Wpisy użytkownika piotrek2308
Łącznie 49 wpisów w archiwum, pokazane od nr 64 869. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
« PoprzednieKolejne »
Witam, czy mógłby ktoś zasilić mi konto w totomix w zamian za doładowanie na telefon (najlepiej w sieci Plus)? Jeśli tak to proszę o kontakt na gg 8777830. zwracam się z tą prośbą ponieważ do najbliższego punktu totomix mam 70 km. Za ewentualną odpowiedź dziekuję i pozdrawiam. (Mam nadzieję że ktoś wybierając się do totomixa odezwie się).
Witaj Jason Bourne, kartę mam i nr podam na gg, tylko szukam osoby która byłaby tak uprzejma
aby wykupić mi zakład otwarty w zamian za doładowanie na tel.pozdro
Czy mógłby mi ktoś wykupić zakład otwarty w totomix kto ma blisko do punktu albo wybiera się tam? w zamian za doładowanie na telefon... pozdrawiam
Czy ktoś z Was wybiera się jutro do totomixa i mógłby mi wykupić otwarty zakład w zamian za doładowanie telefonu w sieci Plus? nr karty podam przez gg lub sms...
Dzięki edi8, myślałem że znajdę tutaj kogoś, jest dużo ludzi którzy piszą o totomixie więc myślałem że będzie ktoś tak uczynny... jeśli by się ktoś taki znalazł to jeszcze dziś wysyłam kod doładowujący byle jutro wpłacił to na moje konto, nr karty podam na gg 8777830. Prosiłbym jednak osobę która będzie rzetelna i udziela się tutaj na multipasko, a nie jakiś nick dopiero co wymyślony
witaj bratiszka, nie musisz ty mieć mojej karty, wystarczy że podasz mój nr karty i oni ją go wpiszą klawiaturką, no i kwota i juz... a ja w zamian za to dziś wysyłam kod na doładowanie Plusa
a żeby już nie chodzić po gg to jeśli ktoś się znajdzie taki że mógłby jutro spełnić moją prośbę niech poda tutaj nr telefonu na który wysłać kod i nr karty.pozdro
rutra odezwij się do mnie na gg 8777830
kogucik19 ja jakiś czas temu pisałem do nich właśnie to o co Ty pytasz... odpowiedzieli że oni o niczym takim nie wiedzą i nie mają jak na razie powodów żeby przestać przymować zakłady z kulek, a jeśli będzie jakaś zmiana podadzą to na stronie...
kogucik19 a może ty się dzisiaj wybierasz do totomixa i byłbyś tak miły żeby wykupić mi zakład otwarty w zamian za doładowanie na telefon w sieci Plus? Jeśli tak to podaj jakiś kontakt do siebie, abym mógł wysłać kod i nr mojej karty, będę bardzo wdzięczny. (do najbliższego punktu totolotka mam 70km) pozdrawiam.
madziaryna1 a skąd masz tą informację i czy to pewne na 100%?
a no to bardzo mnie to cieszy... bo zal byłoby nie grac jak nie jest się na - ( jak na razie);-)
Madziaryna1 ja myślę że liczba 35 składa się z cyfr 3 i 5 i jest tak samo ładną liczbą jak i inne...
Witam, czy wy też macie problem z zalogowaniem się na swoje konto w totomixie? nie wiem czy tylko ja tak mam czy inni też... jeśli ktoś wie co się dzieje proszę o odpowiedź...
jantar, Madziaryna1 dzięki wielkie... już wszystko jasne... pozdrawiam
wie ktoś czy można w punktach totomix zawierać zakłady (nie chodzi mi o grę przez neta)
coś takiego pojawia sie przy próbie logowania na swoje konto w toto:
Awaria serwisu, brak możliwości zalogowania się do godziny 12:00.
Za utrudnienia przepraszamy.
Awaria serwisu, brak możliwości zalogowania się do godziny 12:00.
wielislaw04 dzięki, właśnie ta informacja mnie interesowała
Awaria serwisu, brak możliwości zalogowania się do godziny 14:00.
Witam, mam do was takie pytanie: czy odnośnie tej afery hazardowej może być tak że totolotek zaprzestanie przyjmować zakłady na gry liczbowe? czy nie będzie żadnych zmian z toto tylko tak jak mówią że same "jednorękie bandyty" będą mogły znajdować sie tylko w kasynach... edi8 co o tym myślisz? za odpowiedź dziekuję i pzdr
dzięki edi8... pozdrawiam:)
http://wiadomosci.onet.pl/2085788,11,lech_kaczynski_podpisal_ustawe_hazardowa,item.html
https://ssl.totolotek.pl/totomix/aktualnosci/5092/
SirMavins jeżeli chcesz wyciągnąć kasę ze swojego salda to:
1. logujesz się na swoje konto
2. wchodzisz w zakładkę "moje konto" po prawej stronie
3. przejeżdżasz na sam dół strony i masz tam "Wypłata całego salda" i wciskasz "pobierz hasło"
4. zatwierdzasz chęć przesłania hasła i otrzymujesz go w postaci smsa
5. z nr karty i z tym hasłem idziesz do totka, mówisz co chcesz i podajesz to hasło
pozdr... mam nadzieję że o to ci chodziło
1. logujesz się na swoje konto
2. wchodzisz w zakładkę "moje konto" po prawej stronie
3. przejeżdżasz na sam dół strony i masz tam "Wypłata całego salda" i wciskasz "pobierz hasło"
4. zatwierdzasz chęć przesłania hasła i otrzymujesz go w postaci smsa
5. z nr karty i z tym hasłem idziesz do totka, mówisz co chcesz i podajesz to hasło
pozdr... mam nadzieję że o to ci chodziło
a żeby wybrać część to wybierz wszystko i tyle ile chcesz to do kieszeni a resztę znów na konto...pozdr
edi8 >>> zgadza się, nie ma takiej możliwości, albo wszystko albo nic
hosia>>> o ten kawał ci chodziło:
+30°C Polacy śpią bez żadnego nakrycia. Amerykanie zakładają swetry. Mieszkańcy Miami włączają ogrzewanie.
+10°C Mieszkancy domow komunalnych w Helsinkach zamykaja okna. Lapończycy (nie mylic z Japonczykami!) sadzą kwiatki w oknach.
+5°C Lapończycy opalają się na balkonie, jeżeli słonce jest jeszcze nad horyzontem...
+2°C Włoskie samochody nie zapalają.
0°C Woda zamarza.
-1°C Oddech staje się widoczny. Czas zaplanować urlop nad morzem śródziemnym. Lapończycy jedzą lody popijajac zimnym piwem.
-4°C Kot wchodzi pod kołdrę.
-10°C Czas zaplanować urlop w Afryce.. Lapończycy idą popływać.
-12°C Zbyt zimno na śnieg.
-15°C Amerykańskie auta nie zapalają.
-18°C Wlaściciele domów w Helsinkach włączają ogrzewanie.
-20°C Oddech staje się słyszalny.
-22°C Francuskie auta nie zapalają. Za zimno na jazdę na łyżwach.
-23°C Politycy zaczynają współczuć bezdomnym.
-24°C Niemieckie auta nie zapalają.
-26°C Z oddechu uzyskuje się materiał na budowę iglo...
-29°C Kot wchodzi pod pidżamę.
-30°C Japońskie auta nie zapalają. Lapończyk klnie, kopie w koło swojej Toyoty i zapala Ładę.
-31°C Za zimno na pocalunki - usta przymarzają do siebie. Lapońska druzyna narodowa zaczyna przygotowania do sezonu wiosennego.
-35°C Czas zaplanować dwutygodniową kapiel w gorących źródłach. Lapończycy odśnieżają dachy.
-39°C Rtęć zamarza. Za zimno by myśleć. Lapończycy zapinają ostatni guzik w koszuli.
-40°C Niemiec bierze samochod pod kołdrę. Lapończycy ubierają swetry.
-45°C Lapończycy zamykają okienko w wychodku.
-50°C Lwy morskie opuszczaja Grenlandie. Lapończycy zamieniają rękawiczki z pięcioma palcami na jednopalcowe.
-70°C Niedzwiedzie polarne opuszczają biegun. Na uniwersytecie w Rovaniemi organizuje się bieg długodystansowy.
-75°C Św. Mikołaj opuszcza krąg polarny. Lapończycy opuszczają nauszniki z czapek na uszy.
-250°C Alkohol zamarza. Lapończycy są wkurzeni.
-268°C Hel staje się plynny.
-270°C Piekło zamarza.
-273,15°C Zero absolutne. Brak ruchu cząstek elementarnych... Lapończycy przyznają: "Tak,jest nieco chłodno, rozłupmy se flaszeczkę na rozgrzanie..."
+30°C Polacy śpią bez żadnego nakrycia. Amerykanie zakładają swetry. Mieszkańcy Miami włączają ogrzewanie.
+10°C Mieszkancy domow komunalnych w Helsinkach zamykaja okna. Lapończycy (nie mylic z Japonczykami!) sadzą kwiatki w oknach.
+5°C Lapończycy opalają się na balkonie, jeżeli słonce jest jeszcze nad horyzontem...
+2°C Włoskie samochody nie zapalają.
0°C Woda zamarza.
-1°C Oddech staje się widoczny. Czas zaplanować urlop nad morzem śródziemnym. Lapończycy jedzą lody popijajac zimnym piwem.
-4°C Kot wchodzi pod kołdrę.
-10°C Czas zaplanować urlop w Afryce.. Lapończycy idą popływać.
-12°C Zbyt zimno na śnieg.
-15°C Amerykańskie auta nie zapalają.
-18°C Wlaściciele domów w Helsinkach włączają ogrzewanie.
-20°C Oddech staje się słyszalny.
-22°C Francuskie auta nie zapalają. Za zimno na jazdę na łyżwach.
-23°C Politycy zaczynają współczuć bezdomnym.
-24°C Niemieckie auta nie zapalają.
-26°C Z oddechu uzyskuje się materiał na budowę iglo...
-29°C Kot wchodzi pod pidżamę.
-30°C Japońskie auta nie zapalają. Lapończyk klnie, kopie w koło swojej Toyoty i zapala Ładę.
-31°C Za zimno na pocalunki - usta przymarzają do siebie. Lapońska druzyna narodowa zaczyna przygotowania do sezonu wiosennego.
-35°C Czas zaplanować dwutygodniową kapiel w gorących źródłach. Lapończycy odśnieżają dachy.
-39°C Rtęć zamarza. Za zimno by myśleć. Lapończycy zapinają ostatni guzik w koszuli.
-40°C Niemiec bierze samochod pod kołdrę. Lapończycy ubierają swetry.
-45°C Lapończycy zamykają okienko w wychodku.
-50°C Lwy morskie opuszczaja Grenlandie. Lapończycy zamieniają rękawiczki z pięcioma palcami na jednopalcowe.
-70°C Niedzwiedzie polarne opuszczają biegun. Na uniwersytecie w Rovaniemi organizuje się bieg długodystansowy.
-75°C Św. Mikołaj opuszcza krąg polarny. Lapończycy opuszczają nauszniki z czapek na uszy.
-250°C Alkohol zamarza. Lapończycy są wkurzeni.
-268°C Hel staje się plynny.
-270°C Piekło zamarza.
-273,15°C Zero absolutne. Brak ruchu cząstek elementarnych... Lapończycy przyznają: "Tak,jest nieco chłodno, rozłupmy se flaszeczkę na rozgrzanie..."
hosia>>> też mi się on spodobał, ale widzę że jest też wersja na lato hehe
bo ten co podał kolega Robal_36 jest tylko do -114
witam, czy jest ktoś na tym czacie lub na forum kto pracuje w punkcie totomixa? jeśli tak to niech się odezwie
slawomir71>>> mam taki problem, że jak zlikwidowali mozliwosc wpłaty wygranego kuponu na knto to teraz nie mam jak właśnie doładować konta... a do najbliższego punktu mam jakies 35km... i na tym polega mój problem
madzia77>>> ty pół miasta a ja 35km... i to jest najgorsze... q..wa mać... muszę coś wymyśleć
sławomir71>>> już mam jeden prawie wygrany... na koncie mam jeszcze trochę środków wiec na 2-3 dni wystarczy... ale co dalej? chyba też będę musiał w jakimś punkcie dogadać się i przez telefon to załatwiać... ale dzięki za chęci... jeśli nic nie załatwię w najbliższym czasie (nie będę miał możliwości pojechać do punktu) to się jeszcze odezwę do Ciebie... pzdr
ok.. slawomir71... nie jest to na już
SirMavins>>> tak czytałem... a jak czytałem to aż krew mnie zalewała... dziady i tyle
SirMavins>>> zgadzam się z Tobą zupełnie że to żadne udogodnienie tylko większa strata i czasu i pieniędzy na dojazd do punktu... paranoja... jedynie co można zrobić to zagadać z jakąś fajną panią z punktu i przez telefon załatwiać przelewy... a jak nie to zmiana buka... tylko na jakiego??? 3-maj się, musimy jakoś się z tym zgodzić, na to ich "udogodnienie" pozdro
No jak dla mnie musi być coś z netem bo jeśli nie to nie da rady... 70km w obie strony żeby zagrać mija się z celem
Witam, wie ktoś może czy te dwa mecze będą dzisiaj rozegrane:
3987 Palmeiras-Portuguesa
3996 Resende-Vasco da Gama,
są to mecze z oferty totomixa, jeśli ktoś wie czy będą czy nie to proszę napisać...
3987 Palmeiras-Portuguesa
3996 Resende-Vasco da Gama,
są to mecze z oferty totomixa, jeśli ktoś wie czy będą czy nie to proszę napisać...
slawomir71>>> dzięki wielkie, jeśli możesz to prześlij mi nr tel do tej Pani Beatki na gg 8777830... a co do tych meczy to mam jeszcze takie pytanie: dlaczego ich nie ma w wynikach na żywo na stronce totomixa?
albo proszę o podanie linku do stronki gdzie są i gdzie można będzie je śledzić
slawomir71>>> jestem na niewidocznym 8777830
madzia77>>> mam do ciebie takie pytanko: wybierasz się dzisiaj do punktu totomixa?
ok, jeśli sie nie wybierasz to nic takiego... czynne jest napewno... bo trzeba by mi było malą kwote wpłacić na moje konto... ja kaske zwróciłbym... moze ktoś z was sie wybiera?
13max13>>> jeżeli nic nie załatwie wcześniej to odezwe sie jeszcze do ciebie o ile nie bedzie to sprawiało Ci problemu
ok max, to około 14 napisze do ciebie i dogadamy sie
sam9>>> pojechałes juz???
sam9>>> a czy mógłbyś mi wpłacić na moje konto niewielką sumke jak bedziesz w totomixie? bo pisał max ze moze to zrobic ale zalezałoby mi troche zeby było przed 14... jesli nie byłoby problemu to podaj gg do siebie to dogadamy sie co i jak
tomcio gratuluje trójeczki:)
« PoprzednieKolejne »