Wpisy 72 013 – 72 113
21 października 2009 20:21 → 21 października 2009 23:22, 100 wpisów
w innej basni andesena ksiezniczka musiala pocalowac 10 razy zastanawiam sie czy dac te liczbe
lila i arczi dziękuje za za odpowiedź ale ja tak robie ostatnia bez przecinka kurcze i dalej nic, chyba moje wejdą ha ha i nie chcą pokazać.
MADZIA77 wiem ze masz duże poczucie humoru,i trafiłaś w tego "STRUŻA MORALNOŚCI"tak masz racje dobrze trafiło,to świetny humor.Pozdrawiam
szczerze? To mnie już nic nie jest w stanie wystraszyć - nawet "Koszar z ulicy Wiązów" czyli Freddi Kruger!
Dziś w TV podano informację,że amerykańskie satelity szpiegowskie wykryły nad Polską nieznany do tej pory front baryczny,który prawdopodobnie zwiastuje rewolucyjne odkrycia dotyczące gier losowych,w szczególności MM iLotto.
fajki tez mi sa obojetne czasem czestowano mnie papierosami ale mnie to nie wciagnela a zauwazylem ze niektorzy palacy maja problemy z gardlem
Zawsze należy robić jakiś błąd aby ktos mógł sie wykazać.Pamiętaj ze cieć to w Krakowie brzmi dumnie bo dzięki takim cieciom handel stanął na nogi,a z pomocy cieci zawsze sie korzystało do wyrównywania rachunków.Zresztą za cienki jesteś bolek do mnie wiec nie szukaj zaczepki skoro ja nie z tobą pisze.Zachowaj choć troche godności,i nie wtrącaj sie jak cie o nic nie pytają.Ty GOOGLE multipaskowej strony spożytkuj swoja wiedzę na czymś innym,bo mając taką wiedzę i nie korzystajac z tego co sie posiada,to chyba nazywa sie głupotą.
Lublina nie przenieśli ale ja chętnie przeni€słbym się do nałęczowa :)
Lestek-za godzinę to będzie druga połowa meczu Real Madryt-AC Milan.Wynik 1:1,a losowanie będzie za dwie godziny,o 23.00
Lila co Ty gadasz. Przecież znowu o 22:00 przez pomyłkę puszczą losowanie próbne a później zalosują jeszcze raz o 23:00.
ile placa za 4/10 multi multi ?
schowalem swoje kupony do szczesliwej ksiazki zobacze czy mi to pomoze
co ile losowań są takie powtórki !!!!!!!!!!!!!!!!
Najczęściej losowane zestawy liczb
zakres czasowy: 2009-10-19 do 2009-10-20
Zestaw Ilość
14, 15, 64 2
14, 30, 64 2
15, 30, 64 2
7, 43, 63 2
6, 43, 63 2
57, 59, 62 2
6, 7, 43 2
to statystyka przed losowaniem popołudniowym.
Najczęściej losowane zestawy liczb
zakres czasowy: 2009-10-19 do 2009-10-20
Zestaw Ilość
14, 15, 64 2
14, 30, 64 2
15, 30, 64 2
7, 43, 63 2
6, 43, 63 2
57, 59, 62 2
6, 7, 43 2
to statystyka przed losowaniem popołudniowym.
A ja swoje wysłane kupony chowam do portfela,zgodnie z zasadą,pieniądz przyciąga pieniądz.
Hipopotan,
podobno dobrze jest się dobrze napić przed skreślaniem.
podobno dobrze jest się dobrze napić przed skreślaniem.
Możecie też spróbować innego sposobu.
Otóż kiedyś opowiedziani ni historię człowieka, który przypadkowo wpadł był do studni.
No i nawet się w niej nie utopił.
Potem trafił na krótko do szpitala, a po wyjściu okazało się, że osobnik ten nabył niebywałe zdolności rachunkowe, uprzednio nieujawnione /czy wręcz miał przeciwnie antytalent rachunkowy/.
No więc jak tam upadł na łeb, to coś tam widocznie zaskoczyło mu w łepetynie.
To może by przed skreślaniem do tej studni spróbować, czy jak?
Otóż kiedyś opowiedziani ni historię człowieka, który przypadkowo wpadł był do studni.
No i nawet się w niej nie utopił.
Potem trafił na krótko do szpitala, a po wyjściu okazało się, że osobnik ten nabył niebywałe zdolności rachunkowe, uprzednio nieujawnione /czy wręcz miał przeciwnie antytalent rachunkowy/.
No więc jak tam upadł na łeb, to coś tam widocznie zaskoczyło mu w łepetynie.
To może by przed skreślaniem do tej studni spróbować, czy jak?
51,3,39,24,78,1,45,37,29,49
A ja kupony zwyczajnie gubiłam i potem szukałam.!
Zazwyczaj znajdowałam !
Zazwyczaj znajdowałam !
-W jakiej postaci najbardziej lubicie kapusię?
-Ja najbardziej lubię bigos.
1,54,65,20,28. ///Totomix.
-Ja najbardziej lubię bigos.
1,54,65,20,28. ///Totomix.
Tajemniczy Don pedro-ja natomiast słyszałam opowieść o człowieku,który w lotto wygrał ogromną sumkę.Swiętował ten sukces przez 5 dni,pijąc bez przerwy alkohol.Kolejnego dnia po tym mini maratonie miał tak potężnego KACA,że postanowił się napić zimnej wody ze studni.Jednak pośliznął się,wpadł do niej i się utopił.
slavo - mam nadzieję,że tym razem w Twojej ocenie nie byłam zbyt "gruboskórna" :):):) ?
pozd
pozd
Przez chwilę satelita szpiegowski wysłał sygnał z numerem losowania,USA 53
Co do różnych przypadków i to zagadkowych,to słyszałem że niektórzy porażeni prądem pochodzącym od pioruna,a którzy owe zdarzenie przeżyli nabywali niebywałych zdolności których przedtem nie mieli,dotyczy to jasnowidztwa,i umiejętności leczenia.Jednak są na szczęście rzeczy których wytłumaczyć sie nie da i nawet nauka jest bezsilna.A może warto by niektórym do studni wskoczyć i troche Główkę potłuc,a nuż sie poprawi.Pozdrawiam
lila - dokładnie szczęśliwy - jeszcze dzisiaj do spełnienia brakuje mi trzech numerków,które mam nadzieję wejdą!
1,10,i oczywiście 69!
pozd
1,10,i oczywiście 69!
pozd
marvin-losowanie opóznione z powodu meczu.Odbędzie się dopiero o 23.00
Pasko > zapomniałem wcześniej wytypować liczby na MM na 22.00, czytając superpiękne wpisy na czacie chciałem je podać, a tu informacja, że trwa rozliczanie wpisów . To już wiesz jakie są wyniki? Jeśli tak to mi je podaj!
to gdzie te 20 cyferek?
Monsiu - ta lektura była dzisiaj wyjątkowo godna uwagi.
Jacy ludzie czasami potrafią być uszczypliwi!
Jacy ludzie czasami potrafią być uszczypliwi!
Nie podam bo na koncowke sie zalapalem tak tylko sprawdzilem
a tu koniec losowania jedynie pamietam ze w numerku bedzie 16 dodatkowa liczba. Troche dziwne te losowanie....
a tu koniec losowania jedynie pamietam ze w numerku bedzie 16 dodatkowa liczba. Troche dziwne te losowanie....
Dodam ze losowanie prowadzil Wieleba i bylo w okienku na zywo a nie z archiwum...
bog65 - obojętnie czy był na żywo czy nie. On zawsze nie trafia w nasze numery!
pozd
pozd
bog65
nie podam,etc.
jak w przedszkolu,to nie pisz,ze znasz wyniki losowania
nie podam,etc.
jak w przedszkolu,to nie pisz,ze znasz wyniki losowania
napewno padnie w multii liczba 80 i 69 tyle co pamietam to tyle co moge na ten temat napisac... zobaczycie to sprawdzicie...
No chyba ze to jakis test ale czemu na zywo puscili...
No chyba ze to jakis test ale czemu na zywo puscili...
bog65
wybaczam, bo napisales ze na koncowke sie zalapales
zobaczymy co z ta 16-tka.
wybaczam, bo napisales ze na koncowke sie zalapales
zobaczymy co z ta 16-tka.
bog65 - gdzie widziałeś to losowanie? Siedzę przy kompie i na widoku mam TV Polsat. Gdzie było to losowanie? W zaświatach? Masz TAM znajomości?
Monsiu-zgadza się,był obraz kontrolny o 22.00 z napisem Polsat USA 53.
losowanie bylo na stronie lotto ... teraz jest na zywo niedostepne ale wtedy kiedy weszlem bylo na zywo zreszta na koncu mowil o losowaniu lotka za 7000000 zl wiec musialo byc to losowanie na 22.00
smileman22>> bog65 przecież nie napisał,że zna wyniki, tylko, że załapał się na końcówkę losowania i zapamiętał tylko liczbę z numerka...
bog65 widział losowanie próbne,które zawsze jest przed oficjalnym.Już to kiedyś przerabialiśmy:)
Ale w tym kraju dzieją się dziwy.Nie dowierzam , że to moja Ojczyzna.. Ale jaka Ojczyzna - taki prezydent, Naród i sejm ( przez małe s i małe p celowo).
Witam Wszystkich! Jestem tutaj nowa. Piszę, bo załapałam się przypadkiem na transmisję tego niby losowania. Padły liczby 5, 40, 80, 8, 17, 29, 35, 3,70, 19, 58, 77, 1, 31, 41, 13, 59, 25, 20, 68
Słychac też było rozmowy w studio i komentarze Wieleby ;)
Słychac też było rozmowy w studio i komentarze Wieleby ;)
Slavo mozliwe ze masz racje tylko dziwi mnie to ze dlaczego pokazuja publicznie w necie te losowanie jak to jest sprawdzian maszyn do losowania ...
bromik> wpis: 72070.
bog65 ma rację - chyba coś widział rzeczywistego - bo na ekranie Polsatu przed chwilą była reklama 7000000 zł.
bog65
Ty byś widział,co tu się kiedyś działo z tym losowaniem próbnym.Zadyma na całego:):):)
Ty byś widział,co tu się kiedyś działo z tym losowaniem próbnym.Zadyma na całego:):):)
no nie dziwie sie tyle grajacych to takie numery zaraz daja wieksza andrenaline no ale zobaczmy co tez z tego wyjdzie...
jak widac bylo to probne bo numerek byl inny takze przepraszam za ten wpis...
inne,tzn.jakie?
Oto liczby wylosowane o 23.00 na polsacie
6 7 9 13 14 17 20 26 31 35 40 50 56 58 62 67 69 73 76 80
plus-31
6 7 9 13 14 17 20 26 31 35 40 50 56 58 62 67 69 73 76 80
plus-31
sorry smileman22, chciałam zaraz po swoim wpisie przeprosić, że nie zauważyłam Twojego sprostowania, ale "zabrali" mi na chwilę neta... :)
Tutaj jest chyba próbne losowanie.
http://www.multipasko.pl/wyniki-lotto/multi-lotek/nazywo20091021-22/
http://www.multipasko.pl/wyniki-lotto/multi-lotek/nazywo20091021-22/
za duzo czasu mozg mial do myslenia i mnie wyrolowal ale trafilem trzy tylko liczby 40 69 67 inne jakos obok wblad wprowadzila mnie ksiezniczka bo 10 pocalunkow a dali 9tke
lila-no widzisz mówiłem wczoraj jak nie dziś to jutro się uda :) gratuluje
13max33 - widzisz to się nazywa precyzja !!!
U mnie jeden tylko numer pocieszające,że 69 na osłodę chyba :):):)!
U mnie jeden tylko numer pocieszające,że 69 na osłodę chyba :):):)!
Witam grających.
Nie jest ta zle.
13,20,22,40,,,,,3|4 .....dobre i 80 zł.
Do góry głowy ,jutro będzie lepiej.
Pozdrawiam.
Nie jest ta zle.
13,20,22,40,,,,,3|4 .....dobre i 80 zł.
Do góry głowy ,jutro będzie lepiej.
Pozdrawiam.
Z liczb wyśnionych wpadły tylko 2 parki,czyli nie o suchym pysku.Ogólnie w plecy 163 zeta,ale za to ile atrakcji i sprawdzania.Jeszcze 4 losowania,bo jak mówią znawcy do 3 dni sie sny sprawdzają.Wiem ze marzenia kosztują.Pozdrawiam
Madzia77
Podawałem pewniaki na 23
71895. status 13max33 2009-10-21 (15:30)home Warszawa
Totomix 22&23 bo to dzisiaj mecz :
69,6,9
77,21,8
13,33,6,9,69
Podawałem pewniaki na 23
71895. status 13max33 2009-10-21 (15:30)home Warszawa
Totomix 22&23 bo to dzisiaj mecz :
69,6,9
77,21,8
13,33,6,9,69
oparlem sie na typowaniach tropiciela i piwko a oni slabo z liczbami dzisiaj gdybym wszystko myslal sam moze wyszlo by mi lepiej ale te 40 wyczulem
13max33 - ja i tak na "sucho" jedynie w realu to lotto, mini lotto i to moja córcia gra
pozd
pozd