🔍 SzukajTo jest archiwum tylko do odczytu. Aktualna dyskusja na żywo: multipasko.pl/czat

Wpisy 86 007 – 86 106

1 stycznia 2010 15:07 → 2 stycznia 2010 08:41, 100 wpisów

86 007. jamesbłąd 2010-01-01 (15:07)
trzeba ułożyć długą i męczącą prośbę do totalizatora i każdy z nas wyśle ją podpisując imieniem i nazwiskiem na ich adres centrala@totalizator.com.pl
86 008. bog65 2010-01-01 (15:10)
dodam ze padlo az 6 liczb z trojkami rzadko sie tyle wylosuje...
86 009. Asiulka22 2010-01-01 (15:10)
bog65:
wlasnie tez zauwazylam ze zmienilo sie cos w wylosowanych liczbach i tak poczulam ze moze jeszcze uklad cyfr chca zmienic, ostatnie 2 losowania to dla mnie male zaskoczenie ale poczekam i poobserwuje... Rowniez czekam z ciekawoscia na wieczor...
Pozdr.
86 010. auto 2010-01-01 (15:13)
Szczęśliwego Nowego Roku 2010
86 011. bogdan 2010-01-01 (16:08)
nic sie nie zmieniło kulki sa te same tylko swiatlo lepsze i tak sie odbija, kulki maja skaze - kropeczki czyli tak jak bylo tak jest
86 012. paka 2010-01-01 (16:13)
85970.-jestem prorokiem 59 wpadło tak jak mówiłem:)
86 013. bogdan 2010-01-01 (16:22)
Teraz pewnie bedzie nabijanie bonusa bo watpie zeby w szybkim czasie padło 10/10
86 014. jamesbłąd 2010-01-01 (16:24)
na -
- brak jednoczesnego zzblizenia na maszyne i na miejsce gdzie wylatuja kulki

i tutaj zgadzam się z kolegą ph2008

ponieważ kiedy prowadzący losowanie mówi: w bębnie maszyny losującej jest 80 w kolejności ułożonych kul,to ja i inni tego nie widzą tylko jakiś rozmyty z daleka kogiel mogiel
a ja chciałbym to widzieć codziennie,nie tylko jak losowanie będzie w telewizji przy publiczności.
Kurwa,za komuny było więcej widać na tych losowaniach niż teraz
86 015. edi8 2010-01-01 (16:50)
Wyznawców spiskowych teorii dotyczących LOTTO , zapraszam do przeczytania wpisu jednego z użytkowników innego portalu o grach losowych , bo podał tam historię wprost nieprawdopodobną!!!
http://www.forum.duzylotek.net/viewtopic.php?t=581
Pzdr.
edi8
86 016. jamesbłąd 2010-01-01 (16:52)
Tych,którzy mi życzyli
wszystkiego najlepszego w 2009 roku
uprzejmie informuję,że
NIC TO NIE DAŁO.
Dlatego na 2010 rok przysyłajcie mi
wyłącznie,alkohol i talony na benzynę.

WIELKIE DZIĘKI.
86 017. aklim 2010-01-01 (17:06)
edi8 >>>
chętnie w ten noworoczny wieczór poczytałbym o tej "historii wprost nieprawdopodobnej"... ale tam trzeba się zarejestrować!!! a tego nie chcę robić
"przeklej" ewentualnie dany tekst do któregoś z tematów na forum
pzdr
86 018. bogdan 2010-01-01 (17:08)
edi8 - zapodaj to tutaj bo nie można tego odczytać gdyż trzeba się logować
86 019. BOGUŚ2 2010-01-01 (17:12)
:)
86 020. ziuta1981krk 2010-01-01 (17:17)
edi8 >>>

Witam cię!!! Przeczytaj wszystko co tam jest napisane ;)Facet sam przyznał się do błędu :)
To były zakłady skreślone nie na chybił trafił ;)
Jeśli w ogóle mówimy o tym samym :)

Pzdr.
86 021. Wędrowca netowy 2010-01-01 (17:19)
1). Ciekawe, czy to rodzina, znajomy, kuzyn.. .
Na liście posłów jest, uwaga- Donald Tusk i Łukasz Tusk. /PO średniej szkole zawodowej!/.
2). kp-po@kluby.sejm.pl >>> piszcie, może uda coś się ZMIENIĆ, bo gorzej już nie może być!
86 022. arnold 2010-01-01 (17:29)
gdzie padly szostki w Duzego Lotka?
86 023. emeryt 2010-01-01 (17:37)
zabrano nam KULKI /ja pierwszy na tych stronkach umieściłem tą informację, korzystając z przecieków/; potem dopiero ruszyła cała machina o przepisach ustawy hazardowej i jej interpretacji na tym forum; ALTERNATYWĄ jest gra progresją na wyniki sportowe; podobnie jak tutaj niektórzy obstawiali te same liczby /KULKI/wielokrotnie, można obstawiać wyniki sportowe, mam na myśli przede wszystkim obstawianie remisów spotkań piłkarskich i hokejowych/kursy są podobne do KULEK w MM/; nie potrzeba się wcale wówczas znać na sporcie
co o tym myślisz edi8 ??? można to ludziom z tego forum zaproponować ? jak widzę jest ich tutaj dużo pozbawionych przyjemności grania
pozdrawiam
86 024. SirMavins 2010-01-01 (17:51)
emerycie.

dantev i edi8 pisali, że się tym zajmą i pomogą co niektórym odnaleźć się w dzikiej rzeczywistości.
86 025. OPA 2010-01-01 (18:06)
A co to za przyjemność grania jak nie ma za co...
86 026. edi8 2010-01-01 (18:28)
ziuta1981krk>>> ale ja przecież JASNO napisałem , że zapraszam do lektury tamtej historii tylko "wyznawców teorii spiskowych dotyczących LOTTO" , bo wszystkie te historie są de facto do siebie podobne: ludzie posługują się właśnie tak śmiesznymi argumentami mającymi knowania LOTTO udowodnić...

Co do tamtej sprawy: gość strzelił z grubej armaty , że ma DOWODY na oszustwa LOTTO , gdyż zawarł w przeciągu 2 dni 2 zakłady DL na chybił/trafił po 4 "okienka" i choć są one z innymi datami - to lottomat wybrał mu identyczne liczby i to na 4 zakłady za każdym z tych 2 podejść w innych dniach!!!

Po wrzuceniu - na prośbę użytkowników - zdjęć tych obu kuponów okazało się , że on zagrał na powtórzone liczby z 1.losowania jako swoje własne , więc cały tam podniesiony zgiełk wokół "oszustwa i machlojek" w LOTTO nie miał podstaw...
Link do tych w/w fotek jest na tym portalu tak okrojony , że nic nie da jego tu zamieszczenie , gdyż w tej formie skróconej tu się nie otworzy - stąd podanie przeze mnie adresu do tamtego portalu , tego wpisu i dyskusji wokół niego.
Pzdr.
edi8
86 027. druid 2010-01-01 (18:32)
emeryt >> a kiedy to zamieściłeś info o zabraniu kulek jako pierwszy.
86 028. edi8 2010-01-01 (18:46)
emeryt>>> jeśli mnie pamięć nie myli , to o wycofaniu gier losowych z Totomixa jako pierwszy napisał tu kolega "tomcio1972" i to na przełomie września i października - też powołując się na info z tej firmy.W tym samym czasie był tu też wpis od pewnej koleżanki , w którym podzieliła się info , że będąca na zebraniu w centrali Totomixa kierowniczka jej kolektury przywiozła wiadomość o likwidacji gier liczbowych...

Zaś w ostatnim czasie kolega "druid" najrzetelniej zajął się tą sprawą , bo zamieścił tu treść maila jaki otrzymał od Totomixa - w odpowiedzi na jasno postawione im pytanie co do przyszłości kulek w tej firmie i z tego maila wynikała smutna dla Totomixa konieczność będąca wynikiem zapisu art.31.1 Ustawy.

Taką kolejność spraw mam w swojej pamięci - choć oczywiście nie znam treści wszystkich wpisów jakie tu na chacie i forum są zamieszczane...
Pzdr.
edi8
86 029. edi8 2010-01-01 (18:50)
emeryt>>> co sprawy grania w Totomixie po likwidacji u nich możności zawierania zakładów nas gry losowe , to kilka dni temu zamieściłem tu wpis , który pozwolę sobie powtórzyć - bo ściśle koresponduje on z tym co napisałeś zadając mi pytanie...

"Witam.
Przedstawię takie przemyślenie dotyczące gry w Totomixie , a dotyczące porównania prawdopodobieństwa trafienia 1 liczby MM - do prawdopodobieństwa trafienia na jednym kuponie rozstrzygnięć 2 zdarzeń dwuwynikowych o zrównoważonych kursach po 1.8 , czyli takich gdzie istnieją tylko 2 opcje wyniku jak np. wynik under/over 2,5 gola czy kto wygra mecz tenisowy bądź w siatkówce - bo w tych grach nie ma remisów.

1 liczba w Totomixie ma kurs 3.1 a więc wygrana netto pzy minimalnej stawce 2zł to 3.1x1.01x0,9x2zł=5.60zł

Trafienie 2 wyników zdarzeń under/over 2,5 z kursami po 1.8-1.8 daje wygraną netto:
1.8x1.8x0,9x2zł=5.80zł

A teraz porównawcze prawdopodobieństwo trafienia obu tych zakładów :
a/ 1 liczba MM to 1:4 czyli 25%
b/ 2 wyniki 2 zdarzeń dwuwynikowych to 1:4 czyli 25% ponieważ w 2 takich meczach mamy tylko takie 4 opcje końcowych wyników:
1/ a - b
2/ c - d

a - c
a - d
b - c
b - d

Mamy tu więc identyczne prawdopodobieństwo trafienia , bo 1:4 - ale zauważmy , że przy zdarzeniach sportowych z kursami po 1.8 wygrywamy o 0,20zł więcej!!!

Ponadto przy zdarzeniach sportowych możemy dysponować informacjami , które mogą być decydującymi przy typowaniu i mogą one przechylić szanse na naszą stronę - a pamiętajmy , że kursy wystawiają specjaliści oddsmakerzy , czyli ludzie a ci mogą ( i często są ! ) omylni w swoich prognozach...

Tak więc wycofanie się Totomixa z gier losowych , o którym stanowi wchodzący w życie 1.01.2010 zapis art.31.1 Ustawy o grach losowych i zakładach wzajemnych - wcale nie zamyka drogi do osiągania zysku na porównywalnym poziomie do gry na 1 liczbę MM , ale już w zakładach sportowych i przy identycznym prawdopodobieństwie jak przy grze na 1 liczbę , ale z nieco wyższą wygraną!

Zatem życzę Wszystkim użytkownikom tej strony grającym dotąd w Totomixie jedynie w kulki , powodzenia w Nowym Roku na już nowej , bo bukmacherskiej drodze życia.

Zapraszam jednocześnie na forum do wątku kolegi "danteV'a" , gdzie można zapoznać się z tajnikami takiej gry oraz zaznajomić z gotowymi typami sportowymi o dość wysokiej skuteczności.

Pzdr.
edi8
86 030. druid 2010-01-01 (19:02)
I właśnie taka kolejność zdarzeń jaką opisał edi8 wydaje się być najbliżej prawdy (i to edi8 podsunął mi myśl aby dowiedzieć się u źródła czyli w TM) .
Chociaż pewne spekulacje - gdybania (reakcja łańcuchowa) były juz również w czerwcu gdy zakłady na kulki przestała przyjmować fortuna, ale wówczas to było wróżenie z fusów.
86 031. madzia77 2010-01-01 (19:03)
Byłam na "Forum o lotto "
Jezu i pierwsze co mi się rzuciło w oczy to wpis:
" Gram choć wiem ze ts oszukuje "
ale numer !
86 032. Robal_36 2010-01-01 (19:03)
edi8 >> OK - ten pan nie miał racji, ale bez zbędnej zwłoki i ściemniania przyznał się do pomyłki...Ale,czy Ty nie słyszałeś o kuponie na M-L (wysłanym w Kamieniu Pomorskim ?),gdzie wygenerowane były powtarzające się zestawy liczb? Wtedy, rzecznik totalizatora tłumaczył to błędem systemu, drugi z argumentów brzmiał,że przecież gracz nie miałby zastrzeżeń jeśliby trafił...
Ile takich, powtarzających się zestawów, może być w skali kraju ? Jeden w Szczecinie, inny w Warszawie, jeszcze inny w Płocku, Krakowie, Wąchocku,Rzeszowie, Wałbrzychu... ?
Nie piszę o przekręcie bezwzględnym, piszę o możliwości istnienia manipulacji
Zobacz zresztą na wyniki sondy umieszczonej na tej stronie
serdecznie pozdrawiam
86 033. albinlotto 2010-01-01 (19:10)
4/4 ma najbardziej zanizona wygrana bo np
prawdop. trafienia 4/4 to 1 do 326 i placa skromne 84 zl
a 3/3 to 1 do 72 i placa 54
to prawdo.5/6 jest 1 do 323 i placa 120 zl
strasznie zanizona wygrana
86 034. edi8 2010-01-01 (19:19)
Robal_36 >>> jeżeli w Bułgarii doszło do powtórzenia identycznych numerów w kolejnych losowań - to o ile wielkości większym jest prawdopodobieństwo powtórzenia się identycznych liczb pośród setek tysięcy generowanych zestawów?

Bo przecież postrzegasz tę dysproporcję pomiędzy liczbami losowanymi ( w Polsce od marca 1996 roku w Multilotku/Multi Multi mamy ok.4800 odbytych losowań ) a ilościami zestawów liczb w tym czasie wygenerowanych przez system i idącymi co do swej liczebności w grube miliony...

Zatem nie dziwi mnie wcale ta sytuacja wygenerowania i wydrukowania 2 identycznych zestawów - którą przytoczyłeś.
Pzdr.
edi8
86 035. KACZOR001 2010-01-01 (19:21)
.....do wpisu MADZI ---- większość graczy myśli że TS oszukuje ,że manipuluje mimo to gra-- czemu ---- bo każdy ma nadzieje ,że w końcu sie pomylą i to na naszą korzyść
86 036. SirMavins 2010-01-01 (19:32)
No edi8 - miej się na baczności!!!

Na 135 losowań zostałeś (i reszta nas też) POKONANY przez Neptuna i jego nową metodę typowania liczb.

Gratuluję zwycięscy.

Reszta w dziale "suma i różnica".
86 037. BOGUŚ2 2010-01-01 (19:33)
z jednym się zgodzę ts oszukuje w wysokościach wypłat , ale to już prawo monopolisty.
86 038. BOGUŚ2 2010-01-01 (19:39)
ale na to jest jedna rada ,wysyłajmy TYLKO bezbłędnie wypełnione kupony .Śmierć chybił-trafił.
86 039. SirMavins 2010-01-01 (19:40)
Ja też myślałem, że oszukuje, ale gdyby tak było to już by nie było TS.

Gra losowa ma to do siebie, że działa w obie strony i co prawda z reguły jest nastawiona na oszukanie klienta, ale on sam grając podejmuje ryzyko.

Od razu zaznaczę, że nie jestem zwolennikiem jedynej i słusznej instytucji TS z obecnie brakiem możliwości grania przez net.
Świat idzie do przodu i być może ktoś wpadnie, aby jednak TS oferował taką możliwość.
Już ktoś napisał co można przez net robić...a tu w mordę nie można grać...!!!
86 040. SirMavins 2010-01-01 (19:43)
Boguś

Gdyby ludzie zbierali się w większe grupy i grali z sobą a nie przeciw sobie, to wyniki byłyby od razu widoczne.
Nawet jeśli są dziś takie grupy to stanowią kroplę.

Racja, dużo osób gra na ch-t i gówno z tego mają, w ogólnym rozrachunku.

TYLKO gra celowana może przynieść wymierne efekty w postaci zysku z gry.
86 041. madzia77 2010-01-01 (19:46)
SirMavins>>> a jak Ty sobie taką grę niby wyobrażasz ? ( wspólną )
86 042. paka 2010-01-01 (19:51)
ja po tym jak zabrali kulki zacząłem od kilku dni obstawiać mecze głownie noge,hokej i koszykówkę.Na razie przy kilku kuponach wyszedłem na + ale niestety kursy sa niższe niz w kulkach.,Widziałem ze w sts sa większe kursy ale nie wiem czy można grac w internecie?
86 043. SirMavins 2010-01-01 (19:54)
No wspólna oznacza wspólne typowanie, granie na takie a nie inne liczby.

A u nas jest tak, że zawsze się ktoś wyłamie, a takich ktosiów jest mnóstwo i po ptokach...
86 044. edi8 2010-01-01 (19:55)
emeryt>>> skoro dziś już rozpocząłeś niejako wątek grania progresją w Totomixie na 1 zdarzenie o kursie równym temu , jakie oferuje Totalizator Sportowy przy grze na 1 liczbę MM - to dodam kilka moich uwag:

Cena nadania pojedyńczego zakładu w TS to 2,50 zł a wygrana za trafienie 1/1 czyli 1 liczby MM to 4zł brutto czyli netto wygrywamy wtedy 1,50zł.
Zatem oferowany przez TS kurs na 1 liczbę to 1.60 ( a w Totomixie mieliśmy ostatnio 3.1 ale to se ne vrati ) .

Prawdopodobieństwo trafienia 1 liczby MM to 25% , a zatem średnio będziemy trafiać tę 1 liczbę co 4 losowania ( choć to pojęcie ŚREDNIO zgubiło już wielu progresistów i o tym należy pamiętać gdyż był przypadek zawieszenia się liczby na 52 losowania! ) .

A co gdybyśmy chcieli pozostać wierni Totomixowi i móc np. grać tam nadal np. w necie na zdarzenia sportowe z porównywalnymi kursami do tych jakie są na 1 liczbę w TS.
Czy taka gra ma sens - dla osób sportem się zupełnie nie interesujących?

W bogatej ofercie Totolotka ( Totomixa ) w zasadzie codziennie bez trudu można wyłowić zdarzenia sportowe z dyscyplin gdzie są tylko 2 wyniki bo nie ma remisów ( wygra-przegra w tenisie , siatkówce bądź będzie mniej/więcej bramek w piłce czy hokeju ) o zrównoważonych kursach po 1.8 - 1.8 dla którejś z obu możliwych opcji wyniku.

Mając więc do wyboru 2 opcje wyniku - nasze szanse trafienia są ( umownie ) określane na po 50%...

Tak więc w TS mamy prawdopodobieństwo wygranej liczone na 25% , a w takim powyżej opisanym zdarzeniu sportowym na 50%

Zatem widzimy istotną różnicę pomiędzy szansą trafienia 1 liczby MM ( mamy szansę liczoną jak 1:4 ) do szansy trafienia zdarzenia sportowego dwuwynikowego , bo tu nasza szansa wynosi jak 1:2 ...

Zatem średnio w TS trafimy 1 liczbę co 4 losowania a w Totomixie wynik takiego w/w zdarzenia sportowego co 2. raz , choć oczywiście w TS są 2 losowania dziennie a w Totomixie zdarzeń rozłożonych w czasie jednego dnia możemy wyszukać nawet kilka dziennie...

Jest więc o czym myśleć - a kolega "dantev" zapowiedział się tu po 4.01 także ze swoim opracowaniem na ten temat.

Pzdr.
edi8
86 045. madzia77 2010-01-01 (20:01)
SirMavins>>> żeby jeszcze był sens tego?

TS daje marne wygrane drugiego,trzeciego stopnia ( przy Twoim założeniu,że nie ma tam żadnych przekrętów )
Osobiście wolę obstawiać mecze,bo mimo wielu wpadek dzisiejszy bilans u mnie jest na plus.
I muszę przyznać,że jest to też zasługa osób....!
Myślę,że to jest właśnie alternatywne rozwiązanie po likwidacji MM w Totomisiu
pozd
86 046. SirMavins 2010-01-01 (20:07)
edi8 - skoro jesteś, to możesz mi odpowiedzieć na pytanie dotyczące wypłaty środków z konta?
Skorzystałem z opcji przelania wygranych na konto, to czy muszę jeszcze mieć kod, czy też mogę wypłacić bez niczego w oddziale? Pokazując TYLKO kartę.
Wiem, że odpowiadałeś, ale tu widzę takie coś "wypłata całego salda", a ja chcę tylko część.

Pozdrawiam
86 047. SirMavins 2010-01-01 (20:11)
madziu77 - jeśli jesteś dobra w obstawianiu tych meczy to tak.

Bierzesz kilka osób grających, wybieracie liczby i robicie z nich zakłady 2/2 3/3 i powiedzmy 4/4.
Wysyłacie.
A potem paczka idziecie do kolektury i odbieracie wygrane.
86 048. edi8 2010-01-01 (20:17)
SirMavins>>> to nie ja Tobie wtedy odpowiadałem!
Nic nie wiem o takiej sytuacji , bo swoje większe wygrane realizuję w kolekturze gotówkowo z trafionych kuponów - po wygenerowaniu kodu , czyli bez zasilania wygranymi konta.
86 049. SirMavins 2010-01-01 (20:25)
Tak, ale tam jest opcja, że nie dostajesz wydruku kuponu.
Który jest mi na cholerę, bo wygrane są, ale nie są aż tak duże. I nikomu niczego nie muszę udowadniać.

Pisałeś już o tym, że pomimo zasilenia e-konta z wygranej mogę wypłacić pieniądze - kilka dni temu.

Normalnie, czyli do czasu takiej opcji robiłem "wydruk kuponu" - dostawałem kod i z nim szedłem do punktu.
Tylko że jak codziennie wygram ileś tam to pojadę raz w tygodniu a mogę w tym czasie grać - środki mi się nie skończą, bo sobie zasilę.
No a teraz chcę część wziąć - właśnie z tego zasilonego e-konta.
86 050. edi8 2010-01-01 (20:35)
SirMavins>>> jeszcze raz zapewniam Cię , że nie mam w swojej pamięci ŻADNEJ udzielanej Tobie odpowiedzi na ten temat , choć wiem z lektury zawartości chatu , że o to pytałeś i że została Ci udzielona już odpowiedź.
Ale nie przeze mnie!
Pzdr.
edi8
86 051. edi8 2010-01-01 (20:41)
icemario>>> łżesz jak pies i przekręcasz fakty , czyli po prostu kłamiesz , bo kolejny już raz okazało się że jesteś KOMPLETNYM IGNORANTEM...
Oto cytat z Twojego wpisu:
"..co za debile!!!...na liczby zakaz bo to hazard...ale na inne zdarzenia to juz nie chazard...idioci
pzdr.nara:) "

A więc jeszcze raz informuję cie - ty niedouczony smarkaczu - że żaden zapis Ustawy nie zaliczył gier losowych do hazardu a ich wycofywanie począwszy od 8.06 z Fortuny aż do tego z Totomixa ma swojka wyłaczną przyczynę w tym , że monopol na gry liczbowe należy w Polsce do Państwa!
Koniec , kropka.
86 052. SirMavins 2010-01-01 (20:58)
No właśnie edi8 - tak, nie Ty, ale ktoś inny odpowiedział iż mogę wypłacić.
Tylko, być może to święta i wypadło mi z głowy, nie mam kodów, to tylko kartą czy jak?

Bo byłem w oddziale i przyszedł koleś, co miał "trochę" na kuponie - wygenerowany w innym mieście, a tam nie mieli takiej forsy - i wziął część do kieszeni a część na e-konto.
86 053. MCSl 2010-01-01 (21:03)
Szóstki w Lotto padły w Biłgoraju i w Redzie.
86 054. edi8 2010-01-01 (21:32)
SirMavins>>> nigdy nie miałem takiej sytuacji abym pobierał kasę uprzednio wpłaconą na e-konto , bo zawsze robię to tylko z konkretnych trafionych kuponów: generuję dla pojedyńczego kuponu kod czy też dla kilku razem wygranych kuponów wspólny kod i idę z tym do kolektury po kasę.

Naprawdę nie wiem więc jak wygląda procedura , gdy chcesz pobrać jedynie część kasy z e-konta , na które już przelałeś wygrane z wielu niższych wygranych.Jedyne co wiem to to co wynika z regulaminu e-promocji : że wybierając kasę w gotówce z konta , stracisz zgromadzone na koncie bonusy...
86 055. SirMavins 2010-01-01 (21:36)
Jeśli wybiorę całą kasę to tak, stracę.
Jeśli nie ruszę przez 60 dni to tez stracę.

Ale jakoś nie widziałem zapisu o innej możliwości, dlatego pytam.

No dobra, postaram się dowiedzieć czego od nich.

Dzięki.
Pozdrawiam.
86 056. piotrek2308 2010-01-01 (21:42)
SirMavins jeżeli chcesz wyciągnąć kasę ze swojego salda to:
1. logujesz się na swoje konto
2. wchodzisz w zakładkę "moje konto" po prawej stronie
3. przejeżdżasz na sam dół strony i masz tam "Wypłata całego salda" i wciskasz "pobierz hasło"
4. zatwierdzasz chęć przesłania hasła i otrzymujesz go w postaci smsa
5. z nr karty i z tym hasłem idziesz do totka, mówisz co chcesz i podajesz to hasło

pozdr... mam nadzieję że o to ci chodziło
86 057. emeryt 2010-01-01 (21:44)
do edi-ego8 od czerwca wogóle nie śledziłem tu na tym forum zapisów, gdyż zauważyłem za dużo tu grających w TS-ie, a ja na KULKI grałem w Fortunie, potem gdy wycofała fortuna KULKI przeszedłem do TM, by zachować progresję; dopiero właśnie, jak pierwszy raz usłyszałem od znajomego z totomix-u o wycofaniu KULEK, przeczytałem parę dni w tył tu forum i nie zauważyłem nic na ten temat, dlatego podzieliłem się tu tą wiadomością i zauważyłem ożywienie tym tematem, przecież nie chodzi o licytację, kto pierwszy !!!
ja teraz po wycofaniu KULEK wogóle nie biorę pod uwagę gry w Totomixie na zdarzenia sportowe, ze względu na najniższe kursy /zawsze mieli/ i ze względu na brak podpórek /zwycięstwo gospodarzy lub remis/; np.
w TM masz
1622 Barcelona-Villarreal 1/2 1.65 2.45 7.26 1.83 1.34 02/01 20:00
3063 H. Akko - Maccabi Haifa 9.00 4.50 1.28 3.00 1.12 02/01
16:15
4327 Everton-Carlisle 1.25 5.00 9.00 3.21 1.10 02/01
16:00 brak
4328 Fulham-Swindon 1.25 5.00 9.00 3.21 1.10 02/01
16:00 /brak podpórek/
w fortunie
2654 Barcelona-Villarreal 1.7 2.7 6.56 1.06 1.91 1.37 2.1. 20:00 tu podpórka 1,06
379 H.Acre-Mac.Haifa 8.36 4.5 1.3 2.92 1.02 1.14 2.1. 17:0 tu podpórka 1,02
1736 Everton-Carlisle 1.26 4.9 8.82 1.02 3.15 1.12 2.1. 16:00
1737 Fulham-Swindon 1.26 4.9 8.82 1.02 3.15 1.12 2.1. 16:00
/nie chodzi mi o kurs, ale o fakt, że w fortunie masz podpórki/
jak zrobiłem kiedyś symulację tych samych meczy w TM i Fortunie, to grając w obu firmach za 50 zł - w TM wygrałbym 270 zł, a w fortunie 520, więc jest różnica
ponieważ w każdych rozgrywkach piłki nożnej /hokej też biorę pod uwagę/ mniej więcej jest po połowie rozgrywek, obecnie wybiorę ze statystyk zespoły, które najczęściej dotychczas remisowały i gram na remisy tych zespołów z progresją /o to mi chodziło w poprzednim wpisie/ bez względu z kim grają, dlatego pisałem, że nie trzeba znać się na sporcie; ja gram na codzień na zdarzenia sportowe w fortunie /najlepsze kursy/, a to co zaproponowałem, to alternatywę dla tych, co bawi gra tych symapatycznych tu niektórych ludzi /niekoniecznie hazard/ a nie mogą teraz w KULKI, a kursy na REMISY są podobne, np. teraz w fortunie na jutro typ
724 Lurgan-Newry 2.2 3.2 2.91 1.3 1.52 1.25 2.1. 16:00
Remis to kurs 3.20
Luran ma u siebie 5 remisów, Newry na wyjeżdzie także 5 remisów
4178 Hameenlinna-TPS Turku 2.05 4.1 2.64 1.37 1.6 1.15 2.1. 16:00
Hameenlinna ma u siebie 5 remisów kurs na remis 4.1
pozdrawiam
86 058. piotrek2308 2010-01-01 (21:45)
a żeby wybrać część to wybierz wszystko i tyle ile chcesz to do kieszeni a resztę znów na konto...pozdr
86 059. edi8 2010-01-01 (21:49)
piotrek2308 >>> ale SirMavins z tego co zrozumiałem szuka "patentu" na pobranie części kasy - z zachowaniem bonusów.
A tego się chyba jednak się nie da przeprowadzić , bo KAŻDA wypłata kasuje stan bonusów na e-koncie ...
86 060. piotrek2308 2010-01-01 (21:51)
edi8 >>> zgadza się, nie ma takiej możliwości, albo wszystko albo nic
86 061. Zelus 2010-01-01 (21:55)
8-13-20-35-36
86 062. hosia 2010-01-01 (21:58)
21,37,51
37,51,67
37,51,60
86 063. edi8 2010-01-01 (21:59)
emeryt>>> jeśli grasz na ako to brak podpórki może być istotny - ale jeśli singlami to możesz wytworzyć sztuczną podpórkę...
86 064. edi8 2010-01-01 (22:05)
emeryt>>> tu jest link do opracowanego przeze mnie zbioru wielu metod , technik i systemów gry w zakładach bukmacherskich:
http://www.forum.duzylotek.net/viewtopic.php?t=635

Obecnie ten portal wymaga bezpłatnej rejestracji do korzystania z jego zasobów.
86 065. hosia 2010-01-01 (22:12)
Ej edi, edi ; Zebyś Ty jesce gotować umioł ;DD :P
Buźka. ;))
86 066. jacek1550 2010-01-01 (22:14)
siemanko! jak macie dobre systemy lub statystyli do multi multi w excelu to piszcie na e-mail : jacek1550@onet.eu
86 067. kiero 2010-01-01 (22:16)
Może ktoś wrzucić wyniki MM z 22.00
86 068. BOGUŚ2 2010-01-01 (22:16)
wie ktoś o której będą cyferki?
86 069. kasiora 2010-01-01 (22:17)
już powinny być......i nie ma
86 070. jacek1550 2010-01-01 (22:18)
za jakieś 2 minuty beda cyferki z MM
86 071. Łorior 2010-01-01 (22:18)
Własnie leci losowanie o 22.15
86 072. jamesbłąd 2010-01-01 (22:18)
widział ktoś losowanie o 22 ?
86 073. Monsiu 2010-01-01 (22:19)
Co jest z losowaniem? Czy tylko ja nie mam dostępu?
86 074. BOGUŚ2 2010-01-01 (22:19)
:):):) niestety gram tylko na Boguś real
86 075. Łorior 2010-01-01 (22:20)
U mnie bez problemu obejrzałem losowanie na lotto pl
86 076. Monsiu 2010-01-01 (22:21)
To gdzie odbywa się losowanie? Pasko ma wyniki. Czy to jest dla niektórych?
86 077. piterex 2010-01-01 (22:22)
Ciekawe dlaczego o 14 powtarzali 2 razy wyniki MM a o 22,15 ani razu :D
86 078. BABCIA ZOSIA 2010-01-01 (22:22)
:):):) bez reala oczywiście.
86 079. czarodziejka83 2010-01-01 (22:23)
Tak losowanie sie odbyło ja je widziałam na stronce lotto.Na Pasko losowania nie było dzis..Na stroce lotto było i ja je oglądalam na lotto.pl
86 080. Robal_36 2010-01-01 (22:24)
edi8>>>
Słyszałem, że dwa razy pod rząd te same liczby trafione zostały kiedyś w Niemczech…
W Bułgarii, jak sądzę, prawdopodobnie pomylili zestaw taśm do puszczenia na wizję…
Natomiast, ilość przeprowadzonych dotychczas losowań (nota bene na różnych maszynach, z różnymi zestawami kul, inaczej mówiąc : w różnych warunkach) x 20 + 1 (hehe) - jasne, że nie wyczerpuje ilości kombinacji… Nawet, zakładana dziś, ilość zawartych zakładów (jak podaje Admin - 252 374) skreślanych, albo generowanych przez lottomaty jest większa, ale jednak nadal daleka od permutacji…Jeśli zakładamy przy tym, że program generujący przypadkowość jest bez wad, to jednak odwrotnie - ja uważam, że – prawdopodobieństwo otrzymania powtórzonych zestawów, przez jedną osobę, jest małe…
No, ale są szczęśliwcy, trafiający nie raz szóstkę, albo wysyłający kilka losmilionosów – i trafiający parę setek
I, żeby było śmieszniej, ja tego nie neguję – to się zdarza
Przyjemnych zdziwień
Z szacunkiem
86 081. ziuta1981krk 2010-01-01 (22:26)
pitrex >>> Powtarzali i już nie kombinuj teorii spiskowych :)
Pzdr.
86 082. piterex 2010-01-01 (22:29)
Taa, powtarzali, sory :)
86 083. aklim 2010-01-01 (22:36)
Zajrzyjcie do działu typowań i zobaczcie jak BABCIA ZOSIA rozpoczęła ten roczek... Gratulki
pzdr
86 084. edi8 2010-01-01 (22:37)
Robal_36>>> odnośnie LOTTO w Niemczech to ja tu kiedyś tę informację zamieściłem - ale to nie chodziło o po sobie występujące trafienia 6/6 , a o zwykłe powtórzenie raz już w historii wylosowanych liczb.
Natomiast w Bułgarii pomyłka z taśmami ( jak to było w Czechach ) nie wchodzi raczej w grę , gdyż tu pomimo wylosowania identycznych liczb - ich kolejność losowania była zupełnie inna.
Oczywiście można rozpatrywać tu także wariant zmiksowania poprzedniego losowania , ale...
Pzdr.
edi8
86 085. deniss 2010-01-01 (22:40)
Gdzie padły wczoraj szóstki?Czy ktoś wie?
86 086. Pasko 2010-01-01 (22:48)
Zapraszam do działu "Wygrane" po lewej stronie. Wczoraj mieliśmy 2x po 6,5 miliona wygranej w Lotto. Pozdrawiam
86 087. Pawcio 2010-01-01 (22:55)
piterex: O 14:00 dlatego powtórzył 2 razy wyniki a w sumie 3 razy bo się pomylił podczas losowania liczb z jedna liczbą.
86 088. edi8 2010-01-01 (22:56)
http://www.astromagia.pl/view/page/id/541
86 089. deniss 2010-01-01 (22:59)
Chodzi mi o miejscowości.
86 090. Pasko 2010-01-01 (23:12)
edi8. Z ciekawości... na forum duzylotek.net dałeś coś więcej niż u mnie w bukmacherce?
86 091. bog65 2010-01-01 (23:12)
Witam. Ogolnie patrzac na te losowania to widze ze jak narazie zaden system nie dziala . Cos mysle ze jezeli zwiekszyli predkosc wyskakiwania kulek to beda teraz same jaja a nie liczby jakie sobie ustalimy... obym sie mylil ... Pozdrawiam
86 092. edi8 2010-01-01 (23:14)
deniss>>> ta informacja pojawia się wpierw na stronie LOTTO a dopiero później może być z tego jedynego oficjalnego źródła dalej pobrana...A zatem szukaj jej zawsze u źródła.
86 093. lea 2010-01-01 (23:15)
Witam, dwie 6 padły na chybił trafił Reda i Biłgoraj.
Pozdrawiam z Torunia
86 094. edi8 2010-01-01 (23:23)
PASKO>>> u Ciebie w dziale BUKMACHERKA są tylko te mojego autorstwa metody i systemy - zaś tam jest zbiór wyszukanych w necie przeze mnie i zebranych artykułów i opisów różnorakich technik gry w takim ujęciu ogólnym , raczej z myślą o początkujących...
Zatem jeśli uznasz go za przydatny to bierz go tu śmiało , bo wszędzie podaję skąd dany artykuł został zaczerpnięty i jeśli było to możliwe do ustalenia , także kto jest autorem danej metody.
Myślę , że drugiego tak obszernego zbioru dotyczącego bukmacherki nie ma w polskim a chyba i całym necie...
Pzdr.
edi8
86 095. zwieno 2010-01-01 (23:34)
Witaj bog65 dzis trafilem parke (nie stety juz w TS). Liczby byly dobierane wedlug metod "Papi337" p1+p4 i p1+p5 czyli liczby "30" i "31" A wiec cos jednak dziala...:-) Pozdrawiam.
86 096. bog65 2010-01-01 (23:38)
no faktycznie tego systemu nie zbadalem wiecej patrze na system ediego... pozdrawiam
86 097. bog65 2010-01-01 (23:41)
teraz to by trzeba ponoc za 50 zl na parke dac zeby cos ugrac tylko pytanie ile parek wybrac z kazdego systemu zeby cos ugrac bo mozna wiecej wydac niz wygrac...
86 098. bog65 2010-01-01 (23:44)
Pisze tak bo teraz nie wiadomo kogo system zadziala dzis Papi337 byl trafny a jutro ediego lub inny i tu jest pies pogrzebany
86 099. wiechu_gdynia 2010-01-02 (00:04)
jestem nowy gralem w totomixie ale juz wycofali mam pare pytaj co do gry w kolekturze moze ktos pomoze jestem na gg9720248
86 100. aklim 2010-01-02 (00:21)
wiechu_gdynia >>>
zadawaj pytania tutaj, zapewniam Cię, że wiele odpowiedzi na dręczące Cię wątpliwości dostarczą użytkownicy Multipasko.pl...
pzdr
86 101. Łorior 2010-01-02 (02:39)
Wyszukałem w necie parę ciekawych programów do Lotto ale są na Amerykańskie loterie plus parę innych krajów,kombinuje jak tu dorzucić polskiego multasa wyniki...
A oto programy może ktoś słyszał lub miał do czynienia...
--Lotto PowerPlayer Pro 2007 5.0
--Lotto Pro 2009 v7.52
--Lotto Buster 4.2.9.1
--Lotto Sorcerer v6.11.2
--Lotto Pro 32
Mają dużo ciekawych funkcji,pytanie tylko czy użytecznych??
86 102. ziuta1981krk 2010-01-02 (02:49)
sen ;)
Pzdr.
86 103. Łorior 2010-01-02 (03:04)
:-)))
Ostatnio wogóle mało sypiam ale jakoś mnie do tego nie ciągnie :-((((
86 104. Pawcio 2010-01-02 (03:23)
Jak się wam podoba wam nowe studio lotto?
86 105. SirMavins 2010-01-02 (07:36)
bbog65

To może typujmy JAJA, nie kulki.

Dla wyjaśnienia "balls" to po angielsku i jaja i kule...:)
86 106. SirMavins 2010-01-02 (08:41)
bog65

I mój tez był trafny, a także Neptuna, poza tym weszła godzina.
Więc aż tak źle to nie było.
Poza tym zamiast pisać czegoś o czym nie wiesz, spójrz w tabelę, którą stworzyłem między innymi po to, aby to wszystko obserwować, a innym ułatwić typowanie.

No i czekam na sama9 oraz sollosa, żeby dokładnie przedstawili swoje metody, gdyż chciałbym je "unaocznić" szerszemu gronu.