Wpisy 754 301 – 754 400
12 lutego 2012 21:46 → 12 lutego 2012 22:06, 100 wpisów
profesor1980
to buractwo jeżdżące przeważnie z tablicami rejestracyjnymi na których początkowe litery to "W......." nie wie, że żadne światła ozdobne nie mają homologacji, ani certyfikatu jako światła drogowe czyli mijania, służą tylko dla oświetlenia-d o d a t k o w e g o, aby być nieraz /gdy mizerna pogoda/ bardziej widocznym. Wczoraj kłócilismy się przy prawie 2 godziny. Mało tego, ci co używają tych świateł ozdobnych z przodu nie wiedzą, że w tym czasie NIE ŚWIECĄ światła czerwone z tyłu/też podczas jazdy jako drogowe/. Aby im to udowodnić /bo nie wiedzieli o tym/ musiałem wyjść o godz 0.3o przy 23* mrozu i im pokazać to w ich samochodach; wygrałem zakład i polało się do 3.oo
to buractwo jeżdżące przeważnie z tablicami rejestracyjnymi na których początkowe litery to "W......." nie wie, że żadne światła ozdobne nie mają homologacji, ani certyfikatu jako światła drogowe czyli mijania, służą tylko dla oświetlenia-d o d a t k o w e g o, aby być nieraz /gdy mizerna pogoda/ bardziej widocznym. Wczoraj kłócilismy się przy prawie 2 godziny. Mało tego, ci co używają tych świateł ozdobnych z przodu nie wiedzą, że w tym czasie NIE ŚWIECĄ światła czerwone z tyłu/też podczas jazdy jako drogowe/. Aby im to udowodnić /bo nie wiedzieli o tym/ musiałem wyjść o godz 0.3o przy 23* mrozu i im pokazać to w ich samochodach; wygrałem zakład i polało się do 3.oo
lila od ostrowa do wroclawia jest 90 a to nie odleglosc zabalujeny
lila jak masz troche znajomoci to pisz mi na meila moze zrobimy dill
emeryt ....denerwujesz panie ...coś napisałeś więc przeproś teraz i nie rób tego więcej
jutro będę w kłodzku z bananami wygięcie unijne zachowane 300 km odemnje baj baj
przez cały miech testowałem nowy sposób gry ..........trafienia ....00000000000 jestem geniuszem
Toja...
losowanko zaraz
A losować będzie Wojtuś Jaluzel
lila...
gdzie jest artur123 był tu teraz i nic nie gada i znikam..
gdzie jest artur123 był tu teraz i nic nie gada i znikam..
14,21,49,50
13max33 -pisałem o burakach, używających świateł ozdobnych zamiast świateł mijania czyli drogowych, więc o co ci chodzi ??? -jak bierzesz to do siebie to twoja wina; wczoraj kłócilismy się 2 godz. i nie wiedzieli,że nie mają świateł z tyłu samochodu, jak używają ozdobnych
slim..jak sprzedasz system to wszystko walnie w łeb,przestaniesz wygrywać