Wpisy 746 800 – 746 899
10 lutego 2012 07:01 → 10 lutego 2012 08:27, 100 wpisów
monet, ja zgarniam wszystko>>>
Akurat
Ale konto TS zasilaj ambitnie (dla mnie)
Akurat
Ale konto TS zasilaj ambitnie (dla mnie)
bo patrzę sobie i taaaaka kasa przy 4/5 a ja nawet 3/5 nie mam ..
Witam na < pasku >serdecznie i gorąco, w Cz-wie -17. Tak sobie myślę co w tej chwili myśli i czuje nowy milioner, pewnie jest niewyspany.
a bardziej serio to kładę "coś" na LOTTO.
Przez te kumulacje tylko niezdrowo się napinam zamiast zając się tym co może dać parę złotych.
Przez te kumulacje tylko niezdrowo się napinam zamiast zając się tym co może dać parę złotych.
dlaczego nie ja?
Takie pytanie kilkanaście milionów sobie będzie dzisiaj zadawać.
Takie pytanie kilkanaście milionów sobie będzie dzisiaj zadawać.
kochani- jakieś pomysły na 14 w mm?-może komuś się coś przyśniło?
można też zadać pytanie czy taka wygrana to szczęście czy nieszczęście? trzeba teraz żyć w pełnej konspiracji
darencjo>>> dokladnie.
Życie dla tego człowieka wcale tak proste nie będzie.
A co do MM to bez jakichś sennych mrzonek napiszę że trza uwagę zwrócić na 77.76.24.
Życie dla tego człowieka wcale tak proste nie będzie.
A co do MM to bez jakichś sennych mrzonek napiszę że trza uwagę zwrócić na 77.76.24.
dobra - koniec marzeń o bogactwie
do następnego losowania
majwoj23 >> na http://www.lottostat.pl/ masz oczekujące zestawy parek i trójek - zadziwiające ile czasem wchodzi z tych oczekujących - sprawdziłam ..
77
do następnego losowania
majwoj23 >> na http://www.lottostat.pl/ masz oczekujące zestawy parek i trójek - zadziwiające ile czasem wchodzi z tych oczekujących - sprawdziłam ..
77
ewita- ja wiem że lepiej mieć jak nie mieć, ale pomyśl że teraz musi to wszystko sensownie poukładać, przecież nie wyjdzie na ulicę i nie zwoła rodziny i krzyknie - ludzie ludziska wygrałem 33 < bańki>
ja bym nie wyszła
ale to nie o to chodzi, człowiek kupi nowe życie bez gonitwy za kasą a za sensem i marzeniami
ale to nie o to chodzi, człowiek kupi nowe życie bez gonitwy za kasą a za sensem i marzeniami
darencjoo >> a ileż krewnych się odnajdzie, temu co zgarną te 33 bańki
ewita>>>
"ale to nie o to chodzi, człowiek kupi nowe życie bez gonitwy za kasą a za sensem i marzeniami"
Chyba się z Tobą nie zgodzę.
"ale to nie o to chodzi, człowiek kupi nowe życie bez gonitwy za kasą a za sensem i marzeniami"
Chyba się z Tobą nie zgodzę.
ewita >> no ja też ale kto wie przy takiej kasie może odnalazłoby sie może jeszcze kilku ..
9,15,24,60,61,74,76,77,78,79
tak postawiłam, mam jeszcze inne ale wcale nie moge się pozbierać
tak postawiłam, mam jeszcze inne ale wcale nie moge się pozbierać
< Kiedy ma się już to, czego się pragnęło, to okazuje się,że nie jest to wcale to, czego się pragnęło > - Gertruda Stein. I myślę że tak jest naprawdę
to prawda - co mogłabym zrobić za taką kasę? mieszkanie na dom zmienić? Lepiej ubrana chodzić? I czy byłby człowiek bardziej szczęśliwy ? eee chyba nie ...
witam
to nie o ciuchy chodzi a o marzenia
mam ich tyle, ze kasa to narzędzie do ich spełniania
mam ich tyle, ze kasa to narzędzie do ich spełniania
no to może jeszcze jedna myśl- Nasze życie to wieczny rozbrat marzenia z rzeczywistością Mikołaj Gogol
ewita>>
A nie sądzisz że marzenia które bez problemu można kupić nie są już marzeniami tylko zachcianka lub kaprysem?
I na pewno o to Ci chodzi?
A nie sądzisz że marzenia które bez problemu można kupić nie są już marzeniami tylko zachcianka lub kaprysem?
I na pewno o to Ci chodzi?
Dzień Dobry
Jeśli ktoś, grając jakimś jednym stałym zakładem nie ma specjalnych szans na przeżycie tych blisko stu tysięcy lat -14mln/3 losowania w tygodniu/... - zawsze kupon mosze zostawić praszczurom, kiedyś muszą właśnie TE wylosować
darencjoo
TAK - przy jakiejś takiej - sporawej, a nie do końca spodziewanej kasie trzeba mieć poukładane w głowie, ale chyba temu komuś , że jednak uda się nie rozpirzyć całości - odsetki roczne, bez negocjowania, to ponad 1,5 bańki
Jeśli ktoś, grając jakimś jednym stałym zakładem nie ma specjalnych szans na przeżycie tych blisko stu tysięcy lat -14mln/3 losowania w tygodniu/... - zawsze kupon mosze zostawić praszczurom, kiedyś muszą właśnie TE wylosować
darencjoo
TAK - przy jakiejś takiej - sporawej, a nie do końca spodziewanej kasie trzeba mieć poukładane w głowie, ale chyba temu komuś , że jednak uda się nie rozpirzyć całości - odsetki roczne, bez negocjowania, to ponad 1,5 bańki
nie tak, marzenia to nie chęć posiadania, chociaz pewnie większość chciałaby "mieć"
ja od zawsze chciałam poznawać, zmieniać, nie za sukienkami gonić, świat jest ogromny zycia mało by sie znudził
ewita no jest coś takiego co może nas ( zniechęcać, odpychać ) od kogoś, kiedyś miałem dziewczynę o imieniu Inocentia i była super fajną dziewczyną.
* ojejej, jaki paskud w wyrazie
Chyba, że z jakichś powodów
n i e * MOŻE *
Chyba, że z jakichś powodów
n i e * MOŻE *
inocenta- jestem za
nawet intrygujące
ale owszem to tylko takie sobie czcze gadanie
nawet intrygujące
ale owszem to tylko takie sobie czcze gadanie
tylko moja wyobraźnia książkowa mówi, że takie panie Gertrudy, Hermenegildy itp straszą na zamkach
czas do pracy się zabrać
zegnam kochani
trzymam kciuki za wygrane
miłego dnia wszystkim
zegnam kochani
trzymam kciuki za wygrane
miłego dnia wszystkim
miłego dnia wszystkim
i standardowo czekam na zestaw:
dla twardzieli (teraz to już chyba progresja)
05,29,54
i super twardzieli ...
36,69 no i 77
i standardowo czekam na zestaw:
dla twardzieli (teraz to już chyba progresja)
05,29,54
i super twardzieli ...
36,69 no i 77
dzieńdobry 8.00 i oby ten dzień był bardziej obfity niż te ostatnie(bo jak nie to pójdę z torbami)
była tylko 1 szóstka? o shock?
mam niżej ale nie wierzu jak można sie nie podzielić
dobra sonda jak przekonać swojego faceta na pieska JA CHCE HUSKIEGO SONDA START
fragmenty z komentarzy, z onetu
- Z tego miejsca pozdrawiam informatyka i gościa obsługującego pompkę na sprężone powietrze
- nigdy nie wierzyłem, że ta jakaś "komisja", która tam siedzi to żywi ludzie, a nie zwykłe kukły, którym ktoś pociąga ręce za sznurki zza kulis
- Z tego miejsca pozdrawiam informatyka i gościa obsługującego pompkę na sprężone powietrze
- nigdy nie wierzyłem, że ta jakaś "komisja", która tam siedzi to żywi ludzie, a nie zwykłe kukły, którym ktoś pociąga ręce za sznurki zza kulis
Jeżeli Twój facet lubi długie codzienne ( bez względu na pogodę) spacery to nie będziesz miała problemu żeby Go namówić na tego pieska
nie lubi a ja kurcze juz nie moge chce psa nawiet juz wiem jakie mu ime dam a ten swoje ze nie ten pies mi sie po nocach sni...
zakladasz ze dziewczyny nie wychodza z pasami na dwor?
ciris... ale jeżeli Twój facet nie rozstaje się z pilotem...TV - to nie masz najmniejszych szans!!!!!!!!!!!,
Użytkownik zuza8 dodał nowy komentarz w temacie Rekordowa wygrana Lotto - 33 787 496 zł !
Piesek tej rasy lubi troche pospacerować ....25 km codziennie, to powinno mu..wystarczyć.. .
---------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------
ciris... albo postaw Go przed faktem dokonanym i przyprowadź psa do domu-- chyba Was nie wyrzuci
- 19.
-------------------------------------------
-------------------------------------------
papa thx
super perspektywa..
niestety mój facet to jednak typ pilota;/
super perspektywa..
niestety mój facet to jednak typ pilota;/
i gdzie padła ta wygrana a mówiłam mojemu mężowi żeby kupił kuponik
wszystkim....i jak ja mam teraz pracować