Wpisy 75 022 – 75 121
2 listopada 2009 23:44 → 3 listopada 2009 20:39, 100 wpisów
A z tym "siedze w tym wiele lat" to jako 17-latek ubawiłeś mnie setnie.
miks-sory nie mam 17 lat w porównaniu do ciebie i gram od takiego wieku ze ty w tym wieku nie wiedziałeś co to jest sts heh owszem ty oczywiście musiałeś dostosować się do karteczki wywieszonej na drzwiach toto-mixu nie letnim wstęp wzbroniony bo jak miałeś 15 lat to do klamki nie dostawałeś
Wedrowca netowy!! jestem .Pozdrowienia dla kolkowiczow z Chicago .A moze masz jakies pytania???
Tajemniczy don pedro: jesteś może online? Masz jakieś rady dla mnie?
Witam.Podaje liczby które bede grał progresją z nadzieją że wszystkie wyjdą do 10 losowania,wprawdzie mam jeszcze rezerwę 5 losowań,ale wolał bym z niej nie korzystać.Oto liczby:19 grana juz na 8 progu (zastąpiła liczbę 48 która wypadła w świąteczny dzień) i świeżynki;69,14,29,8,18,50,34,20,32.Kolejność podania ma dla nie znaczenie bo myślę że w takiej kolejności beda wychodzić.Reszta mojej gry na forum.Pozdrawiam
kogucik19 > czego??? Czy ty startujesz w konkursie na "złote usta"?
"Barubar" i "Perejro" to jest pikuś przy twojej wypowiedzi.
"Barubar" i "Perejro" to jest pikuś przy twojej wypowiedzi.
I jeszcze jedna uwaga,że my możemy sie wszyscy ze sobą spierać,kłócić czasem nawet ostro,(na temat gry,metod)szanując swoją i innego gracza godność ,ale RODZINA to ŚWIETA RZECZ i nie wolno pod żadnym pozorem wtrącać tego elementu do kłótni.Nie zastosowanie sie do tego,skutkuje i powinno skutkować natychmiast ,takimi sankcjami jakie zastosował ADMINISTRATOR strony.
DANTEV startuje wszędzie tam gdzie uważam że mam szanse.Może tam też mi sie uda.Pozdrawiam
witam,mam takie pytanie co mozna z takich mam graficzny wywnioskowac do do kuleczek????/odpiszcie
DANTEV jak juz jesteś to może wiesz jaki był najniższy kurs na równowagę w multi-multi w totomixie na przestrzeni ostatnich 30 losowań.Jak nie masz takich danych to trudno bede monitorował kursy w listopadzie.Pozdrawiam
pozdrawiam wszystkich szukających gwarantowanego systemu...Powiem tak....szukacie w złym miejscu...nie w wylosowanych liczbach,nie w rachunku prawdopodobieństwa,kryje się wasz problem.zauwazyłem ciekawa sprawe,odnośnie samych lottomatów.To one kryja w sobie żródło Waszych małych bo małych ale zawsze dochodów.Sprawa jest prostsza niz wam się wydaje!!!Pewnie puszczacie zakłady gdzie sie da,w małych osiedlowych kioskach,gzdieś w sklepiku gdzie akurat jest lottomat...powiem tak,gram tylko w markecie gdzie przewija się dziennie masa ludzi i wygrywam...gram w kiosku na osiedlu i lipa...CIEKAWE PRAWDA?Mam swój sposób...PROSTY JAK KONSTRUKCJA CEPA....Zapraszam na pogawędkę tbandosz@wp.pl
witam.grasz w Centrali i przegrywasz???To znaczy że masz zły sposób gry...
DANTEV chce sobie zrobić tabele progresji dla tego zdarzenia,i chce żeby stale nie przeliczać,zorientować sie jaki był najniższy kurs i od jego wielkości zrobię tabele,nie bede Musiał ciągle być zaskakiwany obniżką kursu,a są to czasem kosztowne zaskoczenia.Pozdrawiam
tomis1973 no ... dajesz tę cudowną receptę. Ja jeszcze nigdy nie trafiłem w żadnym markecie za to kilka razy w osiedlowych "blaszanych budkach". Mam swoją ulubioną kolekturę w małej wiosce.
"To znaczy że masz zły sposób gry..." To logiczne że jeśli ktoś nie wygrywa, to ma zły system gry. Dobry system to typowanie zwycięzkich numerów. Ot proste ;)
Weź tylko pod uwagę kurs na PLUSA P kurs jest 1,60 to w moim przypadku oznacza dodanie do tego co jest w tabeli ok 270 zeta,żeby wyjść na swoje.I tego właśnie chce uniknąć.pozdrawiam
Zapytałem dlatego bo, na równowadze zdarzyła się przerwa na 31 losowań(!!!).
Hmmm.to nie rzadna cudowna receptura...to moje spostrzeżenia....może ktoś na tej podstawie napisze PRAWDZIWY SYSTEM?
Hmmm.to nie Zadna cudowna receptura...to moje spostrzeżenia....może ktoś na tej podstawie napisze PRAWDZIWY SYSTEM?
a co do typowania zwycięskich nr....Zdradze wam tylko,że lottomat wam w tym może pomóc!
Masło maślane, jak z lottomatu można ułożyć system?!? Lottomat wybiera losowo numery ze zbioru liczb.
System czy metodę bo to dwie rożne rzeczy ,i do każdej z nich należy sie inaczej zabrać. DANTEV tak wiem o takich anomaliach,one wszędzie sie zdarzają,ale taki jest urok gry na tych kominach gracze tracą a buki zarabiają bo dla nich jedynym zagrożeniem są gracze którzy grają progresją,i czasem niektórzy sie wykruszą zostawiając kase ,a nie odgrywają bo nie ma za co .Jak pisałem jest to cholernie kosztowna zabawa,powtarzam KOSZTOWNA.Pozdrawiam
witam ,czy bedzie mi ktos w stanie wysłąc wyniki na telefon 506 223 443 z godziny 14 z multi multi ? chodzi mi o multi plus dokładnie ,tylko o ta liczbe, postawiłem 300zł ze bedzie parzysta i bardzo prosiłbym aby ktos mi wysłał ta liczbe na numer który podałem, wysle ktos ?
Tomis1973 >> wypisujesz bzdury.Jeżeli jeżdżę po drogach Polski już 46 lat i nie miałem wypadku żadnego, to polskie drogi są szczęśliwe, czy to ja mam szczęście? Widać Opatrzność nade mną czuwa. Więc jak będziesz miał szczęście to wszędzie trafisz. Jak ktoś ma szczęście, to mu kogut znosi złote jajka - a jak ma się pecha, to w drewnianym kościele cegła na łeb zleci.
I jeszcze - nietrudno jest trafić, wystarczy skreślić właściwe liczby!
progresja jest najgenialniejszym sposobem gry ,niestety wypala TYLKO w teorii.W realu KAŻDY wymięka i w chwili uśmiechu fortuny już go nie ma w śród grających.Kolejny raz się utwierdza ,że miał rację -ale co z tego?????
witam ,czy bedzie mi ktos w stanie wysłąc wyniki na telefon 506 223 443 z godziny 14 z multi multi ? chodzi mi o multi plus dokładnie ,tylko o ta liczbe, postawiłem 300zł ze bedzie parzysta i bardzo prosiłbym aby ktos mi wysłał ta liczbe na numer który podałem, wysle ktos ? bardzo prosze :)
tomis1973>aby mówić o jakiejś zależności trzeba by to sprawdzić na dużej grupie,ale skąd wziąć na to czas i pieniądz.
a wygrać jakie to proste.Od kiedy multi jest 2 razy dziennie wystarczy parką grać skutecznie przez trzy dni i przy inwestycji 10zł mamy miliona.
CHAZYCHAZ ja ci wysle wiadomosc na smsa bo sam obstawiłem to zdarzenie.Nie ma sprawy..zaraz jak tylko bede wiedział .
wielkie dzieki kogucik, od paru osowan była nie parzysta, dzisiaj ja kbedzie znowu nieparzysta to na 22 gram parzysta za 600zł ;d
MONSIU święta racja to co o szczęściu napisałeś.Ale niektórym to trudno zrozumieć ze gra losowa polega na tym ze oprócz całego arsenału,map,systemów,sposobów gry ,to najważniejszym czynnikiem jest szczęście,a potem cała reszta.pozdrawiam
Tylko policz to porządnie bo mogą znów obniżyć kurs na to zdarzenie ,chyba ze grasz u buka internetowego to tam masz chyba stałe kursy,a P nie było od 7 losowań,co sie bardzo rzadko zdarza.Pozdrawiam
Koguci19 >>>> bo tak właśnie jest, gram w lotto i liczę na to że kiedyś może szczęście się do mnie uśmiechnie. Że patrząc na układy liczb i robiąc różne kombinacje kiedyś będę miał farta - i wszystko się zbiegnie szczęśliwie do kupy. Dlatego też gram prawie zawsze na 10 liczb. Bo takie szczęście może czasem przydarzyć się tylko raz w życiu.
W każdym razie do losowania czuję się milionerem(no prawie!). A po losowaniu kopara opada i jak większość mam minę karpia.
MONSIU a gdybyś tak grał ten jeden zakład na 10 liczb i liczył ze wszystko sie zejdzie i będziesz tym milionerem,to może na ciebie czeka mniejsze szczęście koło którego przechodzisz i go nie zauważasz,to ja ci proponuje żebyś drugi kupon wysyłał na marną wygraną,ale jednak wygraną,może tobie jest pisane takie małe szczęście,a jak juz małe wykorzystasz to zarzadasz wielkiego i wtedy,będziesz miał dziób zadowolonego koguta.
tomis1973 ma pewna racje jesli chodzi o lottomaty. cos w nich jest. sa takie, w ktorych na chybil-trafil trafiasz czesciej a sa takie gdzie jak gram to nigdy nawet 2PLN nie wygralem, a robie to dosc czesto.
rowniez moze potweirdzic madzia77, ze w Wałbrzychu byla taka starowinka, ktora miala ajecje i do niej sie udawaly tlumy tubylcow, bo miala szczesliwa reke. a jak sie przeniosla do minimala, to ludziska razem z nia ;)
zawsze to mozna roznie iterpretowac, ale moze i czasem cos w tym jest?
rowniez moze potweirdzic madzia77, ze w Wałbrzychu byla taka starowinka, ktora miala ajecje i do niej sie udawaly tlumy tubylcow, bo miala szczesliwa reke. a jak sie przeniosla do minimala, to ludziska razem z nia ;)
zawsze to mozna roznie iterpretowac, ale moze i czasem cos w tym jest?
2009-11-02
" TS notuje niewielki wzrost przychodów
W ciągu trzech kwartałów br. przychody Totalizatora Sportowego wyniosły 2 mld 556,9 mln zł, z czego 2 mld 438,8 mln zł pochodziło ze sprzedaży gier i loterii. W tym czasie spółka zasiliła budżet państwa kwotą 1 mld 145,5 mln zł. "
" TS notuje niewielki wzrost przychodów
W ciągu trzech kwartałów br. przychody Totalizatora Sportowego wyniosły 2 mld 556,9 mln zł, z czego 2 mld 438,8 mln zł pochodziło ze sprzedaży gier i loterii. W tym czasie spółka zasiliła budżet państwa kwotą 1 mld 145,5 mln zł. "
Witam!
pewniak - 14 ?
DroZDi - nawet nie wiedziałam,że była taka starowinka ( i to u mnie w smutnym Wałbrzychu ),co miała farta ( mi by się przydał,zwłaszcza dzisiaj,bo kiepsko )
Numerku 603........,a to dla Ciebie :)
pozd
pewniak - 14 ?
DroZDi - nawet nie wiedziałam,że była taka starowinka ( i to u mnie w smutnym Wałbrzychu ),co miała farta ( mi by się przydał,zwłaszcza dzisiaj,bo kiepsko )
Numerku 603........,a to dla Ciebie :)
pozd
Tak właśnie robię Koguciku - ale w tych małych za bardzo nie mam szczęścia. Zobacz na rankingu - w piątkach d..a zimna.
Czesc wszystkim...
o troche sie pozmienialo oo
o troche sie pozmienialo oo
a widzisz madzia77? ;) czasem daleko nie trzeba szukać. kobieta miała rękę i dość często generowała 5/6 w duzym :))) nie wiem co się z nią dzieje obecnie, bo już nie mieszkam od 3 lat w smutnym wałbrzychu, aczkolwiek bywam tam regularnie.
na dziś (22:00):
6,7,15,46,53
na dziś (22:00):
6,7,15,46,53
DroZDi - dzisiaj prócz ciemności nic nie widzę - niestety.
Wiadomo we Wrocławiu całkiem inne życie,perspektywy.
pozd
Wiadomo we Wrocławiu całkiem inne życie,perspektywy.
pozd
Witam.Bardzo szczęśliwe losowanie.PLUS jest P.Parka na NIE 10,30 wygrana,oraz 2 liczby z podanych rano weszły.Tylko sie cieszy,c.Wszystkim gratuluje wygranych.Cieszmy sie ze cos sie skubnęło do skarpety.Niestety 19 dalej w Bulach porodowych,ale takie 19 wychodzą wieczorową porą.pozdrawiam.
Madzia77. Ostatnio byłem w Twoim mieście. Chyba godzinę zajęło mi żeby w ogóle się z niego wydostać.
Kto obserwował losowanie o 14,00 napewno zauważył w pewnym momęcie przyspieszone losowanie co najmniej raz tak szybko,brakło im czasu albo jakaś kombinacja. Miłego popołudnia dla grających.
ender - rozumiem,że znalazłeś się w Wałbrzychu,bo się pogubiłeś? :)
I kto dzisiaj zagrał na moje liczby które podałem na forum :)!!!!!!!!!!!!!!!
ZIUTA1981KRAK wprawdzie nigdy nie gram na czyjeś liczby,choć czasami sie skusze,albo pokrywają sie z moimi typami,ale ci gratuluje ,bo 2 parki zostały trafione .Ja ci gratuluje i pozdrawiam.
Powiem wam że bardziej się ciesze nie z tego że weszły mi dwie parki tylko że wchodzą mi pozycje na które gram!!!!!!Bo gram na strefy 1/2 + np 1/2 ;)Pzdr all
Witam.Na zmiane B KOGUT zagra następujące liczby: 19 która już chyba na łowy sie wieczorową porą wybierze oraz następujące liczby:69,14,29,18,50,34,20.I jak choć jedna wypadnie bede sie cieszył.Reszta na forum w moim temacie.Pozdrawiam
No, ja już zagrałem. Teraz oczekiwanie na 22:00. O czternastej było nisko.
Witam Wszystkich paskowiczów cieplutko w ten ziiimny wieczór. Dzięki sugestiom Groma trafiłam dziś 5/6 PIĘKNIE GROMCIU DZIĘKUJĘ ! :)
Napisze tak,że gdyby niektórzy ludzie nie robili szyderczych uwag w stosunku do GROMA to by podawał dalej liczby na czacie,i na pewno niektórym by sie to opłaciło,ale niektórzy chcieli żeby GROM podawał zawsze trafne liczby,a niestety nawet on tego nie potrafi.Ale zaręczam wam że w typowaniu jest bardzo dobrym graczem,ale takich tu niestety niektórzy nie tolerują,bo skoro im nie idzie to należy sie śmiać i poniżać tych którym idzie.No cóż życie.GROM serdecznie cie pozdrawiam i ciesze sie że dalej jesteś w formie.Również HOSIE serdecznie pozdrawiam i gratuluje wygranej.Pozdrawiam
Gomez : Kogucik wyjaśnił sedno sprawy. Grom podaje czasami swoje typy u niego na forum . Dziś poprosiłam go o typy na gg.
pozdrawiam serdecznie :)
pozdrawiam serdecznie :)
Witam
MM na 22.00
6,14,38,62,76
6,14,19,38,57,62,73,76
24,27,38,45,59,
Pewniaczek-38
Pozdrawiam
MM na 22.00
6,14,38,62,76
6,14,19,38,57,62,73,76
24,27,38,45,59,
Pewniaczek-38
Pozdrawiam
co ta 14 tak nie chce wejsc;/
moje typy na 22:
47,52,71
14,62,76
4,6,19
moje typy na 22:
47,52,71
14,62,76
4,6,19
Torsan a dla nie wtajemniczonych ,bo ja się nie znam, to jaki musi być wynik żeby typ był trafiony? Pozd.
Lotto
05,11,12,19,22,36
Mini lotto
05,11,19,22,36
Tak przy okazji - net ma bardzo silną formę przekazu,kto by pomyślał?
pozd
05,11,12,19,22,36
Mini lotto
05,11,19,22,36
Tak przy okazji - net ma bardzo silną formę przekazu,kto by pomyślał?
pozd
Typy n 22.00 Lotto (DL) 2/2 stawka 40zł za zakład
23,9
23,16
23,27
23,30
23,31
31,42
31,9
31,16
31,27
31,30
31,42
23,9
23,16
23,27
23,30
23,31
31,42
31,9
31,16
31,27
31,30
31,42
Witam.Przepraszam,że tak długo mnie nie było-praca
i obowiązki ponad wszystko.
Wędrowca netowy-w Twoich liczbach widzę,trzy na: TAK
gigo2-czy już masz,wysłane te liczby?.Pozdrawiam.
i obowiązki ponad wszystko.
Wędrowca netowy-w Twoich liczbach widzę,trzy na: TAK
gigo2-czy już masz,wysłane te liczby?.Pozdrawiam.
Witam wszystkich
Ponieważ nie doczekałem się na moją drugą połówkę Asiulka22 to zagrałem w Totomixsie takie typy .
2,20,23, x400
Pozdrawiam ....:0
Ponieważ nie doczekałem się na moją drugą połówkę Asiulka22 to zagrałem w Totomixsie takie typy .
2,20,23, x400
Pozdrawiam ....:0
Zaraz,wracam-idę zjeść kolację,moja Lilunia jest w pracy
muszę sam naszykować.Pozdrawiam.
muszę sam naszykować.Pozdrawiam.
Sam9 >>podaj te 3 liczby, które uważasz że padną.. . Pozdrawiam.
Wędrowca Netowy
Miałem taki sen że uciekałem przed dużym szczurem ,chciał mnie ugryzć .Możesz mi to przeistoczyć na liczby liczbę ,Pozdrawiam
Miałem taki sen że uciekałem przed dużym szczurem ,chciał mnie ugryzć .Możesz mi to przeistoczyć na liczby liczbę ,Pozdrawiam
Wędrowca netowy-na razie .nie mogę Ci podać,które padną
bo jeszcze widzę,że czwarta zamiaruje być w Twoim teście.Pozdrawiam.
bo jeszcze widzę,że czwarta zamiaruje być w Twoim teście.Pozdrawiam.
Sam9 ale masz życie - sam sobie musisz szykować. Wiesz co powinien mężczyzna? - mieć stałą gosposię i dochodzącą żonę.Pomyśl o tym. Pozdr dla wszystkich czatowiczów!
13max33:
odpoczywalam. po 18.00 spojrzalam w mape i takie slabe mysle mialam koncepcje.
23 moze byc, mam jeszcze 3,17,21,23...29 jeszcze wzielabym pod uwage, jak nie dzis o 22.00 to mysle jutro o 14.00.
odpoczywalam. po 18.00 spojrzalam w mape i takie slabe mysle mialam koncepcje.
23 moze byc, mam jeszcze 3,17,21,23...29 jeszcze wzielabym pod uwage, jak nie dzis o 22.00 to mysle jutro o 14.00.
Kogucik . gdzie Grom podaje swoje liczby? Marnie idą moje - może mi wytypuje? No na dzisiaj to już nie, bo nie mam tu kolektury czynnej o tej porze. Ale może na inny dzień?
13max33.Ja mogę Ci tylko,przetłumaczyć znaczenie Twojego snu.
Masz bardzo liczną rodzinę,lub liczne grono, przyjaciół-kolegów,między nimi jest ktoś,kto chce Cię na czymś przyłapać
uważaj na niego,on jest szczególny,Ty to wiesz.
Masz bardzo liczną rodzinę,lub liczne grono, przyjaciół-kolegów,między nimi jest ktoś,kto chce Cię na czymś przyłapać
uważaj na niego,on jest szczególny,Ty to wiesz.
Sen- liczba 26. /Uwaga- często występuje liczba o jeden większa lub o jeden mniejsza/. Pozdrawiam.
Monsiu.Ja swoją żonę kocham i szanuję,a gosposi to ja nie chcę.Trójkąt mi w domu nie pasuje.Pozdrawiam.
Madzia - kiedyś w Anglii pewna pani wgrała konkurs na najkrótszą nowelkę - historię swojego życia. Napisała jedno zdanie, a brzmiało tak: "Dawniej miałam marszczoną spódnicę i gładką twarz - teraz jest odwrotnie1"