Wpisy 858 756 – 858 855
27 marca 2012 20:03 → 27 marca 2012 20:25, 100 wpisów
fallsa...to skoro tam zarabiasz kupę kasy to tam siedź i daj ludziom spokój z tym gównem
Lila szczególnie Ty jesteś cwana,ale mnie rozbawiłaś ha ha.Jesli wchodziłaś tam i jak piszesz czytałaś ze zrozumieniem to nie rozumiem Twojego cwaniactwa ha ha
fallasa bo to jest typowa piramidka , poczytaj sobie o piramidkach i dowiesz się że zarabia tylko 15 osób pierwszych , reszta tylko płaci
jackwar..to tak jak z tymi długopisami.Kobiecie napisali żeby przysłała 150 zeta i jej przyślą długopisy.Przysłali jeden taki jakie można za 30 gr kupićmiała najdroższy długopis chyba
fallsa...nie mogę być kulturalna do takich osób jak Ty.Piszemy wypad z tym a Ty dalej swoje
fallasa to jest prawnie zabronione i powinno się zgłosić do prokuratury , na każde zbieranie kaski powinno się mieć zgodę ministerstwa finansów .
FALLSA.....U NAS NASTĄPIŁ BRAK ZAINTERESOWANIA W TYM KIERUNKU.Zrozumiałaś kobieto? Możesz pisać az Cię w końcu ktoś ostrzej potraktuje i na tym się temat zakończy
Fallsa...weź Ty lepiej się do normalnej pracy przyjmij i nie truj dupy
fallasa jeśli nie chcesz mieć problemów to zmykaj z tąd bo będziesz miała problemy , IP administrator przekaże do prokuratury .
Lila a co Ty tak sie wściekasz i conjamniej zachowujesz się jak admin ha,ha.A pozatym jakaś cenzura obowiązuje czy co?Nie chcesz-nie czytaj,ale daj poczytać innym.Z Twoim zrozumieniem tekstu i takżle...ha,fa
FALLSA...Ty masz chyba problem ze zrozumieniem tego co my Tu piszemy.Wypad
Lila...ona jest bajerka pisze jak małe dzieckooo
FALLSA>>>>>WYSTĘPUJĘ W IMIENIU PRAWIE WSZYSTKICH zaliczyłaś padakę.Trudno
Lila jak przeczytałem ten nick to od razu miałem takie skojarzenie
Lila padaka to Ty sama jesteś ha ha.Juz Cię widzę za kompem jako starą,niewyżytą jedzę(chłop nie daje rady czy co???)
fallus,...chyba Tobie nie daje skoro siedzisz Tu i naciągasz ludzi.Weź staremu pociągnij
pawko...spoko ja też zaraz ją mogę poobrażać.Ja nie z tych grzecznych Jeszcze tylko chwilka
Lila coś Ty chyba wyposzczona,skoro tylko o obciąganiu myślisz ha ha
myślisz że to ta wywłoka ? możliwe bo te konto założone w styczniu
Lila mylicie się,jeśli uważacie mnie za kogoś kto juz tu był...Cienko
fallasa , mieliśmy już się z kogo pośmiać więc znikaj , już cie nie ma
Lila widac,że Ty z kosmosu.Sama nazwa NASA cos mówi o tym...Kosmitka,dlatego czyta bez zrozumienia...
Lila sama zaczęłaś nieładnie się wyrażać.Nie pamiętasz?Proponuję wyżej poczytać(ale przysięgnij,że przeczytasz ze zrozumieniem,ha,ha)
FALLUS...sama zaczęłam bo naciągasz ludzi więc odpuść sobie bo nikt nie chce wchodzić w twoje linki i inne badziewia
Witam wszystkich ponownie w ten piękny wieczór
fallasa
Czy ty słoneczko zdajesz sobie sprawę, że takim zachowaniem idziesz po bandzie jeśli chodzi o prawo karne ? Oszustwo, zniewaga na bank
fallasa
Czy ty słoneczko zdajesz sobie sprawę, że takim zachowaniem idziesz po bandzie jeśli chodzi o prawo karne ? Oszustwo, zniewaga na bank
Lila A ta dalej swoje...Ja nie mogę z jej ograniczeniami...Dlatego ta Polska wyglada jak wygląda....ha ha
jackwar...albo ta druga.Pisze prawie identycznie.Już to kiedys gdzieś czytałam
witam grających
Lila...
Oj,Polaczki, Polaczki,umiecie tylko straszyć ,zakazywać i nic innego
widzę ze coś ostro dziś na czcie