Wpisy 75 122 – 75 221
3 listopada 2009 20:39 → 3 listopada 2009 23:57, 100 wpisów
Monsiu - widzę,że nie tylko ja mam dzisiaj wisielczy humor :)
tak zwanego "doła" ?
poczekam do 22 a nóż,na buzi pojawi mi się "banan"
pozd
tak zwanego "doła" ?
poczekam do 22 a nóż,na buzi pojawi mi się "banan"
pozd
Sam9 . wierzę Ci, ale pożartować można.Mówisz, że kochasz żonę? Posłuchaj : z początku widzisz tylko Ją, Ona ci świat przesłania i wielbisz Ją hymnem. A potem nie widzisz jej - tylko wszystkie inne!!!
13max33.Będziesz dzisiaj miał jeszcze jeden sen.Jutro spróbuj
go opisać, ze szczegółami.Pozdrawiam.
go opisać, ze szczegółami.Pozdrawiam.
Madzia77 - uważaj , bo bardziej prawdopodobnie będziesz robić karpia. Ale życzę tego pierwszego. Lila też się odezwała pozdrawiam! nara - muszę typować.
Witam;
Dziękuję wszystkim i każdemu z osobna za wpisy i życzę wysokich wygranych
Pozdrawiam.
Dziękuję wszystkim i każdemu z osobna za wpisy i życzę wysokich wygranych
Pozdrawiam.
Monsiu - w coś trzeba wierzyć - jedni wierzą w miłość ( jak widać ) a drudzy w szczęście !
pozd
pozd
sam9 juz pusciłem moje przez neta i witam serdecznie przede wszytkim zycze powodzonka i szczęścia w grze
sam9 spójrz na to
74554. status gigo2 2009-10-31 (18:52)home Żagań
Typy na 22.00 lotto(DL) stawka 20 zł za zakład,wygrana z pojedynczego zakładu to 893.50 zł
7,10
7,24
7,25
7,30
7,16
10,24
10,25
10,30
10,16
24,25
24,30
24,16
25,30
25,16
30,16
74554. status gigo2 2009-10-31 (18:52)home Żagań
Typy na 22.00 lotto(DL) stawka 20 zł za zakład,wygrana z pojedynczego zakładu to 893.50 zł
7,10
7,24
7,25
7,30
7,16
10,24
10,25
10,30
10,16
24,25
24,30
24,16
25,30
25,16
30,16
Witaj lila!!!.Jak wyniki gry u Ciebie?-bo u mnie kaszana
na 15 zakładów w MM: 0.Strasznego niefarta, miałem do 18-ej
Długo by opowiadać!,aczkolwiek wróciło wszystko do normy
jak wróciłem do domu.Koty przywitały mnie łaszeniem i mruczeniem,nastrój poprawiony na buzi banan i jest oky.
Pozdrawiam.
na 15 zakładów w MM: 0.Strasznego niefarta, miałem do 18-ej
Długo by opowiadać!,aczkolwiek wróciło wszystko do normy
jak wróciłem do domu.Koty przywitały mnie łaszeniem i mruczeniem,nastrój poprawiony na buzi banan i jest oky.
Pozdrawiam.
Sam9-Witaj,u mnie sprawdzają się tylko pewniaczki,dzisiaj o 14.00 trafiłam 8 i 32.Poza tym też kaszanka z cebulką.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
lila.Wejdz na Typy na żywo.Jest tam coś dla Ciebie.
Jeżeli uważnie przejrzysz wpisy to znajdziesz,będziesz wiedziała gdzie "TO" jest.Pamiętaj-wolno.Pozdrawiam.
Ps.one są na jutro.
Jeżeli uważnie przejrzysz wpisy to znajdziesz,będziesz wiedziała gdzie "TO" jest.Pamiętaj-wolno.Pozdrawiam.
Ps.one są na jutro.
lila - jeszcze trochę i pęknie, tylko zastanawia mnie dlaczego tak jest,że my ją do buzi a ona nas o podłogę :)
lila.Typy na żywo na Forum.Z lewej strony ekranu masz kulki
najedz myszką na Typowania i kliknij,ukażą Ci się:
TYPOWANIA NA ŻYWO-wejdz w nie i pomalutku zjeżdżaj w dół
lilu!tak jak mąż to robi w łużku.Pozdrawiam.
najedz myszką na Typowania i kliknij,ukażą Ci się:
TYPOWANIA NA ŻYWO-wejdz w nie i pomalutku zjeżdżaj w dół
lilu!tak jak mąż to robi w łużku.Pozdrawiam.
2009-11-03
" Kapica: Planujemy wejście w życie ustawy 1 marca 2010 r.
Kontrolą hazardu będzie głównie zajmować się Służba Celna i kontrola skarbowa. Jednak gdy nielegalny hazard będzie prowadzony przez zorganizowane grupy przestępcze, to również Centralne Biuro Śledcze i Policja. "
" Kapica: Planujemy wejście w życie ustawy 1 marca 2010 r.
Kontrolą hazardu będzie głównie zajmować się Służba Celna i kontrola skarbowa. Jednak gdy nielegalny hazard będzie prowadzony przez zorganizowane grupy przestępcze, to również Centralne Biuro Śledcze i Policja. "
gigo2Jakimi programami Ty chcesz zrobić test!!!,zostaw je
tam,gdzie są-to znaczy na czacie.to jest właśnie test.
A co do programów-masz za dużo kasy? Pozdrawiam.
tam,gdzie są-to znaczy na czacie.to jest właśnie test.
A co do programów-masz za dużo kasy? Pozdrawiam.
sam9-byłam na tej stronie i co?Same kufle z piwem a poza tym nic tam dla siebie nie znalazłam.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
lila A to Ci się udało.Ha Ha Ha,ale ubaw.Za dwie godziny
będę nasycony.Pozdrawiam.
będę nasycony.Pozdrawiam.
kurde a miałem zagrać dziś w toto-mixie Manchaster Utd.-CSKA Moskwa 2-2 po kursie 4,20 i nie zagrałem ale nosa miałem na jutro Kazań-Barcelona 1-1 3,70
sam9-dalej nie jestem w temacie,wiesz ja na tych czarach to nie zabardzo się znam.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Sam9 > pisałeś, że Grom podaje niezłe cyfry do trafienia. Napisz gdzie - spróbuję skorzystać.
siemka wszystkim.dzisiaj pierwszy raz dałem swoje kulki.tzn.12 moja para na dziś to 5 i 15
MONSIU Na razie GROM nie typuje i nie podaje typów ani u mnie ani na czacie.Jeżeli zwrócisz sie do niego z prośbą to na pewno ci nie odmówi,bo jak wiem żadnemu porządnemu graczowi nie odmówił.Możesz napisać na czacie ,a resztę jak wszystko sie ułoży będziesz mógł uzyskać w ustalony sposób.A swoja droga panowie więcej wiary w swoje możliwości,brakuje wam optymizmu i Radości z życia,wy chcecie wygrać,mając i grając na duże kursy gdzie 3 zdarzenia muszą sie zejść w jednym czasie,a to nie takie proste,a po drugie obserwuje u was brak konsekwencji w grze.Ale zaraz mi sie oberwie ze sie wymądrzam,wiec życzę wam więcej wiary i więcej optymizmu,a wtedy sukces sam do was przyjdzie.Pozdrawiam
torsan//../ ale mecz sie jeszcze nie skończył zobaczymy za 45 min.
lila.To nie są czary.Homo sapiens ma różnoraki odbiór
energii,jeden ma silną a drugi słabą,Ty emitujesz słabą
i ja ją odbieram.Pozdrawiam.
energii,jeden ma silną a drugi słabą,Ty emitujesz słabą
i ja ją odbieram.Pozdrawiam.
MONSIU możesz ewentualnie skorzystać z mojego tematu jako pośrednika w tym waszym dogadaniem sie.Będzie mi miło ze sie przydam.Pozdrawiam
sajmon2005-już bym trafił bo 2-2 oznacza ze trafie przy wygranej CSKA w 1 lub 2 połowie
Monsiu.Pierwszy raz czytam ten" nic" i jak on typuje i gdzie
nie wiem.Pozdrawiam.
nie wiem.Pozdrawiam.
Numerku 603....,zostawiłam info w Twoim profilu,za info będę wdzięczna :)
pozd
pozd
sam9 > przepraszam, to rzeczywiście pisał Kogucik19, tylko odświeżanie u mnie jest do d..y, powolne, i nie widziałem jego wpisu.Ty zaś chyba podałeś w typach na żywo swoje 3 przewidywanie na ten tydzień, tak?
MONSIU; Grom ma najlepszą "fazę" kiedy rodzą mu się wnuki. Zadziwia wtedy nas wszystkich :)
Hosia > gdzie mieszka damska i młodsza część rodu Groma, postaram Mu się o wnuki, żeby tylko pozwolił wygrać na spokojne życie do końca dni.
sam9 dziś byłoby słabo, bo 4 zł, ale to i tak więcej ode mnie, bo mam na gębie karpia.
Z liczb podanych wreszcie ta 19 wyszła(9 próg) na łowy zgodnie z tym co napisałem ze takie chodzą wieczorkami.No i 50 wyszła,wiec 2 liczby to należy sie cieszyć.No i 2 zakres plusa trafiony.Reszta na forum.Pozdrawiam
raperek-nie umieraj,nie bądz tchórzem.Trzeba żyć dalej aby grać.U mnie też nędza ,ale się nie poddaję.Tak to czasami bywa,raz się przegrywa a raz wygrywa.
Trzymam kciuki w walce i pozdrawiam serdecznie.
Trzymam kciuki w walce i pozdrawiam serdecznie.
kogucik19 > wpadł 3 zakres plusa (41-60). Powtórka z godz. 14. W swoim temacie pisałem, że zacznie odrabiać.
nio, 23 i 24 byloby trafione gdybym zagrala.
Natomiast wytypowane przeze mnie 17 i 21 na MM zostaly wylosowane w Duzym lotku (Lotto ;-))
13max33:
To mamy gotowa wobec tego parke na jutro: 17,21.
Jak cos wiecej wymysle to napisze ;-)
Natomiast wytypowane przeze mnie 17 i 21 na MM zostaly wylosowane w Duzym lotku (Lotto ;-))
13max33:
To mamy gotowa wobec tego parke na jutro: 17,21.
Jak cos wiecej wymysle to napisze ;-)
Lila >>> gdyby inni byli lepsi, az u nas byłoby słychać Huraaaaaaa! Ale w powietrzu wisi ogólny smentek. I jeszcze jedno - nie wierzę że wyjdzie aż 15 mln, bo na dzisiaj 0 16.00 było 7 483 875.34, więc na pewno nie doszło do 10 mln. Podszczuwają ludzi kwotami, żeby więcej grali.
Na smutek walnę chyba sobie kielicha. Chociaż prawda z alkoholem jest taka że ; wódka to twój wróg, więc lej ją w mordę!! (a ona tobą o ziemię!)
Monsiu-niebawem dowiemy się jaka była pula w Lotto,ja przewiduję max 8 600 000.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Kogucik19 >> żyjesz jeszcze? Przeczytaj wpis 75179 i odpowiedz. Zaraz ze smutku idę spać. W końcu jutro też jest dzień!
DANTEV właśnie liczyłem na powtórkę bo na zmiane B był juz kurs do przyjęcia.Został mi tylko 2 zakres do odrobienia i z zakresami sobie dam spokój na jak długo nie wiem,ale sobie teraz gram na liczby i tylko na Parkę na NIE.Ot taki kaprys.Dałem ciała z PLUSEM,ale to juz na forum.Pozdrawiam
Lila - też tak myślę. Ale jakbyśmy oboje wygrali - nawet do podziału -starczyłoby nam , nie?
Dobranoc Wszystkim:
Coś na sen - trochę sentymentalnie ( wina sambuci,nie moja )
http://www.youtube.com/watch?v=Cy_pX5XeOGo
pozd
Coś na sen - trochę sentymentalnie ( wina sambuci,nie moja )
http://www.youtube.com/watch?v=Cy_pX5XeOGo
pozd
MONSIU ja gram progresją,nie jestem dobrym typerem,czasem mam fuksa i mi wychodzi,wpadek nie mam tak dużo choć bywały tak jak na PLUSIE P/NP.poklikamy jutro.Pozdrawiam
Monsiu-Pewnie,że tak.Od dawna marzę o takiej wygranej.Jeszcze imprezę byśmy porządną zrobili,żeby to uczcić.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
trzymajcie się wszyscy - do jutra. I zachowajcie pogodę ducha. Dobranoc!!!!!!!!!!!!!!
Dziękuję sam9 za przetłumaczenie mojego snu ::) Trafiłeś w 100% ...
Asiulka 22
Jak widzisz ja coś typuję to mam ostatni po oczach raz w tą raz w tamtą ....heheh Czekam aż coś wyczujesz tak na maxsa Może jutro na 14 ..tylko podaj tak wcześniej ...Pozdrawiam Cię serdecznie ....parka jest 17,21
Asiulka 22
Jak widzisz ja coś typuję to mam ostatni po oczach raz w tą raz w tamtą ....heheh Czekam aż coś wyczujesz tak na maxsa Może jutro na 14 ..tylko podaj tak wcześniej ...Pozdrawiam Cię serdecznie ....parka jest 17,21
torsan-o to nie wiem czy go dzisiaj tutaj wyłapiesz,jak na razie nie zaszczycił nas swoją obecnością.
lila-pewnie opłakuje remis Manchasteru wkońcu każdy to grał dziś prawie
torsan-z tego co zauważyłam On lubi się pojawiać wtedy gdy jest cisza na czacie.
Dziś było wyjątkowo kolorowo w statystykach. Nie dziwota, że poszło mi średnio :( Może jutro kulki się uspokoją.
Witam.Po nasyceniu.Z tego co wyczytałem to fatalne wyniki mamy wszyscy,prócz kogucika19,jak zwykle-jest dobry w tym co robi.Pozdrawiam- wchodzę na typowania.Dobranoc wszystkim.
MONSIU: Nie wiem gdzie mieszka córka Groma, ale w imię dobra nas wszystkich zapyl tą czy ową w swoim otoczeniu - a nóż się uda ;D
pozdrawiam Cię serdecznie ;)
pozdrawiam Cię serdecznie ;)
Pawcio-czekamy na Twoje informację odnośnie wygranych ewentualnie kumulacji.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Oto wygrane Lotto:
Stopnie wygranych Ilość Kwota(PLN)
szóstka 0 0.00
piątka 104 4 905.40
czwórka 5826 172.80
trójka 102723 20.00
Stopnie wygranych Ilość Kwota(PLN)
szóstka 0 0.00
piątka 104 4 905.40
czwórka 5826 172.80
trójka 102723 20.00
Jak na podwyżkę to niskie wygrane za piątkę i czwórkę, zgodzicie się? I jak na poczwórną kumulację też po podwyżce to powinno być w czwartek nie 13 a co najmniej 17 milionów.
co ja musiałbym zrobić jak przewidział numery wczesniej bo ja jak wysyłam to nic a jak nie wysyłam to trafiłem 10z10 9z9 8z8 7z7 6z6 5z5 4z4 3z3 2z2 1z1 patrze sie na ludzi wiem co robią ale poco przychodzą z komurkami obok mnie ja lubie byc sam czy oni to lotto ustawiają i na drugi raz ustawiają bo z ich liczby ustawionej trafie na 2 drugie losowanie
Gdyby dalej zakład kosztował 2zł to zapewne kumulacja byłaby wyższa bo grałoby o wiele więcej osób a tak to teraz jest redukcja zakładów.
Wędrowca netowy.Ja Ciebie proszę o pisanie na czacie
w czwartek, w możliwym i wolnym czasie.Pozdrawiam.
w czwartek, w możliwym i wolnym czasie.Pozdrawiam.
Zobaczcie jakią 12 skreśliłam dziś u pasko 01,05,11,14,17,21,
34,37,39,43,45,49 - Trzy pod rząd i dwie z obsuwą o jeden Buuuuuu :(
34,37,39,43,45,49 - Trzy pod rząd i dwie z obsuwą o jeden Buuuuuu :(
hosia:
ja typowalam dzis na czacie 17,21 w MM a zostaly wylosowane w Lotto, no i widze ze ty tez ale typowalas akurat te 2 liczby na Lotto ;-)
Pozdrawiam
ja typowalam dzis na czacie 17,21 w MM a zostaly wylosowane w Lotto, no i widze ze ty tez ale typowalas akurat te 2 liczby na Lotto ;-)
Pozdrawiam
Ale cóż Totalizatora oprócz chęci większego zysku(co przy tej liczbie zawieranych zakładów jest wątpliwe) chyba zależy celowo czy niecelowo na psuciu gier liczbowych a już Dużego Lotka to zepsuli totalnie(zmiana nazwy na jakieś głupie LOTTO, podwyżka ceny za jeden zakład aż o 1 złoty i brak wzrostu wysokości wygranych). Chyba się zgodzicie, że te kumulacje i granie w LOTTO to już nie to samo co za starych dobrych czasów Dużego Lotka.