Wpisy 704 397 – 704 496
20 stycznia 2012 00:02 → 20 stycznia 2012 09:45, 100 wpisów
ajajaj
krzysio
sorki - Ty mnie więcej nie pytaj o pewniaki - ta trójka, to taka "honorna" - ja ją gram do wypadnięcia, bez progresji
krzysio
sorki - Ty mnie więcej nie pytaj o pewniaki - ta trójka, to taka "honorna" - ja ją gram do wypadnięcia, bez progresji
robal...powiedziałem wcześniej dziś na 8:00 do ulala..wiedziała trójeczki 1,8,28 , moze nie grała w realu
i poowwoo
i poowwoo
krzysio
majorka...
dobra juz ide tam..
dobra juz ide tam..
też wypintalam już jeszcze coś na 14 wymyślę
deki dobranoc... a 52, co sadzisz
majorka...sprawdz w mapie wyniki ..1,8,28
torsan, dzięki, ja też ją daję
krzysio... widzę teraz 28, dawałam na rano ją i 1
krzysio... widzę teraz 28, dawałam na rano ją i 1
slavko-cz...nic nie wiem kto , jedna osoba trafił 6/6 lotto za 2 melon
majorka..teraz 11,51,37..3/3 myśle jutro na wieczór
ja nie jestem pewny
ja nie jestem pewny
dobra narkaaa...
teraz nie wiadomo tak mieszają w kulkach
Użytkownik justynaand dodał nowy komentarz w temacie Podobne losowania Lotto !
dzien dobry..
i znikam..
i znikam..
zestaw dla twardzieli następne starcie
I też znikam
PS
zostawiam
robal...
horoskop na piątek, 20 styczeń:
Wodnik,
Jeśli będziesz wytrwały w swoich działaniach zyskasz możliwość wygrania z czasem i pomyślnego zakończenia interesów - zwłaszcza z ekonomicznego punktu widzenia. Jeśli nie znalazłeś jeszcze twojej bratniej duszy to nadszedł wreszcie moment, w którym otrzymasz niepowtarzalną się okazję do zrealizowania tego, o czym od dawna marzysz wypełnić serce szaloną wieczną miłością.
Wodnik,
Jeśli będziesz wytrwały w swoich działaniach zyskasz możliwość wygrania z czasem i pomyślnego zakończenia interesów - zwłaszcza z ekonomicznego punktu widzenia. Jeśli nie znalazłeś jeszcze twojej bratniej duszy to nadszedł wreszcie moment, w którym otrzymasz niepowtarzalną się okazję do zrealizowania tego, o czym od dawna marzysz wypełnić serce szaloną wieczną miłością.
ulala.... ty wiedziałaś trójeczki , ja tez wiedziałem nie grałem 1,8,28
ulala..tak wiem na 14:00 ty weszłaś trójeczki , a na wieczór mój trojeczki znów spadła
majwoj...
pieknie twoja strata kasa lotto i nie martw się
jak emeryta podał www
pieknie twoja strata kasa lotto i nie martw się
jak emeryta podał www
andrucha ...
majwoj...jak mój tata grał od dawno czasu do teraz nic nie miał kiedyś 5/6 lotto
trafił tylko do 4/6
ja wogóle nie grałem oby mini i lotto
trafił tylko do 4/6
ja wogóle nie grałem oby mini i lotto
dobra juz ide tam..
Mąż został wezwany do szpitala, bo jego żona miała wypadek samochodowy. Zdenerwowany czeka na lekarza, wreszcie lekarz się pojawia ze współczującą miną.
â˘I co?! Co z nią, panie doktorze.
â˘Cóż...Żyje. I to jest dobra wiadomość.
Ale są i złe: żona, niestety będzie musiała przejść skomplikowany zabieg, którego NFZ nie refunduje. Koszt: 25 tys. złotych.
⢠Oczywiście, oczywiście ⢠na to mąż.
â˘Potem potrzebna jej będzie rehabilitacja. NFZ nie refunduje. Koszt ok. 5 tys. miesięcznie.
â˘Tak, tak... ⢠kiwa głową mąż.
â˘Konieczne będzie pobyt w sanatorium, które zajmuje się tego typu urazami, plus ta rehabilitacja cały czas. NFZ nie refunduje...Koszt sanatorium ⢠10 tysięcy...
â˘Boże...
⢠Tak mi przykro...To nie koniec złych wiadomości. NFZ nie refunduje również leków, które przepiszemy pańskiej żonie, a to bardzo drogie leki..
â˘Ile? ⢠blednie mąż.
â˘Miesięcznie 12 ⢠15 tysięcy złotych.
â˘Jezuu...
⢠Plus pielęgniarka całą dobę. Na pana koszt. Tu już się może pan dogadać.
Myślę, że znajdzie pan kogoś za 10 zł za godzinę...
Cisza. Mąż chowa twarz w dłoniach.
Nagle lekarz wybucha serdecznym śmiechem, klepie męża po ramieniu:
⢠Żartowałem! Nie żyje.;
â˘I co?! Co z nią, panie doktorze.
â˘Cóż...Żyje. I to jest dobra wiadomość.
Ale są i złe: żona, niestety będzie musiała przejść skomplikowany zabieg, którego NFZ nie refunduje. Koszt: 25 tys. złotych.
⢠Oczywiście, oczywiście ⢠na to mąż.
â˘Potem potrzebna jej będzie rehabilitacja. NFZ nie refunduje. Koszt ok. 5 tys. miesięcznie.
â˘Tak, tak... ⢠kiwa głową mąż.
â˘Konieczne będzie pobyt w sanatorium, które zajmuje się tego typu urazami, plus ta rehabilitacja cały czas. NFZ nie refunduje...Koszt sanatorium ⢠10 tysięcy...
â˘Boże...
⢠Tak mi przykro...To nie koniec złych wiadomości. NFZ nie refunduje również leków, które przepiszemy pańskiej żonie, a to bardzo drogie leki..
â˘Ile? ⢠blednie mąż.
â˘Miesięcznie 12 ⢠15 tysięcy złotych.
â˘Jezuu...
⢠Plus pielęgniarka całą dobę. Na pana koszt. Tu już się może pan dogadać.
Myślę, że znajdzie pan kogoś za 10 zł za godzinę...
Cisza. Mąż chowa twarz w dłoniach.
Nagle lekarz wybucha serdecznym śmiechem, klepie męża po ramieniu:
⢠Żartowałem! Nie żyje.;
Pan Nowak udał się do szpitala po wyniki badań żony.
Pracownik szpitala mówi:
- Bardzo nam przykro, ale mieliśmy tu trochę zamieszania i niestety wyniki pańskiej żony wróciły z laboratorium razem z wynikami jakiejś innej pani Nowak i teraz nie wiemy, które są które. Szczerze mówiąc, ani te, ani te nie są nadzwyczajne.
- Co to znaczy?
- Jedna z pań ma Alzheimera, a druga uzyskała pozytywny wynik testu na AIDS.
- Ale chyba badania można powtórzyć ?!
- Teoretycznie można, ale te badania są bardzo drogie, a Narodowy Fundusz Zdrowia nie zapłaci za dwa testy dla tego samego pacjenta.
- To co ja mam robić ?
- Narodowy Fundusz Zdrowia zaleca w takiej sytuacji, by zawiózł Pan żonę do śródmieścia i tam zostawił. Jeżeli trafi sama do domu, po prostu proszę zrezygnować ze współżycia.
Pracownik szpitala mówi:
- Bardzo nam przykro, ale mieliśmy tu trochę zamieszania i niestety wyniki pańskiej żony wróciły z laboratorium razem z wynikami jakiejś innej pani Nowak i teraz nie wiemy, które są które. Szczerze mówiąc, ani te, ani te nie są nadzwyczajne.
- Co to znaczy?
- Jedna z pań ma Alzheimera, a druga uzyskała pozytywny wynik testu na AIDS.
- Ale chyba badania można powtórzyć ?!
- Teoretycznie można, ale te badania są bardzo drogie, a Narodowy Fundusz Zdrowia nie zapłaci za dwa testy dla tego samego pacjenta.
- To co ja mam robić ?
- Narodowy Fundusz Zdrowia zaleca w takiej sytuacji, by zawiózł Pan żonę do śródmieścia i tam zostawił. Jeżeli trafi sama do domu, po prostu proszę zrezygnować ze współżycia.
andrucha..ty masz skutera w profilu..ja ide tam do garazu i pokaze
Użytkownik trisetum dodał nowy komentarz w temacie Podobne losowania Lotto !
Miłego dnia i naturalnie wysokich wygranych.
http://zdjecia.nurka.pl/url/img843.imageshack.us-img843-8361-kawadlaciebieswiat.gif.html
http://zdjecia.nurka.pl/url/img843.imageshack.us-img843-8361-kawadlaciebieswiat.gif.html
andrucha..zobaczw profilu widać data foto
pan majwoj..ty widzisz kolor czerwony wąz tam prawa reka to jest spręzarka
hej
Witam wszystkich
emeryt >> tylko bez kawałów z imieniem znanej persony tegoż portalu,bo zaraz przyjmie to jako atak na siebie ... hehe
a sama znalazłam fajny kawał
Zobaczył słoń żabę:
- Jakaś ty brzydka, zielona, obślizgła, i te wyłupiaste oczy...
- O! Znalazł się, Casanova z ch.uj.em na czole.
emeryt >> tylko bez kawałów z imieniem znanej persony tegoż portalu,bo zaraz przyjmie to jako atak na siebie ... hehe
a sama znalazłam fajny kawał
Zobaczył słoń żabę:
- Jakaś ty brzydka, zielona, obślizgła, i te wyłupiaste oczy...
- O! Znalazł się, Casanova z ch.uj.em na czole.
Kathy
Andromeda
Kubex
Andromeda
Kubex
Elżbieta74.Witaj.Może podasz jakieś typy.
Nowi mają szczęście.
Nowi mają szczęście.
kubex, emerytka
niech o linie dbają ci co mają kompleksy
elżbieta74
niech o linie dbają ci co mają kompleksy
elżbieta74
Witaj Spook..
Niewiastopodobne
Niewiastopodobne
Kubex.Dziękuję za bukiecik.