Wpisy 76 774 – 76 873
12 listopada 2009 19:59 → 13 listopada 2009 08:44, 100 wpisów
tomcio1972 musze na jakas lekcje do ciebie isc!:)gratulacje za kuponik!
Na pewno to hakierzy z Totalizatora włamali się na serwer Totomixa i go unieruchomili.
Sławomir próbowałeś? Bo ja już 9 razy i boję się blokady!
Hermenegilda jeśli nie ma połączenia z bazą to konta Ci nie zablokują bo nawet nie wiedzą że próbowałaś się połączyć.
Ja chcę robic totka,a tu k....wa jakaś awaria.
Dobrze,że zobaczyłem;/
Bo jak bym miał gotowego,to bym się wściekł;(
Dobrze,że zobaczyłem;/
Bo jak bym miał gotowego,to bym się wściekł;(
slavo rozbicie totka tzn ?? Jaka kwota ?? :)
W TM na max za jeden zaklad mozesz zarobic 50000PLN-drobne
Traf 10/10 w MM i rozbijasz bank :P
W TM na max za jeden zaklad mozesz zarobic 50000PLN-drobne
Traf 10/10 w MM i rozbijasz bank :P
Coś wydaje mi się, że po 22-giej tylko się obliżemy. Wg prawa Merphiego padną te liczby, których oczekujemy.
Wyobrażacie sobie, co się będzie działo jeśli uruchomią możliwosc gry w Totomixie około godziny 21 ??:) Ogarnie ją zwis totalny z powodu przeciążenia serwera, więc jakby nie było to chyba dzisiaj nie pogramy.
A dziś 12-ty miałam właśnie wrócić do gry po krótkiej przerwie.
Nawet liczby mam wytypowane, .... niedobrze będzie.
A dziś 12-ty miałam właśnie wrócić do gry po krótkiej przerwie.
Nawet liczby mam wytypowane, .... niedobrze będzie.
Jantar masz rację;(
Ludzie się rzucą i znowu siądzie:/
To ja dziś odpuszczam;((((((((((((((((
Ludzie się rzucą i znowu siądzie:/
To ja dziś odpuszczam;((((((((((((((((
kosmitow trzymali w strefie 51 czyli dzisiaj obstawie te liczbe i cos do niej dodam
taką 10 wybrał mi mózg na 2 losowania.o 14 zero trafnych może coś wypali na 22...
5,21,22,36,50,51,52,56,63,66
5,21,22,36,50,51,52,56,63,66
godzina 21.39 , nadal ta denerwująca informacja:
Awaria serwisu, brak możliwości zalogowania się.
Za utrudnienia przepraszamy.
sorki , godz 20.39
Oby to nie było prorocze , że o 21.39 nadal system nie będzie działał.
Ciekawe czy dziś ten toptomix będzie dostępny przez neta.
Szlag mnie trafia bo mam przygotowane "trójki" a zagrać nie można.
Jeszcze jest około 1 godziny i 10 minut aby "zapodać" kupony.
Zobaczymy...
Szlag mnie trafia bo mam przygotowane "trójki" a zagrać nie można.
Jeszcze jest około 1 godziny i 10 minut aby "zapodać" kupony.
Zobaczymy...
sławomir71, wątpię osobiście w to żeby zadziałał, ponadto ciekawi mnie dlaczego poza logowaniem do systemu wszytko pięknie im działa :))
jak byl pojedynek dawida z goliatem to myslalem ze dawid byl cherlakiem a sie okazalo ze przeczytalem ze dawid pasl stada i kiedy lew lub niedzwiedz zaatakowal owce on ruszal w poscig i byl tak odwazny ze kladl trupem nawet lwa
jantar, mnie też to zastanawia. A swoją drogą jeśli system nie działa od godziny 15 ( przynajmniej w Lubinie , Głogowie , Polkowicach) to totomix zanotuje ładne straty dziś.
Bo serwer Totomixa rozliczający zakłady i przechowujący informacje jest niezależny od tego który obsługuje "przychodzące zapytania" ze względów bezpieczeństwa...
jantar.strona im działa natomiast jest problem z połączeniem do bazy danych gdzie wszystko jest gromadzone. To są dwie różne rzeczy.
dziękuję panowie za wyczerpujące informacje :), pozdrawiam i życzę sobie i pozostalym zainteresowanym, aby jednak ta niedziałająca "część" totomixu zadziałała na czas
godz.20.57 nadal nic
Sorry za dziwne pytanie ale czy da sie w totomixie obstawiać tylko zdarzenie czy wieczorem będzie losowanie multilotka?
I jaka jest maxymalna stawka jaką można obstawiać?
I jaka jest maxymalna stawka jaką można obstawiać?
21.07 , chyba już można sobie dziś odpuścić wysłanie liczb w totomixie
Maciekmaniak , nie można
Ja dzisiaj tak typowałam, ale niestety chyba tylko na sucho :(
6,9,18,36,69 - 4/5
1,3,13,33
20,22,75,77
2,17,35,76
6,9,10,33
zobaczymy ,czy będę się cieszć ze nie zagrałam czy wręcz przeciwnie
6,9,18,36,69 - 4/5
1,3,13,33
20,22,75,77
2,17,35,76
6,9,10,33
zobaczymy ,czy będę się cieszć ze nie zagrałam czy wręcz przeciwnie
A nie 2,02? bo tak wnioskowałem...
Zdarzenie 100 może być grane tylko z 1-25, 31-79, 101-280
A sorki faktycznie zdarzenie 100 musi miec inne ze soba-ale nawet jakby mozna bylo to i tak sie nie oplaca :P
godz 21.18
Witam :)
I co ja tu czytam - klęska jednym słowem bo Totomix nawalił.
Straszne - jak to się mogło stać?
Może totomix się zezłościło,że ogrywane tak paskudnie w biały dzień? :):):)
I co ja tu czytam - klęska jednym słowem bo Totomix nawalił.
Straszne - jak to się mogło stać?
Może totomix się zezłościło,że ogrywane tak paskudnie w biały dzień? :):):)
kriss83 . Było tak już kilka razy , na początku jak uruchomili grę przez internet. Ale awaria zawsze trwała bardzo krótko , może trzy albo cztery godziny.
Czy ktoś orientuje się może,gdzie wpadły ostatnio wygrane w 5/5 w mini lotto?
Dlaczego nie ma żadnej informacji o tym w losowaniach,czyżby traktowali tą grę po macoszemu?
Dlaczego nie ma żadnej informacji o tym w losowaniach,czyżby traktowali tą grę po macoszemu?
Raczej z opóźnieniem niż po macoszemu:)
Liczby na nie- lotto (",) 8.11.20.24.36.48. (",) (-_-) (,")
godz 21.41 , to już koniec marzeń na dziś.
Awaria jest rzeczą nie do pomyślenia.
Niestety tak się też dzieje.
Gdy wpuszczą na rynek Pl więcej takich buków, to i oni będą walczyć ze sobą o jakość.
Niestety tak się też dzieje.
Gdy wpuszczą na rynek Pl więcej takich buków, to i oni będą walczyć ze sobą o jakość.
Totomix nadal ma awarię a ja chciałem im dać dziś zarobić 90zł.
15zł za zakład
2,14,72
53,56,59
5,25,30
8,28,80
Lotto - system 4z6= 15 x 1zł = 15zł
6,11,24,31,33,45
Lepiej żeby nic nie wpadło z tych liczb to będę przynajmniej zadowolony że nie pozbyłem się 90zł z konta.
Ich strata.
A może moja?
Kto wie.
Niedługo się dowiem.
15zł za zakład
2,14,72
53,56,59
5,25,30
8,28,80
Lotto - system 4z6= 15 x 1zł = 15zł
6,11,24,31,33,45
Lepiej żeby nic nie wpadło z tych liczb to będę przynajmniej zadowolony że nie pozbyłem się 90zł z konta.
Ich strata.
A może moja?
Kto wie.
Niedługo się dowiem.
NIE MIEJCIE ZŁUDZEŃ;/
WSZYSCY WIEMY,ŻE TO ROBOTA DONALDA TUSKA !!!!!!!!!
WSZYSCY WIEMY,ŻE TO ROBOTA DONALDA TUSKA !!!!!!!!!
To teraz pozostaje nam tylko wierzyć w to że do jutra usuną awarie.
Tomcio , patrząc jak typujesz to raczej będzie to twoja strata. Ale dziś życzę ci aby te liczby nie weszły. Mniejszy żal.
A ja wyjątkowo życzę nie trafienia,wszystkim spóźnionym Totozmixowanym:)
To macie swoje 10 min.;(
To macie swoje 10 min.;(
Ehh.. podaje liczby, które wysłałbym, gdyby nie awaria ...
MM
10,69,71
16,35,45
10,45,69
29,32,50
10,32,58
49,57,59
10zł za zakład
Lotto
49 - 100zł że padnie
Mam dziwne przeczucie, że dzisiaj wpadnie ta kulka, zobaczymy, czy zaoszczędziłem czy może straciłem...
MM
10,69,71
16,35,45
10,45,69
29,32,50
10,32,58
49,57,59
10zł za zakład
Lotto
49 - 100zł że padnie
Mam dziwne przeczucie, że dzisiaj wpadnie ta kulka, zobaczymy, czy zaoszczędziłem czy może straciłem...
sławomir71>>> moja strata mówisz...
Czyli jednak będzie 3/3 w jednym z zestawów tak?
Lepiej żeby nie....było
Czyli jednak będzie 3/3 w jednym z zestawów tak?
Lepiej żeby nie....było
Wybaczcie, ale muszę. ...
Kur** Mać ...
Mówiłem, że padnie 49 ?! ?! Byłem pewien, jakieś cholernie dziwne uczucie... Awaria przypadkowa ? Buahaha ...
Ja pier ....
Ehh... kilka set złotych poszło się ... Srał ich pies ...
Kur** Mać ...
Mówiłem, że padnie 49 ?! ?! Byłem pewien, jakieś cholernie dziwne uczucie... Awaria przypadkowa ? Buahaha ...
Ja pier ....
Ehh... kilka set złotych poszło się ... Srał ich pies ...
Macie dowód ... Ehh ...
76825. status Gladek 2009-11-12 (21:52)
MM
10,69,71
16,35,45
10,45,69
29,32,50
10,32,58
49,57,59
10zł za zakład
Lotto
49 - 100zł że padnie
76825. status Gladek 2009-11-12 (21:52)
MM
10,69,71
16,35,45
10,45,69
29,32,50
10,32,58
49,57,59
10zł za zakład
Lotto
49 - 100zł że padnie
UFF jak mi ulżyło....
Modliłem się aby nie wpadła liczba 25 bo
"trójka" 5,25,30 weszłaby jako 3/3.
Jedno trzeba im przyznać(Totomixowi)
Liczba 49 weszła w Lotto także na progresji granej przez internet zaoszczędzili od cholery kasy złodzieje.
Modliłem się aby nie wpadła liczba 25 bo
"trójka" 5,25,30 weszłaby jako 3/3.
Jedno trzeba im przyznać(Totomixowi)
Liczba 49 weszła w Lotto także na progresji granej przez internet zaoszczędzili od cholery kasy złodzieje.
Tak byście mi nie uwierzyli, a tak macie dowód... Już dawno czegoś takiego nie miałem, po prostu byłem pewien że wpadnie dzisiaj to 49 ...
Do tej pory szczerze mówiąc mało wierzyłem w przekręty, a jeśli już to nie byłem pewien, jednak po dzisiejszym dniu dopiero teraz zdaje sobie sprawę, że wspomagałem finansowo oszustów i krętaczy ...
Do tej pory szczerze mówiąc mało wierzyłem w przekręty, a jeśli już to nie byłem pewien, jednak po dzisiejszym dniu dopiero teraz zdaje sobie sprawę, że wspomagałem finansowo oszustów i krętaczy ...
Z tym graniem przez internet i wylosowaną liczbą w Lotto 49
to przegieli pałę równo.
Nie ma co...
to przegieli pałę równo.
Nie ma co...
znow mozg robi mnie w konia jak zwykle prawie wszystkie liczby obok moich i jeszcze 50 zamiast 51 zeby grac mi na nosie ja 27 on 26 ja 29 on 30 ja 57 on 56 ja 8 on9 ja 20 on 21 ja 38 on 39
Właśnie, ja dzięki tej awarii zaoszczędziłem, bo gram progresją na przedziały 1-40 i 41-80...
Dokładnie tak MCSl,a nasze odczucia wobec państwa ( i miłościwie nam panujących) powinny się sprowadzać do: wiary,nadziei i miłości :):):)( iście patriotyczne )
http://www.youtube.com/watch?v=Dj8fpK5mg1E
dobranoc
http://www.youtube.com/watch?v=Dj8fpK5mg1E
dobranoc
P/NP także nieźle się "równoważą";)
W 4 ostatnich losowaniach 3x...
W 4 ostatnich losowaniach 3x...
13max33 Jak dzisiaj mnie wzrok nie mylił to pod liczbą 9 była kropka a nie kreska.Widocznie Nie wszystkie zestawy przerobili.Na szczęście tylko 19 wpadła z wytypowanych liczb,ale na szczęście nie wyszła liczba 10 ani 33.Co do wypowiedzi tego co zawsze sie wtrąci miedzy Wódkę a zakąskę i zepsuje jedno i drugie,to pragnę wyjaśnić że z graczem BRAZYL wymieniłem poglądy i nie obrażając sie nawzajem zakończyliśmy dyskusje.I marna adwokacina nie jest nam potrzebna.To tyle.I dodam jeszcze ,że ja nie czuje żadnej urazy,bo miał prawo wyrazić swój pogląd i to zrobił.I może wyjaśnij co jest w tej mojej głowie,bo nie rozumie tego co napisałes.
awaria nadal skutecznie blokuje dostęp do konta w totomixie.
moze wymienili maszyne ale mozg ts pozostal ten sam i ja z komputerem nie wygram
Hipopotan-maszynę wymienili 25.10 na starą,a ,że dalej kombinują to wszyscy wiemy.
Pozdrawiam serdecznie.
Pozdrawiam serdecznie.
a w szachach ustawilem sobie niski poziom i robie sobie matowanie krola piecioma konikami lub wiezami
a jezeli jest awaria w totomix to smieszne ze akurat wtedy gdy wypuscili 49
no cóż dzisiaj przy awarii puścili w lotto "49", sewgo czasu gdy zablokowano w Fortunie grę na liczby , wypuścili "19" w multi tak oczekiwaną przez grających ....ot taki zbieg okoliczności :))
kiedys tlumaczono ruch slonca po niebosklonie harcami bogow na zlotym rydwanie
a teraz zjawiska losowe tlumaczy sie spiskami przeciwko nieumiejacym zrozumiec losu
co czas to obyczaj
a teraz zjawiska losowe tlumaczy sie spiskami przeciwko nieumiejacym zrozumiec losu
co czas to obyczaj
Może dzisiejszy psikus totomixa spowodowany był obradami komisji anty hazardowej.
JANTAR to dobrze że nie wypuścili 10,33 bo dużo graczy prowadzi te liczby na progresji.Pozdrawiam
znowu kumulacja w Lotto
stopnie wygranych:
1-brak
2- 37-7.734,60
3-2415-320,90
4-47108-20,00
stopnie wygranych:
1-brak
2- 37-7.734,60
3-2415-320,90
4-47108-20,00
37 piątek- to chyba agonia totolotka!!! Nigdy gorzej nie było.
Na dzisiejsze losowanie Lotto zawarto sporo mniej zakładów niż na losowanie wtorkowe mimo, że dzisiaj była kumulacja. Jak myślicie czym to spowodowane?
A i rzeczywiście te 37 piątek to 47 tysięcy trójek. Czy to początek końca Lotto?
A i rzeczywiście te 37 piątek to 47 tysięcy trójek. Czy to początek końca Lotto?
pierwszy raz trafiłem 5z6 zabrakło 13 a tak blisko bylo szkoda za ten cyrk z liczba 49 -/ blokadą graczy / myśle ze warto połączyć siły na jakiś czas i razem dać im popalić za te jaja i kombinacje . dziś przeszli samych siebie .pomyślcie tydzień lub dwa pewne typowania trójek na forum dla wszystkich . kto się czuje na siłach niech da czadu . będzie zabawa i radocha -tak myśle
Ja w Dużym przeważnie wysyłałem 3 zakłady za 6 zł. Od czasu podwyżki nie wysłałem ani jednego. W ten sposób zaoszczędziłem już ponad 100 zł. Dziękuję ci Lotto.
Ja w Dużym Lotku wysyłałem zakłady nawet za ponad 20 złotych.
Od czasy podwyżki jeśli wyślę 1 zakład to będzie dobrze bo nie na każde losowanie. W ten sposób zaoszczędziłem naprawdę sporo. Dzięki Lotto.
Od czasy podwyżki jeśli wyślę 1 zakład to będzie dobrze bo nie na każde losowanie. W ten sposób zaoszczędziłem naprawdę sporo. Dzięki Lotto.
ja przestałem całkowicie wysyłać Durzego . mam ich w d.... za ich pazerność.
Faktycznie jest to chyba rekord jeśli chodzi o ilość "piątek" w Dużym Lotku / Lotto. W losowaniu nr 4523 było 42 i niższej wartości do tej pory nie zanotowałem. Pozdrawiam
MCSI: jeszcze odpowiedź dla Ciebie. Było to głównie spowodowane świętem 11 listopada w tym wypadku... Pozdrawiam
Skoro dzisiejsza mała ilość zakładów rzeczywiści była spowodowana wczorajszym świętem, ale przecież dziś można było zawierać zakłady, to co będzie 26 grudnia kiedy jest święto, dzień wcześniej też święto a 24 grudnia kolektury będą czynne do południa a większość ludzi gra na jedno losowanie.
sory za błąd Dużego: za szybko piszę . oszczędzam i ja bo przestałem wysyłać . dzięki Lotto
Spokojnie przyjda duze kumulacje to ludzie beda sie rzucac a TS i tak zarabia ;)
NRX do jutra....
NRX do jutra....
Zgadza się, ale jednak ma to znaczenie, że jest święto. Widać to również chociażby po ilości zawartych zakładów Multi Multi. Tym razem było na zawarcie zakładów tylko 2 dni, w tym jeden dzień świąteczny. Zawarto mniej niż 3 miliony zakładów, co jest faktycznie niską wartością, ale nie nadzwyczajnie. Pozdrawiam
Ja myślę, że kolejna zmiana ceny Lotto, to już będzie na 1 euro. Dobrej nocy :)
Polacy nie gęsi swój rozum mają i coraz mniej w totolotka grają. Totolotek o to prosi no bo ceny nam podnosi. Czy graczy cierpliwość testuje? Większość już na niego pluje.
Nikt w kolejkach już nie staje bo on bardzo rzadko daje a zabiera bardzo często. Totolotek cię (nie) buja ty mu stówę on ci (wiadomo co)...
Nikt w kolejkach już nie staje bo on bardzo rzadko daje a zabiera bardzo często. Totolotek cię (nie) buja ty mu stówę on ci (wiadomo co)...
nowy dzień, nowe newsy:
http://biznes.onet.pl/nowe-lotto-jak-national-lottery,18490,3057507,1,news-detal
http://biznes.onet.pl/nowe-lotto-jak-national-lottery,18490,3057507,1,news-detal