Wpisy użytkownika tomis1973
Łącznie 5 wpisów w archiwum, pokazane od nr 75 040. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
« PoprzednieKolejne »
pozdrawiam wszystkich szukających gwarantowanego systemu...Powiem tak....szukacie w złym miejscu...nie w wylosowanych liczbach,nie w rachunku prawdopodobieństwa,kryje się wasz problem.zauwazyłem ciekawa sprawe,odnośnie samych lottomatów.To one kryja w sobie żródło Waszych małych bo małych ale zawsze dochodów.Sprawa jest prostsza niz wam się wydaje!!!Pewnie puszczacie zakłady gdzie sie da,w małych osiedlowych kioskach,gzdieś w sklepiku gdzie akurat jest lottomat...powiem tak,gram tylko w markecie gdzie przewija się dziennie masa ludzi i wygrywam...gram w kiosku na osiedlu i lipa...CIEKAWE PRAWDA?Mam swój sposób...PROSTY JAK KONSTRUKCJA CEPA....Zapraszam na pogawędkę tbandosz@wp.pl
witam.grasz w Centrali i przegrywasz???To znaczy że masz zły sposób gry...
Hmmm.to nie rzadna cudowna receptura...to moje spostrzeżenia....może ktoś na tej podstawie napisze PRAWDZIWY SYSTEM?
Hmmm.to nie Zadna cudowna receptura...to moje spostrzeżenia....może ktoś na tej podstawie napisze PRAWDZIWY SYSTEM?
« PoprzednieKolejne »