Wpisy 76 874 – 76 974
13 listopada 2009 08:48 → 13 listopada 2009 20:22, 100 wpisów
Witam.KOGUT dzis zagra na następujące zdarzenia.Parka na NIE to 2,12.LICZBY: 10,33,25,40,1,47.Liczbę 1 zamieniłem za liczbę 19 ,ponieważ przez 2 dni w których nie grałem ta liczba wyszła,a ja ją uważam za liczbę niestabilna (to moja ocena)i może znowu stanąć na 10 losowan a ja muszę sie zmieścić w 8 losowaniach a ona była na 7 progu.Pozdrawiam
wie ktoś czy można w punktach totomix zawierać zakłady (nie chodzi mi o grę przez neta)
coś takiego pojawia sie przy próbie logowania na swoje konto w toto:
Awaria serwisu, brak możliwości zalogowania się do godziny 12:00.
Za utrudnienia przepraszamy.
Awaria serwisu, brak możliwości zalogowania się do godziny 12:00.
DZIŚ 13 MOŻE SZCZĘŚCIE DOPISZE BO PRZY MOIM WCZORAJSZYM ŚWIĘCIE NIC NAWET TOTOMIX SIĘ ZAWIESIŁ PEWNIAK NA 14.00 TO
10 POWODZENIA
10 POWODZENIA
Jeżeli awaria by trwała jeszcze jeden dzień to pomijając nasze straty czyli graczy,to firma poniesie ogromne straty z powodu barku możliwości zawierania zakładów.A z drugiej strony to dysponując tak wielkim kapitałem i tak wielkimi dochodami,maja tak marne zabezpieczenia.To wyjątkowa nonszalancja z ich strony,i taka sama wiara jak nasza w wygrane,a ich że jakoś to bedzie.Pozdrawiam.
Witam serdecznie!
W Piatek 13go 13 mln £ w EuroMillions!
Zapraszam do WSPOLNEJ gry:
http://bit.ly/PsWM8
Od dzis dodatkowe losowanie extra 1 mln£ dla wszystkich losowan zawartych w UK tzw.Millionaire Raffle-(wlaczajac zaklady zawarte w naszym syndykacie-nie trzeba byc rezydentem UK by partycypowac w wygranych! :)
A moje"szczesliwe"liczby na dzis to:
1,3,4,8,13,26,39,52,65,78
Happy Friday!
Wysokich Wygranych!
Pozdrowionka,
Kazik.
W Piatek 13go 13 mln £ w EuroMillions!
Zapraszam do WSPOLNEJ gry:
http://bit.ly/PsWM8
Od dzis dodatkowe losowanie extra 1 mln£ dla wszystkich losowan zawartych w UK tzw.Millionaire Raffle-(wlaczajac zaklady zawarte w naszym syndykacie-nie trzeba byc rezydentem UK by partycypowac w wygranych! :)
A moje"szczesliwe"liczby na dzis to:
1,3,4,8,13,26,39,52,65,78
Happy Friday!
Wysokich Wygranych!
Pozdrowionka,
Kazik.
Witam wszystkich. Prosze o info jesli komus jest wiadomo czy mozna juz zawierac zaklady w TM w kolekturze (nie przez net). Z gory dzieki.
Dziś mija 2 miesiące od.....?
http://www.youtube.com/watch?v=KW4MHDZ9x_Y&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=sQLAyYkZ1BU&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=DjNvS7W4nTI&feature=related
Dla takich chwil warto żyć.....
http://www.youtube.com/watch?v=KW4MHDZ9x_Y&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=sQLAyYkZ1BU&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=DjNvS7W4nTI&feature=related
Dla takich chwil warto żyć.....
witam wszystkich:)
Kogut to więc tak moim zdaniem liczba 9 ma kropkę a do 6 dorobili kreseczkę :0 Pozdrawiam
Kogut to więc tak moim zdaniem liczba 9 ma kropkę a do 6 dorobili kreseczkę :0 Pozdrawiam
2 minuty temu rozmawiałem z kolekturą - można grać w totomixie( nie dotyczy gry przez internet).
wielislaw04 dzięki, właśnie ta informacja mnie interesowała
Jakies jaja sobie robią ...do godz. 12:00 przewidują tą awarię ....
shadowbb>>>> Totomix powstał w 1993 roku jako spółka-córka Totalizatora Sportowego ale obecnie została już sprzedana ( zaledwie za ok 2 mln € i to na raty!!! ) Grekom.
Pomimo tego FAKTY zaświadczają o nadal silnych powiązaniach personalnych , bo Minister Finansów doszukał się nieprawidłowości w zawieraniu zakładów na gry losowe przez FORTUNĘ , BETAKO , MILENIUM i TOTOSPORT - likwidując całą konkurencję a Totomixowi wystarczyło dodanie zakładu nr 100 aby już się do nich nie czepiać , choć Ustawa o grach losowych wyraźnie mówi o monopolu Państwa na organizowanie i przyjmowanie tego typu zakładów , a jako żywo właścicielem Totomixu są Grecy...
Pomimo tego FAKTY zaświadczają o nadal silnych powiązaniach personalnych , bo Minister Finansów doszukał się nieprawidłowości w zawieraniu zakładów na gry losowe przez FORTUNĘ , BETAKO , MILENIUM i TOTOSPORT - likwidując całą konkurencję a Totomixowi wystarczyło dodanie zakładu nr 100 aby już się do nich nie czepiać , choć Ustawa o grach losowych wyraźnie mówi o monopolu Państwa na organizowanie i przyjmowanie tego typu zakładów , a jako żywo właścicielem Totomixu są Grecy...
Juz po 12 i dalej nie można się zalogować..
to jest prawodia ;/ chce zagrac za 100zł ze nie padnie liczba 79 i 80 a tu lipa ;/
Teraz napisali że do 14...
Awaria serwisu, brak możliwości zalogowania się do godziny 14:00.
chazychas>>> wchodzenie w grę na zdarzenie 25 z opcją under 78,5 jest znacznie bezpieczniejsze przy 5 progu serii przeciwnej...choć oczywiście nie mam na myśli prawdopodobieństwa warunkowego a tego liczonego dla p na serię kolejnych takich wystąpień jak over 78,5.
PH dzis obstawialby
08,09,14,25,27,38,40,43,45,48,50,51,53,59,70,72,73,74,79,80
z przyczyn niezaleznych nie postawie :P
08,09,14,25,27,38,40,43,45,48,50,51,53,59,70,72,73,74,79,80
z przyczyn niezaleznych nie postawie :P
Jakieś fatum kur.....a mnie dopadło,
Totomix u mnie nieczynny.
Puściłem w Ts.
20,65,58,13,12.
4,74,7,77.
Totomix u mnie nieczynny.
Puściłem w Ts.
20,65,58,13,12.
4,74,7,77.
DIABLI BY TO WZIELI JESZCZE NIE MOŻNA OBSTAWIAĆ PRZEZ NETA ALE REKLAMA O 50% PODATKU PIĘKNIE WIDNIEJE NA STONIE TOTOMIXA
MM na 14 / Totomix /
6,9,69
11,22,33
12,19,25
35,41,42
A te trójki nie zagrałem bo musiałem niestety dokonać wyboru na które z tych "trójek" postawić.
2,14,72 / 5,25,30 / 8,28,80 / 53,56,59 /
6,9,69
11,22,33
12,19,25
35,41,42
A te trójki nie zagrałem bo musiałem niestety dokonać wyboru na które z tych "trójek" postawić.
2,14,72 / 5,25,30 / 8,28,80 / 53,56,59 /
Madzia a na 22 wejdą dzisiaj Twoje dwie siekierki 77 dzisiejsza data 13 i nasza wspólna i ulubiona 69 :)
na14 piątka 27,34,59,62,76 trójka 13,23,36 dziesiątka 5,14,24,40,42,50,60,69,76,77
slavo - wysłałam Ci uśmiech,aby Ci smutno nie było i żebyś kur...,nie sypał ot tylko tyle,a złą kobietą wcale nie jestem :D zapytaj samego 13max33.
On coś o tym wie!
pozd
On coś o tym wie!
pozd
13max33 - widzisz nie weszło 69, a to szkoda bo były by aż trzy numerki!
pozd
pozd
Madziu ale to ma wejść na 22 bo ja jestem taki wieczorny marek a nie popołudniowy
wydaje mi sie ze oni złodzieje z platformom nic sie nie zmieniło więncej zarabia urzednik
Nie mogę już się doczekać 69 uuuuuuuuuuuuuuu to dzisiaj pewniak :-PPPPPPPPPPPPPP
i co z ta 10? padnie wreszcie czy nie
13max33 - na pewno się doczekasz ( proś,a będzie Ci dane )
:)
Madziaryna1 - 10 widać zawiesiła się,albo zapomniała,że czasami wypada wypaść :)
Idę obiad jakiś sklecić
pozd
:)
Madziaryna1 - 10 widać zawiesiła się,albo zapomniała,że czasami wypada wypaść :)
Idę obiad jakiś sklecić
pozd
10 dzis sie obudzi pewniak jak nic!!!!!!;)
...a mnie zastanawia co bedzie dalej ze strona Multipasko.pl skoro ustawa antyhazardowa zakazuje propagowania hazardu w mediach pod grozba sankcji karnych to chyba juz niedlugo bedziemy mogli wypisywac swoje racje na temat gier hazardowych takich jak totolotek :D
pzdr.nara:)
pzdr.nara:)
WOW, totomix działa, można sie logować
nawet moje kupony wygrane i pieniądze na koncie nie poznikały, a trochę się bałem..;))
icemario,o TS można będzie pisać bo jest cacy, tylko buki są be...
icemario>>> zapis Ustawy o grach losowych i zakładach wzajemnych jasno ( w sensie podatków ) oddziela gry losowe i zakłady wzajemne od hazardu i to jest wykładnią tego , co jest a co nie jest hazardem.
Gry hazardowe są bowiem obsługiwane przez krupierów w specjalnie do tego celu wyznaczonych miejscach , a uczestnicy tych gier hazardowych podlegają ścisłemu obowiązkowi rejestrowania ich personaliów ( danych osobowych ) .
Gry losowe i zakłady wzajemne są zaś w pełni anonimowe i obsługiwane przez kolektorów.
Natomiast inną kwestią jest możliwość uzależnienia się - także oczywiście realna i przy np.grze choćby w Lotto.
Tak więc z tej strony nie widzę żadnego zagrożenia dla dalszego spokojnego funkcjonowania portalu multipasko.pl , albowiem ten portal absolutnie nie zajmuje się grami hazardowymi - w rozumieniu i ujęciu w/w Ustawy o grach losowych i zakładach wzajemnych.
Pzdr.
edi8
Gry hazardowe są bowiem obsługiwane przez krupierów w specjalnie do tego celu wyznaczonych miejscach , a uczestnicy tych gier hazardowych podlegają ścisłemu obowiązkowi rejestrowania ich personaliów ( danych osobowych ) .
Gry losowe i zakłady wzajemne są zaś w pełni anonimowe i obsługiwane przez kolektorów.
Natomiast inną kwestią jest możliwość uzależnienia się - także oczywiście realna i przy np.grze choćby w Lotto.
Tak więc z tej strony nie widzę żadnego zagrożenia dla dalszego spokojnego funkcjonowania portalu multipasko.pl , albowiem ten portal absolutnie nie zajmuje się grami hazardowymi - w rozumieniu i ujęciu w/w Ustawy o grach losowych i zakładach wzajemnych.
Pzdr.
edi8
Witam. Nie wiem czy słyszeliście ale czekają nas bardzo duże zmiany jeśli chodzi o losowania lotto i innych gier. TS wychodząc na przeciw robienia z losowań show, zamierza dopuścić do oglądania losowań publiczność i dodatkowo raz w miesiącu robić dłuższy program połączony z losowaniami oraz show z niespodziankami. Wszystko to ma również zachęcić jakąkolwiek stacje telewizyjną ( z tych ogólnodostępnych) do podpisania umowy, a co za tym idzie odejście od sztywnych losowań które są obecnie emitowane na antenie Polsatu.
Pozdr.
Pozdr.
13 to nic ale mam przeczucie ze jednak bedzie
ha ha ha no to powodzenia bo ja tez postawie dzis duzo na nia;))0
Xelom - Nasze to one są do momentu gdy nie zapłacisz za kupon, potem są już TS...:) Możesz nie grać i nie będziesz wspierał show
Za Nasze pieniądze to mamy show codziennie w sejmie, czy chcemy czy nie za podatki oni się bawią w kłótnie i gierki...
Podatki musimy płacić a gra w lotto to wolny wybór...
Podatki musimy płacić a gra w lotto to wolny wybór...
xelom > mogę tylko odpowiedzieć za siebie. Za moje pieniądze NIE będzie to show. Ja nie gram w TS.
Ps. Na razie to tylko plany, więc nadmierne "podniecanie" się tą informacją może w przyszłości skutkować wielkim rozczarowaniem.
Pozdr.
Ps. Na razie to tylko plany, więc nadmierne "podniecanie" się tą informacją może w przyszłości skutkować wielkim rozczarowaniem.
Pozdr.
Czyżby prawdziwa rewolucja w Lotto?
http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=2770
http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=2770
Tak na marginesie według mojej opinii to TS serwowało nam co chwilę jakiś show!
-Raz były to latające kulki.
-Drugi raz afera odnośnie sprzeniewierzenia kasy itp.itd
pozd
-Raz były to latające kulki.
-Drugi raz afera odnośnie sprzeniewierzenia kasy itp.itd
pozd
Mogę tylko dodać, że firma Endemol Polska to już klasa sama w sobie. Produkuje takie programy jak Milionerzy, Nieustraszeni, Co z tą Polską, Fabryka Gwiazd i inne.
Jeśli wszystko doszłoby do skutku, to możemy być bardzo mile zaskoczeni tym, co ta firma może przygotować jeśli chodzi o samą formułę losowania i związanego z tym dodatkowym show.
Pozdr.
Jeśli wszystko doszłoby do skutku, to możemy być bardzo mile zaskoczeni tym, co ta firma może przygotować jeśli chodzi o samą formułę losowania i związanego z tym dodatkowym show.
Pozdr.
Witam.Zamiana liczby 19 na liczbę 1 była korzystnym i trafionym posunięciem.Trafiono PARKE na NIE oraz dwie liczby 1,25.Widocznie na 10 przyjdzie jeszcze poczekać,ale jeszcze 4 losowania wiec powinna wyjść.Pozdrawiam
Zapewne TS musi coś zrobić - po tylu samobójach.
Frekwencję widać w zawieranych zakładach,a to nie służy interesom TS .
Więc dobry show w połączeniu z reklamą - może i tak być.
Frekwencję widać w zawieranych zakładach,a to nie służy interesom TS .
Więc dobry show w połączeniu z reklamą - może i tak być.
To całe show,to po prostu amerykanizacja.Jest więc szansa,że podczas losowań totalizatora,dwustu opłaconych klakierów będzie klaskało i robiło woooowww i przy okazji niektórzy z nich będą wygrywać nagrody i też będą krzyczeć wow,tylko po to,żeby wciągnąć zwykłych ludzi,którzy też lubią się uśmiechać i lubią być wesołymi,ale czasami po prostu nie mogą.Skąd pieniądze na to?
Oczywiście z kieszeni tych,którzy grają.
Oczywiście z kieszeni tych,którzy grają.
Już od jakiegoś czasu można logować się na stronie totomix.
dzikus > wiele razy już tutaj i na czacie pisałem. Graczom nikt nie dogodzi, a najbardziej tym przegranym. Nie ma ludzi na losowaniu - ŹLE. Mają być ludzie na losowaniu - ŹLE, bo będą podstawieni. Naprawdę, zacznijcie myśleć zanim coś napiszecie.
Przygotowanie każdego programu na żywo z udziałem publiczności, poprzedza kilku godzinne próby. I to obojętnie jakiego programu. Dlatego, że żaden producent i telewizja nie pozwoli sobie na wpadkę podczas programu Live. Tak było, tak jest i tak będzie i obojętnie o jaki show chodzi. Więc jeśli twierdzisz, że pójdziesz sobie na losowanie prosto spod budki z piwem bo, ty tak chcesz to wybacz, ale usłyszysz : "Panu dziękujemy, niech pan dalej myśli, że losowania są ustawiane a ludzie w studiu to aktorzy"
Myśleć, myśleć i jeszcze raz myśleć.
Przygotowanie każdego programu na żywo z udziałem publiczności, poprzedza kilku godzinne próby. I to obojętnie jakiego programu. Dlatego, że żaden producent i telewizja nie pozwoli sobie na wpadkę podczas programu Live. Tak było, tak jest i tak będzie i obojętnie o jaki show chodzi. Więc jeśli twierdzisz, że pójdziesz sobie na losowanie prosto spod budki z piwem bo, ty tak chcesz to wybacz, ale usłyszysz : "Panu dziękujemy, niech pan dalej myśli, że losowania są ustawiane a ludzie w studiu to aktorzy"
Myśleć, myśleć i jeszcze raz myśleć.
Totolotek SA przyłącza się do apelu branży bukmacherskiej wzywającego ustawodawcę do zaniechania tak drastycznego podniesienia stawki podatkowej od zakładów wzajemnych - do 50%.
Wejście w życie proponowanej stawki podatkowej oznacza koniec działalności legalnych firm bukmacherskich w Polsce i likwidację ponad 4500 miejsc pracy. Konsekwencją tego będzie również znaczące ograniczenie wpływów budżetowych z podatku od gier. Należy nadmienić, że we wszystkich krajach Unii Europejskiej podatek od zakładów wzajemnych nie przekracza 15%.
Wejście w życie proponowanej stawki podatkowej oznacza koniec działalności legalnych firm bukmacherskich w Polsce i likwidację ponad 4500 miejsc pracy. Konsekwencją tego będzie również znaczące ograniczenie wpływów budżetowych z podatku od gier. Należy nadmienić, że we wszystkich krajach Unii Europejskiej podatek od zakładów wzajemnych nie przekracza 15%.
danteV>No,no-coś tak jak gadasz,tylko,ja właśnie się urwałem spod budki z piwem i jestem po kilku tak ok.30.
Ale nie zgadzam się z Tobą w jednym-ja uważam,że losowania są ustawiane,przynajmniej od wprowadzenia multimulti.
Ale nie zgadzam się z Tobą w jednym-ja uważam,że losowania są ustawiane,przynajmniej od wprowadzenia multimulti.
Witam.KOGUT zagra na zmiane B Następujące zdarzenia: PARKA na NIE to 54,72.Liczby: oczekiwaną 10, ostatnie liczby ze snu to 40,47,Liczba która lubię to 33,oraz wytypowanie dzis 41,42,69.Reasumując bedzie to 7 liczb:10,33,40,41,42,47,69.Pozdrawiam i zobaczymy co nam da 13 dzień miesiąca i w dodatku piątek.Jak do tej pory to szczęśliwy dzień.Pozdrawiam
trafilem 20zl na losie nieprawdopodobny sukces a widzialem w kolekturze wystawiony kupon ze ktos grajac za 15zl na chybil w minilotto trafil czworke i jeszcze widzialem wystawiony kupon ze ktos trafil piatke w multi
Pisanie o sobie w 3. osobie liczby pojedyńczej jako "on" zaświadcza o rozdwojeniu osobowości , czyli schizofrenii autora takich wypowiedzi...
Powyższe nawiązuje w oczywisty sposób do niezbornych intelektualnie wypowiedzi niejakiego "kogucika19" - piszącego o sobie "on"...
moje pierwsze 20zl od pol roku grania moze teraz cos trafie w multi
a ostatnio chyba tylko 40 000 trojek czyli liczydla ts musza cos zrobic zeby zatrzymac graczy tylko zeby za ten show nie wzrosly stawki za zaklad
a jak czytalem niedawno telegazete to strasza swinia ze wszyscy sie szczepia czyzby jakas plaga egipska
nie drapać się koty.
hipopotan-dwie dychy,to uważam "sukces" po wprowadzeniu multimulti-cieszę się razem z Tobą
hipopotan-dwie dychy,to uważam "sukces" po wprowadzeniu multimulti-cieszę się razem z Tobą
slawomir71 - więc trzeba szukać pozytywnych stron takich sytuacji.
Zobacz wszystko będzie działać w podziemiu,a to zawsze dodatkowy dreszczyk emocji.........:):)
pozd
Zobacz wszystko będzie działać w podziemiu,a to zawsze dodatkowy dreszczyk emocji.........:):)
pozd
ja tam swini sie nie boje bardziej mnie wkurza ze mutuja zywnosc a pozniej ona jest bez smaku i trujaca np pomidory smakuja jak trawa zolty ser sfalszowany dawniej wszystko bylo w smaku lepsze
a juz dwa razy mialem sytuacje ze kupione lody w supermarkecie byly zepsute i nadawaly sie jedynie do smieci
A ja wam Powiem ze MINI LOTTO Pradopodobnie od nowego roku ma zdrozyc i ma kosztowac 2zl za zaklad
jak sciagnelem gg to komputer zaczal wariowac i wkurzylo mne to i odinstalowalem a niedawno ciagle byla informacja zeby sciagnac plik do opery i po tym jak to zrobilem komputer walnal calkowicie i juz musial pojawic sie informatyk
cygus75 - żadne zaskoczenie,było do przewidzenia skoro podnieśli stawkę za zakład Lotto,a teraz jak TS marzy się show to ktoś to musi sponsorować!
pozd
pozd
hipopotan - to mogłeś tego informatyka poprosić aby Ci zainstalował gg,przecież gg nie obciąża kompa - a jest przydatne.
pozd
pozd
a teraz w komputerze co jakis czas pszeskakuje zegar i zmienia sie godzina nie wiem czy to wirus czy cos jest popsute
Edi8- nie wiem,naprawdę nie wiem.
Jeśli 3 osoba,to parę wpisów wcześniej winno być "trafił".
jednak jest "trafiono"
Ja mam doktorat z psssssychiatrii nie z pisowni,no tyle wątpliwości,tyle wątpliwości.
Jeśli 3 osoba,to parę wpisów wcześniej winno być "trafił".
jednak jest "trafiono"
Ja mam doktorat z psssssychiatrii nie z pisowni,no tyle wątpliwości,tyle wątpliwości.
dzikus ty chyba jestes ludozerca ze ci cos takiego smakuje kup bilet do afryki
przegladalem jak typuja inni i od jednej osoby odgapilem liczbe 33
Tak jak mówisz hipopotan,jestem ludożercą,ale mam ochotę na jakieś zwierzątko-tylko nie afrykańskie-beee..
dr Hackenbush>>> do tego się odnosił mój wpis:
"KOGUT zagra" autor: kogucik19
Więc skoro o samym sobie ktoś pisze w 3. osobie liczby pojedyńczej - to nie jest u niego za tęgo pod kopułą...
W zakładach psychiatrycznych pełno jest takich Napoleonów , tak samo o sobie mówiących...
"KOGUT zagra" autor: kogucik19
Więc skoro o samym sobie ktoś pisze w 3. osobie liczby pojedyńczej - to nie jest u niego za tęgo pod kopułą...
W zakładach psychiatrycznych pełno jest takich Napoleonów , tak samo o sobie mówiących...
edi nie tłumacz to oczywiste ,a psychiatra i tak Cię nie zrozumie (coś o tym wiem).