Wpisy 754 346 – 754 445
12 lutego 2012 21:56 → 12 lutego 2012 22:14, 100 wpisów
jutro będę w kłodzku z bananami wygięcie unijne zachowane 300 km odemnje baj baj
przez cały miech testowałem nowy sposób gry ..........trafienia ....00000000000 jestem geniuszem
Toja...
losowanko zaraz
A losować będzie Wojtuś Jaluzel
lila...
gdzie jest artur123 był tu teraz i nic nie gada i znikam..
gdzie jest artur123 był tu teraz i nic nie gada i znikam..
14,21,49,50
13max33 -pisałem o burakach, używających świateł ozdobnych zamiast świateł mijania czyli drogowych, więc o co ci chodzi ??? -jak bierzesz to do siebie to twoja wina; wczoraj kłócilismy się 2 godz. i nie wiedzieli,że nie mają świateł z tyłu samochodu, jak używają ozdobnych
slim..jak sprzedasz system to wszystko walnie w łeb,przestaniesz wygrywać
pijcie z tego wszyscy
13max33 - taka wpadka przy policji kosztuje 300 zł
i pisałem to, aby ostrzec przed płaceniem, a te 300 zł mozna pbrócić na grę o marzenia, jakie tu mają 85 % tu typujących; nic wiecej nie miałem na myśli;
i pisałem to, aby ostrzec przed płaceniem, a te 300 zł mozna pbrócić na grę o marzenia, jakie tu mają 85 % tu typujących; nic wiecej nie miałem na myśli;
emeryt ....nie o tym mowa nie biore do siebie buraków drogowych i nie interesuje mnie czy sa z Warszawy czy też nie ....chodzi mi że wcześniej zamieściłeś jakiś wpis i obraziłeś Panie i to bardzo ...Więc prosze napraw to pozdro
maxwelka dzien dobry paniucha
i znikam..
i znikam..
Jeszcze 6 min
maxwelka...mozna ja mówie jesteś pani
która kobita nic nie
która kobita nic nie
--81-- dziś nie wchodzi
profesor... przetaj tan mówisz niet 81
to było tylko pytanie slim ja długo pracowałem nad tak zwanymi antytypami tylko kurna najgorsze że je wysyłam bo sam sobie nie wierze
slim dzięki skorzystam z zaproszenia, chętnie zobaczę znowu wrocław 6 lat mieszkałam w jego okolicach
do studia wnieśli kule
komisja już jest
do akcji wkraczają informatycy
Użytkownik sw1975 dodał nowy komentarz w temacie Rekordowa wygrana Lotto - 33 787 496 zł !