Wpisy 8 301 – 8 400
14 grudnia 2007 22:30 → 17 grudnia 2007 14:04, 100 wpisów
Adrian ok juz sie wyswietla kurcze ty tak bedziesz pykał po cyferce to se fajnie nazbierasz ;)świetnie oby tak dalej ;)
Z typowanych ML na 14.12.07 raczyły wejść tylko 2-ie z 4-ech - 14 i 76 :)
Moje typy ML na 15.12.07 - 14, 19, 62, 69, 72, 76
Moje typy ML na 15.12.07 - 14, 19, 62, 69, 72, 76
ziarko do ziarka a zbierze się miarka.gram na jedną liczbe i coś czasem trafie.kiedy grałem 7,8,9,10 skreśleń byłem wiecznie w plecy.teraz to się zmieniło.
Witam.
21.32.58.66--do tego-9.-
29.38.52.64.
Pozdrawiam i samych celnych.
21.32.58.66--do tego-9.-
29.38.52.64.
Pozdrawiam i samych celnych.
Witam wszystkich i na dzis proponuje taka 5/{18,27,43,47,64}--- i 10/{18,21,25,27,33,43,47,64,73,78} pareczki na dzś to {43-47} i {18-64} to na tyle kto ma ochote niech pośle POzdro!!!
Miło mi,że ktoś wspomina moje matyczenie w czasie, gdy ja w tym czasie ciężko pracuję, a szczególnie Spit:) Jedna nadzieja mi Jojo58 odpada -że się rano obudzę, bo w ogóle wieczorem nie układam się do snu:) Inne natomiast pozostają, bom głupi jest:):):)
Spit -do wpisu 8292 -ta "zasada" również dotyczy tego gdy przechodzisz obok ciastkarni, lodziarni,tabakierni,monopolowego, sex-shopu itd.:) a także przez przejście dla pieszych na zielonym świetle:) Rozwaga, rozsądek, umiar i zasada ograniczonego zaufania dotyczy nie tylko kolektur i gier hazardowych :):) Pozdrawiam, powodzenia i trafnych typowań życzę.
PS Generale -mam nadzieję,że się już wylizałeś z ptasiej grypy:)
Spit -do wpisu 8292 -ta "zasada" również dotyczy tego gdy przechodzisz obok ciastkarni, lodziarni,tabakierni,monopolowego, sex-shopu itd.:) a także przez przejście dla pieszych na zielonym świetle:) Rozwaga, rozsądek, umiar i zasada ograniczonego zaufania dotyczy nie tylko kolektur i gier hazardowych :):) Pozdrawiam, powodzenia i trafnych typowań życzę.
PS Generale -mam nadzieję,że się już wylizałeś z ptasiej grypy:)
http://harding.wrzuta.pl/audio/kxz7ytOvgW/
elektryczne_gitary_-_hustawki
elektryczne_gitary_-_hustawki
Ma ktoś jakieś numery Ml na poniedziałek lub wtorek? Chodzi o pewniaki.
Nie wiem czy Cię Allan by to zainteresowało, ale mam pewniaki na poniedziałek, 31-go grudnia 2007 w Sylwestrowych Zakładach Specjalnych:):):):):):):):)
Ale jakoś po moich ostatnich osiągnięciach nie chce mi się wierzyć, że są aż takie pewne:), więc Ci ich nie podam:) W ML kombinuj też sam:)Pozdrawiam
Ale jakoś po moich ostatnich osiągnięciach nie chce mi się wierzyć, że są aż takie pewne:), więc Ci ich nie podam:) W ML kombinuj też sam:)Pozdrawiam
Żartowałem Allan:) -ja raczej mógłbym Ci podać pewniaki, które nie padną:) Choć od czasu do czasu przypadkiem i na tym polu przegrywam:) Ale myślę, że Kaczor do jutra na pewno wydobrzeje i pewniaczki będziesz miał "jak znalazł":) Powodzenia Allan, jesteś młody, więc ostrożnie ryzykuj, na większe ryzyko masz jeszcze czas.
..bo większość ludzi w typowaniach też tak dziś typuje pewniaczka:) jakby uwzięli się na Twój wiek:) Ja w większości typowań "idę pod prąd" ostatnio, ale w tym przypadku jestem zgodny:)
No niestety grubo sie pomyliłeś, jestem facetem w średnim wieku...))) ale miło że sadziłeś że mam 16 lat, ale kiedy to było? Nawet już nie pamiętam...
...no Allan to dowód, że się mylę bardzo ostatnio:) Też jestem facetem w średnim wieku, tylko typuje jakbym był ze średniowiecza:)... i czekał na odrodzenie:) Powodzenia Allan -życzę Ci 100 lat i 100 wielkich wygranych:)
Ludzie, Ludzie -dajcie mi pewniczka, który na pewno nie wyjdzie w tym losowaniu może być ich więcej tak do dziesięciu a ja z tego zrobię użytek.
cholera jasna jak wy to typujecie- tak to obserwuję i mi się wydaje że nikt by nie obstawiał liczb na drugi dzień po losowaniu nie uwzględniając losowania poprzedniego-a wy tak robicie---CIEKAWOSTKA--- zawsze podajecie typy na drugi dzień z pominięciem jakiejkolwiek cyfry, która padła dzień wcześniej a nie dawno powtórzyło się 10 liczb---a średnio powtarza się około 5 liczb---czyli tyle ich jest straconych. CO WY NA TO ?
BARYŁA TY IDŹ DOPIJ BECZĘ BO ŹLE WIDZISZ CYFRY ROZMAZAŁY CI SIĘ ONE JAKOŚ I PRZECIĄGASZ.
????? ma rację, w ostatnich dwóch losowaniach pokrywa się aż 7 liczb, warto się temu bliżej przyjrzeć. Dziękuję za podpowiedź znaku zapytania...
BARYŁA TY IDŹ DOPIJ BECZKĘ {CYTRUSEK ZA 4,50zł, MÓZGOJEB, ŻUR BO TAK TO NAZYWAJĄ} BO ŹLE WIDZISZ, CYFRY ROZMAZAŁY CI SIĘ, I ONE JAKOŚ CI SIĘ PRZECIĄGAJĄ - CHYBA WYMYŚLIŁEŚ MULTI LOTEK DO NIEZKOŃCZONOŚCI -NIEDŁUGO WEGŁUG CIEBIE BĘDZIEMY LOSOWALI Z GWIAZD NASZEGO FIRNAMENTU, TAK TRZYMAJ!!!
Do tuadrian: jednego nie kumam.. Jesli bys gral na 1 liczbe w totku to masz kurs 4 i nie placisz podatku - wiec po kij grac w profie na 1 liczbe? chyba ze czegos nie jestem swiadom..
szumek.kij ma dwa końce.z jednej strony jest lotto,które płaci 4pln za kupon posłany za 2.50pln a z drógiej jest profek płacący 5.40pln za kupon wysłany za 2pln.więc wybieram opcje nr.2
W ML wypłaty za wytypowanie mniejszej ilości liczb ( 1 do 4) musi być niższe niż w innych szulerniach jak prof itp. Wynika to z tego że oni mają większe wygrane przy trafieniach wyższego stopnia ( 7 do 10) Stąd ta róznica.
Pamiętacie że 24.12 wysyłamy wszyscy te same liczby tylko najlepiej jakbysmy wcześniej dopracowali szczegóły
najlepiej to popić wiśniówką lub lipą z miodem i zagryzać paluszkami,ewent. chipsami
Z typowanych ML na 15.12.07 usiadła mi tylko 1-na z 6-ciu - 72 :)
Moje typy ML na 16.12.07 - 8, 20, 57, 63, 72, 80
Moje typy ML na 16.12.07 - 8, 20, 57, 63, 72, 80
Mateusz forma powraca :))gratki za 5\5. szumek u mnie tez d*nie przejmuj sie :)
matycz ja tez ciezko pracuje;)-no powaznie mowie.
a rozsądek tak potrzebny jest wszedzie nie tylko gdzie wymieniłeś matycz.spojrzałem na liczby w ML nie sprawdzałem kuponów-moze na lizaka bedzie lub tez plecy
tu widze jakis kolega głosno krzyczy na forum.czyżby kolejny mega typowacz
a rozsądek tak potrzebny jest wszedzie nie tylko gdzie wymieniłeś matycz.spojrzałem na liczby w ML nie sprawdzałem kuponów-moze na lizaka bedzie lub tez plecy
tu widze jakis kolega głosno krzyczy na forum.czyżby kolejny mega typowacz
NIO I ZNOWU 4/6 I 3/6 W DUŻEGO LOTKA I TA SAMA ZASADA GRAM NA PARECZKI I JAK TO JEST? W MULTI MAM CIĄGLE LIPE I GRAM 7 DNI W TYGODNIU PO KILKA KILKANASCIE ZAKŁĄDÓW A W DUŻEGO 3 RAZY W TYGODNIU I OKOŁO 3-4 CZWÓREK I PARE TRÓJEK W MIESIĄCU ? POZDRAWIAM WSZYSTKICH NIE STRUDZONYCH GRACZY NO I O MOGE DODAĆ ? JUTRO WALCZYMY Z NOWU W MULTI !!!!
Ja znowu mam cyrk w glowie wracam do pewniaka ten jedyny i nic wiecej od multa niechce od jutra 16 jak obok z zestawu i pie....... jakies glowkowanie
Witam.
...ho..ho..ho..-czyżbym miał "lekką rękę"? Matycz-gratulacje!!!5/5--tak w piątek pogadaliśmy-że przydałoby się coś konkretnego--no i proszę--ekstra i sto procent--ale sądzę że to Twoje mataczenie wchodzi w stadium doskonałości i teraz ...co drugi dzień/żeby nie zapeszyć/....jednak co tam się rozdrabniać--co dzień będzie lepsze- tego życzę i rozumiem równiez ,że aby znikło to na początku"para"--od czegoś trzeba zacząć/ najlepiej od 5/5/
Biorąc dobry przykład od Ciebie--na niedzielę do boju takie wypuszczam;
3.29.39.55.62.
7.21.31.50.68.
Jeszcze raz gratuluję ipowodzenia wszyskim/sto na sto/życzę.
...ho..ho..ho..-czyżbym miał "lekką rękę"? Matycz-gratulacje!!!5/5--tak w piątek pogadaliśmy-że przydałoby się coś konkretnego--no i proszę--ekstra i sto procent--ale sądzę że to Twoje mataczenie wchodzi w stadium doskonałości i teraz ...co drugi dzień/żeby nie zapeszyć/....jednak co tam się rozdrabniać--co dzień będzie lepsze- tego życzę i rozumiem równiez ,że aby znikło to na początku"para"--od czegoś trzeba zacząć/ najlepiej od 5/5/
Biorąc dobry przykład od Ciebie--na niedzielę do boju takie wypuszczam;
3.29.39.55.62.
7.21.31.50.68.
Jeszcze raz gratuluję ipowodzenia wszyskim/sto na sto/życzę.
No właśnie MEGA jaki sens jest w multi,może to jest podpucha,że wygrane są gwarantowane,w expresa dziś wchodzi bez problemu 3/5,wystarczyło zagrać system 6
no i wczoraj weszło 17,57 ładnie,a tym czasem...lecą
7,71
3,4,9
może i to 7,46,71
oraz
12,32,35,70,79
7,71
3,4,9
może i to 7,46,71
oraz
12,32,35,70,79
DZIS POWINNIO WEJŚC TO Z MOICH OBLICZEŃ ALE RÓŻNIE BYWA ? 5/{14,21,33,47,77}-7/{5,15,18,25,27,47,53}-8/{14,18,27,29,33,47,62,78}-10/{18,21,27,29,33,43,47,64,78} CZHYBA WYSTARCZY NA DZIŚ TYCH ZAKŁADÓW I WSZYSTKIM WYGRANEJ DZIS O 21.55
Witam
MEGA GRAWER - mozesz zdradzic jak trafiasz te 4/6 i 3/6 w DL??i ile zakladow wysylasz?? Tez by mi sie przydalo z 4/6 bo ladnie platna:D
MEGA GRAWER - mozesz zdradzic jak trafiasz te 4/6 i 3/6 w DL??i ile zakladow wysylasz?? Tez by mi sie przydalo z 4/6 bo ladnie platna:D
Moze bysmy ustalili kto ma "pewniaki" na 24 podac? tak zeby 23 wypuscic na dwa losowania
witam do 26 grudnia powinna paść taka opcja >4 ,25, 18, 55 ,12 ,43 ,15 ,64 ,3 ,78
życzę sukcesów
życzę sukcesów
OPA-no coby ustalic kto typuje,wiesz jak 24-gonitwa po sklepach jeszcze sie zapomni tak 23 mamy liczby kto chce to puszcza 24 ,kto chce zapuszcza na cale swieta i swietuje
niektóre liczby zostają z losowań,one krążą w kółko,np. 7,71 zostały z 8 grudnia-reszta się powtórzyła,41,60 z 4 grudnia.6,30 z 5 grudnia,sprawdzcie-reszta licz się do tej pory powtórzyła
tak samo jak 17,57, czychałem 57 padła,a na drugi dzień obie,obserwuję też jeśli zostaną 3 liczby i najlepiej(choć nie zawsze) obserwować takie które z losowań szybciej zejdą,im mniej zostanie liczb-tym łatwiej co nie??? RODACY,ja mykam,będę pózniej,bo dzidzia tęskni za tatą
Czytam te marzycielskie wpisy to lepiej to samo odlozyc i pojsc na hamburgera.Co by bylo jak by nic nie bylo wszyscy tu bladza jak jeden ah te cyferki ja dzis dwa mecze i lepiej wyjde na tym jak mam skakac z liczbami i jakies chore ststystyki prowadzic
A ja Opa tylko czyhałem, żeby Ci znów pogratulować córeczki, bo z żadną wygraną tego porównać nie można:) Dzięki wszystkim za gratulacje -udało mi się wreszcie trafić po 151 dniach typowań:) Niestety w realu szczęście przeszło skosem -7/10 -czyli na zielony krawat i lizaki:) ale to dowód na to, że trzeba być cierpliwym i nie zrażać się porażkami grając rozsądnie. W profie za 5/5 za 2 zeta płacą 1260zł -czyli grając codziennie przez te 151 dni -straciłbym 302zł, a wygrał po 5 m-cach codziennej gry 958zł na czysto. Życzę Wszystkim i sobie, żebyśmy statystycznie częściej trafiali. Powodzenia dziś.
Ooo,Depesz -Mr.Hamburger:)hahha, czyżby statystyki zaraziły się od Kaczora? Przecież typując wyniki meczów też Depesz warto przejrzeć statystyki. Dalej sam widzę błądzisz piękny, siwawy, młody synu:)hahah
Statystyka, statystyką a grać trzeba codziennie !!!
To się wchodzi w rutynę !
To się wchodzi w rutynę !
Droga Zuziu wcale nie trzeba grać codziennie, można grać na tzw. przeczekanie. Osobiście prowadzę także statystyki swoich typowań -wczorajszą dziesiątkę próbowałem skleić z liczb typowanych przeze mnie kilka, kilkanaście losowań wcześniej, kiedy jak zaczarowany pudłowałem, a i tych liczb dość rzadko można było doświadczyć. Statystyki i cierpliwość od czasu do czasu popłacają. Pozdrawiam i życzę "rutynowych" wygranych.
Dzięki !!!!!!!!
Może kiedyś na razie mi się udaje raz na tydzień !
Może kiedyś na razie mi się udaje raz na tydzień !
...grać nie koniecznie musimy codziennie, ale prowadzić statystyki i obserwować liczby ML -raczej codziennie, jeśli nie mamy takiej intuicji, jak nasz Generał K.001 :):)Pozdrawiam, mam nadzieję, że już oki ze zdrowiem.
dzięki MATYCZ,szczerze mówiąc to już mi ten multilotek bokiem wychodzi,marzy się tylko marzy,liczby wchodzą,ale wtedy jak się nie wyśle,ja już tracę cierpliwość.I to się dziwię że mam jej tyle...zobaczymy co dalej z tymi MATYCZAMI
Masz rację Opa, jak się przegrywa, jak ja ostatnio, to gra ta bardzo denerwuje:) Wszystko zależy od naszego nastawienia -ja troszkę znając prawdopodobieństwo trafienia z góry zakładam porażkę, dlatego nie szastam "wielkimi pieniędzmi" tylko bawię się co najwyżej za kilkanaście zeta. Lepiej się przecież miło rozczarować niż narzekać (jak Depesz:), że znowu nie wyszło. Niestety za wszystko w życiu trzeba płacić, za marzenia też:):) Powodzenia
ja postaram się za marzenia nie płacić,tylko je realizować,do tej pory sporo ich spełniłem,a teraz to kwestia czasu,z drugiej strony mało kto wygrywa 80 tys. co panie MATYCZU
...tak Opa -ale to dowód m.in. dla Jojo -że można wygrywać w "totolotka". Życzę Ci przynajmniej takich wygranych i żeby córa kiedyś była dumna z ojca, a ojciec z córy:) Powodzenia
jak wam poszło ?mi sie celło dwie parki w profie dobre i to ;)
no i 3/5 weszło,wiadomo że nie milion ale satysfakcja gwarantowana,także walcie co się rusza dopóki dajecie radę ...
7,71 i 3,4,9 ładujcie w nie bo niebawem będą
7,71 i 3,4,9 ładujcie w nie bo niebawem będą
Super mam 2/3.
Jutro biegne odebrać 180zł.
z Profka !!!!!!!!!!!!!!!!
Jutro biegne odebrać 180zł.
z Profka !!!!!!!!!!!!!!!!
opa zadna rewelacja pusciłam za 18zł a wygrałam 36 ale zawsze coś ;)a miałam dzis przeczucie na 64,65,54 to se cholercia parki porobiłam z tego
To wszystko jest jakies chore siedzi sie tyle nad tymi liczbami a czym dłuzej siedze i dumam to uwazam ze to tylko szczęsliwy traf.Dziś kazdy u mnie w rodzinie podał jedną trójke i mój 8-letni syn trafił 2z3 nie znając sie kompletnia na totku.Zaczynam wątpic w te wszystkie statystyki i sens tego wszystkiego.
Z 6-ciu typowanych ML na 16.12.07 były trafione aż 3 - 20, 72, 80 i w tym był PLUS, czyli 20 :)
Moje typy ML na 17.12.07 - 13, 20, 44, 67, 72, 80
Moje typy ML na 17.12.07 - 13, 20, 44, 67, 72, 80
Witam.
Opa--gratuluję córeczki--niech wzrasta w zdrowiu i dostarcza samych radości.
Numerki dziś jakieś nieciekawe poszły.
Na poniedziałek jednak także wystawiam do boju następujące;
1.11.23.51.75.
9.19.27.59.70.
Pozdrawiam i życzę samych sukcesów.
Opa--gratuluję córeczki--niech wzrasta w zdrowiu i dostarcza samych radości.
Numerki dziś jakieś nieciekawe poszły.
Na poniedziałek jednak także wystawiam do boju następujące;
1.11.23.51.75.
9.19.27.59.70.
Pozdrawiam i życzę samych sukcesów.
Ela -do pierwszego zdania z wpisu 8331 -widać Kaczor pozarażał ptasią grypą:) Bez kwarantanny jednak się nie obejdzie:). Zresztą, podobnie jak Zanussi uważam,że życie nasze to śmiertelna choroba przenoszona przez parki:):) Ja choruję na dziesiątki:)ciężka choroba:)-byłem u wielu specjalistów-terapia może być długotrwała, ale pocieszyli mnie,że zdarzają się jednak przypadki całkowitych wyleczeń:):):)Gratulki za parki w profie, pozdrawiam i powodzenia, chorujmy rozsądnie:):)
Ja również choruje i lekarze są bezradni, nie wiedzą co mi jest. A ja sam czuję dyskomfort psychiczny.
...hah, Allan życzę Ci żebyś przynajmniej nie cierpiał w swojej chorobie:) Zażywaj regularnie leki:), czytaj dokładnie recepty;)
PS W razie potrzeby skonsultuj się z Kaczorem lub farmaceutą:):):)
PS W razie potrzeby skonsultuj się z Kaczorem lub farmaceutą:):):)
...ale lekarze też chorują niestety, co zrobić, taki świat:) Chociaż Kaczor jest dla mnie raczej znachorem, dobrym znachorem, bo leczy np.patrząc na tablice rej. swoich pacjentów:) czy z reklam:)(o skakaniu konikiem nie wspomnę:):) To trochę medycyna niekonwencjonalna, ale skuteczna:) Ważne,żeby stawiać trafne diagnozy:)
No Mateusz i mnie dopadło jakis dół czy cus ale to chyba nie grypa heheh zawsze wszystkich pocieszam a teraz sama wpadłam w jakąś depreche Ml.Jakoś mam katastroficzny grudzień niby trafiają sie wygrane ale nic do przodu nie jestem.Od dzis puszczam z 3 kupony i styknie jak sie ma wygrac to i tak sie wygra.Powodzenia na dziś dla Ciebie i wszystkich.
"Czas jest najlepszym lekarzem" jednak. Powodzenia i cierpliwości Tobie i Wszystkim, pa
MATYCZ i nie tylko -a co to jest ten prof? to jak STS,zdaje się zakłady czy przez neta ???U nas jest Bukmacherka i STS
Tak Opa -Profesjonał różni się m.in. tym od TS, że za trafienie 6/6 w ML płacą na rękę 5670 zł za 2 zł, a nie 1300zł za 2,5zł jak w TS. Jest jeden problem -trzeba wszystkie 6 trafić:) Powodzenia.
Ela -wszyscy miewamy doły, a wiara i nadzieja góry przenosi na te doły:)hahah,- wszystko w przyrodzie wyrównuje się, bilans wychodzi na zero:). Myślę, że parzyste teraz też będą chciały "wyrównać doły":)good luck
Ela -wszyscy miewamy doły, a wiara i nadzieja góry przenosi na te doły:)hahah,- wszystko w przyrodzie wyrównuje się, bilans wychodzi na zero:). Myślę, że parzyste teraz też będą chciały "wyrównać doły":)good luck
...ale nikt się tym nie sugeruje, to jest moja nadzieja:) bom głupi:). W tej loterii losują 20 liczb przecież...
Witam. Dzis zaproponuje Wam 63 2 29 53 57 22 31 9 16 71 Warto zaryzykować Powodzenia
http://www.wrzuta.pl/audio/dZZYKfcilk/kury
_-_jesienna_deprecha
To jeszcze w temacie "dołów":):) Aga -jakiś profesjonalista lepiej Ci wytłumaczy o profie. Powodzenia
_-_jesienna_deprecha
To jeszcze w temacie "dołów":):) Aga -jakiś profesjonalista lepiej Ci wytłumaczy o profie. Powodzenia