Wpisy 704 297 – 704 396
19 stycznia 2012 23:08 → 19 stycznia 2012 23:59, 100 wpisów
deki...
ooo, dobrze, że nie grałam o 14 lipa
witam emerytko dekiiiiiiiiii
witam emerytko dekiiiiiiiiii
Pasko>>>>700 dopłacili ale z Waszych a nie swoich
za 13x7/7 też wypłacą z Waszych
za 13x7/7 też wypłacą z Waszych
torsan
majorcia
deki, czy widzisz tam... w rybkach... rybkę 78 na jutro?
13max33...pewnie ze jestem
wojtas
prof
majoreczka...
13max33
hipciu
deki dobrze,że mówisz, bo myślałam, że chce wypłynąć 70...
znikam-horror ze śmiesznym diabłem nadają
Pasko
a te szacowane ilości w mm bierzesz z sumy wypłat ? niezależnie od wylosowanych liczb /czasem "łatwiejszych"/ i mocno "niestandardowych", jak bywa, ilości trafień w poszczególnych stopniach ?
a te szacowane ilości w mm bierzesz z sumy wypłat ? niezależnie od wylosowanych liczb /czasem "łatwiejszych"/ i mocno "niestandardowych", jak bywa, ilości trafień w poszczególnych stopniach ?
kathy...dobranoc
wojtas pa
torsan, lypa, o 14... 2/3 , 2/3 teraz nie gram
deki
torsan, lypa, o 14... 2/3 , 2/3 teraz nie gram
deki
dragon
pewnie, że nie - nie dopłacają
Ale - na specjalne sytuacje w mm są ubezpieczeni - to raz, ale dwa - jednak z jakiegoś powodu zmienili zapis w regulaminie -tworząc limit na wysokie wygrane
pewnie, że nie - nie dopłacają
Ale - na specjalne sytuacje w mm są ubezpieczeni - to raz, ale dwa - jednak z jakiegoś powodu zmienili zapis w regulaminie -tworząc limit na wysokie wygrane
majorcia
Robal_36: podaję sumę wypłaconych wygranych, która teoretycznie powinna być zbliżona do ilości zawartych zakładów, bo 1 zawarty zakład generuje średnio 1 zł do puli na wygrane. Natomiast to, że informacja ta nieco odbiega wynika z faktu, że ilość zawartych zakładów szacuję na podstawie ilości wypłaconych wygranych za najmniejszą ilość trafień tzn. wiedząc ile było 4/10 można bardzo łatwo obliczyć przybliżoną wartość ilości zawartych zakładów, nie można natomiast polegać na ilości 10/10, czy 9/10, bo próbka danych jest zbyt mała.
wojtas-
majoreczka-lipa trza było dac meczyki pisałem ze Sanok wygra
majoreczka-lipa trza było dac meczyki pisałem ze Sanok wygra
torsan, nie umiem... grać w meczyki
Pasko, ale szybko piszesz
Pasko, ale szybko piszesz
W ten sam sposób obliczana jest ilość zawartych zakładów dla każdej opcji gry (1 - 10 skreśleń) i wszystko razem sumowane.
torsan
deki 29
torsan, no... jemu coś o hazardzie powiedzieć to i taka mina...
@Pasko
dzięki - rozumiem
z tym , że tym tropem idąc - też mogą być lekkie zachwiania - kilka-kilkanaście dni temu też była taka mocno niestandardowa ilość trafień w niskich...
dzięki - rozumiem
z tym , że tym tropem idąc - też mogą być lekkie zachwiania - kilka-kilkanaście dni temu też była taka mocno niestandardowa ilość trafień w niskich...
mówi mi ile on już wygrał, nie grając, w sumie ma rację ale nie powiem tego wprost
więc gram teraz tylko 3/3... i też niezbyt regularnie
Zobaczymy ile liczb padnie jutro w zakresie od 1 do 10
losowanie o 14:00
Należy się że ludzie pomimo to grają
Pewnie ich rajcuje 2 zł za 4/10 lu 2 zł za 3/6
wysokość niskich jest zawsze największa
Praw matematyki Pan nie oszukasz
Nie bądź Pan głąb
Pewnie ich rajcuje 2 zł za 4/10 lu 2 zł za 3/6
wysokość niskich jest zawsze największa
Praw matematyki Pan nie oszukasz
Nie bądź Pan głąb
Robal_36: ilość trafień niskich ciężko zachwiać. No chyba że ktoś faktycznie puszcza 10 000 kuponów z tymi samymi liczbami
nie
dragon
ludzie nie grają na dwa, czy cztery złote
stąd pomysł teesa na bonus, który nie zmienia prawdopodobieństwa, a kusi
widać to zresztą nawet po dziale /typowania
dragon
ludzie nie grają na dwa, czy cztery złote
stąd pomysł teesa na bonus, który nie zmienia prawdopodobieństwa, a kusi
widać to zresztą nawet po dziale /typowania
żeby wygrać 700 zl trzeba średno wydać 4000 zł
w MM
o Lotto nie wspominam bo to je4szcze większa Masakra!!!
w MM
o Lotto nie wspominam bo to je4szcze większa Masakra!!!
dragon: mylisz się. Masz w MultiPairs 2011 (darmowy obecnie!) analizę nr 25. Możesz tam wygenerować sobie np. 100 000 losowych zakładów po 10 czy 5 liczb (ile chcesz) i zobaczyć grając nimi ile byś wydał, a ile wygrał np. dzisiaj, czy też w ostatnich 100 losowaniach.
Właśnie wygenerowałem sobie 150 000 losowych zakładów 10 liczb na dzisiaj i wygrałbym 153784 złote. (wydał oczywiście ponad 300 000). Zwykle tak będzie, że ilość zakładów = ilość wygranych
Pasko
10000 zakładów , to faktycznie sporo
Najwięcej, co ja widziałem - to 5/5 za trochę ponad tysiąc dwieście - grający miał trafione 0/5
10000 zakładów , to faktycznie sporo
Najwięcej, co ja widziałem - to 5/5 za trochę ponad tysiąc dwieście - grający miał trafione 0/5
14,27,33
26,27,41
30,41,55
7,8,77
32,33,40
14,21,69
26,27,41
30,41,55
7,8,77
32,33,40
14,21,69
ale bonus to zawracanie "pały" grają miliony wysyłają miliard kuponów a wygrywa jeden i to jeszcze nie wiadomo czy nie "znajomy królika"
Gratuluję Pasko wygranej rzeczywiście "zarobił" byś więcej niż ja to obliczyłem, ale widocznie jestem gorszym graczem
Gratuluję Pasko wygranej rzeczywiście "zarobił" byś więcej niż ja to obliczyłem, ale widocznie jestem gorszym graczem
Pasko
ostatnio w wygranych było ponad 600x /chyba/ 1/1 - co jest dość niestandardowe ...
I ta jakiś czas temu "najdłużej oczekiwana" / dłużej od dawnych "50"/ - i też - niewiele zmieniła...
Pasko -
wszystkich typowań 10/10 było oddane - tak koło 600 tysięcy ?
ostatnio w wygranych było ponad 600x /chyba/ 1/1 - co jest dość niestandardowe ...
I ta jakiś czas temu "najdłużej oczekiwana" / dłużej od dawnych "50"/ - i też - niewiele zmieniła...
Pasko -
wszystkich typowań 10/10 było oddane - tak koło 600 tysięcy ?
Zgadza się Robalu. A wynika to z faktu, że w 1/1 jest też zbyt mała próbka danych, za mało grających i w tym przypadku faktycznie może być przekłamanie duże procentowo dla jedynek, ale ogólnie ilości zawartych zakładów, to dużo nie myli. Bo powiedzmy że było zawartych 500 zakładów, a ja napiszę, że 1500. W sumie pomylę się aż o 3 razy, ale jedynki i tak mają udział poniżej 1% i przy ponad 500 000 zawartych zakładów łącznie, to ten 1000 zakładów, to nie będzie jakiś duży błąd.
No ale tego już nie przeskoczy... Dla mnie w jedynkach jest sprawa prosa. Padło 50x 1/1, to zawarto 200 zakładów. W praktyce ktoś mógł jeden wysłać wszystkie 50 zakładów na tą samą liczbę, ale kto to wie...
I rp i 1:4 ?
Te 600 tys - cóż - traktując każde losowanie, jako nowe zdarzenie...
wiesz - do czego zmierzam ?
Pasko
bez wazeliny -
szacun za multipairsa i
że trzymasz dane o wypłatach dłużej od teesa
Te 600 tys - cóż - traktując każde losowanie, jako nowe zdarzenie...
wiesz - do czego zmierzam ?
Pasko
bez wazeliny -
szacun za multipairsa i
że trzymasz dane o wypłatach dłużej od teesa
dobranoc
trzeba naprawdę być głąbem aby grać w MM lub jakąkolwiek inną grę Tesika
No chyba że jest się filantropem i wspomaga w jakimś stopniu poprzez granie budowę stadionów autostrad i innych obiektów.
Dobranoc
No chyba że jest się filantropem i wspomaga w jakimś stopniu poprzez granie budowę stadionów autostrad i innych obiektów.
Dobranoc
Robal_36: nie widzę potrzeby dlaczego miałbym je usuwać. Nie rozumiem czemu TS tego nie robi, tylko 6 miesięcy i chowa
Pasko
chyba chodzi o ilości - są mniejsze
dużo mniejsze
zresztą kwoty - też jakoś nie rzucają na kolana
niespecjalnie wzrosło
dragon
nie - ale stanowić może drogowskaz i dawać przykład
chyba chodzi o ilości - są mniejsze
dużo mniejsze
zresztą kwoty - też jakoś nie rzucają na kolana
niespecjalnie wzrosło
dragon