Wpisy 746 900 – 746 999
10 lutego 2012 08:27 → 10 lutego 2012 10:25, 100 wpisów
Siedzi biedny Rumun przy drodze i smaruje chleb gównem.
Przechodzi koło niego bogaty anglik staje i mówi:
-Bieda Rumun?
- A no bieda.
Rzucił mu anglik 5 funtów i poszedł dalej. Następnie idzie bogaty Niemiec, patrzy i mówi:
-Bieda Rumun?
- A no bieda.
Rzucił mu 5 euro i poszedł dalej. Teraz idzie skromny Polak i pyta:
- Bieda Rumun?
- A no bida bida.
-To po c*** tak grubo smarujesz!
Przechodzi koło niego bogaty anglik staje i mówi:
-Bieda Rumun?
- A no bieda.
Rzucił mu anglik 5 funtów i poszedł dalej. Następnie idzie bogaty Niemiec, patrzy i mówi:
-Bieda Rumun?
- A no bieda.
Rzucił mu 5 euro i poszedł dalej. Teraz idzie skromny Polak i pyta:
- Bieda Rumun?
- A no bida bida.
-To po c*** tak grubo smarujesz!
a to bylo na chybił czy ten człowiek sam skreslił te liczby?oj do pracy trzeba biec
Pytanie do obserwatora z teesa - co za dureń, to wymyślił -
http://serwis.lotto.pl/183-4d2320f51604b-3750.htm
? ? ?
eryka1, mala557,mysia-pysia
mysia - trzeba bardziej czasem liczyć na siebie
http://serwis.lotto.pl/183-4d2320f51604b-3750.htm
? ? ?
eryka1, mala557,mysia-pysia
mysia - trzeba bardziej czasem liczyć na siebie
Rozmiar tekstu: A A A
Najwyższa wygrana w historii Lotto
Piątek, 10 lutego (05:51)
W czwartkowym losowaniu Lotto tylko jeden gracz trafił "szóstkę" wygrywając aż 33 787 496, 10 zł - informuje Totalizator Sportowy. Jeszcze nikt w historii gier losowych w Polsce nie wygrał takiej kwoty.
Najwyższa wygrana w historii Lotto
Piątek, 10 lutego (05:51)
W czwartkowym losowaniu Lotto tylko jeden gracz trafił "szóstkę" wygrywając aż 33 787 496, 10 zł - informuje Totalizator Sportowy. Jeszcze nikt w historii gier losowych w Polsce nie wygrał takiej kwoty.
nie no jak boga kocham skonstruje jaka maszyne do tego rospisywania 48 kuponów zachciało mi sie systemu.;/
Robal>>>
faktycznie durny pomysł.
Czy kurde nawet w takich tematach nie mogą się specjalistów poradzić jak to może być odbierane?
Ale właściwie to czemu się tu dziwić mając na względzie dotychczasowe dokonania..
Porażka.
faktycznie durny pomysł.
Czy kurde nawet w takich tematach nie mogą się specjalistów poradzić jak to może być odbierane?
Ale właściwie to czemu się tu dziwić mając na względzie dotychczasowe dokonania..
Porażka.
dobre
majwoj
nie ulegaj t a k i m stereotypom, bo Ci biedni Rumuni mają choćby wyższe standardy usług medycznych w swoim enefzecie niż Polacy jedzący bułeczkę z szyneczką... I kto z kogo może się śmiać ?
Monet
Ależ zapewne POradzili się specjalistów - od wyrzucania kasy w warszawski bruk... Druk, hostessy itd itd - no, ale jest na kilka linijek informacji prasowej... A gdyby mieli zapłacić ze swoich, a nie kosztem wygranych, cięcia kasy graczy, aaaaaaa...
nie ulegaj t a k i m stereotypom, bo Ci biedni Rumuni mają choćby wyższe standardy usług medycznych w swoim enefzecie niż Polacy jedzący bułeczkę z szyneczką... I kto z kogo może się śmiać ?
Monet
Ależ zapewne POradzili się specjalistów - od wyrzucania kasy w warszawski bruk... Druk, hostessy itd itd - no, ale jest na kilka linijek informacji prasowej... A gdyby mieli zapłacić ze swoich, a nie kosztem wygranych, cięcia kasy graczy, aaaaaaa...
masz coś do hostess?
Idzie sobie chrześcijanin przez dżungle , widzi lwa. Zaczyna się modlić:
- Boże spraw aby ten lew miał chrześcijańskie zamiary!
Lew:
- Boże pobłogosław ten posiłek!
- Boże spraw aby ten lew miał chrześcijańskie zamiary!
Lew:
- Boże pobłogosław ten posiłek!
!!!Wanted!!! 813 Lottomilioner! Szczegóły w najbliższej kolekturze LOTTO . Zostali oni wyposażeni w lupy, przez które będą się bacznie przyglądać przechodzącym warszawiakom czy aby któryś z nich nie wygląda jak przyszły właściciel wielomilionowej fortuny.
też dobre
Monet
Jeśli chodzi Ci o mnie z jakimś takim POdtekstem - to nie, nie jestem kolesiem
z papierem - szpec od reklamy, ale myśleć jeszcze nie zakazano ?
Jeśli chodzi Ci o mnie z jakimś takim POdtekstem - to nie, nie jestem kolesiem
z papierem - szpec od reklamy, ale myśleć jeszcze nie zakazano ?
O Ciebie?
Ani przez chwilę!
Nawet przez myśl nie przeszło!
I żadnych podtekstów.
Ani przez chwilę!
Nawet przez myśl nie przeszło!
I żadnych podtekstów.
crispadme
tu - było w znaczeniu - za darmo nie szły z tymi zawieszkami...
I tak, mam
w porównaniu do wynagrodzenia prowadzących - możemy się założyć, że gooooooooooooooooooowmo im odpalili - ale agencja jest
baj
tu - było w znaczeniu - za darmo nie szły z tymi zawieszkami...
I tak, mam
w porównaniu do wynagrodzenia prowadzących - możemy się założyć, że gooooooooooooooooooowmo im odpalili - ale agencja jest
baj
Ale już wiem co bym zrobiła gdybym miała taką kasę ...
Istnieje taka postać jaj Józiu Mokrzycki,użyłabym tej kasy aby mu się do dooopy dobrać ...
Istnieje taka postać jaj Józiu Mokrzycki,użyłabym tej kasy aby mu się do dooopy dobrać ...
luzzzik
madzia77 ahahaha to twój były czy jak?
Donald Tusk odwiedza gospodarstwo rolne.
Gdy znalazł się w chlewni, pośród stada dorodnych świń, towarzyszący grupie oficjeli fotoreporterzy natychmiast strzelają fotki.
Na to Tusk:
- Tylko żeby mi tam nie było jakiegoś głupiego podpisu pod zdjęciem, typu âKaczor Donald i świnieâ, albo coś takiego!
- Ależ skąd panie premierze. Wszystko będzie cacy.
Nazajutrz ukazuje się gazeta ze zdjęciem Tuska wśród świń i podpis âPremier Donald Tusk (trzeci od lewej)".
Gdy znalazł się w chlewni, pośród stada dorodnych świń, towarzyszący grupie oficjeli fotoreporterzy natychmiast strzelają fotki.
Na to Tusk:
- Tylko żeby mi tam nie było jakiegoś głupiego podpisu pod zdjęciem, typu âKaczor Donald i świnieâ, albo coś takiego!
- Ależ skąd panie premierze. Wszystko będzie cacy.
Nazajutrz ukazuje się gazeta ze zdjęciem Tuska wśród świń i podpis âPremier Donald Tusk (trzeci od lewej)".
Wpisz na YT składowisko Mobruk Wałbrzych - będziesz wiedział o co chodzi ...
no to jest też pomysł.
Ze dwie takie pule i rudemu można kija w szprychy włożyć.
Pewnie tak od razu sie nie wyjebie ale już tak ostro popychał nie będzie bez trzymanki.
Ze dwie takie pule i rudemu można kija w szprychy włożyć.
Pewnie tak od razu sie nie wyjebie ale już tak ostro popychał nie będzie bez trzymanki.
Użytkownik Meniu dodał nowy komentarz w temacie Rekordowa wygrana Lotto - 33 787 496 zł !
Dziennikarka przeprowadza wywiad na siłowni z największym mięśniakiem, który
na wszystkie pytania odpowiada:
- yyy...
- yyyhy...
- nooooo...
- eeee....
W końcu zdenerwowana mówi: Po co panu głowa?
A mięśniak na to:
- jem niom
na wszystkie pytania odpowiada:
- yyy...
- yyyhy...
- nooooo...
- eeee....
W końcu zdenerwowana mówi: Po co panu głowa?
A mięśniak na to:
- jem niom
"Lepiej mieć parkinsona i narozlewać, niż mieć alzhaimera i zapomnieć wypić..."
kurde idę,bo już jest źle - nie mam tej kasy,a myślę na co by ją ewentualnie spożytkować ...
Użytkownik rox dodał nowy komentarz w temacie Rekordowa wygrana Lotto - 33 787 496 zł !
Użytkownik trisetum dodał nowy komentarz w temacie Rekordowa wygrana Lotto - 33 787 496 zł !
Witam wszystkich. I odrazu się przyznaje że to nie ja rozbiłem kumulacje.
Użytkownik jarek21 dodał nowy komentarz w temacie Rekordowa wygrana Lotto - 33 787 496 zł !
horoskop na piątek, 10 luty:
Wodnik,
Będziesz musiał miarkować twoje zachowanie i starać się przystosować do wymagań zakładu pracy, dla którego pracujesz, w ten sposób, otrzymasz nieprzewidziane rezultaty i korzyści. Jeśli przed Tobąpojawi się bariera nie zamykaj się w sobie. Nadarzy się okazja do rozpoczęcie nowego, stałego związku.
Wodnik,
Będziesz musiał miarkować twoje zachowanie i starać się przystosować do wymagań zakładu pracy, dla którego pracujesz, w ten sposób, otrzymasz nieprzewidziane rezultaty i korzyści. Jeśli przed Tobąpojawi się bariera nie zamykaj się w sobie. Nadarzy się okazja do rozpoczęcie nowego, stałego związku.
madzia77 -ty to tu zawsze jesteś jak mniemam -nie pracujesz zawodowo czy jesteś na ..
Co by tu dziś skreślić ? kryzys minął kasa jest na granie, tak więc zaczynamy