Wpisy 858 856 – 858 955
27 marca 2012 20:26 → 27 marca 2012 20:55, 100 wpisów
jackwar...
silim
medea...
ooo nie Polaczka a po polsku jak sprytnie pisze bez translatora sie obchodzi
kathy...
Ot,mentalnośc Polaków.Aby straszyć,naubliżać,postękać.Zero tolerancji ha ha
profesor1980-chociaz nie gram to z Toba zawsze szczególnie jak biorą się równo za włosy; która ma dłuższe, jest za co chwycić
panoramix...
emeryt...
fallasa
A ty znaczy się nie Polka ??? Może Albanka ? U nich swego czasu piramidy to był hit dekady
A jak już wjeżdżasz na wielkie idee by wytłumaczyć swoje zachowanie to kto tu nie ma luuuuuuuuuuuuuuuuuzu
A ty znaczy się nie Polka ??? Może Albanka ? U nich swego czasu piramidy to był hit dekady
A jak już wjeżdżasz na wielkie idee by wytłumaczyć swoje zachowanie to kto tu nie ma luuuuuuuuuuuuuuuuuzu
emerycie...targanie za włosy wyszło z mody.Teraz się wali pięścią w twarz
Lila...
Czesc Lila ...my wszyscy Polacy to cwana rodzina stary czy mlody,chlopak czy dziewczyna
fallasa od lili waaaarrra albo bardziej dobitnie 3 h.u.j.e w bok ubliżasz innym więc albo sama jesteś wyposzczona stara baba albo jesteś zjechaną małolatą,zmiataj na tą stronkę miodem płynącą i dupy nie zawracaj
Lila...no jasne masz racje
emeryt.....no niestety nie chodzę.Nie trzeba iść do wehikułu żeby komuś obić twarz
Lila
To pewnie taki przypadek jak w tym dowcipie o gościu co to cały czas miał sine jaja. A wiadomo jak gatki cisną to rozum ma wychodne
To pewnie taki przypadek jak w tym dowcipie o gościu co to cały czas miał sine jaja. A wiadomo jak gatki cisną to rozum ma wychodne
5,7,31,49
medea76...a gdzie jest jaja
a) facet na dole
b) w kurniku
odpowiedz tylko dwie...i znikam..
a) facet na dole
b) w kurniku
odpowiedz tylko dwie...i znikam..
14,17,26,27
panoramix
Przy całej mojej sympatii podtrzymuję klątwę niewpadania wybranych kuleczek za odmowę podzielenia się zawartością kociołka
Lila
To było {{kciuki}. Aż mi się uśmiech zrobił jakbym próbowała połknąć pół plastra arbuza w całości
Przy całej mojej sympatii podtrzymuję klątwę niewpadania wybranych kuleczek za odmowę podzielenia się zawartością kociołka
Lila
To było {{kciuki}. Aż mi się uśmiech zrobił jakbym próbowała połknąć pół plastra arbuza w całości
Takiej reakcji nikt się nie spodziewał. Na ogłoszenie, w którym władze szwedzkiej gminy Nordmaling zaoferowały przekazanie za darmo 100 działek osobom chcącym wybudować na nich domy, odpowiedziały setki Polaków. Nasi rodacy z pytaniami o ziemię dzwonili nawet w nocy.
6,8,14,69
21,57,59,77
lila...
2,7,21,49
22,30,42,60
5,29,34,60
8,21,79,80
jackwar
Ja bym raczej powiedziała, ze się nam geny po współobywatelach wyznania handlowego odzywają
O mało kiedyś nie padłam jak od znajomej Czeszki dowiedziałam się, że oni mają nas za cwaniaczków jakich świat nie widział o naszej manii pt. nago a w ostrogach nie wspominając
Ja bym raczej powiedziała, ze się nam geny po współobywatelach wyznania handlowego odzywają
O mało kiedyś nie padłam jak od znajomej Czeszki dowiedziałam się, że oni mają nas za cwaniaczków jakich świat nie widział o naszej manii pt. nago a w ostrogach nie wspominając
19,22,37,41,42
profesor1980
Mnie te cyferki pasują, bo dają nadzieję na chociażby zwrot funduszu hazardowego, który po czternastej wyniósł całe 12 złotych. Nawet na lotto mi nie starczyło
Czekam na kolejną kumulację
Mnie te cyferki pasują, bo dają nadzieję na chociażby zwrot funduszu hazardowego, który po czternastej wyniósł całe 12 złotych. Nawet na lotto mi nie starczyło
Czekam na kolejną kumulację
Sopot mistrzem Polski
niebieskie panny królewskie z Muszyny na kolanach
niebieskie panny królewskie z Muszyny na kolanach
medea76....ja dużo lubię się bawić cyferkami
Gram może ze trzy razy w tygodniujak mam kasę
w mm
W Lotto wogóle nie gram
Gram może ze trzy razy w tygodniujak mam kasę
w mm
W Lotto wogóle nie gram
eeetamm siedzieć w kompie , teraz ide ta w kuchnii i poowwoo
gratulacje dla dziewczyn z Sopotu
naprawdę
tam przecież w ostatnim miesiącu odeszły dwie zawodniczki z pierwszej szóstki
a muszyńskie panny więcej dbają o urodę na boisku i patrzą na wszystkie strony na boisku, czy ktoś na misski patrzy
podobnie piłkarze Lecha młodzi więcej dbają o polakierowane wlosy, niż o swoje umiejętności
a rozumu niestety nie kupi się, podobnie jak zdrowia
naprawdę
tam przecież w ostatnim miesiącu odeszły dwie zawodniczki z pierwszej szóstki
a muszyńskie panny więcej dbają o urodę na boisku i patrzą na wszystkie strony na boisku, czy ktoś na misski patrzy
podobnie piłkarze Lecha młodzi więcej dbają o polakierowane wlosy, niż o swoje umiejętności
a rozumu niestety nie kupi się, podobnie jak zdrowia
Lila
Oczywiście, że po pracy. Przynajmniej taki plus pracy w budżetówce
Oczywiście, że po pracy. Przynajmniej taki plus pracy w budżetówce
medea cały sad po dziadku przekopałem ,po kociołku ani widu ani słychu a Ty mnie czarami na dodatek
Dyszke też kiedyś wytypuje ;-)
Na razie 4/10 5/10
Strasznie to trudne ale..... aleeeee
Na razie 4/10 5/10
Strasznie to trudne ale..... aleeeee
deki...