Wpisy użytkownika magda8502
Łącznie 27 wpisów w archiwum, pokazane od nr 79 112. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
« PoprzednieKolejne »
Witam..
Może dziś 30 padnie? Moje typy 3 liczb na dziś to 17,20,30.
Bardzo pomocna ta mapa. Powiem Wam,że dzięki niej albo tak mi się wydaje miałam 7/10 czyli 140 zł.-w zeszłym tygodniu. Cieszyłam się jak dziecko :) Pozdrawiam i życzę wysokich wygranych:)
Może dziś 30 padnie? Moje typy 3 liczb na dziś to 17,20,30.
Bardzo pomocna ta mapa. Powiem Wam,że dzięki niej albo tak mi się wydaje miałam 7/10 czyli 140 zł.-w zeszłym tygodniu. Cieszyłam się jak dziecko :) Pozdrawiam i życzę wysokich wygranych:)
Wygrałam!!!!!.........zakład,że nie wygram;) I ani 20,ani 30 nie było...smutno mi....
2,17,68 to także moje typy więc możliwość taka istnieje...:) Poza tym stawiam jeszcze na 41 i 67. Pozdrawiam.
28,34,57 to moje typy :) Pewniakiem jest 28. Pozdrawiam i życzę powodzenia. Wygrana z bonusem komuś się należy;)
wczoraj zagrałam w Lotto ...Gdybym skreśliła tą 30- miałabym trafioną czwórkę..:( Ta 30-stka do Lotto się przeniosła i nie zdziwię się jak jutro się tam powtórzy. Pozdrawiam:)
Witam. Wiedziałam,ze będzie 28 ale resztę to o kant stołu czupryną łysego...:( Spróbujemy na wieczór...:)
bog65 no to byłoby zastawiające. Też kiedyś nad czymś takim myślałam. Musi tam coś być takiego gdzie najczęściej typowane liczby są omijane.Może to i jest jakaś "kombinacja" systemu Lotto.Bądźmy jednak dobrej myśli:))))) Pozdrawiam.
Przydałyby się "swojaczki" w TS :D. Już ja bym wiedziała jak i co:) Tyle tylko,że mnie tam nie wezmą do pracy...:( Już się pytałam;) Gdybym miała taką możliwość połowę multipaskowiczów bym tak obsadziła:))))))))))
ciekawe czy Ci, co tam pracują kiedyś coś kombinowali,bo osobiście nie słyszałam o niczym takim ,ale na pewno nie jednemu coś przez myśl przeszło. :))))
Na 14.00 proponuję 30,38,66. Wydaje się być pewniakiem ta trójka.
raczej pasowałoby obstawić na 38 i 39...ale wszystko przed nami:)
b52>>>>>>>> przynajmniej za nie nie płacimy:) a co do liczby 62 to na 99,9% może być....100% nie ma nigdy jaksa1977;)
to już będzie "pewna dziewiątka" jak Wam dorzucę liczbę w MM 37;) czekam na 10 liczbę i lecę wysłać...jak wygram to napiszę z jakiejś ciepłej wyspy kanaryjskiej za pół roku;))))))))))))))))))))))))))
a Słyszeliście jak jednemu w kolekturze nie wykazało wygranej i wyrzucił kupon? miał 6 w Lotto.. nie uznali mu wygranej mimo wszystko ,że zrobił sprawę dla TS..i wygrana przepadła..... ja bym sobie nie wybaczyła....:)))))))
No to całe szczęście,że wygrał:)))))))) Właśnie słyszałam,że nie wygrał tej sprawy z TS, ale czego "głuch" nie usłyszy to zmyśli....;))))))))))))))))
No to facet naszarpał sobie nerwów...ja też bym nie odpuściła..:)
No moi drodzy...:) ja dziś postawiłam na 57,39,77,21,33,65,78,80,76,10:)))) Życzcie mi szczęścia jak ja Wam życzę:)))))))))
A tak poza tym...niezły numer z tą czeską TV...jak czeski film;))))))))
« PoprzednieKolejne »