Wpisy użytkownika artur1976
Łącznie 55 wpisów w archiwum, pokazane od nr 8. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
« PoprzednieKolejne »
pasko dlaczego nie mam zaliczonej 4/5 czy po upływie miesiąca anulujesz
pasko dzieki wystarczyło popatrzyc tylko na układ liczb niestety w realu dopisałem jeszcze dwie liczby 51 i 66 weszło 6/7 szkoda
to jest wręcz niemożliwe ze przy takich numerach było 9 szóstek chyba ze wygrali je sklonowani giertych i klan rembiszewskich oszusci
gdzie sie podziała komisja przy losowaniach trzeba raz na zawsze zakonczyc te przekręty
03.09 1-2 04.09 3-4 05.09 5-6 06.09 7-8 ???????????? ciekawe czy będzie
gregor u jakiego buka ty grasz bo AKO wychodzi ci 20,8 za 3pln to wychodzi 56pln a u ciebie 345 ciekawe?
naciągacze i tyle szkoda słów ,licze tylko ze ktos ich zaskoczy wkraczając w trakcie losowania sprawdzając kule
no to chyba jutro musze sie pokłucic z nią troszeczke dzieki mysia pysia
Kolega opowiada koledze:
- Byłem u lekarza i poprosiłem o syrop od kaszlu, a on dał mi nie wiem czemu środek na rozwolnienie.
- Zażyłeś ten środek?
- Zażyłem.
- I co, kaszlesz?
- Nie mam odwagi
- Byłem u lekarza i poprosiłem o syrop od kaszlu, a on dał mi nie wiem czemu środek na rozwolnienie.
- Zażyłeś ten środek?
- Zażyłem.
- I co, kaszlesz?
- Nie mam odwagi
Kowalska poszła do lekarza a ten postawił diagnozę - nowotwór. Wróciła do domu i opowiada mężowi, że ma nowotwór. Podsłuchała ich przygłucha sąsiadka i poszła do doktora:
- Panie doktorze, ja też chcę nowy otwór.
Lekarz popukał się w czoło.
A ona na to:
- Nie, nie tu, bo mi stary jajami oczy powybija.
- Panie doktorze, ja też chcę nowy otwór.
Lekarz popukał się w czoło.
A ona na to:
- Nie, nie tu, bo mi stary jajami oczy powybija.
czarodziejka83 look i poczytaj http://www.poradnikzdrowie.pl/zdrowie/kregoslup/sposob-na-rwe-kulszowa_34399.html
Spotykają się dwa pączki. Jeden rzecze do drugiego:
- Nie masz pojęcia jaki mi dzisiaj kit wcisnęli!
Drugi z filozoficzną zadumą:
- Widocznie szklarz cię zrobił...
- Nie masz pojęcia jaki mi dzisiaj kit wcisnęli!
Drugi z filozoficzną zadumą:
- Widocznie szklarz cię zrobił...
« PoprzednieKolejne »

przyda się na otuchę