Wpisy 70 927 – 71 033
18 października 2009 15:19 → 18 października 2009 21:41, 100 wpisów
genocide>> obecnie u internetowego byka Betgun możesz grać na tzw. zdarzenia lotto, czyli zakres plusa, ilość NP/P itp. Na liczby tylko u zagranicznych i na zagraniczne loterie. Zapytaj tomcia1972, bo chyba próbował swoich sił na bet365 w odpowiednik naszego DL.
bromik>>> zrobiłaś fajnego "byka" , pisząc: byka zamiast buka :)
Pzdr.
edi8
Pzdr.
edi8
edi8
Jak tam co się dzieje ciekawego;)
Pzdr!!!!!!!!!!!!!!
Jak tam co się dzieje ciekawego;)
Pzdr!!!!!!!!!!!!!!
Witam serdecznie w niedzielne popołudnie.
Moja pareczka(pewniaki)jednak wskoczyła-5,29
Pozdrawiam.
Moja pareczka(pewniaki)jednak wskoczyła-5,29
Pozdrawiam.
ziuta1981krk>>> oj dzieje się!Sam zobacz:
http://euro2008.blox.pl/2009/10/Zlosliwe-baloniki-atakuja.html
http://euro2008.blox.pl/2009/10/Zlosliwe-baloniki-atakuja.html
Top Secret
zamiast zabijać,weź się do roboty.
potraktuj lotto jak zabawę,to będzie lepiej.
zamiast zabijać,weź się do roboty.
potraktuj lotto jak zabawę,to będzie lepiej.
no fakt edi8! hihihi! to pewnie dlatego, że cały czas miałam w pamięci nick tomcia1972, żeby tam nie strzelić "byka"..
A co to? 6/6 znowu nie padło?
Widać,że rzecznik TS obiecując nam częstsze kumulacje - wiedział co mówi!
Widać,że rzecznik TS obiecując nam częstsze kumulacje - wiedział co mówi!
typy MM na 22.00
21 65 72 74
16 18 21 26 46 54 65 67
Pewniaczki to-67 i 72
Pozdrawiam.
21 65 72 74
16 18 21 26 46 54 65 67
Pewniaczki to-67 i 72
Pozdrawiam.
Ta - i dlatego teraz za trafienie 3/6 można aż całe 20 zł wygrać - hehe
Ja nie gram ale chciałaby tak z 5lat popracować na jakiejś posadce w TS - ciekawa jestem jaka jest tam średnia wynagrodzenia?
U nas we Wałbrzychu średnia to 800 - 1000 zł
U nas we Wałbrzychu średnia to 800 - 1000 zł
lila - to dlatego,że nie było głównej wygranej a 6 tys za wygraną drugiego stopnia to i tak grosze w porównaniu do prawdopodobieństwa trafienia 5/6
TS ma dobrych psychologów marketingowych i oni wiedzą,że każdy gracz skreślający kupon nie liczy na drobniejsze wygrane tylko na główną wygraną - zwykła manipulacja,trochę psychologi i już
Madzia-według mnie,powinni podnieść kwoty na wygrane,i to całkiem sporo w górę.
A wtedy na pewno więcej ludzi pobiegnie do kolektur i interes się kręci hehe
Witam Wszystkich Grających.
1). Trochę matematyki. Kto korzystał z moich liczb na "nie" w lotto miał szansę trafić 5/6 skreślając tylko 6 liczb z 35 /tzn jak 1: 324 632/. Szansa trafienia w mini jest jak 1:850 668. Wnioski wyciągnijcie sami. Pozdrawiam Wszystkich Grających.
1). Trochę matematyki. Kto korzystał z moich liczb na "nie" w lotto miał szansę trafić 5/6 skreślając tylko 6 liczb z 35 /tzn jak 1: 324 632/. Szansa trafienia w mini jest jak 1:850 668. Wnioski wyciągnijcie sami. Pozdrawiam Wszystkich Grających.
Mam pytanie. Jak rozpisać system ,gdy z 20 liczb wylosowanych w MM trafia mi się codziennie 7 z wybranych przeze mnie 20 liczb.
A co tu się nie zgadzać. U mnie znajoma kolektorka ( kolekturę mam po drugiej stronie ulicy - nawet przez okno widzę jak kusi swoją wdzięczną wizytówka ) mówiła,że dochody z zawieranych zakładów spadły drastycznie i jak tak dalej pójdzie to będzie musiała zwinąć interes,bo z prasy się nie utrzyma - szkoda mi tych ludzi z drugiej strony jednak nie będę wystawiana na pokuszenie hehe !
Pączuś-prawdopodobnie jest tak,że wchodzi liczba jedna przed,ta co stoi i jedna za.Okazuje się,że jest ich wsumie 60 liczb.Pozdrawiam.
Rozumiem Ciebie Lila ,ale mam sposób na trafienie 7 liczb z 20 . Kilka razy z rzędu trafiłem 6 z 10. Problem polega na tym, że nie mogę trafić 7 z 10. Chciałbym mieć pewność ,że trafię te liczby.
Pączus moze zapodasz na czym polega twoj sekret Ja tylko potrafie z 80 zmniejszys do 40 liczb a z nich jest nie mniej niz 10 wylosowanych w wiekszosci 14 Ale i tak to nadal strzal zeby trafic 10
Witam Serdecznie Wszystkich na 22..
1/18-21-31-57-65
2/18-35-39-44-77
3/21-31-35-39-44
4/35-39-44-57-65
5/21-31-35-44-57
6/18-57-65-77
7/21-57-77
8/44-57-77
Pozdrawiam Powodzenia...
1/18-21-31-57-65
2/18-35-39-44-77
3/21-31-35-39-44
4/35-39-44-57-65
5/21-31-35-44-57
6/18-57-65-77
7/21-57-77
8/44-57-77
Pozdrawiam Powodzenia...
jest bajka o pinokiu drewnianym pajacyku i wydaje mi sie ze jak ktos mowi ze liczby sa losowane przypadkowo to nos robi sie mu dwa razy dluzszy
tylko czemu mozg jest tak chciwy w hipermarketach sa rozne promocje zachety a w lotto tylko podwyzki
Do wpisu 70916. Pytasz ile kombinacji jest dla 10 liczb z 40-tu.
Otóż liczy się to tak:
40x39x38x37x36x35x34x33x32x31
: 1x2x3x4x5x6x7x8x9x10
Tak więc weź kalkulator, pomnóż wszystkie liczby w pierwszym
rzędzie i zapisz sobie wynik.
Potem pomnóż wszystkie liczby w drugim rzędzie i zapisz wynik.
A na koniec wynik z pierwszego mnożenia podziel przez wynik z drugiego mnożenia.
Wartość, która Ci wyjdzie będzie ilością kombinacji 10 z 40
===========================================================
A do wpisu 70950, Pączuś . Gdybyś miał pewność , że trafnie wytypujesz co najmniej 10 liczb z 20-tu, to wtedy rozpisując system na 100 kombinacji 10 z 20 lub 9 z 20 istniałoby prawdopodobieństwo, że wyjdziesz z zyskiem.
Natomiast trafnie wytypowane 7 liczb z 20-tu daje pewność... wyrzucenia pieniędzy w błoto.
Przepraszam, że dopiero teraz rozwiewam Wasze wątpliwości, ale dopiero usiadłam przy komputerze.
A ponieważ wcześniej nikt Wam nie odpowiedział, to "lepiej późno niż wcale".
Pozdrawiam !
Otóż liczy się to tak:
40x39x38x37x36x35x34x33x32x31
: 1x2x3x4x5x6x7x8x9x10
Tak więc weź kalkulator, pomnóż wszystkie liczby w pierwszym
rzędzie i zapisz sobie wynik.
Potem pomnóż wszystkie liczby w drugim rzędzie i zapisz wynik.
A na koniec wynik z pierwszego mnożenia podziel przez wynik z drugiego mnożenia.
Wartość, która Ci wyjdzie będzie ilością kombinacji 10 z 40
===========================================================
A do wpisu 70950, Pączuś . Gdybyś miał pewność , że trafnie wytypujesz co najmniej 10 liczb z 20-tu, to wtedy rozpisując system na 100 kombinacji 10 z 20 lub 9 z 20 istniałoby prawdopodobieństwo, że wyjdziesz z zyskiem.
Natomiast trafnie wytypowane 7 liczb z 20-tu daje pewność... wyrzucenia pieniędzy w błoto.
Przepraszam, że dopiero teraz rozwiewam Wasze wątpliwości, ale dopiero usiadłam przy komputerze.
A ponieważ wcześniej nikt Wam nie odpowiedział, to "lepiej późno niż wcale".
Pozdrawiam !
Pączuś>>>> przy podanej przez Ciebie skuteczności trafień , czyli 7z20 liczb ( można ją uzyskać choćby z grania samych liczb z poprzedniego losowania ) potrzeba zawrzeć następujące ilości zakładów , dla osiągnięcia na 100% GWARANTOWANYCH poniższych wygranych:
a/ 2/2 24 zakłady
b/ 3/3 87 zakładów
c/ 4/4 285 zakładów
d/ 5/5 1589 zakładów
e/ 6/6 6120 zakładów
Pzdr.
edi8
a/ 2/2 24 zakłady
b/ 3/3 87 zakładów
c/ 4/4 285 zakładów
d/ 5/5 1589 zakładów
e/ 6/6 6120 zakładów
Pzdr.
edi8
trudno bedzie mi cos trafic bo mozg musi odbic sobie straty na duzym lotku za malo kasiorki zebral
wieczorem nie wykreci juz chyba takiego numeru z pustynia ze od 29 do 53 luka
czytalem ostatnio o geniuszue elktrycznosci steinmetzu ktory wybudowal generatory dla forda a jak cos sie popsulo wezwany naprawial je kilka godzin i wystawil rachunek 10000dolarow a kiedy bogaty ford spytal dlaczego tak duzo on odpisal na rachunku za dlubanie przy generatorach 10 dolarow za to ze wiedzial gdzie dlubac 9900 i ford zaplacil musze czekac na swoj szczesliwy dzien kiedy wysle kupony a mozg przegra tylko ze nie jestem geniuszem
witam o 14 nic nie było to moze na 22 cos:18,23,32,47,49,56,58,63,66,73
raz latem o malo nie ugryzl mnie pies wychodzilem z kosciola u kapucynow bo modlilem sie o zdrowie a obok zabki byl na smyczy przywiazany pies i jak przechodzilem rzucil sie z zebami ale smycz byla za krotka na szczescie bo byl bez kaganca tak duzo psow jest zlosliwych
Już wiem dlaczego jest tak cicho na stronce,dzisiaj była transmisja F1.
Hipcio-Niektóre psy tylko tak grożnie wyglądają,a w rzeczywistości nie umieją pogryzć kiełbasy.
Czy mozesz podac Lila o ktorej godzinie wysylasz przewaznie kupony
nic madzia :) tak po prostu czasem jest ......
sory juz mnie nie ma :0
sory juz mnie nie ma :0
"Cisza wszędzie, głucho wszędzie".... . Trudno. Znikam stąd na długo. Pozdrawiam wszystkich grających.. .
Hipcio-o różnych godzinach,nie mam określonego czasu,w którym je wysyłam.
teraz sa takie niektore rasy psow ze jakby zacisnely szczeki to nawet wlasciciel nic by nie pomogl a sa okrutni ludzie ktorzy robia walki psow
Ogłoś promocję - 1499,99zł to się całe forum rzuci po abonamenty ha,ha,ha
edi8-a czego ta promocja ma konkretnie dotyczyć,bo nie jestem w temacie?
Pozdrawiam Cię serdecznie.
Pozdrawiam Cię serdecznie.
czy ktos moze podac jakies szczesliwe liczby na dzisiaj moze sam9
lilka :)
znajac zycie to edek ci zaraz wytłumaczy....
nie majac nic ze mna wspolnego...
Edek jak jestes taki mocny powiedz skad jestes... z checia odwiedze
znajac zycie to edek ci zaraz wytłumaczy....
nie majac nic ze mna wspolnego...
Edek jak jestes taki mocny powiedz skad jestes... z checia odwiedze
a dzisiaj ogladalem na pierwszym programie film o mojzeszu jak egipcjanie uciskali izraelitow w egipcie bo tak zadecydowal Bog ale pozniej sam osadzil egipt ssylajac plagi az faraon musial ulec
Hipopotan,pies mógł tak zareagować bo prawdopodobnie ze względu na bóle poruszasz się inaczej niż inni ludzie.
A jak do tego przechodziłeś dość blisko to odebrał Cię jako zagrożenie.
A jak do tego przechodziłeś dość blisko to odebrał Cię jako zagrożenie.
Josef - czytając Twój wpis pomyślałam sobie "Wyskoczył jak Filip z konopi"
To znaczy że nie zrozumiałaś co napisałem?
Jakoś mnie to nie dziwi...
Jakoś mnie to nie dziwi...
ZOSTAWCIE HIPCIA W SPOKOJU,on ma dosyć problemów ze swoim zdrowiem !!!!!!!
edi8-Teraz już jest dla mnie wszystko jasne.Dzięki za wyjaśnienie.Pozdrawiam.
lila - ale jak ktoś pisze bzdury to nie mogę muszę - tym bardziej,że wyżej wymieniony osobnik znany jest już ze swojej fantazji i głupich wpisów
Josef - to masz szczęście w życiu,że Ciebie pies nie pogryzł jak szedłeś zygzakiem hehe
torsan-Witaj.Wysłałeś na Tak czy na Nie?Bo ja je podałam chyba na Nie,nie wiem o jakiej czwóreczce piszesz.
torsen-ja też mam te liczby,ale czy wejdą?mam nadzieję,że Tak.A ty jak wysłałeś na TAK czy na nie?
Josef - nie przeginaj i nie wtrącaj mojej rodziny pomyśl o swojej żonie i kup "mechanicznego przyjaciela"
ja wysłałem w TS MM zwykły kupo ze wejdą:18,23,32,47,49,56,58,63,66,73 i 18,23,77
To dlaczego próbujesz komentować moje wpisy chociaż ich nie rozumiesz?
Czy mam napisać Ci tak jak DanteV to wtedy do Ciebie coś dotrze?
Czy mam napisać Ci tak jak DanteV to wtedy do Ciebie coś dotrze?
Josef - bo głupoty piszesz i tyle !
Osobiście nic mi do Ciebie pod warunkiem,że nie będziesz mnie ścigał z ..... wiesz czym prawda?
Osobiście nic mi do Ciebie pod warunkiem,że nie będziesz mnie ścigał z ..... wiesz czym prawda?
torsen-ja też wysyłam normalny kupon w TS,ale niektórzy wysyłają w totomixie i stawiają też takie liczby,które nie wejdą.Podobno z tego też jest jakaś kaska.Nigdy tego nie wysyłałam.
lila-aha a z tym toto-mixem ze nie padną to wg mnie jest lipa bo słabo płacą musiałabyś trafić 7 liczb ze nie padnie zeby mieć 3 razy wiecej do wygrania
torsen-tak też myślałam,dlatego ja gram normalnie w MM,ale są tacy co obstawiają kulki co nie wejdą i coś tam wygrywają.Ja nigdy w totomixie nie grałam.Na to że nie wpadną jest większe prawdopodobieństwo,niż na to,że wpadną.
lila-fakt ze wieksze przewdopodobieńtwo ale ja w MM wole i tak w TS sobie grac
Witam.Na 22-ą-proponuję sześć liczb:4,28,46,56,58,80
dziesięć liczb:10,17,26,32,38,45,50,52,57,75
Pozdrawiam.
dziesięć liczb:10,17,26,32,38,45,50,52,57,75
Pozdrawiam.
Josef - nie chcę dalej brnąc jak masz ochotę ciągnąc gatkę to proszę
lila-tak , wystarczy ze ja się stresuje jak mecze gram wiec jak bym gral w totomixie MM to bym chyba na zawał padł
bratiszka - nie przejmuj się i nie łap już doła -pozdrawiam Cię serdecznie