Wpisy 70 725 – 70 824
17 października 2009 20:58 → 17 października 2009 23:44, 100 wpisów
jantar ma zawsze rację!
http://totolotek.pl/totomix/oferta/33_tototrojka
http://totolotek.pl/totomix/oferta/33_tototrojka
teraz maja pole do popisu (jako monopoliści) niestety, ciekawe czym jeszcze nas zaskoczą
Niekoniecznie zawsze edi, ale zdarza mi się mieć :))) raczej częściej niż nie.:)
jantar >>> ten kurs na liczbę 49 ma związek z tym ,że ostatni raz tę liczbę wylosowano 14.07.
Cóż, sama się na nią dzisiaj skusiłam, zobaczymy czy warto było...po 22
ale jaja z tym totomixem! teraz to można spodziewać się wszystkiego...
lila, jeszcze nie pomógł. Ma na drzwiach wywieszoną karteczkę "zaraz wracam" hihihi!
zgadza się madzia77,teraz to już może być wyłącznie zmiana in minus, z ich strony, myślę ze do końca tego roku obniżą jeszcze kursy już na dobre, jeśli nic się nie zmieni w kwesti możliwości zawierania zakładów na liczby w innych firmach bukmacherskich.
No cóż, wygląda na to, że Oni tam w Totomiksie całkiem sfiksowali.
Ktoś, np. Kogucik, zagrał na grubszą kasę na 49 i teraz ONI tam zgodnie z prawami popytu zmniejszyli kurs. Bukmacherzy tak zawsze robią w stosunku do zdarzeń sportowych. Ale żeby do Lotto????
Staram się tak nigdy nie szufladkować ludzi, ale Oni powariowali. Tam ewidentnie pracuje stado baranów.
To, że jakaś liczba długo nie występowała o niczym nie świadczy. Może jeszcze np. nie wystąpić przez drugie tyle losowań. Przed następnym losowaniem prawdopodobieństwo matematyczne jej wystąpienia jest dokładnie identyczne, jak wszystkich innych liczb, zgodnie z tzw. rachunkiem klasycznym.
Zatem w Totomiksie pracują wyznawcy spiskowej torii dziejów ?!
Ktoś, np. Kogucik, zagrał na grubszą kasę na 49 i teraz ONI tam zgodnie z prawami popytu zmniejszyli kurs. Bukmacherzy tak zawsze robią w stosunku do zdarzeń sportowych. Ale żeby do Lotto????
Staram się tak nigdy nie szufladkować ludzi, ale Oni powariowali. Tam ewidentnie pracuje stado baranów.
To, że jakaś liczba długo nie występowała o niczym nie świadczy. Może jeszcze np. nie wystąpić przez drugie tyle losowań. Przed następnym losowaniem prawdopodobieństwo matematyczne jej wystąpienia jest dokładnie identyczne, jak wszystkich innych liczb, zgodnie z tzw. rachunkiem klasycznym.
Zatem w Totomiksie pracują wyznawcy spiskowej torii dziejów ?!
i jak tam,humory dopisują?dzisiaj rano widziałam,że nie za bardzo co niektórzy mogli się dogadać.Mam nadzieję,że teraz jest o wiele sympatyczniej i niech tak zostanie.Pozdrawiam.
Pan Pikuś przeczytałam,niestety nie wiem kogo szukasz,ale z pewnościa to nie ja jestem tą osobą. Pozdrawiam
dużo osób postawiło na tą liczbę i chcą mniej stracić jeśli wypadnie, nazwićie większy zysk będzie
LiLA tu wcześniej były wojny przez bardzo długi czas a teraz jest spokój nawet jeśli nastąpi mała wymiana zdań pomiędzy Panami.
lila - dzisiaj jest sobota dla niektórych to "bumsentag"
hehe-dlatego na necie mniej aktywni
hehe-dlatego na necie mniej aktywni
jantar - odnośnie Twoich problemów na necie ( mam nadzieję,że dobrze zrozumiałam ) spotkało mnie coś podobnego tyle,że w realu
TOTO=TAG-to Dzień a bumsen to to samo co robi dwoje ludzi o przeciwnej płci idąc ze sobą do łóżka.Domyśl się.Pozdrawiam
Lila
Posłuchaj Duffy,to nie jazz ale fajne i głos niepowtarzalny.
http://www.youtube.com/watch?v=HhZ5-L9znt8
Posłuchaj Duffy,to nie jazz ale fajne i głos niepowtarzalny.
http://www.youtube.com/watch?v=HhZ5-L9znt8
Tajemniczy Don Pedro > ośmieszyłeś się tym wpisem 70740. Twoja wiedza o bukmacherce i kursach jest na poziomie przedszkolnym.
Lila
Chodzi o moje ostatnie"sukcesy" totolotkowe.
Akt 5.Się odbył
Znowu to samo,czyli nic:)
Idę na meczyk Barcelona - Valencia,tyle przyjemności.
Dobranoc.
Chodzi o moje ostatnie"sukcesy" totolotkowe.
Akt 5.Się odbył
Znowu to samo,czyli nic:)
Idę na meczyk Barcelona - Valencia,tyle przyjemności.
Dobranoc.
Dawne dzieje z Pania F. Madzia to juz wiesz.Tak to ja. Pozdrawiam miłych snów. Trzeba spać.
TOTO - miłych snów.
Ja jeszcze trochę poczuwam,a od jutra odwyk od netu i multipasko.
Ja jeszcze trochę poczuwam,a od jutra odwyk od netu i multipasko.
Slavo-dzięki za wpis na smooth jazz,bardzo fajna muzyka nie omieszkam kontynuować tego klimatu.Pozdrawiam serdecznie.
Wklej też czasami coś ciekawego co się również Tobie podoba.Będę za to bardzo wdzięczna.
Wklej też czasami coś ciekawego co się również Tobie podoba.Będę za to bardzo wdzięczna.
torsan-mam tam dom,dokładnie na kożeńu.Do birczy jest jakieś 2 km.Jest tam bardzo ładnie i okolice prześliczne.Pozdrawiam.
OCZYWIŚCIE nic nie mam do Pasko, a tymw bardziej do boga ducha zimnej Fiolki, przytaczam to jako anegdotę
Torsen-są,zjeżdza się serpentynami w dól i jest kożeniec a potem Bircza,to nie duże miasteczko,wszędzie górzyste tereny,coś pięknego no i nad soliną jak w niebie.
lila-wiem,wiem no wogóle Bieszczady są piekne , a przez Korzeniec przejeżdzałem juz setki razy
Wygrane lotto:
szóstka 0 0.00
piątka 58 6 600.10
czwórka 3438 285.80
trójka 65715 20.00
szóstka 0 0.00
piątka 58 6 600.10
czwórka 3438 285.80
trójka 65715 20.00
Podano, że zawarto trochę ponad 5 milionów zakładów. To i tak dużo jak na losowanie bez kumulacji po podwyżce. Ale rzeczywiście prawdziwą ilość zawieranych zakładów po podwyżce poznamy po 27 października czyli końcu ważności zakładów na wiele losowań. Czwórka i piątka w dzisiejszym losowaniu dość wysoka ale to wynik tego, że w miarę sporo zakładów a mało wygranych. Ciekawe czy jak naprawdę mało zakładów(a najprawdopodobniej to nastąpi) to przy podobnej ilości wygranych dalej będą wysokie te wygrane. Chyba nie aż tak bardzo.
torsan-nie pamiętam już.Ale dom mam na Kożeńcu i 5 kroków od domu jest rzeczka,coś pięknego,naprawdę.A przy domu wielki kasztan.Jest tam naprawdę ekstra.Pozdrawiam.
Dziś 3/7 padły, 17,55,79,pozostałe 4 nie padły - widze ze zaczyna mi się coraz bardziej opłacać grać 7 liczbami, jutro dopłacę do tego interesu 50 gr, musze pomyslec nad jutrzejszymi liczbami - po godz 14 będę myśleć
PRZEWIDYWANA PULA I STOPNIA NA WTORKOWE LOSOWANIE LOTTO: 5 000 000 ZŁ. A tydzień temu (13.10.2009) było 6 milionów. Czyli kumulacje maleją i będą maleć wraz z mniejszą liczbą zawieranych zakładów.
Witam.Sory,że mnie wcześniej nie było-.praca.Przeczytałem wszystkie posty.Wędrowca netowy.Weszła Ci jedna liczba na: tak
Mnie też weszła jedna na tak.Pozdrawiam.
Mnie też weszła jedna na tak.Pozdrawiam.
OJ MALO LUDZI GRYWA ZEBY NIE BYLO NAWET 60 ,,PIATEK,, W DL . MOWILEM DLA LUDZI 3 ZL TO ZA DUZO!!!
MCSl -koniec ważności zakładów na wiele losowań upływa dopiero we czwartek 29 października.
Czyli dopiero statystyki na losowanie w dniu 31.10. mogą oddać prawdziwy stan TS po wprowadzeniu nowych opłat za Lotto.
Czyli dopiero statystyki na losowanie w dniu 31.10. mogą oddać prawdziwy stan TS po wprowadzeniu nowych opłat za Lotto.
witam Wszystkich!!!!!!!!!!!!
Jaki mamy temat na mini chacie;)
pzdr!!!!!!!!!!
Jaki mamy temat na mini chacie;)
pzdr!!!!!!!!!!
torsan-nie,jak jest droga przez Kożeniec z serpentyn z przemyśla,to dom stoi po prawej stronie a rzeczka jest za domem.Pozdrawiam.
OPA.We wtorek będę przejeżdżał koło Twojej kolektury to Cię
odwiedzę i pogadamy.Pozdrawiam.
odwiedzę i pogadamy.Pozdrawiam.