Wpisy 70 825 – 70 926
17 października 2009 23:45 → 18 października 2009 14:53, 100 wpisów
Pan Pikuś ciągle szukasz?
A dlaczego zgubiłeś?
A dlaczego zgubiłeś?
Trzymajcie się cieplutko-idę spać,bo z rana mam pewniaka
na 100%-pracę.Pozdrawiam.
na 100%-pracę.Pozdrawiam.
torsan- nie zostaliśmy sami,jeszcze czytają co niektórzy,ale się nie wpisują.
Zastanawiam się,czy jest sens kontynuowania wątku na forum Smooth jazz.Zamysłem powstania tego tematu było stworzenie stronki-odskoczni od problemów dnia codziennego.
Rzeczywistość jednak sprawiła iż,odwiedzający tę stronę nie wpisują swoich propozycji muzycznych tak jak i uwag dotyczących tematu przeze mnie poruszonego.
Rzeczywistość jednak sprawiła iż,odwiedzający tę stronę nie wpisują swoich propozycji muzycznych tak jak i uwag dotyczących tematu przeze mnie poruszonego.
torsan-pewnie,że gram.Zawsze mam nadzieję.Przydałoby się trochę kasy,tak jak każdemu.
lila-ja w totka w sumie gram sobie dla rozrywki bo gram codziennie w sts-y i na tym dobrze wychodze
torsan-ja gram tylko w MM bez żadnego totomixa i innych wynalazków.Poprostu tak normalnie,bo na tych totomixach to się szczerze powiedziawszy w ogóle nie znam.
lila-no rozumiem ja w totomixie tez nie gram MM tylko w mecze sie bawie
torsan-ja ostatnio jak grały nasze siatkarki powiedziałam a raczej napisałam na stronce,że Holandia wygra z polską.Wszystko się sprawdziło,nawet do wyników nie miałam większyh wątpliwości i trafiłam je bezbłędnie.Nie wysłałam i wtopiłam.
Lila, nie rezygnuj z muzycznego wątku.
Muzyka piękna.
Muzyka piękna.
od początku. Systematycznie.
I słucham, słucham,słucham.
Brawo za pomysł.
I słucham, słucham,słucham.
Brawo za pomysł.
słoneczko-jeżeli masz fajne propozycję dotyczące tego tematu to wklej muzykę,która Tobie odpowiada.
Warto wymieniać się gustami muzycznymi.W ten właśnie sposób wyobrażałam sobie wątek muzyczny,którego jestem prekursorem.
Pozdrawiam serdecznie.
Warto wymieniać się gustami muzycznymi.W ten właśnie sposób wyobrażałam sobie wątek muzyczny,którego jestem prekursorem.
Pozdrawiam serdecznie.
lila - myślałam,że nic tu do dodania.
No chyba, ze pójdziemy dalej w stronę jazzu....
Na razie zasłuchałam się w Twoich propozycjach.
zasłuchałam, rozmarzyłam.....
Pozdrawiam cieplutko.
I czekam na dalsze propozycje muzyczne
No chyba, ze pójdziemy dalej w stronę jazzu....
Na razie zasłuchałam się w Twoich propozycjach.
zasłuchałam, rozmarzyłam.....
Pozdrawiam cieplutko.
I czekam na dalsze propozycje muzyczne
słoneczko-Miło mi to słyszeć i obiecuję,że wkrótce pojawią się nowe propozycje,które postaram się dobrać tak,aby zadowolić gusta muzyczne Twoje,jak i innych odwiedzających ten wątek.
Pozdrawiam serdecznie.
Pozdrawiam serdecznie.
Jeszcze raz dzięki za ten muzyczny temat,lila.
Zmusiłaś mnie (pewnie nie tylko mnie) do zatrzymania się,
do zastanowienia, do refleksji.
dobrej nocy.
Zmusiłaś mnie (pewnie nie tylko mnie) do zatrzymania się,
do zastanowienia, do refleksji.
dobrej nocy.
Wszyscy już śpią?;)To ja też idę:)
Pzdr!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pzdr!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hello "słoneczko"!
Tak,szukam. Próbuję.
Straciłem wszelkie kontakty a "moja utracona" nie pojawia się ostatnio na stronie.Przynajmniej nie pojawia się pod swoim dawnym nickiem.
Wiem ,że można prościej,czyli napisać bezpośrednio o kogo chodzi,ale nie mam prawa upubliczniać nicku tej osoby.
A dlaczego straciłem? Wydarzyło się coś,co spowodowało,że wiele straciłem.
Pozdrawiam Cię .
Tak,szukam. Próbuję.
Straciłem wszelkie kontakty a "moja utracona" nie pojawia się ostatnio na stronie.Przynajmniej nie pojawia się pod swoim dawnym nickiem.
Wiem ,że można prościej,czyli napisać bezpośrednio o kogo chodzi,ale nie mam prawa upubliczniać nicku tej osoby.
A dlaczego straciłem? Wydarzyło się coś,co spowodowało,że wiele straciłem.
Pozdrawiam Cię .
Pan Pikuś - szukaj,szukaj.
A na pewno znajdziesz. Zapewne "twoja utracona"
to coś ważnego.Przekonaj ją o tym.
wiele straciłeś, hm. Błąd. Nie wolno popełniać takich błędów
A na pewno znajdziesz. Zapewne "twoja utracona"
to coś ważnego.Przekonaj ją o tym.
wiele straciłeś, hm. Błąd. Nie wolno popełniać takich błędów
Wiesz ,"słoneczko",czasami jest tak,że jedynym naszym błędem jest to ,że znależliśmy się w nieodpowiednim miejscu i czasie,napotykając niewłaściwych ludzi.
Dla tej osoby,to ja już zapewne jestem jak ten przysłowiowy "Pikuś".Ważne ,tak naprawdę jest to,że chciałbym Jej wyjaśnić przyczynę mojego zniknięcia.Zrobi z tym co zechce,ale dla mnie ta sprawa,to temat który muszę wyjaśnić,żeby mógł zostać zamknięty.
Pa.
Dla tej osoby,to ja już zapewne jestem jak ten przysłowiowy "Pikuś".Ważne ,tak naprawdę jest to,że chciałbym Jej wyjaśnić przyczynę mojego zniknięcia.Zrobi z tym co zechce,ale dla mnie ta sprawa,to temat który muszę wyjaśnić,żeby mógł zostać zamknięty.
Pa.
Pan Pikuś - rozumiem cię.Nawet nie wiesz jak rozumiem.
Mnie kiedyś też KTOŚ zgubił.Zawiódł.Rozczarował.
Myślisz, że można wyjaśnić? Że to coś zmieni?Że zamknie
ZŁO, jakie sie zrobiło?
Unikaj niewłaściwych ludzi, niewłaściwych miejsc.
bo to co się straci - już nie wróci.
Chyba nie da się NAPRAWIĆ tego co się zepsuło.
Ale, może warto próbować.
Mnie kiedyś też KTOŚ zgubił.Zawiódł.Rozczarował.
Myślisz, że można wyjaśnić? Że to coś zmieni?Że zamknie
ZŁO, jakie sie zrobiło?
Unikaj niewłaściwych ludzi, niewłaściwych miejsc.
bo to co się straci - już nie wróci.
Chyba nie da się NAPRAWIĆ tego co się zepsuło.
Ale, może warto próbować.
PASKO , sygnalizuję Ci żywotną konieczność założenia nowego wątku: KĄCIK ZŁAMANYCH SERC .
Bo debiut już tu mamy i pisze tu o tym problemie wielce absorbującym użytkowników Twojego forum Pan Pikuś ( złamany ) ...
Bo debiut już tu mamy i pisze tu o tym problemie wielce absorbującym użytkowników Twojego forum Pan Pikuś ( złamany ) ...
Witam, na 14 MM
5,7,27,77
6,30,33,36
możliwe ze coś wpadnie;)
oczywiście wczoraj "49" zawiodła w losowaniu lotto
pozdrawiam i zmykam :))
5,7,27,77
6,30,33,36
możliwe ze coś wpadnie;)
oczywiście wczoraj "49" zawiodła w losowaniu lotto
pozdrawiam i zmykam :))
Słoneczko,jako,że to jest czat typujących numerki i zapewne zaraz ktoś mi przywali za "niemerytoryczne",to napiszę Ci tak:
Poczciwa z Ciebie niewiasta.
A ja,będę próbował,tylko koncepcje mi się kończą...
Jakby co,to napiszę w Twojej "słoneczkowej" księdze gości.OK?
Poczciwa z Ciebie niewiasta.
A ja,będę próbował,tylko koncepcje mi się kończą...
Jakby co,to napiszę w Twojej "słoneczkowej" księdze gości.OK?
A może tak GG ?
Do mnie 15688443.
Pogadamy o utraconych milosciach
Do mnie 15688443.
Pogadamy o utraconych milosciach
„ O Ela straciłaś przyjaciela” napisał kiedyś nieżyjący już niestety Bogdan Łyszkiewicz z zespołu Chłopcy z Placu Broni.
Pan Pikuś > czy jeśli szukasz swojej „ukochanej” tutaj to czy hazard wcześniej Was połączył czy rozłączył? Bo jeśli rozłączył to już jej nie znajdziesz.
Pan Pikuś > czy jeśli szukasz swojej „ukochanej” tutaj to czy hazard wcześniej Was połączył czy rozłączył? Bo jeśli rozłączył to już jej nie znajdziesz.
Daj spokój Pan Pikuś - Edi8 ma rację.
co prawda to prawda - to miejsce dla typujących, a nie rozpaczających/poszukujących
Tak jak miejscem kąpieli nie bajoro, a...balia
co prawda to prawda - to miejsce dla typujących, a nie rozpaczających/poszukujących
Tak jak miejscem kąpieli nie bajoro, a...balia
Pan Pikuś - tak czytam Cię od wczoraj i normalnie szkoda mi Cię,że straciłeś kogoś na kim Ci zależało.
Wiem,że niemożliwe czasami staje się możliwe życzę Ci wytrwałości w poszukiwaniach " Szukaj ,a znajdziesz "
Pozdrawiam Cię cieplutko
Wiem,że niemożliwe czasami staje się możliwe życzę Ci wytrwałości w poszukiwaniach " Szukaj ,a znajdziesz "
Pozdrawiam Cię cieplutko
danteV rozłączyli ŹLI, NIEODPOWIEDNI ludzie.
Hazard połączył i połączy.
Hazard połączył i połączy.
Nie wiem komu teraz odpisywać. Pisze do Pana Pikusia odpowiada mi słoneczko. Ja to mam szczęście lub nie szczęście. Kontynuując wcześniejszy wątek muzyczny, zacytuję dalsze słowa z tej wspomnianej przeze mnie piosenki...... "Lecz tamten to chłopak był bombowy
Bo trafiał w dziesiątkę w strzelnicy sportowej".
Może o to chodzi?
Bo trafiał w dziesiątkę w strzelnicy sportowej".
Może o to chodzi?
witam.
trafiał do tarczy ? szkoda że nie grał
w Multi multi to by miał cela ,jeszcze z + ,
celnych trafień na dziś
trafiał do tarczy ? szkoda że nie grał
w Multi multi to by miał cela ,jeszcze z + ,
celnych trafień na dziś
I dobrze ze ta komuna padła ,a padła dzięki takim wścibskim ubeką których nadmiar informacji do których sie wtrącali i dodawali swoje 3 głupie grosze ,nawet jak nikt ich o to nie prosił,ale pisać on musi bo inaczej sie udusi.Pozdrawiam
Witam.Szczery,jesli moge-snilo mi sie ze stoje na otwartej przestrzeni,jakims duzym polu,cos takiego,i pada deszcz,bardzo duzy,ulewa.A ja stoje i patrze sie na ziemie.Jakis dziwny ten sen.Pozdrawiam.
A mi sie snilo losowanie MM i rodzinka mnie wyrwala :P Zapamietalem albo inaczej zostaly tylkosowne tylko 2 liczby 46 i 13 :/
Poza tym witam wszystkich po przerwie ;)
Poza tym witam wszystkich po przerwie ;)
Dzieki szczery,napewno wysle taką piąteczke,zresztą o 4 liczbach z Twoich myslalam.Dziekowac.Pa.
Witaj Miala snilam jedziemy samochodem droga do lasu szukac miejsce a droga bylo dziecko siedzi w piasku bawic i obok nie obca dom a lewo droga po prostu i budzlam. Jak liczby
ph2008-witaj, życze ci oby twój sen był trafiony. Na przyszłość ustaw rodzinkę, że przy takich snach mają czekac z długopisami w rękach obok twojego łóżka i skrzętnie notować. W końcu dotyczy to również ich przyszłości(oby świetlanej)
Witam Wszystkich,na 14 00:
46,67,69
5,29,65,67,72,74
77,5,11,29,24,10,57,7,55
32,41,54,80,76,78,7
20,50,80
12,23,37,41,54
29,5
46,67,69
5,29,65,67,72,74
77,5,11,29,24,10,57,7,55
32,41,54,80,76,78,7
20,50,80
12,23,37,41,54
29,5
lila no i te trzy co podałaś wczoraj nie weszły a do tych trzech dodałem jeszcze jedną i wygrana już jest .Dzięki i pozdrawiam :)
Witam Wszystkich!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
edi8
Hej!!!!!!!!!!!!widziałeś wczoraj może losowanie MM o 22 Myślałem że mnie wywiozą przed ostatnia kuleczka;)
Pzdr!!!!!!
edi8
Hej!!!!!!!!!!!!widziałeś wczoraj może losowanie MM o 22 Myślałem że mnie wywiozą przed ostatnia kuleczka;)
Pzdr!!!!!!
13max33
Bo na forum to robię:)!!!!!!!!!1
Bo na forum to robię:)!!!!!!!!!1
mozg jest dla mnie bezlitosny roluje ile moze a ze odrobine jak widze wyzsze robi wyplaty w duzym to dlatego ze prawie o polowe mniej trojek
witam
prosze o informacje - jaki naziemny bukmacher procz totomixa - pozwala obstawiac zaklady na multi multi z gory dziekuje za odpowiedz
prosze o informacje - jaki naziemny bukmacher procz totomixa - pozwala obstawiac zaklady na multi multi z gory dziekuje za odpowiedz
hipo
Rozpisz liczby na kilka sposobów,dobrze się przypatrz a za jakiś czas dojdziesz do wniosku ,że mózg nie istnieje:)
Rozpisz liczby na kilka sposobów,dobrze się przypatrz a za jakiś czas dojdziesz do wniosku ,że mózg nie istnieje:)
genocide <> Myśle że totomix jest chyba jusz jedynym bukiem w którym można zawierać zakłądy na MM
Już się zaczynam denerwować;)!!!!!!!!!!!!
Pzdr!!!!!!!!!!!!!
Pzdr!!!!!!!!!!!!!
kurde szkoda... a moze ktos wie jak to z internetowymi wyglada? caly czas pytam o obstawianie multi multi bo wygane u bukow sa niejednokrotnie 2x wieksze niz w zwyklej kolektorz za to samo zdarzenie...
Spoko Spoko ty też byś się denerwował;)!!!!!!!!!Pzdr
Zaraz mnie chyba rozniesie ...
Od tygodnia gram w totolotku systemem 3z5, i praktycznie za kazdym razem wpada 2/5 ...
Dzisiaj zapomnialem wyslac na 14 te 5 liczb (oczywiscie systemem 3z5), i wyobrazcie sobie, ze trafilem (a raczej trafilbym) 4z5... Weszlo 27,29,56,64.. Tylko nie 26 ...
To jest wlasnie moje zasrane szczescie ... Caly tydzien, tylko dzisiaj zapomnialem wyslac ... Ja pier ...
Od tygodnia gram w totolotku systemem 3z5, i praktycznie za kazdym razem wpada 2/5 ...
Dzisiaj zapomnialem wyslac na 14 te 5 liczb (oczywiscie systemem 3z5), i wyobrazcie sobie, ze trafilem (a raczej trafilbym) 4z5... Weszlo 27,29,56,64.. Tylko nie 26 ...
To jest wlasnie moje zasrane szczescie ... Caly tydzien, tylko dzisiaj zapomnialem wyslac ... Ja pier ...
prosze mozg zeby prowadzaca jadla obiad o godzinie 1300 wtedy liczby beda sie jej mniej mylic
mam pytanko ? Tak mniej wiecej ile jest kombinacji na 10 liczb z 40 ? pozdrawiam
mozg zrobil pustynie od liczby 29 do 53 bo chyba nie jest mu wesolo ze ludzie mniej grali w duzego i sie przeliczyl z zyskiem
Widzę,że Totomix ostro zabrał się za obniżanie kursów na liczby.
Oprócz ostatniej obniżki kursów MM z 3.22 na 3.10 i z 1.22 na 1.20 a także Lotto z 7.00 na 6.40 teraz obniżył również kurs na liczbę 49 w Lotto z 6.40 na 5.00 a to zmienia
wygrane i to o bardzo dużo gdybyśmy obstawiali tą liczbę(49).
Zakład prosty za 2zł.
2 liczby:
1,2 - wygrana 89.40zł
1,49 - wygrana 69.80zł
3 liczby:
1,2,3 - 810.20zł
1,2,49 - 633.00zł
4 liczby:
1,2,3,4 - 9.150.30zł
1,2,3,49 - 7148.70zł
Niedługo można będzie się spodziewać kolejnych obniżek kursów na liczby MM i Lotto.
Banda złodziei...
Oprócz ostatniej obniżki kursów MM z 3.22 na 3.10 i z 1.22 na 1.20 a także Lotto z 7.00 na 6.40 teraz obniżył również kurs na liczbę 49 w Lotto z 6.40 na 5.00 a to zmienia
wygrane i to o bardzo dużo gdybyśmy obstawiali tą liczbę(49).
Zakład prosty za 2zł.
2 liczby:
1,2 - wygrana 89.40zł
1,49 - wygrana 69.80zł
3 liczby:
1,2,3 - 810.20zł
1,2,49 - 633.00zł
4 liczby:
1,2,3,4 - 9.150.30zł
1,2,3,49 - 7148.70zł
Niedługo można będzie się spodziewać kolejnych obniżek kursów na liczby MM i Lotto.
Banda złodziei...
pozostaje mu swirowac coraz wyzsza kumbulacje zeby kusic do gry wierzacych w stanie sie milionerem
Gladek - nie Ty jeden masz takie p...ne szczęście. Cały tydzień gram na 1-2 zakłady (na 10 liczb) i w każdym , jakby umówione ; 3 trafienia, 3 i 3. Też mnie trafia.Jak wysyłam na 4 -6 losowań, nic nie ma , jak zmieniam liczby,w starym jest 5,6,czasem 7 liczb. Jak tymi liczbami jadę dalej - nie ma nic. Chyba zrezygnuję z gry, przynajmniej na jakiś czas.
lepiej zabic człowieka i być milionerem tak i jak kłamią ze
tomcio1972>>> obniżka kursu na liczbę 49 w DL ma charakter jedynie doraźny i jest wynikiem dużego opóźnienia w jej występowaniu , bo chyba ostatnio była 14.07 - więc sporo graczy gra to progresją , licząc że w końcu... :)
Pzdr.
edi8
Pzdr.
edi8
W ekspress lotku to samo - gdyby jeszcze raz wysłał poprzedni kupon - miałbym niewiele, bo trójkę, to zawsze coś. Ale jak to zwykle bywa zmieniłem liczby 21 i 42 na inne, a one sie powtórzyły.Pewnie jakbym nie zmienił to by nie padły. Taki to fart!
Myślę że albo o 22,lub jutro o 14 ;)Pzdr!!!!!!!!
edi8>>> zgadza się.
Jak ta liczba wypadnie to następnie obniża kurs na inną liczbę która będzie oczekiwać na wylosowanie a będzię miała oczywiście najdłuższą przerwę.
Pzdr.
Jak ta liczba wypadnie to następnie obniża kurs na inną liczbę która będzie oczekiwać na wylosowanie a będzię miała oczywiście najdłuższą przerwę.
Pzdr.