Wpisy 8 233 – 8 332
14 grudnia 2007 09:22 → 15 grudnia 2007 20:57, 100 wpisów
Witam.
Na dziś proponuję;
12.23.57.66.
18.27.53.64.-do tego-9.-
Pozdrawiam i powodzenia.
Na dziś proponuję;
12.23.57.66.
18.27.53.64.-do tego-9.-
Pozdrawiam i powodzenia.
...jeszcze jedna gorąca prośba do Wszystkich -jeśli ktoś chce się pochwalić swoimi sukcesami, a takich tylko życzę -bardzo proszę aby wygrane sumy podawał "na czysto" -po odliczeniu wkładów i podatków. Bo przykładowo trafiając 4/10 w TS jestem "do tyłu" 50gr -i nie ma naprawdę czym się chwalić jeśli chodzi o wygraną:) A jeszcze inaczej przedstawia się sytuacja u bukmacherów np. grając tzw. systemem progresywnym. Wygrana to dla mnie bilans dodatni z jednego dnia, lub -w przypadku systemów gry przez dłuższy okres (np.progresja) -z całego tego okresu. Mam rację Multicorka:)? Pozdrawiam, powodzenia:)
..zdrówka i szybkiego *wydobrzenia* dla Generała Kaczora życzę /no bo jak armia bez Wodza?/
Pozdrawiam i najlepszego.
..jestem jak najbardziej za tym-- ale myślę że pochwalić sie wtedy ,jeśli coś konkretnego i bilans po odliczeniu wkładu jest na plusie
. bo np. 4/10--nie jest na plusie
...tak masz rację -też Mu życzę powrotu do zdrowia -ale do takiego stanu "w sam raz" -żeby nie przedawkował "leków i środków dopingujących" :), bo mogłoby to znaleźć swoje odbicie w szerokości chatu:):) Wczoraj było OK, a nawet mniej niż się spodziewałem:) Powodzenia Generale:)
PS -tak,wygrana jest wygraną, przegrana przegraną. Nawet podatki to pieniądze. Pozdrawiam
PS -tak,wygrana jest wygraną, przegrana przegraną. Nawet podatki to pieniądze. Pozdrawiam
...Matycz myślę /jestem jak zawsze dobrej myśli/ że niedługo będziemy już mieli cos do powiedzenia/ kto wie --może juz dzis/
Tego właśnie życzę/nawet co drugi dzień--a najlepiej codziennie/--bo nawet to pomijajac--jest co poczytać i bardzo poprawić nie najlepszy humor sobie--po wypowiedziach Twoich i innych żartownisiów---i o to m.in. chodzi.
Tego właśnie życzę/nawet co drugi dzień--a najlepiej codziennie/--bo nawet to pomijajac--jest co poczytać i bardzo poprawić nie najlepszy humor sobie--po wypowiedziach Twoich i innych żartownisiów---i o to m.in. chodzi.
...Wódz .jednak --to Wódz --nawet w takim stanie/ciężko ranny -ostatkiem sił dobrnął do stanowiska dowodzenia i..--wydał jak najbardziej trafne rozkazy.
hahah -każdy, nawet ranny czy wieczorny wódz chciałby wygrać móc:) czasem jesteśmy "przywódce".:):):)
"Dla przeciwwagi wielu uciążliwości życia niebo ofiarowało człowiekowi trzy rzeczy: nadzieję, sen i śmiech." Immanuel Kant
Dzięki Multicorka, życzę samych najwyższych wygranych i radości z życia, które czasem zupełnie takie nie jest (radosne). Pozdrawiam
"Dla przeciwwagi wielu uciążliwości życia niebo ofiarowało człowiekowi trzy rzeczy: nadzieję, sen i śmiech." Immanuel Kant
Dzięki Multicorka, życzę samych najwyższych wygranych i radości z życia, które czasem zupełnie takie nie jest (radosne). Pozdrawiam
...same dobre rzeczy od nieba --jeszcze mogłoby dorzucić coś konkretnego w totku--czego Tobie i Wszystkim życzę.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Administratorze, przestaw datę w typowaniach i na chacie, dzisiaj jest 14 grudnia, nie 12. Pozdrawiam
Oj przepraszam, na chacie jest w porządku, tylko w typowaniach data jest dwa dni wstecz...
hahah, Administratorze! -przestaw datę tak, abyśmy Wszyscy już żyli w "Irlandii" :):):)
Allan -nie przejmuj się -ja też czasem bywam "niedzisiejszy":) Z datami jest w porządku. Liczby jedynie trzeba dobrze "poprzestawiać":) powodzenia
a wiec poslalem raz za 800zl a drugi raz za 1600zl wiec na czysto jestem 2000zl ale ja gram tylko w profesjonale multilotka jesli chodzi o typy na dzisiaj proponuje 36,40,i tak na50% 50
Dzięki Rumun -też dziś już odwiedziłem profa, posłałem m.in. MAXIKOMBI 44,53,60. Jak znów nie zatrąbi pewnie kupon sprofanuję:)-bo źle się dzieje u mnie ostatnio:) Oby nie:) Powodzenia życzę i samych dużych wygranych. O dużym rozsądku nie wspomnę:):)
AJ dzisiaj po raz pierwszy zagrałem w profie. postawiłem sobie trójeczkę 47,73,18 na trzy dni oraz 14,33, 44,61 na dzisiaj
witam ,wytłumaczcie mi prosze bo cos ciezko czaje. grajac w profie na 3 liczby jak wejda 2 grajac np za 10zł te ile wchodzi keszu do wpłaty? za 3????
" twardkim trza być , a nie mientkim "
Tak mówił mój dziadek i do mnie też tak samo.
Także grajcie chłopy może uda się Wam coś ugrać, miejcie chociaż nadzieje !!!
Tak mówił mój dziadek i do mnie też tak samo.
Także grajcie chłopy może uda się Wam coś ugrać, miejcie chociaż nadzieje !!!
Nadzieja matką głupich, a szczęście się ma albo nie.Radze nie namawiać chłopów do grania , bo to zgubny nałóg. Pozdrawiam
. eeelllaaaa-zobacz na wpis 8201-i jak sie nie wkurzyc-4 trafione i nic,a bylo Kaczora posluchac,ale dzisiaj tez 20 losuja
Wiadomość dla generała zza linii frontu.....strój krakowski w sukiennicach kosztuje 300 PLN. :)
8255 -Jojo nie pisz tak o nadziei, bo sam kładąc się wieczorem do łóżka masz nadzieję, że rano obudzisz się. Matematyka była kiedyś moim hobby, nie nałogiem, ćwiczyłem, ćwiczyłem i odnosiłem sukcesy. Tak samo traktuję hazard -jak hobby i zabawę. Jest o wiele dużo droższych "hobby" i nałogów. I nawet gdybym,odpukać:)hahah-umarł kiedyś bardzo biedny, tej dobrej zabawy nikt mi nie odbierze. Szczęścia się nie ma, na szczęście trzeba czasem zapracować... Ale rzeczywiście- mało rozsądni powinni raczej zająć się filatelistyką:):):)
Pozdrawiam, szczęścia życzę, tego "wypracowanego":) i "spontanicznego":)
PS -jak to była prowokacja, to nic, na szczęście kolejny wpis mi wszedł:):):)
Pozdrawiam, szczęścia życzę, tego "wypracowanego":) i "spontanicznego":)
PS -jak to była prowokacja, to nic, na szczęście kolejny wpis mi wszedł:):):)
...pisząc "jest o wiele więcej droższych nałogów i hobby" miałem na myśli np. palenie tytoniu czy podróże w kosmos:) To o wiele więcej kosztuje:) -pierwsze zdrowia, drugie pieniędzy:) -a niektórzy i palą i latają w kosmos...:):) Stać ich na to.. :):)
...i też mają nadzieję, że nie zachorują, albo powrócą na naszą Planetę z przestrzeni kosmicznej:) Jojo -tych pierwszy "głupków" jest o wiele więcej niż tych drugich:) Natomiast jak wygram kolejną kumulację w Niemczech, też polecę w kosmos:) póki co do pracy:) narka Powodzenia Wszystkim
eeelllaaaa -gratulki,ladnie ci weszly,przy czworce mialabys raz tyle,ja 5/9 z plusem-pierwszy raz z plusem zagralem-22pln,dzisiaj dwie"4" u bukow i pare kuponow w lotto
Grzesiu doskonale Cię rozumie mozna sie wsiec ale i tak codzien fajnie Ci idzie moze dzis jest ten dzień ;) mi się wczoraj udało 63zł wygrac tam gdzies wyzej dałam nr kuponów.Jedno jest pewne ten twój sposób puszczania mi sie podoba i teraz tez tak puszczam i bede puszczac.Jeszcze mi sie wczoraj oberwało od mojego ze nie pusciłam jego liczb a celnoł tu w typowaniach wczoraj wszystkie hehe .Powodzenia na dzis
widzialem,podac ci juz numer konta na poczet przyszlych wygranych gdzie mozesz wplacac koncowki z wygranych?zart oczywiscie i tobie tez na dzis powtorki z wczoraj
Grzesiu hehe jak sie kiedys trafi grubsza kasa to Ci coś odpale wkońcu Ci sie należy za dobre rady ;))))
Wlasnie studiuje oferte z profa na weekend-moze cos podpowiesz,gram tylko kursy od 1,5 w gore
Grzesiek ja od tyg nie obstawiałam meczy i niechce Ci zle podpowiedziec ale tak jak ja obstawiam to chyba mało kto obstawia mniej więcej polega to na tym kazdy sie wkurza ze jakis pewny mecz mu spalił kupon a ja własnie wybieram jakiś mecz który jest realny do wygrania(z tych na wysokich stawkach) dodaje do tego cos pewnego sprawdz np ten kupon 1333971129104200-9357 to zrozumiesz o co mi chdzi.Masz moje gg 9627710 odezwij sie jak chcesz zobacze oferte i potem Ci napisze co ja bym dała.
Grzegorz ja bym dała na Lyon,Barcelone FC,Everton ale ręki sobie za to udziabac nie dam to jak Ml nigdy nie wiadomo ;)
Chyba tylko Lyon najpewniejszy:
moje na teraz:Portsmouth,Atletico Madryt,Aston Villa na x2,Sewilla,Hamburg na x2,Roma,Inter-za 3pln-345 do wziecia
moje na teraz:Portsmouth,Atletico Madryt,Aston Villa na x2,Sewilla,Hamburg na x2,Roma,Inter-za 3pln-345 do wziecia
gregor u jakiego buka ty grasz bo AKO wychodzi ci 20,8 za 3pln to wychodzi 56pln a u ciebie 345 ciekawe?
Grzesiek lepiej mniej wygrac ale wygrac a kto nie ryzykuje ten nimo ;)ale jak ci pisałam od tygodnia nie obstawiałam meczy więc ciężko jakos wziełam sie bardziej za Ml.
zgadzam się z tobą ela.wczoraj zaryzykowałem,w profie 1311271213173406-5131 i cosik dzisiaj odebrałem.pozdrawiam i gratuluje trafionym.
Nio i ktoś zgarnoł w OLSZTYNIE Koło moojego nosa w środe prawie 6 miln ale nic walczymy dalej i czekamy A na dziś w multi 6/{5,18,53,61,64,65}--7/{5,18,25,27,33,47,78}--8/{18,21,25,27,29,33,63,78}--10/{5,15,18,29,33,43,47,61,64,78}POZDRAWIAM WSZYSTKICH I MOŻE DZIŚ ?
W profie-fakt,Inter zle wcisnalem:
portsmouth-1
A.Madryt-2
Villa-x2
Sewilla-2
Hamburg-x2
Roma-2
Inter-2
kurs-70,52,za 3pln-190
portsmouth-1
A.Madryt-2
Villa-x2
Sewilla-2
Hamburg-x2
Roma-2
Inter-2
kurs-70,52,za 3pln-190
No Adrian piknie piknie poprostu rewelka gratki odemnie ;)za odwage i takie ryzyko ;)Ja góra za 10zł więcej jeszcze nie postawiłam.
dzięki Ela za gratki.z tego co widziałem u ciebie też do przodu.życze ci wiecej takich "pechowych trzynastek"nich żyje profesjonal.
A gdzie nasz Wodz-my tu mataczymy o lyonach,sewillach, a kto nas podtrzyma na duchu do 21-55
Kaczorku-zyjesz?
Kaczorku-zyjesz?
no matycz w pracy kaczorek sie napewno kuruje a do 21-55 juz nie daleko jakoś wytrwamy ;)
MEGA GRAWER to Ty teraz obserwuj który sąsiad zmienił bryke heheh ;)
Ela-zobacz-1335671214145248-2922,takiego z kumplem puscilismy,ja za 3,on za 10
nigdy jeszcze nie gralam w profie i nie wiem jak to tam się gra i obstawia .czy ktoś krok po kroku by mi to doradził?jaki kupony no i co dalej.pozdrawiam
grzesiek straszny tasiemiec,ale mądrze rozpisane moze wypali cudnie by było;)kazdy ma jakis sposób ja kiedys puszczałam tez tak ale potem stwierdziłam czym mniej meczy tym lepiej mniejsze ryzyko no tylko ze i mniejsza wygrana.Dobrze jest tez postawic np 3 mecze ale za więcej no i oczywiscie mądre mecze takie 99% pewne.
elu-lubie takie tasiemce,raz trafilem 19 meczy-pare 1,pare 2,troche podporek i 1300 wpadlo,ale tak tylko 1 kupon,gram przewaznie 7-8 meczy
Witam
A oto moje typki na dzisiaj
1,8,14,16,23,36,47,57 z plusem
widze ze wszyscy kobinują jak mogą az w koncu cos wpadnie
A oto moje typki na dzisiaj
1,8,14,16,23,36,47,57 z plusem
widze ze wszyscy kobinują jak mogą az w koncu cos wpadnie
mila masz tam wyzej moje gg jakby co to ci pomoge to sie odezwij.Grzesiek ja sie wezne za mecze od przyszłego tygodnia bo babcia bedzie miała rente bedzie za co puszczac hehe;)A tak na powaznie to ja juz nie przeginam z ilością meczy i nie obstawiam juz takich na stawce bardzo niskiej bo zawsze sie zdarzy jakis niewypał.
Elu-ok,ja bede do poludnia po niedzieli,pozniej praca(zeby bylo za co zagrac) to zagadam,moze jakis kuponik zmontujemy
spoko grzesiek coś sie pokombinuje wkoncu trza nazbierac na prezenty na święta ;)
ide obok kolektury,zagladam w portfel,mysle ile wydac 10zł moze nawet 20zł i wciaz mam przed oczyma słowa Matycza a moze nie tylko jego-grajcie rozsądnie i wysłałem ale za 5zł;)a teraz czesto gesto omijam zupełnie.czasami polecam omijanie.
a u mnie dalej "pechowa trzynastka"profek górą.
131127214163332-2151.
pozdrawiam.
131127214163332-2151.
pozdrawiam.
piterex ano nie jest pięknie :(gratki dla tych którym sie udało cosik wygrac ;)
jak to mówią raz na wozie a raz pod wozem...miejmy nadzieje, że czesciej bedzie na.
adrian nie chce mi sie kupon wyswietlic a ciekawa jestem coś tam nagrał.moze liczbe jakąs zgubiłes?
Adrian ok juz sie wyswietla kurcze ty tak bedziesz pykał po cyferce to se fajnie nazbierasz ;)świetnie oby tak dalej ;)
Z typowanych ML na 14.12.07 raczyły wejść tylko 2-ie z 4-ech - 14 i 76 :)
Moje typy ML na 15.12.07 - 14, 19, 62, 69, 72, 76
Moje typy ML na 15.12.07 - 14, 19, 62, 69, 72, 76
ziarko do ziarka a zbierze się miarka.gram na jedną liczbe i coś czasem trafie.kiedy grałem 7,8,9,10 skreśleń byłem wiecznie w plecy.teraz to się zmieniło.
Witam.
21.32.58.66--do tego-9.-
29.38.52.64.
Pozdrawiam i samych celnych.
21.32.58.66--do tego-9.-
29.38.52.64.
Pozdrawiam i samych celnych.
Witam wszystkich i na dzis proponuje taka 5/{18,27,43,47,64}--- i 10/{18,21,25,27,33,43,47,64,73,78} pareczki na dzś to {43-47} i {18-64} to na tyle kto ma ochote niech pośle POzdro!!!
Miło mi,że ktoś wspomina moje matyczenie w czasie, gdy ja w tym czasie ciężko pracuję, a szczególnie Spit:) Jedna nadzieja mi Jojo58 odpada -że się rano obudzę, bo w ogóle wieczorem nie układam się do snu:) Inne natomiast pozostają, bom głupi jest:):):)
Spit -do wpisu 8292 -ta "zasada" również dotyczy tego gdy przechodzisz obok ciastkarni, lodziarni,tabakierni,monopolowego, sex-shopu itd.:) a także przez przejście dla pieszych na zielonym świetle:) Rozwaga, rozsądek, umiar i zasada ograniczonego zaufania dotyczy nie tylko kolektur i gier hazardowych :):) Pozdrawiam, powodzenia i trafnych typowań życzę.
PS Generale -mam nadzieję,że się już wylizałeś z ptasiej grypy:)
Spit -do wpisu 8292 -ta "zasada" również dotyczy tego gdy przechodzisz obok ciastkarni, lodziarni,tabakierni,monopolowego, sex-shopu itd.:) a także przez przejście dla pieszych na zielonym świetle:) Rozwaga, rozsądek, umiar i zasada ograniczonego zaufania dotyczy nie tylko kolektur i gier hazardowych :):) Pozdrawiam, powodzenia i trafnych typowań życzę.
PS Generale -mam nadzieję,że się już wylizałeś z ptasiej grypy:)
http://harding.wrzuta.pl/audio/kxz7ytOvgW/
elektryczne_gitary_-_hustawki
elektryczne_gitary_-_hustawki
Ma ktoś jakieś numery Ml na poniedziałek lub wtorek? Chodzi o pewniaki.
Nie wiem czy Cię Allan by to zainteresowało, ale mam pewniaki na poniedziałek, 31-go grudnia 2007 w Sylwestrowych Zakładach Specjalnych:):):):):):):):)
Ale jakoś po moich ostatnich osiągnięciach nie chce mi się wierzyć, że są aż takie pewne:), więc Ci ich nie podam:) W ML kombinuj też sam:)Pozdrawiam
Ale jakoś po moich ostatnich osiągnięciach nie chce mi się wierzyć, że są aż takie pewne:), więc Ci ich nie podam:) W ML kombinuj też sam:)Pozdrawiam
Żartowałem Allan:) -ja raczej mógłbym Ci podać pewniaki, które nie padną:) Choć od czasu do czasu przypadkiem i na tym polu przegrywam:) Ale myślę, że Kaczor do jutra na pewno wydobrzeje i pewniaczki będziesz miał "jak znalazł":) Powodzenia Allan, jesteś młody, więc ostrożnie ryzykuj, na większe ryzyko masz jeszcze czas.
..bo większość ludzi w typowaniach też tak dziś typuje pewniaczka:) jakby uwzięli się na Twój wiek:) Ja w większości typowań "idę pod prąd" ostatnio, ale w tym przypadku jestem zgodny:)
No niestety grubo sie pomyliłeś, jestem facetem w średnim wieku...))) ale miło że sadziłeś że mam 16 lat, ale kiedy to było? Nawet już nie pamiętam...
...no Allan to dowód, że się mylę bardzo ostatnio:) Też jestem facetem w średnim wieku, tylko typuje jakbym był ze średniowiecza:)... i czekał na odrodzenie:) Powodzenia Allan -życzę Ci 100 lat i 100 wielkich wygranych:)
Ludzie, Ludzie -dajcie mi pewniczka, który na pewno nie wyjdzie w tym losowaniu może być ich więcej tak do dziesięciu a ja z tego zrobię użytek.
cholera jasna jak wy to typujecie- tak to obserwuję i mi się wydaje że nikt by nie obstawiał liczb na drugi dzień po losowaniu nie uwzględniając losowania poprzedniego-a wy tak robicie---CIEKAWOSTKA--- zawsze podajecie typy na drugi dzień z pominięciem jakiejkolwiek cyfry, która padła dzień wcześniej a nie dawno powtórzyło się 10 liczb---a średnio powtarza się około 5 liczb---czyli tyle ich jest straconych. CO WY NA TO ?
BARYŁA TY IDŹ DOPIJ BECZĘ BO ŹLE WIDZISZ CYFRY ROZMAZAŁY CI SIĘ ONE JAKOŚ I PRZECIĄGASZ.
????? ma rację, w ostatnich dwóch losowaniach pokrywa się aż 7 liczb, warto się temu bliżej przyjrzeć. Dziękuję za podpowiedź znaku zapytania...
BARYŁA TY IDŹ DOPIJ BECZKĘ {CYTRUSEK ZA 4,50zł, MÓZGOJEB, ŻUR BO TAK TO NAZYWAJĄ} BO ŹLE WIDZISZ, CYFRY ROZMAZAŁY CI SIĘ, I ONE JAKOŚ CI SIĘ PRZECIĄGAJĄ - CHYBA WYMYŚLIŁEŚ MULTI LOTEK DO NIEZKOŃCZONOŚCI -NIEDŁUGO WEGŁUG CIEBIE BĘDZIEMY LOSOWALI Z GWIAZD NASZEGO FIRNAMENTU, TAK TRZYMAJ!!!
Do tuadrian: jednego nie kumam.. Jesli bys gral na 1 liczbe w totku to masz kurs 4 i nie placisz podatku - wiec po kij grac w profie na 1 liczbe? chyba ze czegos nie jestem swiadom..
szumek.kij ma dwa końce.z jednej strony jest lotto,które płaci 4pln za kupon posłany za 2.50pln a z drógiej jest profek płacący 5.40pln za kupon wysłany za 2pln.więc wybieram opcje nr.2
W ML wypłaty za wytypowanie mniejszej ilości liczb ( 1 do 4) musi być niższe niż w innych szulerniach jak prof itp. Wynika to z tego że oni mają większe wygrane przy trafieniach wyższego stopnia ( 7 do 10) Stąd ta róznica.
Pamiętacie że 24.12 wysyłamy wszyscy te same liczby tylko najlepiej jakbysmy wcześniej dopracowali szczegóły