Wpisy 79 235 – 79 334
24 listopada 2009 22:16 → 25 listopada 2009 11:19, 100 wpisów
ale fajnie 8,20,25 => 2/3 trafione...bardzo sie ciesze ;-)
Do tego 13 jeszcze trafione ale to poza moja 3ka podawana tu wczesniej, sumujac z moich typow 3/5...
Do tego 13 jeszcze trafione ale to poza moja 3ka podawana tu wczesniej, sumujac z moich typow 3/5...
Wszystkim dziękuję za gratulacje.
Kriss83-nie przejmuj się,ja też miałam 4/10.
Pozdrawiam.
Kriss83-nie przejmuj się,ja też miałam 4/10.
Pozdrawiam.
Dopoki bedzie bonus atakuje tylko na niego-jak trafie :) zaczynam typiarstwo z wami na 3 :)
Kurr... to jakieś fatum, jak podaje swoje typy na nie to mi oczywiście nie wchodzą, za to wpadł mój pewniak, gdy na niego akurat nie zagrałem. Pewniak na jutro to 19 i ewentualnie 50.
lila - ja również przyłączam się do gratulacji !!!
http://www.youtube.com/watch?v=FNG6qXBcLkY
dobranoc
http://www.youtube.com/watch?v=FNG6qXBcLkY
dobranoc
Wiecie, co znaczy mieć pecha? Mieć liczby i ich nie wysłać. Miałem pełną czwórkę 4/4. Jeśli ktoś mógłby mnie pocieszyć to proszę.
Nie ma co pocieszac-albo grasz albo nie-takie virtualne skreslanie do niczego nie prowadzi :)
BERNARD MADOFF-dobrze ze twoj łep nie jest rozbity nikt nie trafił 10/10
Gratulki Lila - Tak trzymaj ;)Jutro typujemy ,które wymienione przez Ciebie parki wpadną.
Trzymaj się cieplutko ;)
Trzymaj się cieplutko ;)
Torsan - trzymaj dziób między nogami , jak nie wiesz co to bank , a bonus
kriss83-to jest nas już troje,polujących na bonusik.
pozdrawiam Cię serdecznie.
pozdrawiam Cię serdecznie.
madoff jak dla ciebie bank to drobne na waciki to hanbisz imie i nazwisko bernarda madoffa
Dzięki. Nie wiem jak Wasze Typowania, ale uważam, a mogę się mylić, że te oto wypadną jutro. Nie uściślam o której, ale będą. Mam takie samo przeczucie jak dziś kiedy nie wysłałem - no cóż lenistwo.
Moje typowanie:
6, 11, 27, 30, 43,
06, 77, 37, 21,
72, 20, 01, 30,
06, 77, 37, 79
Moje typowanie:
6, 11, 27, 30, 43,
06, 77, 37, 21,
72, 20, 01, 30,
06, 77, 37, 79
jest na stronie lotto 9 mln więc jest kumulacja tak?
było na dziś 7 mln? wysłałem dziś zakład jeden i miałem 3- kę
było na dziś 7 mln? wysłałem dziś zakład jeden i miałem 3- kę
Kris 83 - ja też cię pozdrawiam głąbie
kriss 83 duży rośnij
Kriss 83 życzę ci skreślenia szóstki i żebyś zgubił kupon
Kriss 83 to był żart
nie... naprawde
ok madoff dobra rada dla ciebie-nastepnym razem podaj po prostu ile trafiles a zamiast jazdy posypia sie gratulki
ok madoff dobra rada dla ciebie-nastepnym razem podaj po prostu ile trafiles a zamiast jazdy posypia sie gratulki
Te kumulacje w LOTTO są już naprawdę nudne. A jeszcze pytanie dotyczące tego Los Milionos bo jeszcze nie miałem przyjemności wydania tylu pieniędzy za jeden zakładzik tego czegoś. Czy prawdopodobieństwo wygranie naprawdę jest większe i dlatego jest to takie drogie? I ile w to można wygrać oprócz oczywiście tego miliona i 100 tysięcy?
MCSI poczytaj na stronie lotka
http://serwis5.lotto.pl/183-45efdac118327-2936.htm
http://serwis5.lotto.pl/183-45efdac118327-2936.htm
kiss 83 wiesz jeszcze nie wiesz co to znaczy jazda , a jeśli chodzi o wygrane nie będe się chwalił bo nie zasnołbyś
Czyli jest jeszcze te 12 tys. po 100 złotych i nic więcej . Czyli biorąc pod uwagę 500 tys. losów to prawdopodobieństwo trafienia naprawdę marne. A tak cholernie drogo kosztuje.
madoff twoje wygrane mnie nie interesuja-patrze tylko na siebie
a jazdy faktycznie jeszcze nie mialem ale skoro mowisz ze jeszcze nie wiem wnioskuje ze juz kilka razy przeszedles to tu :)
a jazdy faktycznie jeszcze nie mialem ale skoro mowisz ze jeszcze nie wiem wnioskuje ze juz kilka razy przeszedles to tu :)
kriss 83 - zdrowia życzę
Witam.Na jutro:
6,69,73
50,64,77
Moze wpadnie:)
Pozdrawiam i dobranoc.
6,69,73
50,64,77
Moze wpadnie:)
Pozdrawiam i dobranoc.
czarna71-wpadnie,nie martw się.Kreśl to co masz wytypowane i nie za bardzo się przejmuj.
Pozdrawiam serdecznie:)
Pozdrawiam serdecznie:)
Są jakieś wygrane dzisiaj? :)!!!!!!!
Ziuta na 14 nie weszło mi z Twoich typów 2x 2/3 a na 22 tez mam 2x2/3 więc słabo :)Klei coś na 14
Czarnula dzisiaj Twoja 3 wejdzie ale nie wiem jecze która a przed 14 napiszę
Okay,po prostu nie chciałabym się wtrącać w nie swoje sprawy.
Pozdrawiam serdecznie.
Pozdrawiam serdecznie.
max:
jestem, mi tez 20 popsula szyki, bylam dzis blisko w obu losowaniach, o 14.00 bym wygrala lecz nie zagralam a o 22.00 zagralam i bylam o wlos, przy odrobinie szczescia bylyby 2 3ki dzis.
Moglam ulozyc cos takiego 8,13,25 i byloby glancus, bo 8 i 25 to juz bylo pewne, swiezo co zaczelam je typowac i regularna 13ka i byloby super...
Jutro wydawaloby sie: 6,20,30
Na 14.00 pewniakiem wydaje sie byc: 20
parka: 20,30
a 3ki nie jestem do konca pewna czy akurat razem wszystkie wejda, bo duzo ludzi moze ja wysylac i moga jakas cyfre zablokowac.
jestem, mi tez 20 popsula szyki, bylam dzis blisko w obu losowaniach, o 14.00 bym wygrala lecz nie zagralam a o 22.00 zagralam i bylam o wlos, przy odrobinie szczescia bylyby 2 3ki dzis.
Moglam ulozyc cos takiego 8,13,25 i byloby glancus, bo 8 i 25 to juz bylo pewne, swiezo co zaczelam je typowac i regularna 13ka i byloby super...
Jutro wydawaloby sie: 6,20,30
Na 14.00 pewniakiem wydaje sie byc: 20
parka: 20,30
a 3ki nie jestem do konca pewna czy akurat razem wszystkie wejda, bo duzo ludzi moze ja wysylac i moga jakas cyfre zablokowac.
Gratulacje !!!!!!!!!
A na 14 już jest na forum ;)
pzdr.
A na 14 już jest na forum ;)
pzdr.
max:
jesli mialabym doradzac to zainwestowalabym w parke: 20,30 jesli masz kasiore, ta 3ka nie jest pewna, sam podejmij decyzje, ja gram na spokojnie. Jak uda mi sie rozplanowac to moze zdarze jeszcze przed 14ta wrocic do domu to sie odezwe.
Pozdrawiam
jesli mialabym doradzac to zainwestowalabym w parke: 20,30 jesli masz kasiore, ta 3ka nie jest pewna, sam podejmij decyzje, ja gram na spokojnie. Jak uda mi sie rozplanowac to moze zdarze jeszcze przed 14ta wrocic do domu to sie odezwe.
Pozdrawiam
Witam.Wczoraj, marnie trafiłem ,we wszystkich typowaniach.
Dzisiaj gram, tylko trójkami na cały dzień:
15,16,18
15,20,35
15,20,3
16,27,33
18,16,42
8,18,28
16,32,48
Dzisiaj gram, tylko trójkami na cały dzień:
15,16,18
15,20,35
15,20,3
16,27,33
18,16,42
8,18,28
16,32,48
sam9 - życzę powodzenia.
Ja wczoraj wygrałam obstawiając zakłady !
pozd
Ja wczoraj wygrałam obstawiając zakłady !
pozd
sasza2232 jak sen mam nadzieje że coś wyszło a co dziś czy jakiś SEN...POZDRAWIAM a i kot też wszedł..
witaj tedy, wyszło saszy wyszło,ja na forum pisałem, z mojej obróbki wyszły wszystkie 3 liczby, z twojej też, a jak dobrze zakręcił to szóstkę w MM miał pewną.
WITAM a sasza to chyba płeć piękna tak z wpisu po 22.00 wychodzi a i jak pisze nie wysłała na 22.00 to wielka szkoda tej saszki i kaski ..ale może kiedyś .... szczery sasza2232 POZDRO
na 14 MM 19-20-22-23-27-28
28,34,57 to moje typy :) Pewniakiem jest 28. Pozdrawiam i życzę powodzenia. Wygrana z bonusem komuś się należy;)
Słolneczko podaje Ci maila i czekam na Twoje typy i numer gg
gb1811@wp.pl Pozdrawiam
gb1811@wp.pl Pozdrawiam
Czy padnie 30stka bo chce duzo na nia postawic doradzic proszę????
dorocina125 moze tak moze nie kto to wie :)
Nie chce miec na sumieniu twoich ciezko zarobionych pieniedzy :P
Nie chce miec na sumieniu twoich ciezko zarobionych pieniedzy :P
a jakie macie przeczucia to moja decyzja wiec nie bedziesz mial ich na sumieniu??/
Zapraszam na forum do wątku kolegi "danteV'a" , gdyż właśnie zamieściłem tam ( obecnie nieco przeredagowane ) moje dawne opracowanie pt."SYSTEM STREFOWY podwójnego obstawiania":
http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=2733&last=1
Pzdr.
edi8
http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=2733&last=1
Pzdr.
edi8
ok 40 tez obstawie;))))))))0
Dzięki Pasko, że zamieniłeś w mapie konfigurowanej daty na numery losowań. Pozdrawiam
Tomcio co sadzisz o 30 wpadnie o 14?
dorocina125 >>> jestem zły na liczbę 30.
Wczoraj pozbawiła mnie wygranej takze mam ją w nosie.
Może sobie nawet dziś wypaść ale mnie to już nie obchodzi.
Poczekam aż wpadnie a potem MOŻE ją obstawię.
Grałem wczoraj na 22 zestawem 5,25,30.
Także wynik możesz zobaczyć sama jaki był.
Pzdr.
Wczoraj pozbawiła mnie wygranej takze mam ją w nosie.
Może sobie nawet dziś wypaść ale mnie to już nie obchodzi.
Poczekam aż wpadnie a potem MOŻE ją obstawię.
Grałem wczoraj na 22 zestawem 5,25,30.
Także wynik możesz zobaczyć sama jaki był.
Pzdr.
wczoraj zagrałam w Lotto ...Gdybym skreśliła tą 30- miałabym trafioną czwórkę..:( Ta 30-stka do Lotto się przeniosła i nie zdziwię się jak jutro się tam powtórzy. Pozdrawiam:)
musialem zalozyc tu konto zeby to napisac:/ skad wy wogole wytrzasneliscie ta 30?? jej nie wylosowali od kilku miesiecy ani raz lol