Wpisy 746 700 – 746 799
9 lutego 2012 23:38 → 10 lutego 2012 07:01, 100 wpisów
anzu coś się zacięło ostatnio...ale nie nadzieja umiera ostatnia
w lecie mam zaproszenie do koleżanki do małego hoteliku
otworzyła za pieniążki od rodziców trafili 2mln pobudowali sieci sklepów na śląsku i opolszczyźnie pobudowali 3domy i fajnie żyją
w lecie mam zaproszenie do koleżanki do małego hoteliku
otworzyła za pieniążki od rodziców trafili 2mln pobudowali sieci sklepów na śląsku i opolszczyźnie pobudowali 3domy i fajnie żyją
zaplanowałam kupić siostrze na 18-tkę złoty pierścionek.....koleżanka "załatwiała" takie sprawy....poszłam do niej i wybrałam dwa pierścionki...ona mówi.. po co ci dwa...a ja bo jeden dla siostry a drugi dla mnie....a ona...że przecież nie mam teraz kasy, żeby tak szaleć....a ja jej na to, że teraz nie mam ale wieczorem bedę miała.......i wieczorem traf
ta historia belli za 2 miln sieć sklepów kilka domów i hotel dobre -może z papieru
kathy ile
bella34 super
deki
tyghmmmm wygrali w 2003 roku i dość długo mieli kase zainwestowaną w ziemię i inne...i no cóż na biednych też nie trafiło
umieli kasę pomnożyć zainwestowali w sklepy z tanimi ciuchami i teraz żyją spokojnie
uważasz że mam cel ***oły tu opowiadać?
umieli kasę pomnożyć zainwestowali w sklepy z tanimi ciuchami i teraz żyją spokojnie
uważasz że mam cel ***oły tu opowiadać?
bella możliwe było jeszcze w tamtych czasach coś wygrać ale nie teraz
tyg być możejak zaczynałam grać lata temu w multi to
częściej wygrywałam
częściej wygrywałam
Robal kto się czai ten się czai ... najlepiej
co prawda to prawda,
kilka lat temu 3/3 wpadało... czesciej
kilka lat temu 3/3 wpadało... czesciej
Dobranoc do jutra......dalej będziemy męczyć "bonusa"
R36...te zasrane 33 bańki...co za to dzisiaj kupisz ?
R36...te zasrane 33 bańki...co za to dzisiaj kupisz ?
uważam że losowanie jedno wieczorne było lepsze
idę spać...mnie wystarczy jutrzejszy bonus
dobranocka
idę spać...mnie wystarczy jutrzejszy bonus
dobranocka
anzu
10 mln to mało ?
carwa - przecież przy tej kasie - nie musisz wydawać tu - lotnisko pod Nowym Yorkiem w pełni sprawne - gotowe do działania za bodaj 1,5 mln
a u Nas za ruinę musisz zapłacić koło 10 mln...
10 mln to mało ?
carwa - przecież przy tej kasie - nie musisz wydawać tu - lotnisko pod Nowym Yorkiem w pełni sprawne - gotowe do działania za bodaj 1,5 mln
a u Nas za ruinę musisz zapłacić koło 10 mln...
tyg - skąd masz takie info?? nawet jeszcze na oficjalnej stronie LOTTO nie ma
bet 5 i ty jeszcze wierzysz wte bajki-pewnie teraz siedzisz i układasz liczby na multi na jutro
Wierze w ''te bajki'' w LOTTO da się wygrać sam sie o tym przekonałem jaka kwota? nie ważne.
historia .. 2 x blisko było .. zamiast 13 skresliłam 12
drugi raz wytypowałam 10 liczb i byłam pewna ,ze bedzie 6 ..trafień, lecz rozpisalam w systemie skróconym.. i nie spotkaly sie.. bylo 5/6 i iles 4 ..itd. , trzeci raz szósta liczba była daleko .
drugi raz wytypowałam 10 liczb i byłam pewna ,ze bedzie 6 ..trafień, lecz rozpisalam w systemie skróconym.. i nie spotkaly sie.. bylo 5/6 i iles 4 ..itd. , trzeci raz szósta liczba była daleko .
oj..szkoda..dlatego juz nie typuje lotto.. mam staly zakład.. , bo do trzech razy sztuka..wyczerpałam limit
jocia..no gratulki kiedyś dawno miałaś 5/6 lotto 90-tych hmmm
na peewno masz teraz 40 lat
na peewno masz teraz 40 lat
jak kumulacja jest w totka powyzej 10 mln to juz oszukuja
wtedy juz nie gram
jocia...
ja od grałem 96-tych tylko od pierwszego grania MM
ja od grałem 96-tych tylko od pierwszego grania MM
ktos moglby sie podzielic chociaz na 5 osob'
jocia-no na dobry pomysł wpadłaś tylko jak je ułozyc bo 78 tez moze byc
dobra dobra ja sam znikam...
baw się oby
baw się oby
hmm ja juz upadłość w głowie ,nie mam siły wiecej pewniaki ...moze torsan jest mistrzem niz ja
joocia..
dla nowego milionera-reszcie dzień dobry,udanego dnia i wysokich wygranych
Dzien dobry.. .
Hej Wędrowco
Hello.
Tę kumulacje zmuszony byłem odpuścić.
Ale następną biorę.
Nieodwołalnie.
Tę kumulacje zmuszony byłem odpuścić.
Ale następną biorę.
Nieodwołalnie.