Wpisy 704 497 – 704 596
20 stycznia 2012 09:47 → 20 stycznia 2012 10:40, 100 wpisów
deki
szkoda że wcięło emeryta; on dobrze mecze typuje na czacie; mi wszystko wchodzi na odwrót jak podam
szkoda że wcięło emeryta; on dobrze mecze typuje na czacie; mi wszystko wchodzi na odwrót jak podam
Coś na śląską nutę.
http://www.youtube.com/watch?v=7nOvijZYnm4&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=7nOvijZYnm4&feature=related
Deki.Witaj
Robal
Robal
Użytkownik RRRR dodał nowy komentarz w temacie 4-ta w historii, główna wygrana Jokera !
spook >> masz odp. w profilu
a emeryt? może nie lubi żab,ani kawałów o tych brzydkich i głupich stworzonkach dlatego schował się ...
a emeryt? może nie lubi żab,ani kawałów o tych brzydkich i głupich stworzonkach dlatego schował się ...
Robal.Tyle dobroci na raz??Może trzeba dawkować,żeby się we
łbie nie pokręciło.
Ale w każdym razie dziękuję.
łbie nie pokręciło.
Ale w każdym razie dziękuję.
Mala.Witaj
spook >> tylko uważaj na "pasztety" bo takie są wyjątkowo złośliwe..
Z mego snu..., ważna wyśniona data 06,01,1972
MM na 20-01-2012
1,6,19,72
powo
MM na 20-01-2012
1,6,19,72
powo
Robal.
W Sosnowcu jest taka dzielnica"Radocha".
Tylko nie wiadomo dlaczego tak się nazywa.
W Sosnowcu jest taka dzielnica"Radocha".
Tylko nie wiadomo dlaczego tak się nazywa.
Spóźniłam się z moim wpisem.
Teraz jest wszystko jasne.
Teraz jest wszystko jasne.
Deki.Chętnie.
A okolice Warszawy - Radość
Do obserwatorów z ramienia teesa
, że nie jestem odosobniony w takim
Radość sprawilibyście grającym umieszczając na swojej stronie skany wygrywających kuponów z ew. zakrytą godziną zawarcia zakładu, ale zawierające awers i rewers
Do obserwatorów z ramienia teesa
, że nie jestem odosobniony w takim
Radość sprawilibyście grającym umieszczając na swojej stronie skany wygrywających kuponów z ew. zakrytą godziną zawarcia zakładu, ale zawierające awers i rewers
No to po.
Idę właśnie oddać kupony.Może po pójdzie
lepiej.
Idę właśnie oddać kupony.Może po pójdzie
lepiej.
ale jaja....ja pierwszy wymyśliłem moje słowo ...pooowoo
a wy teraz cały czas piszą powo
a wy teraz cały czas piszą powo
Robal myslisz ze im pozniej sie pusci lotka tym wieksze szanse na wygrana?? osobiscie wiem ze komputer jest w stanie obliczyc wszystkie kombinacje jakie ludzie puscilii tak "dobrac" losowania aby wygrane nie były za duze...
krzysio
trzeba było opatentować i zastrzec
tantiemy byśmy Ci bulili
trzeba było opatentować i zastrzec
tantiemy byśmy Ci bulili
Saltosky.Na razie nici z naszej wyprawy do Gdańska.
M77 > na windowsie to samo; widzę tylko reklamy; może muszę się zarejestrować,bo wchodzę na nick tymczasowy
kathy...
spook..
robal..
spook..
robal..
spook >> można na tymczasowym lub założyć sobie stały nick,tylko aby mieć stały trzeba mieć założoną pocztę na wp.pl
Saltosky.
To znaczy dajesz TS ostatnią szansę??
To znaczy dajesz TS ostatnią szansę??
Toja
troche adrenalinki http://www.youtube.com/watch?v=3axXUl26FBg&feature=g-vrec&context=G27db83bRVAAAAAAAAAw
saltosky
1. nie
2. tak ok - wyliczą szybko, ale, jak widzisz - w całym tym chaosie tak precyzyjne wybieranie odpowiednich kul ?
I, zakładając, że nawet tak - jakoś można takie coś przeprowadzić, to - czy takie działanie jest /tak naprawdę/ potrzebne w każdej z gier ?
1. nie
2. tak ok - wyliczą szybko, ale, jak widzisz - w całym tym chaosie tak precyzyjne wybieranie odpowiednich kul ?
I, zakładając, że nawet tak - jakoś można takie coś przeprowadzić, to - czy takie działanie jest /tak naprawdę/ potrzebne w każdej z gier ?
Saltosky.
To może też po.Ręce się nie trzęsą i nie ma mętlika.
To może też po.Ręce się nie trzęsą i nie ma mętlika.