Wpisy 754 246 – 754 345
12 lutego 2012 21:31 → 12 lutego 2012 21:56, 100 wpisów
deki jak ten wilkolak zamieniam sie w zwierze kiedy chalm wode nie pomoga pacierze
5,14,18,21,28,35,49,56,60,77
OJCIEC DYREKTOR ZGAZNIE DZIŚ BONUS
zakon....wiesz co,nie chcę za dużo tu pisać bo ktoś by za dużo wiedział ale,uwierz mi że też mam takie znajomości
A MOCHEROWE BABCIE OSOBISCIE MU LICZBY PODAŁY
I BĘDZIE BALNGA W TORUŃSKIM RADJU
witam ku... nie mam samochodu do dzierżodiów tesko nysa kaufland kłodzko leklerk na jutro chyba napije się z wami można lać tylko nie rozlewać bo się nie pozamiata
kathy...
profesor1980
to buractwo jeżdżące przeważnie z tablicami rejestracyjnymi na których początkowe litery to "W......." nie wie, że żadne światła ozdobne nie mają homologacji, ani certyfikatu jako światła drogowe czyli mijania, służą tylko dla oświetlenia-d o d a t k o w e g o, aby być nieraz /gdy mizerna pogoda/ bardziej widocznym. Wczoraj kłócilismy się przy prawie 2 godziny. Mało tego, ci co używają tych świateł ozdobnych z przodu nie wiedzą, że w tym czasie NIE ŚWIECĄ światła czerwone z tyłu/też podczas jazdy jako drogowe/. Aby im to udowodnić /bo nie wiedzieli o tym/ musiałem wyjść o godz 0.3o przy 23* mrozu i im pokazać to w ich samochodach; wygrałem zakład i polało się do 3.oo
to buractwo jeżdżące przeważnie z tablicami rejestracyjnymi na których początkowe litery to "W......." nie wie, że żadne światła ozdobne nie mają homologacji, ani certyfikatu jako światła drogowe czyli mijania, służą tylko dla oświetlenia-d o d a t k o w e g o, aby być nieraz /gdy mizerna pogoda/ bardziej widocznym. Wczoraj kłócilismy się przy prawie 2 godziny. Mało tego, ci co używają tych świateł ozdobnych z przodu nie wiedzą, że w tym czasie NIE ŚWIECĄ światła czerwone z tyłu/też podczas jazdy jako drogowe/. Aby im to udowodnić /bo nie wiedzieli o tym/ musiałem wyjść o godz 0.3o przy 23* mrozu i im pokazać to w ich samochodach; wygrałem zakład i polało się do 3.oo
lila od ostrowa do wroclawia jest 90 a to nie odleglosc zabalujeny
lila jak masz troche znajomoci to pisz mi na meila moze zrobimy dill
emeryt ....denerwujesz panie ...coś napisałeś więc przeproś teraz i nie rób tego więcej