywiście można rozpatrywać tu także wariant zmiksowania poprzedniego losowania , ale...
Pzdr.
edi8
Zapraszam do działu "Wygrane" po lewej stronie. Wczoraj mieliśmy 2x po 6,5 miliona wygranej w Lotto. Pozdrawiam
piterex: O 14:00 dlatego powtórzył 2 razy wyniki a w sumie 3 razy bo się pomylił podczas losowania liczb z jedna liczbą.
edi8. Z ciekawości... na forum duzylotek.net dałeś coś więcej niż u mnie w bukmacherce?
Witam. Ogolnie patrzac na te losowania to widze ze jak narazie zaden system nie dziala . Cos mysle ze jezeli zwiekszyli predkosc wyskakiwania kulek to beda teraz same jaja a nie liczby jakie sobie ustalimy... obym sie mylil ... Pozdrawiam
deniss>>> ta informacja pojawia się wpierw na stronie LOTTO a dopiero później może być z tego jedynego oficjalnego źródła dalej pobrana...A zatem szukaj jej zawsze u źródła.
Witam, dwie 6 padły na chybił trafił Reda i Biłgoraj.
Pozdrawiam z Torunia
Pozdrawiam z Torunia
PASKO>>> u Ciebie w dziale BUKMACHERKA są tylko te mojego autorstwa metody i systemy - zaś tam jest zbiór wyszukanych w necie przeze mnie i zebranych artykułów i opisów różnorakich technik gry w takim ujęciu ogólnym , raczej z myślą o początkujących...
Zatem jeśli uznasz go za przydatny to bierz go tu śmiało , bo wszędzie podaję skąd dany artykuł został zaczerpnięty i jeśli było to możliwe do ustalenia , także kto jest autorem danej metody.
Myślę , że drugiego tak obszernego zbioru dotyczącego bukmacherki nie ma w polskim a chyba i całym necie...
Pzdr.
edi8
Zatem jeśli uznasz go za przydatny to bierz go tu śmiało , bo wszędzie podaję skąd dany artykuł został zaczerpnięty i jeśli było to możliwe do ustalenia , także kto jest autorem danej metody.
Myślę , że drugiego tak obszernego zbioru dotyczącego bukmacherki nie ma w polskim a chyba i całym necie...
Pzdr.
edi8
Witaj bog65 dzis trafilem parke (nie stety juz w TS). Liczby byly dobierane wedlug metod "Papi337" p1+p4 i p1+p5 czyli liczby "30" i "31" A wiec cos jednak dziala...:-) Pozdrawiam.
no faktycznie tego systemu nie zbadalem wiecej patrze na system ediego... pozdrawiam
teraz to by trzeba ponoc za 50 zl na parke dac zeby cos ugrac tylko pytanie ile parek wybrac z kazdego systemu zeby cos ugrac bo mozna wiecej wydac niz wygrac...
Pisze tak bo teraz nie wiadomo kogo system zadziala dzis Papi337 byl trafny a jutro ediego lub inny i tu jest pies pogrzebany
jestem nowy gralem w totomixie ale juz wycofali mam pare pytaj co do gry w kolekturze moze ktos pomoze jestem na gg9720248
wiechu_gdynia >>>
zadawaj pytania tutaj, zapewniam Cię, że wiele odpowiedzi na dręczące Cię wątpliwości dostarczą użytkownicy Multipasko.pl...
pzdr
zadawaj pytania tutaj, zapewniam Cię, że wiele odpowiedzi na dręczące Cię wątpliwości dostarczą użytkownicy Multipasko.pl...
pzdr
Wyszukałem w necie parę ciekawych programów do Lotto ale są na Amerykańskie loterie plus parę innych krajów,kombinuje jak tu dorzucić polskiego multasa wyniki...
A oto programy może ktoś słyszał lub miał do czynienia...
--Lotto PowerPlayer Pro 2007 5.0
--Lotto Pro 2009 v7.52
--Lotto Buster 4.2.9.1
--Lotto Sorcerer v6.11.2
--Lotto Pro 32
Mają dużo ciekawych funkcji,pytanie tylko czy użytecznych??
A oto programy może ktoś słyszał lub miał do czynienia...
--Lotto PowerPlayer Pro 2007 5.0
--Lotto Pro 2009 v7.52
--Lotto Buster 4.2.9.1
--Lotto Sorcerer v6.11.2
--Lotto Pro 32
Mają dużo ciekawych funkcji,pytanie tylko czy użytecznych??
sen ;)
Pzdr.
Pzdr.
:-)))
Ostatnio wogóle mało sypiam ale jakoś mnie do tego nie ciągnie :-((((
Ostatnio wogóle mało sypiam ale jakoś mnie do tego nie ciągnie :-((((
bbog65
To może typujmy JAJA, nie kulki.
Dla wyjaśnienia "balls" to po angielsku i jaja i kule...:)
To może typujmy JAJA, nie kulki.
Dla wyjaśnienia "balls" to po angielsku i jaja i kule...:)
bog65
I mój tez był trafny, a także Neptuna, poza tym weszła godzina.
Więc aż tak źle to nie było.
Poza tym zamiast pisać czegoś o czym nie wiesz, spójrz w tabelę, którą stworzyłem między innymi po to, aby to wszystko obserwować, a innym ułatwić typowanie.
No i czekam na sama9 oraz sollosa, żeby dokładnie przedstawili swoje metody, gdyż chciałbym je "unaocznić" szerszemu gronu.
I mój tez był trafny, a także Neptuna, poza tym weszła godzina.
Więc aż tak źle to nie było.
Poza tym zamiast pisać czegoś o czym nie wiesz, spójrz w tabelę, którą stworzyłem między innymi po to, aby to wszystko obserwować, a innym ułatwić typowanie.
No i czekam na sama9 oraz sollosa, żeby dokładnie przedstawili swoje metody, gdyż chciałbym je "unaocznić" szerszemu gronu.
Dla jeszcze oblewających NR tabela w dwóch formatach do ściągnięcia.
http://rapidshare.com/files/329125356/METODY_TYPOWANIA_2010_01_02_14.zip
W styczniu skupię się tym o co prosili mnie uczestnicy forum jak i twórcy swoich metod oraz o ile dostanę w miarę sensowny konkret, to prześledzę metodę sama9 i sollosa.
Dlatego tez aktualizacja będzie raz na tydzień.
Pozdrawiam
SirMavins
http://rapidshare.com/files/329125356/METODY_TYPOWANIA_2010_01_02_14.zip
W styczniu skupię się tym o co prosili mnie uczestnicy forum jak i twórcy swoich metod oraz o ile dostanę w miarę sensowny konkret, to prześledzę metodę sama9 i sollosa.
Dlatego tez aktualizacja będzie raz na tydzień.
Pozdrawiam
SirMavins
Nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Wlasnie ogladam wczorajsze losowanie i kogo moje oczy widza nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :(
Wlasnie ogladam wczorajsze losowanie i kogo moje oczy widza nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :(
icemario > trochę się dziwię jak czytam Twoje wpisy. "Hazard" jest pojęciem ogólnoświatowym. Może nie wiesz, ale w języku angielskim oznacza to "niebezpieczeństwo", "ryzyko". W naszym kraju wszystkie gry, zakłady, loterie, w które gra lub kupuje się za pieniądze, żetony, wymieniane później na pieniądze są zaliczane do hazardu. Z ciekawostek napiszę, że jeśli bywałeś na balach charytatywnych (a ja już zaliczyłem ich setki) lub innych imprezach, gdzie była przeprowadzana loteria fantowa np. na szczytny cel, to według polskiego katalogu gier, też ona była zaliczana do hazardu. Więc Twoje obecne wpisy na temat "hazardu" i co się do niego zalicza, a co nie, są po prostu bez sensu. Natomiast wszystkim zainteresowanym polecam wiele lektur w internecie na temat "Monopolu państwowego". Przeczytając to, rozwiejecie swoje wszystkie wątpliwości o co w tym wszystkim odnośnie kulek u bukmacherów od paru miesięcy chodzi.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
wiechu-gdynia pytaj o wszystko tylko nie o typy na 22 , bo MY znamy na razie tylko te na 14...
:)
Pan Wieleba dostanie prace w TVN
Macie jakies ciekawe programiki do symylacjii MM i statystyk?
Oczywicie chodzi mi o wersje full a nie demo!
Oczywicie chodzi mi o wersje full a nie demo!