Wpisy 72 114 – 72 213
21 października 2009 23:25 → 22 października 2009 10:00, 100 wpisów
ale trzeba przyznać ze kilka liczb z testu sie powtorzyla fajnie by bylo miec taki podglad np o 21.00 zeby zdazyc napisac i wyslac pewniaki...
a teraz na stronie lotto mozna posluchac fonie z polsatu tv gdzie slychac rozmowy o dzisiejszych meczach...
a teraz na stronie lotto mozna posluchac fonie z polsatu tv gdzie slychac rozmowy o dzisiejszych meczach...
Trzeba iść do łóżeczka - pospać
Wszystkim Wam życzę kolorowych snów!
Wszystkim Wam życzę kolorowych snów!
a chcialem dawac na poczatku 6714 ale pomyslalem ze to jest za proste zeby mozg to powtorzyl a jednak on na to poszedl
GROMIE drogi wysłałem 13,20,22,40.Ale brakło 22 wiec nic z tego,ale spoko jest fajnie ,jeszcze 2 dni fajnej zabawy.
A ja wygrałam dzisiaj 8 zeta i zastanawiam się nad rozpoczęciem budowy nowego domu,Hurrra!!!!
torsan-jak od czego zacząć?8 zeta starczy akurat na 2 kanoldy a na resztę mam nadzieję wygrać jutro.Hahaha
Witam ..Lila.
Gdybyś oddała ten kupon razy 10...to by było 80 zł.
A za to da już kilka cegełek.
Pozdrawiam.
Gdybyś oddała ten kupon razy 10...to by było 80 zł.
A za to da już kilka cegełek.
Pozdrawiam.
jeszcze probowalem dzisiaj zbic liczby w kupy a on zrobil tylko dwie parki zastanawiam sie czy nie zrobi jutro pustyni
Kogucik19-impreza z pewnością będzie do samego rana,jesteś na nią zaproszony wraz z kurką.Pozdrawiam.
Hipopotan-nie mam ustalonej godziny co do wysyłania kuponów,Pozdrawiam.
bo chce sie upewnic czy wysylanie o poznej porze zwieksza szanse na jakas wygrana
hipopotan-tak,bo jeśli zagrasz pare minut przed zamknieciem to kolektor nie zadzwoni do studia jakie liczby skreśliłeś
ciekawi mnie czy sa jakies osoby ktorym chybik wybil 1ke bo ta liczba nie chodzi czy czesto chybik drukuje te liczbe teraz
gdybym nie mial dolegliwosci to bym tak robil wysylal kupony na ostatnia chwile
dzisiaj jak patrzylem sobie na typowania to odrzucilem 1 8 18 55 bo zaznaczylem sobie ze te liczby powtorzono kilka razy a smieszne ze poszly liczby obok
No to trzeba iść spać;)
torsan-co Ci będę dużo gadać,zajrzyj na Forum do wątku SMOOTH JAzz,jest tam nie tylko muzyka jazz-owa,to się przekonasz.Znajdz Garry Moor-a,to właśnie lubię.
smieszne jak czytalem ze jedna kobieta miala wyjsc za maz i oswiadczyl sie jej mlody mezczyzna dobrze sytuowany i poszla do ojca pio o rade a ojciec pio jej powiedzial ze to nie ten ktorego Bog jej przeznaczyl na meza a pozniej zglosil sie inny tez z zamoznej rodziny a ojciec pio mowi ze to wlasnie ten i jezeli chce wyjsc za maz to niech go poslubi
hipopotan>>> przecież mając Internet , możesz zawierać zakłady z domu do ostatniej chwili....W czym problem?
dlatego ze ojciec pio mial nadzwyczajne charyzmaty ciagnelo do niego mnostwo ludzi
hipopotan>>> w wielu swoich wpisach poruszałeś kwestię Twojego stanu zdrowia , na co Ci odpisywałem już 2 razy...Czy stosujesz już metodę BSM? Bo odnoszę wrażenie , że Ty dość daleko od siebie szukasz tego , co masz w zasięgu ręki - przynajmniej w zakresie poprawy stanu zdrowia , bo nie wiedząc czy u Ciebie nie nastąpiło porażenie kończyn po pęknięciu kręgosłupa , nie mogę co do wyleczenia wyrokować...
Pzdr.
edi8
Pzdr.
edi8
torsan-kiedyś jak będziesz miał więcej czasu to posluchaj dokładniej.Ja osobiście uwielbiam Garry Moor-a,To wirtuoz gry na gitarze,jedyny w swoim rodzaju.
lila-ok napewno posłucham , dzięki za propozycje bo muzyka naprawde ładna jest
torsan-ja ogólnie słucham wszystkiego,techno tez,ale teraz preferuję muzę bardziej spokojniejszą,może się starzeję.
hipopotan>>> Ojciec Pio był obdarzony ogromną charyzmą , a na ciele miał stygmaty - tak gwoli ścisłości!
Bo o czymś takim , jak "charyzmaty" to jeszcze nie słyszałem...
Bo o czymś takim , jak "charyzmaty" to jeszcze nie słyszałem...
torsan-to masz fajnie,tam jest bardzo ładnie.Ja pochodzę z Wrocławia.a teraz mieszkam w Gnieznie.
lila-no jest bardzo ładnie,a Wrocław to słyszałem ze ładne miasto jest
torsa-umykam lulu,bo tak jak wczoraj już pisałam,moja kanapa wysłała do mnie sms-a,że się za mną stęskniła.Spotykamy się jutro i ustalamy liczby do wysłania na 22.00
Powodzenia w szkole i w pracy.
Powodzenia w szkole i w pracy.
lila-też właśnie mykam bo jutro do pracy ide bede po 17 to ustalimy jakieś liczby dobranoc
Pasko,
jeśli tam jeszcze jesteś, to uprzejmie proszę o odpowiedź, czemu ja mam tą kretyńską gwiazdę zamiast ludzkiej sylwetki.
Nie lubię tej gwiazdy, ludzka sylwetka bardziej mi pasuje!!
Uprzejmie proszę o przywrócenie tej ludzkiej sylwetki!
Z góry bardzo pięknie dziękuję.
jeśli tam jeszcze jesteś, to uprzejmie proszę o odpowiedź, czemu ja mam tą kretyńską gwiazdę zamiast ludzkiej sylwetki.
Nie lubię tej gwiazdy, ludzka sylwetka bardziej mi pasuje!!
Uprzejmie proszę o przywrócenie tej ludzkiej sylwetki!
Z góry bardzo pięknie dziękuję.
Edi tak szybciutko mozesz mi odpowiedziec ile kosztuje system 4z5 w Totomix (jesli jeszcze jestes) na MM.
Nie chodzi o parki tylko podaje 5 liczb z czego 4 maja byc trafione:)
ale marudze.... i moze od razu ile zaplace za 3z5 i jakie sa wygrane oczywiscie, trafiajac te konkretne obstawienia.
4 z 5 daje 5 kombinacji, koszt co najmniej 5 x 1 zł /1 zł w zakładach kombinacyjnych i 2 zł w prostych/ , skok kosztu 1 zakładu /albo w kombinacji/co 1 zł.
Ale nie ma gry całodobowej.
Wywołany być może nie doczekał pytania i poszedł spać - odp. zastępcza, przepraszam za wtrącanie się do cudzych kontaktów towarzyskich...
Ale nie ma gry całodobowej.
Wywołany być może nie doczekał pytania i poszedł spać - odp. zastępcza, przepraszam za wtrącanie się do cudzych kontaktów towarzyskich...
Dzieki serdeczne Tajemniczy Don Pedro. Chce puscic rano taki zakladzik (zabiegany dzionek dzisiaj bede miala), wiec stad to wolanie o tej porze.Pozdrawiam i jeszcze raz dziekuje.Dobrej nocki zycze.
kasiulka>>> jestem , jestem - a wszelkie informacje o tym , że mnie nie ma , są po prostu niewiarygodne :) bo jak można spać w taką noc , gdy Ty jeszcze nie śpisz?
Wszystko masz wytłumaczone jak należy: teraz tylko zostaje wytypować te 5 liczb...
Pzdr.
edi8
Wszystko masz wytłumaczone jak należy: teraz tylko zostaje wytypować te 5 liczb...
Pzdr.
edi8
A tu muza specjalnie na dobranoc dla Ciebie:
Maria Peszek "Hujawiak"
http://www.youtube.com/watch?v=zE8kmnm9Zc4
Maria Peszek "Hujawiak"
http://www.youtube.com/watch?v=zE8kmnm9Zc4
Chcialam juz wylaczyc jak zobaczylam twoj wpis Edi:) To jak zaplace te 5 zl to ile moge wygrac trafiajac te 4 liczby z 5ciu. Bo nie wiem czy to sie oplaca. Nigdy tak nie gralam wiec sory jesli te pytania sa dla Ciebie dziwne.
dlaczego pytam? bo wlasnie na 22 mialam taka sytuacje ze wyslalam cala 5 w Totomix i weszly mi 4, wiec chce sie zabezpieczyc na nastepny raz na taki przypadek (zreszta juz nie pierwszy).
Chyba juz Cie nie ma. Wysluchalam muzy (dziekuje za dedykacje) i ide lulu.Moze rano mi odpowiesz. Do 10.oo bede w domku. Dobranoc.
kasiulka>>> Trochę się w nocy nasze wpisy z sobą mijały...choć i Ty i ja byliśmy online , to nie zawsze w tym samym czasie na multipasko.pl .
Co do ew.wygranej: jeżeli system 4z5 zagrasz w Totomixie za mininimalną stawkę 1zł , czyli 5 zł za kupon bo 4z5=5 , to tym samym zawrzesz 5 oddzielnych zakładów na 4 skreślenia każdy.
Tak więc jeśli trafisz 4 liczby to wygrasz 1 z tych wewnętrznych kuponów ( zakładów ) w ramach tego systemu i otrzymasz wtedy łącznie z bonusem ok.167zł przy tej w/w stawce 1zł.
Ale jeśli dopisze Ci szczęście i trafisz 5 liczb , to wygraną będzie stanowiła suma składowych , czyli dostaniesz wygraną za 5 oddzielnych zakładów po 4 skreślenia na każdym - a zatem odbierzesz wtedy 839,50zł.
Obyś tyle odebrała - tego Ci serdecznie życzę!
P.s: jeśli uznasz to za słuszne , to asekuracyjnie możesz zagrać też za 2zł jeden zakład prosty na te 5 liczb - ale tu zdaj się na intuicję i Twoją - w Twoim przypadku baaardzo kobiecą - intuicję... :)
Pzdr.
edi8
Co do ew.wygranej: jeżeli system 4z5 zagrasz w Totomixie za mininimalną stawkę 1zł , czyli 5 zł za kupon bo 4z5=5 , to tym samym zawrzesz 5 oddzielnych zakładów na 4 skreślenia każdy.
Tak więc jeśli trafisz 4 liczby to wygrasz 1 z tych wewnętrznych kuponów ( zakładów ) w ramach tego systemu i otrzymasz wtedy łącznie z bonusem ok.167zł przy tej w/w stawce 1zł.
Ale jeśli dopisze Ci szczęście i trafisz 5 liczb , to wygraną będzie stanowiła suma składowych , czyli dostaniesz wygraną za 5 oddzielnych zakładów po 4 skreślenia na każdym - a zatem odbierzesz wtedy 839,50zł.
Obyś tyle odebrała - tego Ci serdecznie życzę!
P.s: jeśli uznasz to za słuszne , to asekuracyjnie możesz zagrać też za 2zł jeden zakład prosty na te 5 liczb - ale tu zdaj się na intuicję i Twoją - w Twoim przypadku baaardzo kobiecą - intuicję... :)
Pzdr.
edi8
c.d.
Wygrana za trafienie 5z5 MM liczb na kuponie prostym akumulowanym , ze stawką 2zł to 1634,30zł , a więc o wiele więcej niż niż to samo trafienie 5z5 grane w ramach systemu 4z5 gdzie trafisz 45 zakładów po 4 skreślenia - i stąd moja sugestia o ew. dodatkowym 1 zakładzie na 5 skreśleń.
kasiulka>>> może zaczniesz grać w firmie Totomix poprzez Internet , co jest znacznie wygodniejszą formą zawierania zakładów...
Wygrana za trafienie 5z5 MM liczb na kuponie prostym akumulowanym , ze stawką 2zł to 1634,30zł , a więc o wiele więcej niż niż to samo trafienie 5z5 grane w ramach systemu 4z5 gdzie trafisz 45 zakładów po 4 skreślenia - i stąd moja sugestia o ew. dodatkowym 1 zakładzie na 5 skreśleń.
kasiulka>>> może zaczniesz grać w firmie Totomix poprzez Internet , co jest znacznie wygodniejszą formą zawierania zakładów...
korekta:
jest: "trafisz 45 zakładów po 4 skreślenia "
ma być: trafisz 5 zakładów po 4 skreślenia
jest: "trafisz 45 zakładów po 4 skreślenia "
ma być: trafisz 5 zakładów po 4 skreślenia
Witaj Edziu ósemeczko. Mam pytanko(jak zawsze zresztą).Nigdy nie grałem w totomixie. Czy mógłbyś mnie laikowi wytłumaczyć o co tam chodzi,jak się gra, w jaki sposób zawiera się zakłady, ile można wygrać, ile liczb się skreśla itd.Po prostu wytłumaczyć krok po kroku. Być może zdenerwuje Cię takie pytanko bo masz ich setki ale cóż zaryzykuję i je zadam.
Pzdr,Szczery.
Pzdr,Szczery.
SZCZERY WITAJ . Mam takie pytanie czy zdarzenia co wyszły przez te 2 losowania do następnych odrzucamy ,czy posyłamy dalej wszystko jak za pierwsza gra.Pytam bo to nie jest moja technika gry a sny żądza sie swoimi prawami.Pozdrawiam
szczery>>> bądź tak uprzejmy i uświadom mnie , czy Twoje pytanie odnosi się reguł przy grze w Internecie , czy też ma charakter w pełni ogólny? Ponadto czy w swojej odpowiedzi mam pisać jedynie o obszarze gier losowych tam dostępnych , czy też o całej ofercie łącznie z zakładami sportowymi?
Pzdr.
edi8
Pzdr.
edi8
Witaj kogucik19. Ja też troszkę popłynąłem ale mam zasadę iż ciągnę jakieś numery przez 2- max 3 dni. Dzisiaj jeszcze je wyślę, najpier na 14.00 zobaczę jak wchodzą.W życiu już miałem tak parę razy, w chwilach największej desperacji rezygnowałem z gry, a później jak sprawdziłem to można było sobie włosy targać. (Dlatego kupiłem perukę hehe)
Kogucik19 trzymam za Ciebie i siebie kciuki.powodzonka
pzdr,Szczeruś
Kogucik19 trzymam za Ciebie i siebie kciuki.powodzonka
pzdr,Szczeruś
szczery>>> odnośnie gry online w Totomixie powstał na forum oddzielny , wzorcowy wręcz wątek-poradnik założony przez kolegę "1979" :
http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=2333
Tu masz adres strony Totolotka ( Totomixa ):
www.totolotek.pl
Zapoznaj się z tym - a ja będę sukcesywnie robił tu dziś "wrzutki" dla Ciebie przeznaczone.
Pzdr.
edi8
http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=2333
Tu masz adres strony Totolotka ( Totomixa ):
www.totolotek.pl
Zapoznaj się z tym - a ja będę sukcesywnie robił tu dziś "wrzutki" dla Ciebie przeznaczone.
Pzdr.
edi8
kogucik19.... bez przypalani zredukuj ilość zakładów a najlepiej to z nowego snu szkoda kasy choć róznie może być sam decyduj to TWOJE pieniądze a wczoraj już przegiąłeś za dużo wysłałeś bez rozsądku
Edi8 już to pisałem ale napiszę jeszcze raz: JESTEŚ WIELKI (dosłownie- być może, nie widziałem Cię-w przenośni oooooo i to jak bardzo ) dzięki
pozdr. Szczery
pozdr. Szczery
Kogucik19, kolega Grajek może i ma rację, trzeba by troszkę zredukować tych zakładów, ja tak chyba zrobię.
kogucik19 pisałeś bez ładu i składu duzo cyfr a chyba 6 weszło za 80 zet małą łyżeczką wolno albo w jakim systemie jak masz szczęście to 1 zakład na chybiłi sukces daj ak masz szczeremu sen do obróbki albo na wczorajsze ale SAMMMM podejmij decyzje ciężko doradzać a kasa TWOJA
kogucik19 jak widze miałeś około26 liczb to jak rozpisałeś na 1 na2 itd. to tak jakbyś miniloto grał za dużo zakładów , żaden sen nie da tylu pewników KILKA owszem ciężko radzić a piszesz że kasa na przegranie a a a serce krwawi...
SZCZERY bardzo dziękuje za odpowiedź ,masz racje zredukuje troche te zakłady.GRAJEK66 ja jestem w tej komfortowej sytuacji (na szczęśćcie)ze moge sobie pozwolić na świadomą stratę kasy,ale nie przeliczajmy wszystko na kase,a gdzie przyjemność gry,taka ukryta nadzieja ze moze sie wygra,jakąś kasiorę.Tak rzadko mi sie cos śni a jak juz to nie pamiętam,że to była dla mnie radocha.Za stary gracz jestem żebym nie był świadomy tego ze stracę.Zarabiam na złodzieju grając inaczej co opisuje codziennie w swoim temacie.A poza tym wczoraj na zmianie B wyszło 11 liczb,wiec te straty nie są tak duże a ile radochy z kurką mamy.Pozdrawiam serdecznie i na pewno cos zredukuje czyli co wyszło w te 2 losowania bedzie dzis pominięte.
szczery>>> Proszę abyś na stronie Totomixa odszukał Regulamin i tam znajdziesz wiele ważnych dla początkującego gracza informacji.
W Totolotku ( Totomixie ) można zawierać zakłady proste i systemowe.
Pośród zakładów prostych wyróżniamy grę na 1 zdarzenie ( zdarzenie to pozycja z oferty dostępnej w kolekturze lub w necie ) czyli tzw. singiel - oraz grę na kilka zdarzeń na kuponie , czyli tzw. zakład AKO (od akumulowany kurs ogólny ) ponieważ kurs łączny powstaje tu jako iloczyn kolejnych kursów składowych z poszczególnych zdarzeń.
Mając np. na kuponie 2 liczby Multi Multi wyróżnione oznaczeniem w zależności od tego z jaką opcją wyniku chcemy zagrać ( oznaczenie 1 to na NIE i oznaczenie 2 na TAK ) oraz godziny na którą chcemy zawrzeć zakład ( od 101 do 180 to są na liczby na godzinę 14.00 a od 201 do 280 na godzinę 22.00 ) oraz obowiązkowe zdarzenie nr 100 , kurs tego zakładu AKO policzymy w następujący sposób przy grze na TAK:3.1x3.1x1.01x0,9x2zł=17,50zł.
A oto wykaz wygranych dla gry zakładami prostymi w MM przy minimalnej stawce 2zł za zakład:
a/ 1 liczba 5,60zł
b/ 2 liczby 17,50zł
c/ 3 liczby 92,10zł ( wraz z bonusem )
d/ 4 liczby 335,80zł ( wraz z bonusem )
e/ 5 liczb 1634,30zł ( wraz z bonusem )
f/ 6 kulek 7518,80zł ( wraz z bonusem )
g/ 7 kulek 12004,30zł ( wraz z bonusem )
W Totolotku istnieje możliwość zawierania zakładów systemowych i wtedy minimalna cena 1 zakładu u w obrębie systemu to 1 zł a maksymalna to 10zł.
Pzdr.
edi8
W Totolotku ( Totomixie ) można zawierać zakłady proste i systemowe.
Pośród zakładów prostych wyróżniamy grę na 1 zdarzenie ( zdarzenie to pozycja z oferty dostępnej w kolekturze lub w necie ) czyli tzw. singiel - oraz grę na kilka zdarzeń na kuponie , czyli tzw. zakład AKO (od akumulowany kurs ogólny ) ponieważ kurs łączny powstaje tu jako iloczyn kolejnych kursów składowych z poszczególnych zdarzeń.
Mając np. na kuponie 2 liczby Multi Multi wyróżnione oznaczeniem w zależności od tego z jaką opcją wyniku chcemy zagrać ( oznaczenie 1 to na NIE i oznaczenie 2 na TAK ) oraz godziny na którą chcemy zawrzeć zakład ( od 101 do 180 to są na liczby na godzinę 14.00 a od 201 do 280 na godzinę 22.00 ) oraz obowiązkowe zdarzenie nr 100 , kurs tego zakładu AKO policzymy w następujący sposób przy grze na TAK:3.1x3.1x1.01x0,9x2zł=17,50zł.
A oto wykaz wygranych dla gry zakładami prostymi w MM przy minimalnej stawce 2zł za zakład:
a/ 1 liczba 5,60zł
b/ 2 liczby 17,50zł
c/ 3 liczby 92,10zł ( wraz z bonusem )
d/ 4 liczby 335,80zł ( wraz z bonusem )
e/ 5 liczb 1634,30zł ( wraz z bonusem )
f/ 6 kulek 7518,80zł ( wraz z bonusem )
g/ 7 kulek 12004,30zł ( wraz z bonusem )
W Totolotku istnieje możliwość zawierania zakładów systemowych i wtedy minimalna cena 1 zakładu u w obrębie systemu to 1 zł a maksymalna to 10zł.
Pzdr.
edi8
Edi8 czli jak rozumiem w przypadku zawartcia zakładu prostego na 3 liczby (za 2 zł) wygrana wynosi 92,10zł.
Gdy zawrę ten sam zakład za maksymalną stawkę czyli to jest 10 zł wygrana byłaby 921zł.
A czy w zakładzie prostym wypłacana jest jakaś kasiorka jeśli trafisz tylko 2 liczby ?
Gdy zawrę ten sam zakład za maksymalną stawkę czyli to jest 10 zł wygrana byłaby 921zł.
A czy w zakładzie prostym wypłacana jest jakaś kasiorka jeśli trafisz tylko 2 liczby ?
Maksymalna stawka 10zł dotyczy ( tak jak to napisałem ) zakładów systemowych a nie prostych.
Firmy bukmacherskie płacą przy zawarciu zakładu prostego WYŁĄCZNIE za trafienia 100%-owe , czyli za 3/3 przy grze na 3 liczby itd.
Asekuracją jest tu granie zakładami systemowymi dopuszczającymi popełnienie błędów w typowaniu ( mój dzisiejszy wpis dla "kasiulki" wiele Ci wyjaśni ) .
Firmy bukmacherskie płacą przy zawarciu zakładu prostego WYŁĄCZNIE za trafienia 100%-owe , czyli za 3/3 przy grze na 3 liczby itd.
Asekuracją jest tu granie zakładami systemowymi dopuszczającymi popełnienie błędów w typowaniu ( mój dzisiejszy wpis dla "kasiulki" wiele Ci wyjaśni ) .
szczery>>> ponadto popełniłeś błąd w rachunkach...bo skoro za trafienie 3 liczb PRZY STAWCE 2zł wygrana wynosi 92,10zł to podnosząc stawkę 5x do 10zł wygrana wyniesie przecież nie 921zł a 5x więcej , czyli 92,10x5=460zł.
Pzdr.
edi8
Pzdr.
edi8
Czyli chcąc wygrać więcej w zakładach prostych na 1 zakład np z trzech skreśleń to trzeba zawrzeć jakąś tam wielokrotność tej trójki, czy dobrze myślę?
Czyli wychodzi na to że w zakładach prostych nie ma czegoś takiego jak w MM gdzie można zaznaczyć obcję(x stawka)
Czyli wychodzi na to że w zakładach prostych nie ma czegoś takiego jak w MM gdzie można zaznaczyć obcję(x stawka)
Cholera, minęły się wpisy. Edi8 to może nie tak:
podaj mi minimalną cene zakładu prostego z 3 skreśleń
maKSYMALNĄ STAWKĘ ZA JAKĄ MIGĘ ZAGRAĆ NA JEDNYM ZAKŁADZIE i jak to obliczyć.
podaj mi minimalną cene zakładu prostego z 3 skreśleń
maKSYMALNĄ STAWKĘ ZA JAKĄ MIGĘ ZAGRAĆ NA JEDNYM ZAKŁADZIE i jak to obliczyć.
Ograniczenie stawki do 10zł za 1 zakład dotyczy jedynie gry systemami.
Przy zawieraniu zakładu prostego minimalną ceną jest 2zł a maksymalną jest dobra lub zła wola obsługi kolektury , bo nieraz nadanie kuponu za 500zł jest problemem a niekiedy bez problemu można tak nadać.
Oczywiście grać można i za 10000zł - ale na wiele kuponów z mniejszymi stawkami.
Przy zawieraniu zakładu prostego minimalną ceną jest 2zł a maksymalną jest dobra lub zła wola obsługi kolektury , bo nieraz nadanie kuponu za 500zł jest problemem a niekiedy bez problemu można tak nadać.
Oczywiście grać można i za 10000zł - ale na wiele kuponów z mniejszymi stawkami.
Na podanej Ci już stronie Totolotka ( Totomixa ) znajdziesz kalkulator do tego typu obliczeń i po wpisaniu swojej stawki i typu zakładu ( prosty lub systemowy ) otrzymasz info o wysokości ew. wygranej.
Przypominam , że już dziś podałem Ci w jednym z poprzednich wpisów sposób obliczania wygranych...
Ponadto znając mojej TABELKI wysokość wygranych dla stawki 2zł , łatwo możesz obliczać ją dla swoich konkretnych stawek.
Przypominam , że już dziś podałem Ci w jednym z poprzednich wpisów sposób obliczania wygranych...
Ponadto znając mojej TABELKI wysokość wygranych dla stawki 2zł , łatwo możesz obliczać ją dla swoich konkretnych stawek.
szczery>>> wiem , że w Totomixie jest opcja chybił/trafił w zakładach na zdarzenia sportowe - ale być może jest i dla zakładów na gry losowe...
witam,
szczery>> mam dla Ciebie inną propozycję,najlepiej sobie wejść na strnę Totomixu, kliknąć na ekupon i wykonać sobie różne symulacje zakładów prostych lub systemowych ,zgodnie z życzeniem co do stawki, ilości liczb itp. wtedy "obraz" możliwości i sposobów gry wydaje się być najbardziej wyraźny.Taki kupon można sobie zapisać i wydrukować aby w razie potrzeby mieć jego podgląd pod ręką.
pozdrawiam.
szczery>> mam dla Ciebie inną propozycję,najlepiej sobie wejść na strnę Totomixu, kliknąć na ekupon i wykonać sobie różne symulacje zakładów prostych lub systemowych ,zgodnie z życzeniem co do stawki, ilości liczb itp. wtedy "obraz" możliwości i sposobów gry wydaje się być najbardziej wyraźny.Taki kupon można sobie zapisać i wydrukować aby w razie potrzeby mieć jego podgląd pod ręką.
pozdrawiam.